Inhoud blog
  • Tulpentijd in Flevoland
  • Slaaptoerizzzzzzme in je eigen slaapkamer
  • Good Gorl blush elixir
  • Van zonnige lentedag tot fancy avondfeest
  • Sunny Cars innoveert
  • Designer outlets: Een lente met nieuwe collectie
  • DIY met Jung en MattoBoard
  • Marie's Corner
  • Bristol Mode to bright up your day
  • Mikado, developed by Vitra in Zwitserland
  • Jack & Jones
  • Doorkijker
  • Veritas retro club
  • Peace and love (voor stoffen):
  • Anita's Care SS24
  • Aloha Arte bottelt het paradijs
  • Camille brengt nieuwe 'Magie'-kledingscollectie uit met JBC
  • Het exterieur ontwaakt
  • Gespot door Pearle opticiens
  • LolaLiza lanceert zesdelige podcast
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    27-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Citytrippen in Noord-England

    Het is heerlijk er enkele dagen tussenuit te knijpen en de sfeer van een boeiende stad op te snuiven. Met P&0 Ferries, vanuit Zeebrugge, sta je in geen tijd in Leeds, Manchester en Liverpool. Citytrippen in Noord-Engeland is precies daarom zo aantrekkelijk, bijvoorbeeld voor een lang weekend en in combinatie met een rustgevende nachtelijke overtocht.

    Leeds, Manchester en Liverpool kennen we als de bakermat van de Industriële Revolutie in de 18de eeuw en de industrie heeft er inderdaad de geschiedenis bepaald. Maar vandaag baden Leeds, Manchester en Liverpool is een heel andere sfeer. Het zijn moderne, hippe, levendige bestemmingen waarin je als bezoeker helemaal wordt opgenomen. De bezienswaardigheden, de indrukwekkende gebouwen en musea zijn fantastisch en het vibrerende laat zich ook voelen in de talloze tentoonstellingen, concerten en theatervoorstellingen. Voeg daarbij de gezelligheid van de verkeersvrije centra waar het heerlijk is om te slenteren langs de mooiste winkelpanden.

    Liverpool, The Beatles achterna: Het programma van een weekendje weg in Liverpool is snel samengesteld want er is in de stad van The Beatles veel te zien en te beleven. Begin met een wandeling over de indrukwekkende Pier Head, de mooiste plek van de stad en verkozen tot UNESCO Werelderfgoed. Wil je meer weten over de geschiedenis, breng dan een bezoek aan het interessante Museum of Liverpool. Museumliefhebbers kunnen overigens nog in zeven andere musea terecht. Shop-o-holics wandelen door Bold Street en wil je de dag afsluiten met een romantisch etentje ga dan naar Panoramic 34, in de 140 meter hoge West Tower. En je vergeet uiteraard The Beatles niet tijdens een Magical Mystery Tour.

    Verrassend Manchester: De grootste studentenstad van Europa is Manchester en na Londen is het ook de belangrijkste stad van Engeland wat design- en couturewinkels betreft. Dat geeft meteen een idee van wat je hier tijdens een citytrip kan verwachten: een nachtleven dat zich afspeelt in honderden bars, pubs, nachtclubs en onbeperkte winkelmogelijkheden. Ook voor de lekkerbekken is Manchester een aardige trekpleister want de stad is vermaard om zijn internationale keuken en klasse restaurants.

    Leeds, niet grauw maar groen ! Nog een boeiende citytrip reisbestemming in Noord-Engeland is Leeds, niet de grauwe stad die we soms voor ogen hebben maar de levendige, groene metropool waar iedereen vrolijk rondloopt. Hoe kan het ook anders met zoveel parken, winkelcentra, gerestaureerde gebouwen uit de Victoriaanse tijd, muziek- en sportevenementen, sfeervolle restaurants met een internationale keuken. Kortom, dit is een van de meest levendige steden in Noord-Engeland, een plek om te ontdekken en die je ongetwijfeld als een super verrassing zal ervaren.

    Met P&0 Ferries zijn de ‘drie’ van Noord-Engeland dichterbij dan je denkt. Na een nachtelijke overtocht met de ferry vanuit Zeebrugge kom je uitgerust aan in Hull. De auto gaat uiteraard mee en op die manier kan nog voor de middag het stadsbezoek beginnen. Precies daarom zijn het topbestemmingen, voor een korte break, een verlengd weekend, zomaar of als toemaatje na de zomervakantie.

    Je kunt al de overtocht maken vanaf € 279 voor twee personen + auto, per enkele reis, inclusief 2-persoons binnenhut.

    27-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichttunnels van Velux

    : Breng licht in de donkere hoekjes van uw woning

     

    Elke woning heeft zijn donkere ruimtes, waar er geen raam is om licht binnen te laten. Inkomhallen, dressings en gangen kunnen bijvoorbeeld meestal niet van daglicht genieten, hetgeen nochtans belangijk is voor ons welzijn. VELUX wil deze “blinde” ruimtes uit de obscuriteit halen, en stelt daarom haar nieuwe generatie lichttunnels voor.

    Veel daglicht in de leefruimtes verhoogt het comfort van de bewoners. De lichttunnels van VELUX brengen dit natuurlijk licht waar men dit meestal niet verwacht. Het systeem verbindt het dak met het plafond van de te verlichten oppervlakte: via een reflecterende buis wordt het daglicht verdeeld in de lager gelegen woonruimtes. De lichttunnels van VELUX zijn geschikt voor zowel platte als hellende daken en kunnen op een afstand tot 6 meter van het dak worden geïnstalleerd (rigide versie).

    De nieuwe “2.0” generatie lichttunnels van VELUX brengt licht dankzij de « Edge Glow » diffusor. Het daglicht wordt verdeeld door middel van een glazen cirkel rond de tunnels. Zo kan men de hele dag van dynamisch licht genieten. De diffusor is eveneens uitgerust met een slankere sierring voor een meer gestroomlijnde look. Het glas, dat aan de binnekant vastgevijsd is, is eenvoudig en intuitief los te maken en op die manier makkelijk schoon te maken.

    Het nieuwe Flexi-loc systeem garandeert een snelle en gemakkelijke verbinding van de buizen. Deze laatsten worden aan de binnenkant aan elkaar vastgemaakt. Een bevestigingssring, die aan de dakmodule wordt vastgemaakt, vereenvoudigt de aansluiting van de buizen. Het afneembare kader draagt eveneens bij aan de vereenvoudiging van de buiteninstallatie.

    Ten slotte zorgt een condensatiereservoir voor een vermindering van de zichtbare condensatie door de druppels die in de buis komen vast te houden, zodat deze niet op de glasoppervlakte terecht komen. Dankzij de nieuwe lichttunnels van VELUX baden de sombere ruimtes van de woning vanaf nu in natuurlijk licht. Zo genieten de bewoners van een perfect binnencomfort.

     





    26-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Farm Frites viert nieuwe oogst

    Aardappelen van optimale kwaliteit ondanks moeilijke lente

     

    De nieuwe aardappeloogst van Farm Frites wordt op dit moment van het land gehaald en is van opvallend goede kwaliteit. De aardappelen zijn later dan normaal gerooid, als gevolg van een koude lente zonder veel neerslag die gevolgd werd door een hittegolf in juni en juli. Omdat Farm Frites streeft naar een optimale kwaliteit werd besloten om de aardappelen langer in de grond te houden. Dankzij de goede oogst van 2014 waren de aardappelschuren voldoende gevuld om dit mogelijk te maken. Het resultaat is dat de nieuwe oogst een bijzonder smaakvolle aardappel oplevert. De nieuwe oogst van Farm Frites gaat direct naar de fabriek en levert daarom frites van onovertroffen kwaliteit en smaak.

    Farm Frites viert de nieuwe oogst

    Als de nieuwe aardappeloogst van het land komt, is de smaak van de frites op zijn allerbest. De pas gerooide aardappelen gaan in het begin van het seizoen direct naar de Farm Frites fabriek om verwerkt te worden tot frites van de nieuwe oogst aardappelen. Het resultaat is frites met een opvallend volle smaak en een mooie, iets lichtere goudgele kleur.

    Nieuwe oogst met zorg geteeld: Farm Frites is in samenwerking met zijn telers voortdurend bezig met het ontwikkelen en verbeteren van aardappelrassen. Smaak, kwaliteit en opbrengst zijn daarbij kerndoelen, maar ook duurzaamheid is een belangrijk aandachtspunt. De nieuwe aardappeloogst is dan ook met veel zorg geteeld. Leon Boer, Director Potato Procurement; ‘Farm Frites streeft naar constante kwaliteit en service voor haar klanten wereldwijd. We werken samen met kweekbedrijven in binnen- en buitenland en een groep gepassioneerde aardappeltelers in Nederland en België om de beste aardappelen voor lokale markten te leveren. Met onze expertise maken we dag in dag uit voedzame, smakelijke aardappelproducten. Het resultaat is het beste product voor iedere klant, wereldwijd’.

     

    25-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vueling zet haar 200.000ste huisdier aan boord in de bloemetjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De gelukkige passagier luistert naar de naam 'Pizza' en is een teckel uit Italië die van Sardinië naar Majorca vloog met een tussenlanding in Barcelona. De meeste Vuelingpassagiers die met huisdieren reizen tijdens de zomer, gaan trouwens naar Majorca of Ibiza.

    Pizza, een kleine vrouwtjesteckel uit Italië, bleek het 200 000e huisdier aan boord van een Vuelingvlucht te zijn. Voor de gelegenheid werden haar baasjes op de luchthaven van Barcelona door personeel van de luchtvaartmaatschappij verwelkomd en kregen ze een prijs overhandigd - gratis tickets voor hen en Pizza voor een van de meer dan 160 bestemmingen van Vueling in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

    Het werd een heel speciale reis voor de driejarige viervoeter, die samen met haar baasje Ilaria Ruiu en haar drie kinderen naar hun vader reisde die in Majorca woont. Het baasje van Pizza, Ilaria Ruiu, vertelt: “Onze hond, Pizza, is echt deel van de familie. Ik ben zeer tevreden over de goede service die Vueling biedt voor dieren aan boord. Die liet niet me niet enkel toe snel te reizen, maar vooral ook comfortabel, met mijn drie kinderen en mijn huisdier dicht bij mij.” De familie verliet Cagliari in Sardinië om 14.30 uur en landde in Majorca om 17.50 uur na een tussenstop van 1 uur en 5 minuten in Barcelona, waar ze de gewonnen tickets voor de hele familie in ontvangst konden nemen.

    Vueling, een diervriendelijke luchtvaartmaatschappij

    Sinds 2009 mogen huisdieren hun baasjes vergezellen op alle Europese Vuelingvluchten (uitgezonderd die van en naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland). Dit geldt zowel voor rechtstreekse vluchten als voor vluchten met een tussenlanding op de belangrijkste hubs van Vueling in Barcelona-El Prat en Rome-Fiumicino. De huisdieren mogen in een buigzame reiskennel mee aan boord, met hun eigen voeding en accessoires, als het totaalgewicht onder de acht kilogram blijft. Zowel honden als katten, vogels, vissen of kleine schildpadden zijn welkom bij Vueling.

    U kan met uw huisdier reizen als u het Basic tarief kiest. Als u uw huisdier al van bij uw reservering opneemt, bespaart het u tijd op de dag van de vlucht. Dit kan online via www.vueling.com. Let er bij het inchecken op dat u uw reisdocumenten en vaccinatieboekjes bij heeft. Dan krijgt u een speciale instapkaart, een goede zitplaats en de nodige instructies zodat u en uw huisdier comfortabel kunnen reizen. Voor elke binnenlandse vlucht wordt €25 per huisdier extra aangerekend. Bij een internationale vlucht is de prijs €40. Meer informatie kan u vinden via: http://www.vueling.com/nl/vueling-diensten/bereid-je-reis-voor/huisdieren-aan-boord.

    De vakbladen Air Transport en Agenttravel hebben Vueling allebei bekroond tot best budget airline van 2015.

    24-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alessi en illy introduceren Pulcina, een revolutionai toestel dat het koffiiearoma verfijnt

    Uit de ontmoeting tussen Alessi en illy, twee Italiaanse referenties op het gebied van design en koffiecultuur, ontstond Pulcina: een revolutionair mokkatoestel dat de technologische innovatie van illy, toegepast op warmte en vloeistofdynamica, verzoent met de ervaring en het design van Alessi.

    De nieuwe mokka “Pulcina”, naar een idee van Michele De Lucchi, is het resultaat van een samenwerking die 15 jaar geleden begon met als opzet “het mokkatoestel van het nieuwe millennium te ontwikkelen”. illy en Alessi wilden de functionaliteit van het traditionele mokkatoestel verbeteren door een model te ontwikkelen dat de organoleptische eigenschappen van de koffie zou verfijnen. Pulcina is gemaakt voor consumenten die met hun koffiezetapparaat thuis het uitmuntende van een kopje koffie gemaakt door een barista willen evenaren.

    Hun creatie is het resultaat van een gedeeld gemeenschappelijk erfgoed dat gebaseerd is op streven naar excellentie, creativiteit, topkwaliteit en innovatie. Beide bedrijven kunnen bogen op een unieke knowhow, verworven gedurende meer dan een eeuw. Zij genieten een internationale reputatie: het ene als vooraanstaand koffiemerk, het andere als boegbeeld van de ‘Fabrieken van het Italiaans design’.

    Aanbevolen prijs : 52,-€ voor 1 tas / 60,-€ voor 2 tassen, 75,-€ voor 6 tassen). Deze bestaat in het rood, en in het zwart.

    De verkoop in de e-shop en in de espressamentes (België) is vanaf eind september gepland.

     

     

     

               

     





    23-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seabourn onthult innovatieve suites op Seabourn Encore

    Seabourn heeft beelden vrijgegeven van de schitterende, innovatieve all-suite, all-veranda luxeaccommodatie op Seabourn Encore, het nieuwste luxeschip van de cruisemaatschappij dat eind 2016 in gebruik wordt genomen. Net zoals de rest van het interieur van Seabourn Encore, zijn ook de suites ontworpen door topdesigner Adam D. Tihany. Hij slaagt erin moderne designelementen en innovaties perfect te laten aansluiten bij de ingetogen elegantie waarvoor Seabourn bekendstaat.

    Seabourn Encore telt 300 ruime, smaakvol ingerichte suites, allemaal met een privéveranda. De afmetingen van de suites op het schip variëren van bijna 30 m2 voor de standaard verandasuite, plus een privéveranda van maximaal 7 m2, tot liefst 120 m2 voor de luxe Wintergarden suites, met veranda’s van bijna 20 m2.

    “Zoals op al onze schepen zullen de gasten zich meteen thuis voelen zodra ze de deur van hun suite aan boord van Seabourn Encore achter zich dichttrekken,” zegt Richard Meadows, President bij Seabourn. “De suites bezitten heel wat innovatieve faciliteiten en eigen accenten die karakteristiek zijn voor Seabourn. Ze zijn bijzonder stijlvol ingericht, wat onze gasten altijd enorm waarderen en ook van ons verwachten.”

    De gasten beschikken over een ruime accommodatie met opvallende designelementen, een smaakvol interieur en overvloedig licht. De suites zijn geïnspireerd door de rijke geschiedenis van Seabourn en roepen een huiselijke sfeer op, met een hoogstaande afwerking, fraai meubilair en prachtig mahoniehout. In elke suite zijn er subtiele verwijzingen naar de zeevaart, zoals de blauw-witte vloerbedekking en de wit geborduurde hoofdeindes. De trendy luxebadkamers zijn in marmer en in de Penthouse Suite kunnen de gasten met een glazen sierwand in de woonkamer een aparte privéslaapkamer creëren.

    De attente Personal Suite Steward(ess) zorgt onder meer voor welkomhapjes en -champagne, een selectie designzepen, een puur verwenbad, het bijvullen van ijs en bar, de wasservice, hulp bij speciale verzoeken en het in gereedheid brengen van de kamers voor de gasten gaan slapen.

    De in-suite accommodatie omvat onder meer een comfortabele leefruimte, een groot tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, een aangename, aparte ruimte om te genieten van het ruime zicht op de oceaan of een in-suite diner, een ruime opberg- en inloopkast met een persoonlijke kluis, een keur aan kussens en een gratis minibar die dagelijks wordt bijgevuld met de voorkeursproducten en selectie van wijn en drank van de gasten. Bovendien zijn er tal van ontspanningsmogelijkheden, zoals een interactief flat-screen tv-systeem met honderden films, muziek, Seabourn Encore-uitzendingen met lezingen en rechtstreekse beelden van de brug, evenals een selectie televisie- en radiozenders. Elke badkamer beschikt over een full-size bad, douche, tweepersoonswastafel en speciale badproducten van Molton Brown, maar de absolute blikvangers zijn de gepolijste steen, glimmende kranen en blinkende spiegels…

    Op Seabourn Encore sluiten de moderne designelementen en innovaties perfect aan bij de ingetogen elegantie waarvoor Seabourn bekendstaat. Het schip van 40.350 BRT krijgt een extra dek en grotere gemeenschappelijke ruimtes. Het biedt plaats aan 600 gasten (op basis van tweepersoonsbezetting). Elke suite aan boord beschikt over een eigen veranda.





    22-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantietrends: staycation of Daycation in Nederland

    Nederland door de ogen van een toerist zonder file, geregel en bovenal low-cost

     

    Tijd voor een Daycation of Staycation in Nederland nu het kwik stijgt! Nederland zien door de ogen van een toerist zonder file en veel geregel. Een dagje of paar daagjes er tussenuit om op te laden. En het is voor bijna iedereen mogelijk, want deze tripjes hebben een klein prijskaartje. Koffers inpakken is niet nodig; een tandenborstel en setje kleding in je tas is voldoende. Trendwatcher Tessa aan de Stegge van bureau Cherry Picker geeft 10 tips voor een Staycation of Daycation op Nederlandse bodem!

    1. Nederlandse jungle: Je hoeft niet naar Suriname of Maleisië voor een jungle-ervaring. Dichtbij huis vind je het Noord-Brabantse natuurgebied de Biesbosch. Ga op avontuur vanaf het water, te voet of met de fiets. De Biesbosch vormt een doolhof van rivieren, eilandjes met wilgen en kreken en glashelder water. Leuk voor een actief uitje met de kids!

    2. In de voetsporen van Van Gogh: Voor een combinatie van kunst en natuur, ben je in het Kröller Müller Museum in de Hoge Veluwe aan het juiste adres. In dit tweede huis van Van Gogh kom je meer te weten over zijn indrukwekkende levensverhaal en kunst. In Kröller-Müller’s Beeldentuin tussen de bomen word je bovendien een met de natuur. Om het af te maken pak je een (gratis) witte fiets vanaf het museum en plak je er nog een rondje Hoge Veluwe aan vast!

    3. Knuffel een koe: Bij ons zijn koeien nog net niet heilig, maar we hebben er wel veel van. En ze zien er eigenlijk zo ontzettend lief uit! Waarom dan niet een workshop koe-knuffelen deze zomer? Openstellen en samen gelukkig zijn is het doel. De boerderij Noord Empe nabij Voorst is van oorsprong een melkveebedrijf, maar koe-knuffelen is inmiddels een van haar specialiteiten.

    4. Terug naar de Middeleeuwen : De kinderdroom komt uit: (even) leven als een prins(es). Kasteel de Haar in Haarzuilens bij Utrecht is het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland. Je kunt hier kiezen voor allerlei verschillende rondleidingen, bijvoorbeeld speciaal voor kinderen of voor echte geschiedenisliefhebbers. In de enorme kasteeltuin maak je een wandeling en geniet je van de rust en ruimte.

    5. Blauwtje lopen in Delft : Iedereen kent ze, de Delftsblauwe bordjes en potjes. Heb je ze zelf niet, dan wel je oma, tante of buurman. Maar wat is eigenlijk het verhaal achter die porseleinen bordjes? En kun je zelf ook zoiets maken? Bij Royal Delft laten ze je zien hoe ze te werk gaan. Ook kun je hier meedoen aan speciale Summer Workshops, om zelf de techniek onder de knie te krijgen. Heb je gelijk een mooi cadeau voor oma’s verjaardag!

    6. Eiland- of wadhoppen: Wie op Staycation gaat, mag Nederlands trots natuurlijk niet overslaan: de Waddeneilanden, die in 2010 zelfs zijn uitgeroepen tot UNESCO werelderfgoed. Hier heb je pas echt het gevoel dat je op vakantie bent. Na een korte overtocht met de veerboot waan je je direct in een totaal andere wereld. Rust, ruimte en uitwaaien. Ga er wadlopen en strandjutten of stap meerdere malen op de boot en hop van eiland naar eiland!

    7. Molenaar voor een dag: Ben je voor een dag of een paar dagen toerist in eigen land, dan moet je natuurlijk ook even terug naar de Nederlandse roots. Ons landje telt vele molens die een bezoekje waard zijn. Zo kun je voor een rondleiding terecht in Molen Adriaan aan het Spaarne in Haarlem, een van de markantste molens van Nederland met haar schilderachtige ligging aan het water. Voor wat meer achtergrondinformatie bezoek je het Molenmuseum in Koog aan de Zaan.

    8. Dwalen in de duinen: Na een dagje Amsterdamse drukte, roept de natuur. Terug naar de kust! Tussen de stranden van Zandvoort aan Zee en Langevelderslag bevindt zich 3.400 hectare aan duinen: de Waterleidingduinen, die ieder jaar 50 miljoen kubieke meter drinkwater produceren. Maak je op voor een stevige wandeling door dit natuurgebied, vol met hertjes, vossen, vogels, geiten en wilde koeien. Daarna trakteer je jezelf op een drankje op het terras.

    9. Feest op een festival : Hoe klein Nederland ook is, festivals organiseren kunnen we als de beste! Voor zowel cultuur- als techno-liefhebbers, voor jong en oud. Van een bizarre mix van motorcross, muziek, stunts, theater en gekte op de Zwarte Cross in de Achterhoek tot housen zonder schoenen bij Shoeless in Amsterdam. Bandjes en gezelligheid vind je bij het grootschalige 3-daagse festival Lowlands of het kleinschalige en culturele Magneet Festival, dat dit jaar haar 5-jarig jubileum viert!

    10. Slapen in het stro: Na een dag sightseeing op eigen bodem plof je neer in het stro bij het bijzondere strohotel Hayema Heerd in Groningen. Hier slaap je in een groot bed bestaande uit een dik pak stro, omhuld door zachte dekbedden, een dun matrasje en veel kussens. Een romantische klamboe tegen de muggen maakt de B&B extra sfeervol. In de winter zorgen warmtestralers voor een fijne temperatuur.

    21-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pineau des Charentes

    Gastronomische escapade & 28e Kelnerwedloop Jubelpark • Brussel Zondag 20 september 2015

    Op zondag 20 september 2015 vormt het Brusselse Jubelpark het decor voor Pineau des Charentes So City, het traditionele stadsfeest in het najaar. Op het programma: een gastronomisch terras, proeven van Pineau des Charentes en typische gerechten uit de streek, gezinsanimatie en als afsluiter de befaamde kelnerwedloop.

    Ook dit jaar zullen we ons nog even met vakantie wanen in het Jubelpark, waar de 28e editie plaatsvindt van de Pineau des Charentes Trofee, de befaamde kelnerwedloop. Nieuw in 2015 is dat het traditionele feest van Pineau des Charentes start om 10 uur op zondagochtend. Alle festiviteiten vallen nu immers samen op één datum, die van de autoloze zondag. De gedroomde kans om in Brussel een wandeling of fietstocht te maken en in het Jubelpark even halt te houden voor een hapje en een drankje.

    De Charente-markt verenigt talrijke producenten van Pineau des Charentes, die u elk op hun manier laten proeven van deze subtiele combinatie van cognac en druivensap in de witte, rode of rosé Pineau des Charentes. Daarnaast kunnen de fijnproevers genieten van een selectie van streekproducten die de Pineau des Charentes op een subtiele manier vergezellen: eendenlever, oesters, geitenkaas, ambachtelijke vinaigrettes en kruiden,...

    De So City Loungebar wordt dan weer de place-to-be om nieuwe ideeën op te doen voor het degusteren van een Pineau des Charentes, ‘on ice’ of in een cocktail. Het startschot voor de kelnerwedloop wordt gegeven om 16 uur. Professionele kelners en amateurs strijden om de 28e Trofee op een nieuw parcours van 2,5 km, waarbij zij met één hand een plateau dragen waarop 3 glazen Pineau en een fles staan. Degene die het snelst de finish bereikt en de minste drank morst, zal tot winnaar worden uitgeroepen. De dag wordt om 18 uur afgesloten met de prijsuitreiking.

    Afspraak dus op zondag 20 september om van de lekkernijen uit de Charentestreek te smullen en het talent van de kelners te bewonderen, die zich met hun dienblad als echte atleten ontpoppen op het prachtige terras van het Jubelpark. Ober, een Pineau graag! En geen fooi, de toegang is gratis...

    PINEAU DES CHARENTES SO CITY 2015 • Jubelpark • Brussel (Metro Mérode)

    20-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caravans en motorhomes: stijgend elijn zet zich door

    De Belgische sector van de caravans en motorhomes kan dit jaar opnieuw zeer mooie resultaten voorleggen. De verkoop van caravans zat in 2014 – na een voorafgaande dalende periode – al in duidelijk stijgende lijn. 2015 bevestigt op dit moment deze positieve tendens. Ook bij de motorhomes kan een stijging worden opgetekend. De cijfers van de Belgian Caravan-Camping and Motorhome Association (BCCMA) tonen aan dat de sector de wind in de zeilen heeft. Tijdens de eerste 6 maanden van 2015 werden 13,1% meer nieuwe motorhomes verkocht ten opzichte van dezelfde periode in 2014. De verkoop van nieuwe caravans steeg met 6,2%. In totaal werden dit jaar reeds 3767 caravans en 6123 motorhomes verkocht.

    Mobicar, de Belgische beurs voor caravans en motorhomes die plaatsvindt van 15 tot en met 19 oktober 2015, zal deze tendens zeker nog versterken. Deze 53ste editie, en de positieve context die de beurs omringt, zal vooral opvallen door de terugkeer van de stacaravans. In de paleizen 6, 7, 9 en 11 van Brussels Expo zullen alle laatste nieuwigheden op het gebied van motorhomes, caravans, stacaravans en toebehoren te ontdekken zijn. De beurs is dan ook de ideale gelegenheid voor de liefhebbers van vrijetijdswagens om advies in te winnen bij zowel de fabrikanten als de talrijk aanwezige vrijetijdstoerismeclubs. In totaal zullen meer dan 700 modellen te zien zijn, zodat de bezoeker op Mobicar ongetwijfeld de caravan of motorhome van zijn dromen zal vinden.

    Praktische informatie MOBICAR 2015 - Brussels Expo - Paleis 6, 7,9 et 11- van donderdag 15 oktober tot en met maandag 19 oktober 2015 - www.mobicar.be

    20-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OZA in Hotel BLOOM! tijdens Design September

    OZA is een creatief platform dat als doel heeft samenwerkingen te creëren tussen ambachtslieden, designers en artiesten vanuit Anatolië. Het hoofddoel is om eeuwenoude ambacht technieken in stand te houden gezien deze meer en meer verdwijnen in deze moderne tijden. Van 10 tot 30 september tijdens Design September, zal een unieke collectie worden tentoongesteld in de Penthouse Art Space van Hotel BLOOM!

    OZA is een creatief merk dat o.a. meubilair, textiel en kleine accessoires produceert. Al deze producten worden ontworpen in verschillende delen van de wereld en worden volledig of gedeeltelijk in Turkije geproduceerd. OZA betekent, in oud Turks, een primordiale entiteit, die tijdloos en eeuwig is.

    OZA is en zal altijd een project in ontwikkeling blijven. Dit is wat het zo anders en sterk maakt. Maar als andere projecten, is het ontstaan uit een idee. Het geloven. Het geloven in een hechte samenwerking tussen mensen van verschillende culturen en generaties. Het geloven in dat het een voorbeeld kan zijn voor de wereld, door op kleine schaal te produceren en consumeren, en het blijven ondersteunen van het waardevolle werk van kunstenaars dat met uitsterven bedreigd wordt. Het geloven in menselijke creativiteit, in de waarde van de know-how van vroeger en de nood aan het behoud ervan, zodat de wereld niet niet eenzijdig en uniform wordt. OZA gelooft in de rijkheid aan kleuren materialen en dromen die deel uit maken van de geschiedenis van de mensheid. Hoe meer kleur, hoe beter. Hoe meer interactie, hoe beter.

    Tugce (Ugce Tugran) is de oprichtster van OZA. Ze coördineert het project, treedt op als investeerder en creatieve facilitator tussen de werelden van artiesten, designers en ambachstlieden. Geboren en getogen in Izmir, maar geleefd en gewerkt Istanbul en Brussel. Haar professionele and academische achtergrond omvatten uiteenlopende onderwerpen en terreinen zoals project management, milieu campagne en antropologie. Ze gelooft dat de wereld behoefte heeft aan interactive op menselijk niveau en ethische overweging als het gaat om de productie. En zo probeert zij haar bescheiden deel bij te dragen. www.oza-design.com

    Tijdens Design September verschillende werken van OZA worden tentoongesteld in de Penthouse Art Space, op de bovenste verdieping van Hotel BLOOM! Van 10 september – 30 september 2015. Geopend op vrijdag, zaterdag en zondag: 11:00-18:00 / gratis toegang. Van maandag tot vrijdag op afspraak: askme@oza-design.com of +32 (0) 487 563 799

    Locatie : Hotel BLOOM! Koningsstraat 250 1210 Brussel www.hotelbloom.com Metro Botanische Tuin

     





    19-08-2015 om 20:59 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eat!Brussels - drink!Bordeaux - gastronomische workshops

    Tijdens het gastronomische festival eat! BRUSSELS, drink! BORDEAUX dat doorgaat van 10 tot 13 september 2015 in het Warandepark, kan iedereen heerlijk eten en drinken. Liefhebbers kunnen er ook leren werken met lekkere ingrediënten en kennismaken met de geheimen van Bordeauxwijn.

    Om te bekomen van een zware werkweek biedt eat! BRUSSELS, drink! BORDEAUX de mogelijkheid te ontspannen en te genieten van de verschillende gastronomische en wijnstands. Naast de culinaire ontdekkingen biedt het festival ook workshops voor iedereen die zelf achter het fornuis wil staan tijdens het evenement. De gelegenheid bij uitstek om te koken en bij te leren in het unieke kader van het Warandepark.

    Mmmmh!-kooklessen: Het hele weekend door organiseert Mmmmh! kooklessen om culinaire hoogstandjes te bereiden. Zowel beginners als experts krijgen hier de kans om uiteenlopende aspecten van de traditionele of creatieve keuken van hier of elders te ontdekken. Er is voor elk wat wils: of het nu een chic diner is, bereid voor de eregasten, de zelfgemaakte chocolade-eclairs voor de kinderen, of gewoon een lichte maaltijd, klaargestoomd voor familie of vrienden, iedereen zal beslist staan watertanden! Ook kinderen kunnen er vergezeld van hun ouders workshops volgen om de smaak van het koken te pakken te krijgen en kleine chefs in spe te worden.

    Inlichtingen en reserveringen op http://programma.eat.brussels. Opgelet, het aantal voorinschrijvingen is beperkt. Het is ook mogelijk om de dag zelf in te schrijven aan de stand van Mmmmh!

    Workshops van de Ecole du Vin de Bordeaux

    Hoe wordt een wijnkleur beschreven? Welke druivenvariëteiten zijn er en hoe worden ze gecombineerd? Hoe kiest men de beste wijn bij een gerecht? Wie graag nieuwe wijnkennis wil opdoen, moet zeker halt houden aan het paviljoen van de Ecole du Vin tijdens het festival. Met een ‘Wine pass’ kan men gratis lessen oenologie volgen met verschillende thema's om als beginneling kennis te maken met de wereld van de Bordeauxwijnen of reeds verworven kennis te vervolmaken.

    Inlichtingen op http://programma.eat.brussels. Inschrijvingen ter plaatse aan het paviljoen van de Ecole du Vin. Het aantal plaatsen is beperkt tot een vijftigtal personen per workshop.

    Meer info over eat! BRUSSELS, drink! BORDEAUX: www.eat.brussels.

    18-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    TUNESIË: TOPBESTEMMING VOOR WELLNESSVAKANTIES!

     

    De thalassocentra van Tunesië behoren tot de beste ter wereld. De Carthagers en de Romeinen hadden de reputatie echte specialisten te zijn in lichaamsverzorging. Ze hechtten dan ook veel belang aan een goede lichaamsverzorging. Het badritueel is dus een van de oudste tradities van het land. De huidige spa’s beschikken evenwel over innovatieve accommodatie voor balneotherapie, thermalisme en thalassotherapie, die garant staat voor de beste kwaliteit.

     

    Kwaliteit van de dienstverlening

    De Tunesische thalassocentra bieden geavanceerde technieken en staan onder toezicht van het Ministerie van Volksgezondheid, wat een kwalitatieve dienstverlening garandeert. Het deskundige personeel schenkt alle aandacht aan de medische opvolging van de kuurgasten en geeft hen meteen het gevoel dat ze in goede handen zijn. Begeleiding vormt dan ook een van de voornaamste succesfactoren van een kuur. Dankzij het uitstekende niveau van de medische opleidingen in Tunesië krijg je er doeltreffende behandelingen op maat. Bovendien werken de Tunesische centra met onvervuild, zuiver zeewater dankzij de juiste oriëntatie van de stroming en milieubeschermingsmaatregelen.

     

    Bovenal ontspanning en wellness

    De ultramoderne luxe-infrastructuur zorgt ervoor dat je je voluit kunt ontspannen en genieten van het wellnessaanbod in een rustgevende, relaxte sfeer. Alles wordt in het werk gesteld om de kuurgasten in de watten te leggen en de beste dienstverlening te bieden. Thalasso verzorgt niet alleen het lichaam, maar ook de geest, want de talrijke verzorgingen hebben een directe impact op het gevoelsleven en geven je een heel goed gevoel.

     

    Gevarieerde formules volgens de wensen van de klant

    De Tunesische thalassocentra bieden een waaier aan formules, gaande van wellness tot kuurprogramma’s om medische redenen. De hammam, een eeuwenoude traditie, is een unieke plek waar mensen elkaar ontmoeten en relaxen in de stoombaden. Maar de Tunesische spa’s hebben nog heel wat meer in petto: relaxerende massages met essentiële oliën, geurige bloembaden, pakkingen of reflexologie, ... Kortom, elke gast vindt er zijn gading. Het paramedisch personeel is ook opgeleid om aan elke gast aangepaste medische zorgen voor te stellen, want de heilzame werking van het zeewater verjaagt heel wat kwalen.

     

    Ruime keuze aan centra aan de kust

    Tunesië beschikt over niet minder dan zestig thalassocentra aan de kust. Er zijn grote, moderne centra maar ook kleinere, prestigieuze instituten voor de meest veeleisende kuurgasten op zoek naar heel specifieke verzorgingen.

     

    Meer informatie vindt u op onze website: www.travelintunisia.be

     

    17-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coke & Roll, de unieke klantervaring 'in the mix'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Coca-Cola test nieuwe horecabeleving rond mixdranken

    Coca-Cola test met ‘Coke & Roll’ een innovatief serviceprogramma voor de horeca. Bedoeling is om de beleving rond mixdranken een nieuwe impuls te geven. Zo kunnen consumenten perfect geserveerde mixdranken ontdekken, in evenveel verrassende smaken als verleidelijke kleuren. Het is geen geheim dat de horeca het vandaag niet onder de markt heeft. Enerzijds verwachten consumenten alsmaar meer voor hetzelfde geld, anderzijds maken ze hun favoriete drankje of gerecht steeds vaker thuis klaar met vrienden. De horeca moet dus op zoek naar een originele manier om klanten aan te trekken en te houden.

    Met ‘Coke & Roll’ reikt Coca-Cola de horecasector een inspirerend aanbod mixdranken aan. Klanten beleven zo een unieke ervaring én de uitbater tilt zijn service en kwaliteit naar een hoger niveau. Centraal in het programma staat een eenvoudig, toegankelijk en vernieuwend assortiment. Zo omvat ‘Coke & Roll’ 12 verschillende mixdranken, met en zonder alcohol, volgens één serveerritueel met maximaal 4 ingrediënten (frisdrank, alcohol, siroop, citrusvrucht).

    Cédric Fraeys, Senior Shopper Marketing Manager Horeca bij Coca-Cola: “In enkele eenvoudige stappen maak je van je mixdrank een unieke beleving. Heel toegankelijk, want de klant herkent zijn favoriete frisdrank, en tegelijk ook heel vernieuwend, want je kan verrassende smaakcombinaties creëren. Ook de geur, kleur, sprankeling en frisheid van de “mix” geven de beleving mee vorm. Een meerwaarde die klanten zeker zullen appreciëren.”

    Naast concrete ‘tips & tricks’ voor het ‘Coke & Roll’-programma, biedt Coca-Cola ondersteuning op het vlak van barmateriaal, glazen & menukaarten. De 12 mixdranken van ‘Coke & Roll’ worden gemaakt op basis van Coca-Cola, Coca-Cola life, Coca-Cola light, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, FÏNLEY (Citroen & Vlierbloesem en Pompelmoes & Bloedsinaasappel) en Nordic Mist. ‘Coke & Roll’, uitgewerkt voor meerderjarige consumenten, wordt momenteel uitgetest in pop-upbar Jardim (Antwerpen), bar Havana Lounge (Namen), hotel Marriott (Gent) en restaurant Les Petits Oignons (Brussel).

    ‘Coca-Cola’ bestaat in België en Luxemburg uit verschillende bedrijven. Coca-Cola Services, een filiaal van The Coca-Cola Company, is eigenaar van de merken, staat in voor de consumentenmarketing en verkoopt het basisconcentraat aan Coca-Cola Enterprises Belgium en Coca-Cola Enterprises Luxembourg. Deze produceren, verdelen en/of verkopen Coca-Cola, Coca-Cola life, Coca-Cola Zero, Coca-Cola light, Fanta, Sprite, Aquarius, Nalu, FÏNLEY, Burn, Minute Maid, Nestea, Nordic Mist, Chaudfontaine, Capri-Sun, Monster, Viva en Rosport. Per dag worden er in België en Luxemburg meer dan 10 miljoen dranken van de verschillende Coca-Cola-merken geserveerd.

     

    Coca-Cola bouwt sterke merken van de hoogste kwaliteit die passen binnen een evenwichtige levensstijl. Voor haar activiteiten heeft Coca-Cola in de Belux ongeveer 2.800 medewerkers verdeeld over 8 sites. Coca-Cola integreert duurzaamheid in haar bedrijfsactiviteiten en focust op die domeinen waar de raakvlakken van haar activiteiten op de omringende leefwereld het grootst zijn. Op milieuvlak betekent dit dat er naast energie ook aandacht wordt besteed aan efficiënt watergebruik en duurzame verpakkingen. www.cocacolabelgium.be

    16-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soaked in Bleach
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Niet aan twijfelen: het leven en het oeuvre van Nirvana-frontman Kurt Cobain blijft tot de verbeelding spreken – ook na zijn dood in 1994. Op 5 april van dat jaar zou de zanger/gitarist van wat op dat moment misschien wel de populairste band op aarde was zelfmoord hebben gepleegd. Tijdens het daaropvolgende onderzoek werd echter heel wat bewijsmateriaal genegeerd – bewijsmateriaal dat in de met nagespeelde scènes gekruide documentaire Soaked in Bleach wel de nodige aandacht krijgt. Vorige week werd bekend dat Cobains weduwe, ex-Hole-zangeres Courtney Love, alles in het werk aan het stellen is om deze opzienbarende studie te laten verbieden, maar TDM Entertainment brengt de documentaire toch ongecensureerd uit.

    De dood van Kurt Cobain

    Kurt Cobain ontmoette Courtney Love in 1991 tijdens een concert van de Butthole Surfers en de populaire heavy meidenband L7. Nauwelijks zeven maanden later kondigde het kersverse koppeltje al de verloving aan. De bruiloft volgde reeds in februari. Op dat moment was de aan heroïne verslaafde zangeres al zwanger van dochtertje Frances McKee.

    McKee zou haar vader nooit echt bewust leren kennen. Na een paar incidenten die volgens Cobain zelf niets te maken hadden met zelfmoordpogingen, vond een elektricien het lijk van de muzikant terug met daarnaast een zelfmoordbrief en een shotgun (een hagelgeweer). Niet meteen een logisch zelfmoordwapen voor iemand die ook vertrouwd was met revolvers en andere schietijzers, maar toch concludeerde het haastig geschreven autopsierapport dat Cobain zichzelf van het leven had beroofd.

    Heel wat nabestaanden en vrienden reageerden met ongeloof, maar de voornaamste kritiek kwam uit onverwachte hoek. Niemand minder dan Tom Grant, de privédetective die oorspronkelijk door Courtney Love zelf was ingehuurd om haar echtgenoot te vinden nadat hij zonder dat ze er weet van had was weggelopen uit een afkickcentrum door over het hek te klimmen, bleek er sterk van overtuigd te zijn dat de man was vermoord. Hij gaf zijn gage terug aan Love en maakte zijn theorie wereldkundig: Cobain had teveel heroïne genomen om nog de trekker van een geweer over te kunnen halen, de zelfmoordbrief was niet volledig door Cobain zelf geschreven en op de shotgun en andere voorwerpen in de kamer waar het lichaam van de zanger was ontdekt, waren geen vingerafdrukken terug te vinden.

    Het zijn op zijn minst hoogst merkwaardige feiten die heel wat stof deden opwaaien. Ook Norm Stamper, de voormalige politiechef van Cobains thuisstad Seattle, en forensisch patholoog Cyril Wecht bleken immers heel wat twijfels te hebben over de zogenaamde zelfmoord, maar net nu de documentaire Soaked in Bleach in de Benelux staat te verschijnen, is die stofwolk een heuse storm geworden.

    Soaked in Bleach

    Laten we eerlijk zijn: Soaked in Bleach is niet de eerste documentaire die zich afvraagt of Kurt Cobain wel degelijk zelfmoord heeft gepleegd, al is er een enorm verschil met de erg brave (en door Love goedgekeurde) documentaire Kurt Cobain: Montage of Heck, die door HBO werd uitgezonden. Regisseur Benjamin Statler schreef het script van Soaked in Bleach samen met Richard Middelton en Donnie Eichar, verzamelde zoveel bewijsmateriaal als hij kon en liet sommige gebeurtenissen die zich net voor Cobains dood afspeelden in beeld brengen door acteurs. Daarbij bracht hij heel wat elementen die eerder al in boeken en documentaires waren verschenen samen met de anekdotes en opnames van Tom Grant, die er heel wat voor over heeft om de wereld te laten inzien dat de zaak rond Cobains dood opnieuw moet geopend worden – een conclusie die anderen al voor hem wisten te bereiken, maar nu nog geloofwaardiger is geworden.

    Twee weken geleden, op 11 juni van dit jaar, zorgde Courtney Love zelf voor de nodige ruchtbaarheid rond Soaked in Bleach… en twijfels omtrent de ware omstandigheden rond de dood van haar echtgenoot. Op die dag stuurde een advocatenteam dat de voormalige zangeres rond zich heeft verzameld immers een brief naar de bioscopen die Soaked in Bleach zouden vertonen met daarin de uitdrukkelijke eis om de film niet te draaien.

    ‘Deze film geldt als kennisgeving aan [de bioscoopuitbater] dat de Film mevrouw Cobain in een negatief daglicht uitbeeldt en lasterlijke uitspraken bevat die [de bioscoopuitbater] blootstellen aan aanzienlijke aansprakelijkheid. We eisen dat u onmiddellijk ophoudt met op eender welke manier in te breken op mevrouw Cobains rechten, inclusief, maar niet beperkt, tot het volledig stoppen van de vertoning en promotie van de Film.’ Advocatenteam Courtney Love, 11 juni 2015

    Ondanks de aanmaning, lieten de meeste cinema-eigenaars zich niet intimideren en dienden ook de producers van Soaked in Bleach Courtney Love van repliek. Zij noemden de bewuste brief zelfs ‘een laffe aanval op de rechten van vrije spraak, vrije expressie en vrije keuze’. Daar lieten ze het echter niet bij: ‘Courtney Love en haar advocaten houden er duidelijk niet van dat de film een dwingende zaak presenteert om het onderzoek naar Kurts dood te heropenen. Ze zouden het Eerste Amendement moeten respecteren en mensen voor zichzelf laten beslissen.’ De producers van Soaked in Bleach

    Het is op zijn minst een opmerkelijke demarche van Team Courtney, dat voorbije publicaties die smeekten om de heropening van de Zaak Cobain ongemoeid liet. Dat Soaked in Bleach elementen presenteert die de geloofwaardigheid van een zelfmoord (nog) meer in twijfel trekken dan wat we al wisten, lijkt dus buiten kijf te staan. Ook de vaststelling dat Tom Grant tijdens zijn zoektocht naar de op dat moment verdwenen Cobain ondanks het feit dat hij het ene gat na het andere in Loves verhaal ontdekte niet door haar werd ontslagen, roept vragen op. Dat hij omwille van zijn eigen ontdekkingen alle conversaties met Love en andere getuigen heeft opgenomen, zou wel eens te maken kunnen hebben met de aanval op deze documentaire.

    Op 25 juni 2015 verklaarde Norm Stamper aan Spin Magazine dat het een morele plicht is om de onduidelijkheden rond de ‘zelfmoord’ op te helderen. ‘Als ik nu de leiding zou hebben bij het politiekorps, zou ik de zaak heropenen. Stel je voor dat Kurt Cobain niet zichzelf van het leven heeft beroofd, maar is vermoord. Dan zijn we het aan de nabestaanden verplicht om dat te bewijzen. Als we het destijds niet goed hebben gedaan, hebben we de plicht om het nu wel goed te doen.’

    Op dezelfde dag haalde de inmiddels vijftigjarige Love overigens het nieuws door tijdens een verblijf in Parijs verwikkeld te geraken in de taxi-oorlog die daar momenteel woedt. Het ziet er dus naar uit dat ze nog geruime tijd een persthema zal blijven.

    Technische fiche : Regie: Benjamin Statler - Scenario: Donnie Eichar, Richard Middleton, Benjamin Statler - Productie: Donnie Eichar, Richard Middleton, Benjamin Statler - Muziek: Peter G. Adams - Cinematografie: Ben Kutchins - Montage: Javier Alvarez, David Moritz

    Artistieke fiche : Ryan AIgner: zichzelf - Pat Asanti: zichzelf - Brett Ball: zichzelf - John Ball: zichzelf - Ben Berg: zichzelf - Tor Brown: Duff McKagan - Tyler Bryan: Kurt Cobain - Sarah Scott: Courtney Love

    Soaked in Bleach, mét Nederlandse ondertitels, kan je online op maar liefst drie plaatsen bestellen!

    De documentaire is nu beschikbaar via:

    iTunes: https://itunes.apple.com/be/movie/soaked-in-bleach/id1024203111 - TDM Entertainment: http://www.tdmentertainment.com/shop maar ook Google play:   https://play.google.com/store/movies/details/Soaked_In_Bleach?id=HIhK835dN8s

     

     

     

    16-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Culinaire hoogstandjes 10.000m boven de grond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op grote hoogte past ons lichaam zich aan aan de atmosferische druk om ons heen en nemen onze zintuigen de wereld anders waar. Studies door het Fraunhofer Instituut, hebben aangetoond dat ons gevoel van smaak met maar liefst 30 % daalt wanneer we ons op grote hoogte bevinden. Wat meteen ook een verklaring biedt waarom zovelen klagen dat wat eigenlijk de mooiste tijd van het jaar zou moeten zijn –vakantie- veel te vaak begint met saai en taai vliegtuigeten. British Airways doet er alvast alles aan om hiermee rekening te houden en onze afgezwakte smaakpapillen ook tijdens de vlucht te laten tintelen!

    Vooral zout en zoet kunnen we in de lucht minder goed onderscheiden. Door de droge omstandigheden in een vliegtuig werkt ook ons reukzin minder goed, een beetje zoals wanneer men een verkoudheid heeft. Maar wat velen niet weten is dat reuk en smaak heel nauw gelinkt zijn en veel van wat wij als smaak waarnemen tijdens het eten eigenlijk de geur van de maaltijd is.

    Alle gerechten bij British Airways worden met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. De ingrediënten en drankjes moeten een uitgebreide selectieprocedure doorlopen vooraleer ze op 10 000m hoogte geserveerd mogen worden aan de passagiers.

    Food and Beverage manager Chris Cole legt uit: "Hoogte beïnvloedt al onze zintuigen en in het bijzonder het smaakgevoel. In de lucht lijken rode wijnen bijvoorbeeld minder tannine te bevatten en witte wijnen minder zuur te zijn. Daarom selecteren wij bij British Airways wijnen met een diepere en meer robuuste smaak dan de meeste reizigers in een restaurant op de grond zouden lusten."

    Maar ook andere factoren spelen een rol bij de keuze van drank die in de lucht geserveerd wordt: "We kijken naar trends in diverse markten om ervoor te zorgen dat de keuze aan alcoholische dranken die wij bieden, de steeds veranderende smaak in verschillende regio's van de wereld weerspiegelt. Voor onze wijnselectie werken we samen met Masters of Wine en andere experts om de juiste wijn voor elke reiziger en elke bestemming te kiezen. De Masters of Wine hebben natuurlijk ook toegang tot onze menu's en zorgen ervoor dat de wijn die ze kiezen een perfecte combinatie met het eten aan boord is." legt Cole het selectieproces uit.

    Het feit dat British Airways passagiers in de First en World Club categorie op een jaar tijd 1,3 miljoen flessen wijn drinken, en dat er op korteafstandsvluchten en in de World Traveller categorie 10 miljoen halveliterflessen wijn per jaar geserveerd worden, bewijst dat Chris Coles’ strikte selectiecriteria goed zitten.

     

     

    15-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lancering Nederlands label 'Transnatural' tijdens Design september

    ‘Dutch Reflections’

     

    Tijdens Design September, presenteert Transnatural met zijn kunst en design collectie een eerste exhibitie in België ‘Dutch Reflections’ genaamd. Deze zal plaatsvinden in de nieuwe conceptstore Living Room, in het Europese hart van Brussel. De tentoonstelling omvat onder andere handgemaakte geoxideerde spiegels, lampen met ingebouwde lichtgevende pigmenten en stoelen gemaakt van houtschuim.

    Transnatural is een Nederlands label, gestart in 2012, met een unieke collectie waarin natuur en technologie samen komen. Kunst, interieur en exterieur design maken deel uit van de collectie en heeft een uitzonderlijke esthetiek door het gebruik van innovatieve materialen. De designers besteden heel veel aandacht aan nieuwe alternatieve energieën en materialen. Transnatural onderzoekt manieren waarop leefruimtes kunnen geherdefinieerd worden zodat mensen, natuur en technologie elkaar kunnen aanvullen en verrijken.

    Na een showcase op het Salone del Mobile in Milan in April, lanceert Transnatural nu voor de eerste keer zijn collectie met een exhibitie ‘Dutch Reflections’ in België tijdens Design September Brussels en dit in de Living Room, design & eatery. Een nieuwe conceptstore in het Europese hart van Brussel waar op een originele manier design gecombineerd wordt met een biologisch restaurant. In een huiselijke sfeer kan je genieten van dagelijks vers gemaakte gerechten door foodies Delphine en Mariko. De conceptstore fungeert ook als galerij om het werk van jonge nieuwe designers te promoten.

    Alle stukken in de collectie zijn gemaakt door - en in samenwerking met artiesten en designers, waaronder Gionatto Gatto, Mike Thompson, Lex Pott, David Derksen, Merel Karhof, Arnout Meijer, Jolan van der Wiel, Marjan van Aubel, James Shaw, Tim van Cromvoirt en Maurizio Montalti. Nu ‘arts & crafts’ het centrale thema is van de 10de editie van Design September is dit het perfecte moment om dit kunst en design merk te lanceren in België.

    Exhibitie ‘Dutch Reflections’ met gratis toegang van 10 September tem 30 September 2015.

    Open maandag tot vrijdag van 08:00-18:00 en zaterdag van 10:00-18:00 in Living Room, Place Jean Rey 8 - 1040 Brussels (recht tegenover Aloft Hotel – metro Schumann).

    Living Room is de eerste winkel in België waar het Transnatural label te koop zal zijn. Vanaf oktober 2015 start de verdere distributie in België door lokale agente Margot Muys, in diverse premium design winkels, galerijen en architecten studio’s.





    14-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seabourn onthult ' The Grand Salon' aan boord van nieuwe Seabourn Encore

    Luxe cruiserederij Seabourn licht weer een tipje van de sluier op met de onthulling van ‘The Grand Salon’ aan boord van het nieuwe Seabourn Encore. Het nieuwe ultra-luxe schip wordt momenteel gebouwd en zal in december 2016 in de vaart worden genomen. Topdesigner Adam D. Tihany, die het gehele interieur van Seabourn Encore voor zijn rekening neemt, heeft ‘The Grand Salon’ speciaal ontworpen voor op maat gemaakte shows door ervaren entertainers, culturele producties en interessante gastsprekers van het populaire ‘Seabourn Conversations’ programma.

    Elegant en uitnodigend moet de nieuwe salon worden. Het theater krijgt een intiem karakter met draaibare stoelen die in cabaret opstelling zijn geplaatst, zodat gasten dicht bij het podium zitten. Voor het plafond is een speciaal lichtplan ontworpen dat een warme sfeer creëert. Achter in het theater komt een grote bar waarvandaan gasten worden bediend. ‘The Grand Salon’ komt op dek zes en is bereikbaar via de hoofdtrap.

    "Het bieden van boeiend en interessant entertainment is een kenmerk van Seabourn’s aanbod. ‘The Grand Salon’ wordt de beste plek om te genieten van ons gevarieerde entertainment programma aan boord van 's werelds mooiste ultra-luxe schip," aldus John Delaney, Senior Vice president Marketing & Sales bij Seabourn.

    Net zoals Seabourn Encore zelf, zal de programmering van ‘The Grand Salon’ constant in beweging zijn. Gasten zijn de hele dag welkom om aan te sluiten bij de vele verschillende voorstellingen. Overdag en sporadisch na het diner zal de lounge worden gebruikt voor lezingen, kookdemonstraties, komedie, klassieke recitals en nog veel meer. Gedurende de avonden kunnen gasten ‘dancing before dinner’, en na het diner worden vocale-, cabaret- en vele andere voorstellingen geprogrammeerd.

    De cruisemaatschappij heeft speciaal voor Seabourn Encore een nieuwe microsite ontwikkeld: http://encore.seabourn.com. Alle details, het allerlaatste nieuws, beeldmateriaal en zelfs een aftelklok met ‘Sunsets until launch’ zijn er te vinden. Zo krijgen gasten een kijkje achter de schermen van het schitterende nieuwe luxeschip van Seabourn.

     

     

    13-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EXKi zet in september de sperziebonen centraal

    EXKi breekt met de regels van het traditionele snelrestaurant door versbereide en natuurlijke producten aan te bieden om ter plaatse te eten of mee te nemen. De kaart biedt een ruime keuze aan gezonde en evenwichtige gerechten op basis van verse en natuurlijke producten van de beste kwaliteit. Elke maand zet EXKi een seizoensgroente in de kijker en creëert hiermee enkele originele gerechten. In september staat de sperziebonen centraal.

    Dit is dé "gezonde groente" bij uitstek! Bonen zijn bijzonder caloriearm (ze bevatten 90% water) en ze behoren tot de eiwitrijkste groenten. Ze bevatten ook heel wat vitamine E en C (zeer doeltreffende antioxidanten ter bescherming van het hoornvlies en de huid) en provitamine A. Noteer ook het uitstekende gehalte aan vitamine B9 dat noodzakelijk is voor de groei en de vermenigvuldiging van cellen. Bonen zorgen voor grote hoeveelheden anorganische zouten, zoals kalium, calcium en magnesium. Ze bevatten eveneens veel sporenelementen, zoals mangaan, zink, koper en selenium. Ten slotte bevatten bonen ook heel wat vezels (meer dan 3 g op 100 g), die een goede darmtransit bevorderen.

    EXKi stelt in september volgende sperziebonenrecepten voor in zijn restaurants: een kleine salade : Witte bio-bonen, rode paprika, erwten...; een warm gerecht: MSC kabeljauw, bio witte bonen, venkel; een trio salade : Krielaardappeltjes, bio-prinsessenbonen, gepocheerd bio-ei, dragon emulsie en een soep.

    EXKi onthult nog een heerlijk recept op basis van venkel om zelf te bereiden: Salade van sperziebonen. Probeer het zeker uit!

    Salade van sperziebonen: in samenwerking met Béatrice Vigot-Lagandré voor EXKi

    Voor 4 personen: voorbereiding: 15 min - kooktijd: 10 min

    Ingrediënten: 300 g sperziebonen, 1 klein blikje maïs, 1 bakje kerstomaten, 1 soeplepel pijnboompitten, 1 soeplepel azijn, 1 soeplepel koolzaadolie, 1 soeplepel olijfolie, enkele blaadjes basilicum en peper en zout

    Verwijder de steeltjes en was de bonen. laat ze gedurende een tiental minuten stomen (ze moeten beetgaar blijven). Laat afkoelen. Laat de maïs uitlekken. Spoel de kerstomaten en snij ze doormidden. Giet de azijn in een kom en kruid met peper en zout. Klop op samen met de olijf- en koolzaadolie. Voeg er de maïs, bonen en kerstomaten aan toe en meng alles. Rooster lichtjes de pijnboompitten in een kleine pan zonder vetstof en strooi ze over de salade; voeg er de fijngesneden basilicum aan toe en dien onmiddellijk op. Variante: Voeg er een paar plakjes parmaham aan toe.

    12-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palm Hop select nodigt je uit in haar hopveld

    Gastronomisch, exclusief, uniek & slechts 2 dagen open: Ladies’ hopnight op 21/8/15 en Hopnight op 22/8/15 & daarenboven gaan we opnieuw samen hop plukken voor PALM Hop Select op 30/8/15 !

    Ladies’ Hopnight: Op 21 augustus nodigt PALM Hop Select bier-minnende vrouwen uit!

    Sofie Van Rafelghem noemt hen ‘witte wijn wijven’; vrouwen die in het uitgansleven steevast voor een glas wijn kiezen in de plaats van voor een degustatiebier van Belgische bodem. Initiatieven als ‘Fier op ons Bier’ worden genomen om onze weg terug te vinden naar die Belgische trots. PALM Belgian Craft Brewers draagt deze zomer haar steentje bij door het hopveld op 21 augustus te reserveren voor de bierminnende vrouwen!

    Wat kunnen de dames van zo’n ladies’ hopnight verwachten? Een heerlijke tafel met beer en foodpairings, tekst en uitleg door bier sommelière Sofie Van Rafelghem zelf, in een idyllisch kader van hop. Je kan je tafel reserveren via www.palmhopselect.be, een plaatsje kost 45€ (all-in) per persoon. Er zijn maar 40 plaatsjes dus wees er snel bij!

    Hopnight: Op 22 augustus nodigt PALM Hop Select je uit op het hopveld

    Een week voordat de hop op het PALM Hop Select hopveld geplukt wordt, nodigt PALM je uit om in een weelderig hopkader te komen dineren. Denk aan lekker tafelen, denk aan veel informatie over hop en bier gegeven door zytholoog, auteur én brouwer Jef Van den Steen, denk aan een gezellige avond met vrienden. Je kan je tafel reserveren via www.palmhopselect.be, een plaatsje kost 45€ (all-in) per persoon. Er zijn maar 40 plaatsjes dus wees er snel bij!

    Hoppluk: Op 30 augustus plukken we samen met jou de hop voor PALM Hop Select

    Palm sluit de hopweek af met het plukken van de hop tijdens het PALM Hop Select Hopfeest op 30 augustus. Naar traditie plukken we de hop samen met onze consumenten, die we die dag ook verwennen met een lunch en enkele consumpties. Meeplukken is meegenieten van het bier, van het vakmanschap van de hopmeester, van brouwmeesterschap. Inschrijvingen hoppluk via www.palmhopselect.be. Er wordt die dag ook gefietst, gewandeld, brouwerijbezoeken georganiseerd, geproefd etc. Niet-plukkers zijn zeker ook welkom! De hoppluk is ook een attractie voor diegenen die niet actief zullen deelnemen aan de pluk! In samenwerking met Kiwanis Londerzeel en ten voordele van Londerzeelse jeugdbewegingen staan tal van activiteiten op het programma. De fietsliefhebbers kunnen deelnemen aan een ‘mountainbiketocht’ van 35 km of 50 km, een ’toertocht’ van 60 km of 100 km en er is ook nog een recreatieve ‘familietocht’ van 26 km. Wandelaars komen aan hun trekken tijdens de ‘familie wandeltocht’ van circa 9 km. In de feesttent wordt varkensragout met PALM Hop Select, bereid volgens een recept van topchef Viki Geunes van het twee sterrenrestaurant ’t Zilte in Antwerpen, geserveerd. Ook Brouwerij DE HOORN opgestart in 2014 en gekend van haar bieren CORNET en ARTHUR’S LEGACY zet de deuren open ! De bezoekers worden tevens uitgenodigd om een kijkje te gaan nemen in Stoeterij Diepensteyn, bekend om de vermaarde vosse trekpaarden.

    Wist je dat ?

    … hoe meer hop een bier bevat, hoe frisser en dorstlessender het smaakt en hoe beter het je palet reinigt? De PALM Hop Select wordt een derde maal gehopt met hop uit de eigen hoptuin van de brouwerij.

    … PALM Hop Select een hogegistingsbier is, fruitig en bitterzacht door het gebruik van eigen geteelde hop – Hallertau Mittelfrüh - in de derde hopfase. De hergisting op fles geeft het bier extra pareling.

    … PALM Belgian Craft Brewers focust op ambachtelijke, authentieke bieren en het bredere, historische verhaal achter het product. Met de brouwerijen Palm, De Hoorn, Rodenbach, De Gouden Boom en Boon is ze de enige brouwerij die de vier authentieke gistingswijzen hanteert.

    … PALM een eigen hopveld heeft ? In oktober 2011 plantte Brouwerij PALM, in haar eigen hoptuin, 800 hopplanten. Het hopveld is 35 are groot, de hopplanten zijn van de Hallertau Mittelfrüh variëteit, deze planten brengen een 3.000-tal hopranken voort. In 2012, werd de eerste oogst binnengehaald. Met deze eigen geteelde hop creëerden de PALM-brouwers PALM Hop Select (*), een complex maar gebalanceerd degustatiebier. Dit jaar wordt de hop voor de derde keer met zo’n 550 consumenten geplukt ! Later op het jaar worden deze hopplukkers uitgenodigd om getuige te zijn van het brouwen van de PALM Hop Select en nadien om het resultaat - het afgewerkte bier - te komen proeven. Geïnteresseerde plukkers worden gevraagd zich vooraf via www.palmhopselect.be registreren.

    Voor de creatie van PALM Hop Select gingen de brouwers niet over één nacht ijs. Dit mooi gebalanceerde degustatiebier ondergaat een hopping in 3 fasen. Traditioneel voegen de brouwers een eerste maal hop toe in de kookketel van de brouwzaal. In deze fase wordt de karakteristieke bitterheid gevormd. In een tweede fase komt de Hallertau Mittelfrüh in beeld, een variëteit met een zeer fijn hoppig en lichtgroen aroma. Deze hop wordt op het einde van het kookproces toegevoegd. In het brouwersjargon heet deze fase ‘late hopping’. Hier blijft het niet bij, want het bier krijgt ook nog een ‘finishing touch’! Op het einde van de hoofdgisting ondergaat het nog een laatste hopgave. Tijdens deze fase, ‘dry hopping’ genaamd, wordt de eigen geteelde Hallertau Mittelfrüh gebruikt. PALM Hop Select is een complex maar gebalanceerd degustatiebier met een alcoholvolume van 6% vol./alc. Om het hopkarakter optimaal te behouden en om het bier extra te laten parelen, hebben de brouwmeesters ervoor gekozen om het bier te laten hergisten op fles. De rijkelijke hopdosering en de hergisting zorgen voor een goede doordrinkbaarheid, een prima verteerbaarheid, een schitterende schuimkraag én daarbovenop een uitstekende bewaring.







    11-08-2015 om 09:23 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwigheden winterseizoen Van Thorens

    Val Thorens : winterseizoen 2015-2016 – 21november 2015 – 8 mei 2016

     

    Blik op de belangrijkste nieuwsjes van Val Thorens, gekozen tot beste skiresort van de wereld in 1013 en 2015.

    Le Pashmina: nieuw 5-sterrenhotel in de bergen

    Het vierde 5-sterrenhotel van Val Thorens, Le Pashmina, is ontworpen als een luxe berghotel door de familie Gorini en biedt gasten een bijzondere ervaring. Vader en zoon behoren tot de pioniers van Val Thorens met een passie voor de bergen en het hotel weerspiegelt hun liefde voor open ruimtes, licht en gastvrijheid.

    NIEUW : de ‘‘Iglo-Pod’’ : Deze ronde koepel op het dak van het hotel, volledig gemeubileerd en voorzien van verwarming, biedt een vrij uitzicht op de hemel en de unieke mogelijkheid om onder de sterren te slapen. IGLO-POD : een unieke ervaring in de Franse Alpen

    Faciliteiten : 42 kamers en suites van 36 tot 70 m2 en 8 ‘Cosy Homes’ van 60 tot 155 m2 – 2 driekamer appartementen in een bergchalet dat verbonden is met het hotel - een spa van 400 m2 van Occitane. De 2 restaurants van het hotel ‘Les Explorateurs’ en ‘Le Base Camp’ bieden gastronomische gerechten bereid door de chefkoks Romuald Fassenet (onderscheiding voor beste ambachtsman van Frankrijk) en Josselin Jeanblanc. www.hotelpashmina.com

    Het nieuwe 5* berghotel Le Pashima heeft twee restaurants : ‘‘Les Explorateurs’’ en ‘‘le Base Camp’’ met de chefkok Romuald Fassenet, beste ambachtsman van Frankrijk, die de menus samenstelt, en de chefkok Josselin Jeanblanc in de keuken, welke garant staan voor kookkunsten op hoogte, met nieuwe heerlijke gerechten om te ontdekken.

    SKI UITRUSTING AAN HUIS GELEVERD

    De sneeuw conciërge, Cameron Robb, oorspronkelijk uit Schotland, biedt een exclusieve service waarmee skimateriaal thuis geleverd wordt : skis, schoenen, stokken…maar ook accessoires, caps, sokken, spikes, etc. U bestelt online via de site van United Ski Delivery, vervolgens worden de details telefonisch afgestemd (instellingen van het materiaal, type schoenen en skl’s etc). Wanneer de eerste set schoenen niet bevalt wordt gratis een tweede set aangeboden. Cameron heeft hart voor zijn klanten en staat altijd klaar in geval van problemen, van 07 :00 tot 21 :00 gedurende de week en van 07 :00 tot middernacht in het weekend. Wanneer het nodig is komt hij zelfs naar de piste ! www.united-ski-delivery.com

    RESTAURANT L’EPICURIEN KRIJGT ZIJN EERSTE MICHELIN STER

    Jérémy Gillon, oorspronkelijk afkomstig uit Normandië brengt zijn winters door in Val Thorens en de zomers in Singapore. Deze afstand vormt de inspiratie voor zijn innovatieve en kwalitatief hoogwaardige gerechten. Jérémy stuurt tevens de keukens aan van de restaurants van Montana en Chaudron in Val Thorens. Hij werkt samen met talrijke lokale producenten en boeren welke hij graag hun producten laat voorstellen tijdens het culinaire evenement ‘’ De Woensdagen van Montana ‘’ . www.restaurantmontana.fr

    HET NIEUWE RECEPTENBOEK ‘HET WILDE GERECHT’ VAN JEAN SULPICE

    Jean Sulpice is een pionier wat betreft gastronomie op grote hoogte. Deze chefkok, welke onderscheiden is met 2 sterren, is vooral een vertegenwoordiger van zijn eigen streek. Zijn kindertijd, zijn wandeltochten, zijn anekdotes en zijn ontmoetingen met mensen…Jean Sulpice brengt het allemaal tot leven door zijn kookkunsten.

    Zijn nieuwe boek ‘‘l’Asiette Sauvage’’ (het Wilde Gerecht) is het verhaal over een ontmoeting met plantenverzamelaar Stéphane Meyer over de passie voor de natuur. Twee experts bundelen hun krachten en laten u een ongelooflijk palet aan smaken en geuren ontdekken…. Tartaar van wortels en duizendblad, tempura van bloemen van de schorseneer, tartiflette met karwij, acacia madeleine cakes… 45 originele recepten die iedereen kan proberen. Ontdek de kruiden en bloemen uit uw omgeving en laat ze een plek vinden op uw bord. Een poëtische en hedendaagse culinaire rondreis tot leven gebracht met foto’s van Franck Juery.

    INFORMATIE : +33 (0)4 79 40 00 71 / www.jeansulpice.com - 220 PAGINA’S / PUBLICATIEDATUM : 29 october 2015 / Prijs : 45 € / Uitgegeven door Cherche-Midi

    IJSRIJDEN -LEER DE JUISTE REFLEXEN

    Als aanvulling op het vrijetijdsaanbod en de rijschool, worden door het Alain Prost circuit nieuwe educatieve activiteiten ontwikkeld. Chauffeurs van alle niveaus kunnen zich hier met hun voertuig op het ijs begeven om nieuwe technieken te leren op het gebied van veiligheid en voertuigbeheersing. Sessies van 90 minuten : introductie, basiskennis, remmen, ontwijken, noodsituaties… PRIJS : vanaf 200 € (30 minuten theorie en 30 minuten praktijk)

    Exclusieve VIP activiteit : Gebruik van een echte Andros Trophy wedstrijdauto, met een technische ploeg van de Saintéloc Racing (winnaar van de Andros Trophy in 2015) welke de chauffeurs begeleidt en instructies geeft. INFORMATIE : +33(0)6 74 78 25 13 - www.icedrivingacademy.com

    DE FIGHT SKI CLUB : COMMUNITY, WEBSERIE EN UITDAGING

    Of u nu amateur of expert bent, iedereen kan meedoen aan de Fight Ski Club, een community van skiërs die is ontstaan rondom Frédéric Chapuis uit Val Thorens, die de originele spirit van skicross doet herleven : maak plezier samen met uw vrienden !

    Alles is gebaseerd rondom de nieuwe webserie ‘Fight Ski Club’ met als helden Jean-Frédéric Chapuis en zijn vrienden Arnaud Bovolenta, Bastien Midol en Youri Duplessis-Kergomard (lancering herfst 2015). De Fight Ski Club, geïnspireerd en verteld door Olympisch kampioen Jean-Frédéric Chapuis, is echter meer dan een webserie : Het is een gemeenschappelijk avontuur waar skicross een lifestyle is, en waar spel, competitie en anti-conformisme centraal staan.

    Van fictie tot werkelijkheid : Jean-Frédéric Chapuis biedt alle fans van skicross de mogelijkheid om zich bij de Fight Ski Club aan te sluiten. Om het gewilde codewoord voor toegang te krijgen moet men zich op de skicross piste, welke uitgerust is met een timer en een videorecorder, meten met de kampioen. Deze activiteit wordt een keer per week door de Sports Club georganiseerd en is toegankelijk voor iedereen. INFORMATIE : +33(0)4 79 00 01 08 / www.valthoclub.com

    EEN NIEUWE RODE PISTE

    De rode piste van la Chasse ligt in het gebied Plein Sud, in het verlengde van Pluviomètre tot aan de boulevard Cumin. Deze nieuwe piste biedt mogelijkheden voor nieuwe routes in het skigebied en verbetert de doorstroming. Skiërs hebben nu ook de mogelijkheid om een heerlijke pauze in te lassen bij het alpine chalet en restaurant Chez Pépé Nicolas, welke vanaf nu bereikbaar is op de skis.

    APOTHEOSE DAGEN : LENTE 2016

    De Apotheose dagen zijn het niet te missen lenteski evenement geworden voor veel skiliefhebbers, waaronder ook gezinnen met kinderen maar ook vakantiegangers die zelf niet skiën. Iedereen komt bij elkaar op 2300 m hoogte om samen onvergetelijke momenten in een gezellige sfeer te beleven. Op het programma staan : 3 skidagen, feesten, een animatieprogramme, spektakels en presentaties van nieuwe activiteiten. Nieuw : Tijdens deze 4e editie zijn alle activiteiten en animaties gratis !









    09-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!