Inhoud blog
  • Tulpentijd in Flevoland
  • Slaaptoerizzzzzzme in je eigen slaapkamer
  • Good Gorl blush elixir
  • Van zonnige lentedag tot fancy avondfeest
  • Sunny Cars innoveert
  • Designer outlets: Een lente met nieuwe collectie
  • DIY met Jung en MattoBoard
  • Marie's Corner
  • Bristol Mode to bright up your day
  • Mikado, developed by Vitra in Zwitserland
  • Jack & Jones
  • Doorkijker
  • Veritas retro club
  • Peace and love (voor stoffen):
  • Anita's Care SS24
  • Aloha Arte bottelt het paradijs
  • Camille brengt nieuwe 'Magie'-kledingscollectie uit met JBC
  • Het exterieur ontwaakt
  • Gespot door Pearle opticiens
  • LolaLiza lanceert zesdelige podcast
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    10-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw 2016 - Deceuninck zendow

    Deceuninck Zendow#neo Premium: de toekomst is vandaag!

     

    New is now. Als marktleider in een wereld waarin – terecht! – steeds meer aandacht geschonken wordt aan de impact van het gebruik van materialen en van energie, is Deceuninck het aan zichzelf, aan u en aan de toekomstige generaties verplicht nieuwe technieken en strategieën te ontwikkelen die zijn profielen nog efficiënter en nog performanter maken. Zoals bijvoorbeeld met Linktrusion®: een revolutionaire technologie waarmee de traditionele versterkingswijze van pvc-profielen volledig herdacht werd en waar alle Deceuninck Zendow#neo-raam- en deurprofielen mee zijn uitgerust. In een Standaardversie én nu ook in een Premiumversie.

    Revolutionaire Linktrusion®-technologie

    Naast zijn uitstekende prijskwaliteitverhouding staat pvc al langer bekend voor zijn hoge isolatiewaarde. Door toepassing van de unieke Linktrusion®-technologie gaat Deceuninck nog een stap verder. Met Linktrusion® worden verschillende technologieën en materialen - pvc, continue glasvezel, staaldraden, foam,...- gecombineerd om voor elke type toepassing de ideale productconfiguratie samen te stellen. Zo zorgt Linktrusion® voor een efficiënter grondstofgebruik, een 100% recycleerbaar product en – het allerbelangrijkst – voor optimale thermische prestaties. Met Linktrusion® introduceerde Deceuninck immers alternatieve oplossingen voor de gegalvaniseerde stalen versterkingen die standaard aanwezig zijn in de hoofdprofielen. Staal is goedkoop en sterk, maar heeft als nadeel dat een groot deel van de isolatiewaarde van de profielen verloren gaat. Door staal te vervangen zorgt Deceuninck voor isolatieprestaties die tot 35% beter zijn.

    Nieuw: Deceuninck Zendow#neo Premium

    De raam- en deurserie waarin de Linktrusion®-technologie voor het eerst gebruikt werd, was de Deceuninck Zendow#neo-serie. Na een eerste toepassing op de Deceuninck Zendow#neo Standaard-ramen en -deuren die al garant stonden voor ongeziene isolatieprestaties, introduceert Deceuninck nu zijn Zendow#neo Premium -ramen en -deuren.

    Superisolerend: Uw tot 0,65 W/m²K

    Bij Deceuninck Zendow#neo Standaardramen wordt zowel in het kader als in de vleugel een combinatie van staaldraad en pvc-hardschuim gebruikt. Een raam met dubbele beglazing met een Ug van 1,0 W/m²K krijgt zo een Uw-waarde van 1,1 W/m²K. Bij Deceuninck Zendow#neo Premium blijft het kaderprofiel gelijk, maar het vleugelprofiel (82 mm) beschikt over 6 kamers, waardoor het thermisch nog beter isoleert. De vleugel is half terugliggend en wordt versterkt door structurele glasvezels. Deze staan garant voor een uitstekende rigiditeit en voor ongeziene isolatieprestaties. In combinatie met driedubbele beglazing is zelfs een Uw-waarde van 0,65 W/m²K mogelijk. Bijkomende troeven van de Deceuninck Zendow#neo Premium-ramen zijn o.a.het tijdloze design, de meer dan 4000 kleurcombinaties, de strakke, slanke vleugel en de grotere afmetingen.

    Zendow#neo Premium-deuren : toptechnologie en topveiligheid

    Deceuninck paste de Linktrusiontechnologie voor het eerst toe bij zijn Zendow#neo-ramen. Sinds kort wordt de technologie ook toegepast bij de deuren. Bij de Premium-deuren wordt de half terugliggende deurvleugel van 82 mm ook hier versterkt met ononderbroken structurele glasvezels, het deurkader wordt thermisch versterkt. Een meter vleugelprofiel kan hierbij maar liefst tot 200.000 lopende meter glasvezels bevatten. De techniek komt niet alleen de isolatiewaarde ten goede, ze biedt ook meer esthetische mogelijkheden. De extra stevigheid betekent dat er grotere maximale vleugelafmetingen mogelijk zijn. Tot 115 cm breed en tot 250 cm hoog.

    Innovation Award

    De Society of Plastic Engineers, met 20.000 leden in zeventig landen wereldwijd de grootste en bekendste ingenieursvereniging in de kunststoffenindustrie, reikte onlangs de allereerste Innovation Awards voor de Benelux uit. Deceuninck sleepte met zijn Linktrusion-technologie de Innovation Award in de categorie Hybrid Product in de wacht.

    Vragen over BEN-bouwen? - Stel ze op Batibouw aan bouwcoach BEN!

    Vanaf 2021 moet elke nieuwbouwwoning verplicht Bijna-EnergieNeutraal (BEN) zijn. Maar waarom zou je tot dan wachten om BEN te bouwen als je dat nu al probleemloos kan doen? Zo win je immers meteen al de strijd tegen de energiefactuur, is je woning later veel meer waard en kan je een beroep doen op heel wat financiële stimuli. Om vandaag al een woning te bouwen die beantwoordt aan de normen van morgen, kan je je virtueel laten gidsen door bouwcoach BEN op www.IedereenBEN.be. Je kan ook face-to-face-advies vragen op het IedereenBEN-parcours of tijdens de IedereenBEN-infosessies op Batibouw 2016.

    Iedereen BEN : Op www.IedereenBEN.be loodst coach BEN (kandidaat-) bouwers doorheen de verschillende stappen om een woning Bijna-EnergieNeutraal te maken. Van ‘dak en vloer’ over ‘buitenmuren’, ‘glas, ramen en deuren’ en ‘ventilatie’ tot ‘verwarming en hernieuwbare energie.’ Bij elk van die stappen wordt op een overzichtelijke manier informatie gegeven over de wettelijke vereisten, mogelijke oplossingen, verdelers… Daarnaast vind je op www.IedereenBEN.be een overzicht van alle financiële stimuli waarop je een beroep kan doen als je nu al BEN bouwt. Je kan je eveneens inschrijven voor de IedereenBEN-challenge, waarna coach BEN iedereen met bouwplannen 17 weken lang loodst doorheen de vaak verwarrende jungle van overwegingen en beslissingen.

    Op Batibouw 2016 kan je ook heel persoonlijk in contact komen met coach BEN, door het IedereenBEN-parcours te volgen of door deel te nemen aan de gratis IedereenBEN-infosessies.

    IedereenBEN-parcours: Op de Batibouwstand van Recticel Insulation (stand 5.311), Wienerberger (stand 5.309), Viessmann (stand 12.117), Deceuninck (stand 4.212), Renson (stand 4.314) en AXA Bank (stand PA-06B) staat een IedereenBEN-pancarte die alle bezoekers aanspoort om hun vragen over Bijna-EnergieNeutraal bouwen – vrijblijvend – op de stand te stellen. Bij elke BEN-pancarte zullen postkaartjes liggen met algemene info over www.IedereenBEN en een grondplanflyer waarop de ligging van de Batibouwstanden van de diverse IedereenBEN-partners aangegeven staat. Zo kan elke Batibouwbezoeker zijn eigen IedereenBEN-parcours uitstippelen.

    IedereenBEN-infosessies: Daarnaast kan je op Batibouw elke weekenddag (27 en 28 februari, 5 en 6 maart) een IedereenBEN-infosessie volgen, georganiseerd door de partners van IedereenBEN in samenwerking met Livios. Nadien beantwoordt IedereenBEN concrete vragen bij een drankje. Deze sessies zijn volledig gratis, maar vooraf inschrijven is wel verplicht. Concrete info zoals het precieze uur van de sessies en de exacte locatie wordt eind januari bekend gemaakt op www.IedereenBEN.be en op www.livios.be/Batibouw. Via deze sites kan je je ook inschrijven voor de Renovatie2020-infosessies. www.IedereenBEN.be

    Monier breidt kleurenwaaier pannen uit met 2 op-en-top Belgische tinten

    Als wereldwijde, toonaangevende en beursgenoteerde producent en leverancier van bouwmaterialen voor hellende daken zet Monier jaar na jaar de toon door naast nieuwe dakpanmodellen ook nieuwe kleuraspecten te ontwikkelen. Dat is dit jaar niet anders. Speciaal voor de Belgische markt stelt Monier op Batibouw zijn meest typisch Belgische panmodel, de OVH 206 Bruegel, voor in de tinten ‘Belgisch historisch grijs engobe’ en ‘Belgisch rood bont’.

    Kwaliteit én esthetiek : Van de kwaliteit van zijn dakpannen is Monier bijzonder zeker. Precies ook daarom dat de fabrikant het als enige aandurft om op al zijn dakpannen, zowel keramische als betonpannen, 30 jaar productgarantie (vorstbestendigheid, breuk en waterdichtheid) én de unieke 15 jaar daksysteemgarantie (die verzekert dat de pannen en toebehoren bestand zijn tegen storm, neerslag, condensatie, enz.) te verlenen. Dakpannen moet echter meer zijn dan enkel uiterst kwalitatief. Ze bepalen immers voor een groot deel het uitzicht van een woning. Daarom dat Monier niet enkel qua duurzaamheid maar ook qua esthetiek de lat bijzonder hoog legt en een enorm ruim assortiment panmodellen aanbiedt, in een rijk kleurenpalet en met diverse afwerkingen om precies dát dak te realiseren dat elkeen perfect op het lijf geschreven is. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie.

    Omdat stijlen en smaken van architecten en bouwheren continu evolueren en verschillen van land tot land, investeert Monier ook onophoudelijk in de ontwikkeling van nieuwe dakpanvormen en -kleuren die perfect inspelen op regionale, actuele smaaktrends en tegelijk bijzonder tijdloos zijn.

     

    OVH 206 Bruegel: Een typisch Belgisch dak. Dat krijg je als je kiest voor de OVH 206 Bruegel. Deze dakpan is namelijk een variant op een van Moniers meest traditionele dakpanmodellen, waarmee al meer dan een eeuw daken worden bedekt. En dat blijven ze ook in de toekomst graag doen. Want behalve een mooie klassieker is de OVH 206 Bruegel een dakpan waarop je jarenlang kunt vertrouwen.

    Tot dusver was de OVH 206 Bruegel beschikbaar in vijf verschillende kleuren en afwerkingen: ‘Belgisch rustiek glazura engobe’, ‘Belgisch grijs gesmoord naturel’, ‘Belgisch blauw bont naturel’, ‘Belgisch blauw naturel’ en ‘Zwart glazura edelengobe’. Vanaf Batibouw 2016 komen daar 2 nieuwe tinten bij: ‘Belgisch historisch grijs engobe’ en ‘Belgisch rood bont’.

    Belgisch historisch grijs engobe: ‘Belgisch historisch grijs engobe’ werd door Monier ontwikkeld op vraag van architecten die deze tint een perfecte kleurnuance vinden voor woningen in pastoriestijl. De speciale tint wordt verkregen door vóór het bakken van de OVH 206 Bruegel een fijne, dunne (klei) laag met ijzeroxides op de keramische dakpan aan te brengen. Na het bakken krijgt de geëngobeerde keramische dakpan daardoor een prachtige intense grijskleur.

    Belgisch rood bont: Belgisch rood bont is een tint die terug is van weggeweest. Monier voert de kleur opnieuw in omdat heel veel bouwheren opnieuw meer warmte op hun dak willen, zoals in de goede oude tijd. Het resultaat geeft enorm genuanceerde daken als resultaat, met tinten die schakeren van oranje tot dieprood over paars tot blauw. www.monier.be











    10-02-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vueling lanceert de dienst 'pending passenger'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vueling lanceert de dienst ‘Pending Passenger’ en biedt haar klanten nog meer flexibiliteit

     

    Meer flexibiliteit: reserveer nu je Vueling vlucht en vul de gegevens van je reisgezellen tot 3 dagen later in. Vueling, de Spaanse premium low-cost luchtvaartmaatschappij met zetel in Barcelona, biedt voortaan haar klanten de mogelijkheid om tickets te reserveren en de gegevens van de begeleidende passagiers tot drie dagen later in te vullen. Met deze nieuwe dienst wil Vueling haar klanten nog meer flexibiliteit bieden. Zo kunnen zij vanaf nu reserveren, zonder al zeker te weten wie hen op hun reis zal vergezellen en daardoor toch van tijdelijke aanbiedingen en de beste prijzen genieten.

    Vueling is de eerste luchtvaartmaatschappij die deze exclusieve dienst aanbiedt. De ‘Pending Passenger’ optie is al tijdens het aankoopproces op www.vueling.com te kiezen, voor reservaties van meer dan één persoon tot maximaal negen personen.

    De hoofdpassagier heeft dan 72 uur de tijd om de namen van de vergezellende passagiers mee te delen. De dienst is beschikbaar op alle routes van Vueling en kost 2 euro per bijkomende passagier. Reservaties waarbij de bijkomende passagiers minderjarigen zonder begeleider, grote gezinnen of inwonenden zijn, zijn uitdrukkelijk uitgesloten. Indien een vergezellende passagier zijn plaats niet bevestigd heeft met vermelding van zijn gegevens, binnen 72 uur vanaf het moment waarop de hoofdpassagier de reservering uitvoerde, verliest hij automatisch zijn reservatie; geen van de bijkomende producten of diensten die hij eventueel gekocht heeft, wordt terugbetaald. Omruilen is slechts mogelijk indien alle vergezellende passagiers zich geïdentificeerd hebben. Alle reserveringen die zowel door de hoofdpassagier zelf als door de vergezellende passagiers werden uitgevoerd, vallen uitdrukkelijk onder de algemene vervoersvoorwaarden van Vueling.

    Deze innovatie is een aanvulling op de reeds bestaande diensten van Vueling die de flexibiliteit van reservaties verhogen om beter in te spelen op de individuele behoeften van de klant, zoals bijvoorbeeld "bring your flight forward".

    10-02-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beste Belvilla vakantiewoning van Begiƫ staat in de Ardennen

    Le 41, gelegen in Sougné-Remouchamps (Aywaille) in de Luikse Ardennen, heeft voor het 5e jaar op een rij de Belvilla Award gewonnen. Zowel de gasten als de Belvilla jury roemen de veelzijdigheid van de woning. Voor deze award werden alle ruim 1.400 Belgische vakantiewoningen van Belvilla op verschillende punten beoordeeld, waaronder de populariteit van de woning en gastvriendelijkheid van de huiseigenaar. De gastwaardering voor het winnende vakantiehuis is gemiddeld een 9,6.

    Regio belangrijk voor vakantiekeuze: De locatie van de vakantiewoning speelde een grote rol bij de winst van Le 41. Zo noemden verschillende gasten van het huis de vele mogelijkheden door de mooie ligging in de natuur. Activiteiten als wandelen, mountainbiken en kayakken werden benoemd. De jury beaamt de rol van de regio: “We zien dat de locatie sterk medebepalend is bij de keuze voor een specifieke vakantiewoning.” Madame Jacquet, eigenaar van het winnende vakantiehuis, reageert: “We zijn bijzonder blij en fier om voor de vijfde keer op rij deze award binnen te halen!”

    Groeiende populariteit België: De populariteit van België bij vakantiegangers laat de afgelopen jaren een sterke groei zien. Uit cijfers van de FOD Economie blijkt dat het toeristenaantal in 5 jaar tijd met bijna 20% is gestegen. In 2014 bezochten meer dan 14 miljoen toeristen het land. Vijf jaar geleden waren dit er nog ongeveer 12 miljoen. De provincie Luik draagt hier een groot deel aan bij: jaarlijks bezoeken ongeveer 900.000 toeristen de provincie. Het grootste deel van deze toeristen zijn op vakantie in eigen land. Buitenlandse toeristen komen met name uit de buurlanden Nederland en Frankrijk. De boekingsaantallen van Belvilla in de Ardennen ondersteunen deze groei en tonen de afgelopen twee jaar zelfs ongeveer 14% meer bezoekers per jaar.

    Ardennen grote winnaar: Ook plek twee en drie van de Belvilla Awards staan in de Belgische Ardennen. Vakantiehuis La Linotte in Arville (Saint-Hubert) heeft de tweede plaats gewonnen. De derde plaats is voor Le Mareaubois in Henegouwen.

    Ieder jaar reikt Belvilla prijzen uit aan eigenaren van vakantiewoningen met veel ingevulde enquêtes, een hoog enquêtecijfer, leuke tips van de eigenaar en een goede huispresentatie in woord en beeld. Deze awards onderstrepen de boodschap van de marktleider in vakantiewoningen: “Je wordt niet zomaar een Belvilla” en stimuleren vakantiehuiseigenaren nog meer om hun woning steeds verder te optimaliseren.





    10-02-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thrill or chill: de nieuwe matic en 3matic kunnen alles!

    Vorm en functionaliteit gaan hand in hand bij de nieuwe matic en 3matic van adidas Sport eyewear. Het zijn moderne monturen met grafische details, beschikbaar in een waaier aan kleuren die goed samengaan met de nieuwe geavanceerde spiegellenzen. Voor de perfecte look en het scherpste zicht, altijd en overal.

    Rennen door weelderige bossen, verstedelijkte jungles, steile paden of zinderende asfalt overwinnen op je mountainbike: de matic en 3matic stellen nooit teleur! De brillen pakken uit met nieuwe, opvallende snufjes en technologieën, zoals verbeterde geribbelde veren met unieke grafische elementen en antislip-veereinden voor extra stabiliteit. Maar ook een neusbrug die kan aangepast worden aan verschillende neusvormen. De ultralichte, flexibele en stevige monturen beloven een ongelofelijk comfort zonder in te boeten aan duurzaamheid. De matic heeft een oversize pasvorm, terwijl de 3matic iets smaller is.

    adidas Sport eyewear - 3Matic: De superieure spiegellenzen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren die een uitstekende lichtabsorptie garanderen en het contrast verhogen. De getinte lenzen zijn uitgerust met de gepatenteerde Light Stabilizing Technology™ van adidas Sport eyewear om lichtschommelingen te harmonizeren. Ook zijn de monturen te voorzien van gepolariseerde en basis lensopties. De monturen zijn compatibel met lenzen op sterkte die meteen in het montuur gemonteerd of via een kliksysteem geplaatst kunnen worden om op het gezichtsvermogen van de drager in te spelen.

    adidas Sport eyewear – Matic: De nieuwe adidas Sport eyewear matic en 3matic zijn verkrijgbaar vanaf januari 2016, elk in verschillende kleur- en filtercombinaties, waaronder blauwe en gele spiegellenzen, vanaf 99 euro.

    Safari gevoel:

    De Kalahari woestijn is de perfect back-drop voor de Floris van Bommel lente- en zomercampagne. Deze prachtige savanne strekt zich uit over een vlakte van 900,000 vierkante kilometer. Deze semi-woestijn huist ook tal van indrukwekkende fauna en flora.

    Duidelijk geïnspireerd door het hoog safarigevoel van de campagne, gaat de casual lijn voor eenvoudige kleuren, verschillende types zolen en opvallende structuren.

     







    10-02-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw 2016 -4 : DDG: CV-haard hoeft niet saai te zijn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    technische expertise in gloednieuw kleurenpalet

     

    Het Leuvense bedrijf DDG blijft met de Eco Planus trouw aan haar unieke basisprincipe: de haard kan op de centrale verwarming worden aangesloten, brandt op de ecologische en hernieuwbare brandstof hout en draagt bij tot zowel de verwarming van de woning als de sanitaire warmwatervoorziening. Een CV-haard is dus een staaltje van toptechniek, maar wat met het design? De mogelijkheden bij dit type haard waren – in tegenstelling tot bij klassieke haarden – tot nog toe eerder beperkt, en vele klanten bleven op dit vlak een beetje op hun honger zitten.

    Op Batibouw maakt DDG daarmee komaf. De Eco Planus is er vanaf nu in een breed kleurenpalet, met Metallic Black, Silver Aluminium, Light Ivory en Walnut Red als slechts enkele opvallende vertegenwoordigers van deze nieuwe stijl. DDG past zich aan zoals een kameleon: voor elk interieur wat wils!     Wie bijvoorbeeld een modern interieur heeft dat voornamelijk uit wit, grijs en zwart bestaat, kan die lijn aanhouden met een grijze of zwarte Eco Planus, of net voor een accentkleur zoals bordeaux kiezen. Beige kan dan weer voor extra warmte en gezelligheid zorgen in een meer traditioneel interieur. Kortom, niet alleen met de vorm en het design van de haard, maar ook met de kleur kan men zijn interieur personaliseren.

    Zoals   gezegd   blijft   het   unieke   basisprincipe   van   DDG   daarbij   uiteraard   gelden:   de gegenereerde warmte wordt opgeslagen in een buffervat, om op het gewenste moment voor verwarming of sanitair warm water te worden ingezet. In geval van aansluiting op enkel radiatoren, kan de CV-haard zelfs rechtstreeks aangesloten worden op de CV, zonder buffervat.   In   veel   gevallen   zal   de   haard   met   een   thermisch   zonnesysteem   worden gecombineerd, waardoor geen klassieke brandstoffen (gas, stookolie ...) nodig zijn. Door de hogere verbrandingstemperatuur dalen de emissiewaarden aanzienlijk en wordt het milieu slechts minimaal belast.

    Met het Eco Planus concept zet het Leuvense bedrijf bovendien een nieuwe standaard op het gebied van uitstoot- en rendementsnormen. Dankzij uitgekiende technologische innovaties op het vlak van de verbrandings- en recuperatietechniek en een intelligente luchtverdeling wordt zelfs het rendement en de uitstoot van pelletkachels benaderd. Het resultaat van deze nieuwe technologie is dus best indrukwekkend te noemen. Het effectief rendement van sommige modellen is verhoogd tot meer dan 85%,en het onderhoud is nog eenvoudiger, dankzij een verbeterde toegang tot de warmtewisselaar.

    Richtprijs Eco Planus Vanaf € 4.572 (exclusief BTW) Meerprijs nieuwe kleuren: € 495 euro (exclusief BTW) – DDg Paleis 6 stand 415

    Informazout op Batibouw

    Het antwoord op alle energie-efficiëntie vragen

    Volgens de meest recente berekeningen telt België 4,8 miljoen familiale woningen       (appartementen inbegrepen) 1.6 miljoen (34%) worden verwarmd met stookolie. In 2014 werd zo’n 4.3 miljard liter stookolie verbruikt. Wie verwarmt met mazout heeft vooral een profiel van ‘zelfstandig beslisser’. Hij kan zeer vrij zelf beslissen over zijn leverancier, de gewenste hoeveelheid energie die hij in voorraad wil aankopen of het tijdstip van bestelling en levering bepalen. Deze autonomie   kan   hij   nog   versterken   door   zijn   verwarmingssysteem   te   integreren   met hernieuwbare energieën zoals thermische zonnecollectoren. Daarnaast zijn een aantal andere argumenten van belang bij de energiekeuze van een mazoutconsument: niet gebonden zijn aan een netwerk, de factor veiligheid, een transparante verbruikskost en een beperkte milieu-impact.

    Een belangrijke evolutie op het vlak van milieu-impact en energie-efficiëntie is het in voege treden   van   de   Europese Ecodesign-verordening.   Sinds   26   september   2015   mogen verwarmingstoestellen met een energie-efficiëntie onder een bepaald niveau niet meer verkocht worden in de EU. Zo wil Europa – met het oog op de klimaatdoelstellingen 2020 – het rendement optrekken en het energieverbruik en de CO2-uitstoot verminderen. Vele consument   zitten   echter   met   vragen. Welke   producten   van   welke   handelsmerken beantwoorden aan de Europese normen? En ben ik nu ook verplicht mijn oude toestel te vervangen? Op Batibouw toont Informazout haar gloednieuwe online modules, die het antwoord bieden op deze vragen. U vindt Informazout op Batibouw 2016, van 25 februari tot en met 6 maart in Brussels Expo, Paleis 12 stand 307

    Energielabels per handelsmerk

    Sinds september 2015 zijn energiezuinige stookolieketels dus de norm. In de praktijk zijn dat de meest performante laagtemperatuur-   en condensatietoestellen.   Elk toestel wordt in een bepaalde klasse ingedeeld, en dit wordt gevisualiseerd door een label. Het label zal aangeven hoe efficiënt een nieuw   verwarmingstoestel   warmte   kan   produceren. Hoe efficiënter, hoe hoger het rendement en hoe lager het energieverbruik. Maar welke producten van welke handelsmerken beantwoorden aan de nieuwe Europese normen? Op de gloednieuwe   ‘energielabel-zoeker’ op   de website van Informazout (http://www.informazout.be/nl/energielabel-zoeken) krijgt de consument een handig overzicht. Hij kan er opzoeken welke handelsmerken installaties met de beste energie-efficiëntie aanbieden. Voor alle duidelijkheid, het gaat telkens om het productlabel. Dat wil zeggen, het label voor het     verwarmingstoestel, gebaseerd op het seizoensrendement en zonder extra   accessoires.   Per handelsmerk wordt een handig overzicht gemaakt, zodat men een breed aanbod dat aan de nieuwe Europese energie-efficiëntierichtlijn voldoet kan ontdekken. Naast het productlabel bestaat ook nog een Europees pakketlabel, dat toegekend kan worden voor combinaties van producten. Door combinaties van stookolie en hernieuwbare energie (bijvoorbeeld zonneboiler) kunnen immers nog sterkere resultaten worden gehaald.

    Bestaande toestellen en systemen vallen niet onder de nieuwe Europese verordeningen. Vervangen is geen verplichting maar blijft in bepaalde gevallen – vooral bij installaties van 20 à 25 jaar oud – de beste oplossing, ondanks een hogere basisinvestering. Een goede reden om alles bij het oude te laten? “Helemaal niet,” stelt Willem Voets, general manager van Informazout: “Er is een alternatief tussen vervangen en niets doen. Want ook bij bestaande installaties kan het verbruik worden geoptimaliseerd, hetgeen zowel voor het milieu als voor de portefeuille voordelen oplevert.”

    09-02-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cruisen met kinderen: boeiende gezinsvakantie

    Een cruisereis van Costa, mét kinderen, is op zijn minst even boeiend als een klassieke gezinsvakantie. Meer zelfs, met een cruiseschip ontdek je verschillende bestemmingen en aan boord is verveling uitgesloten want voor de kids is er zoveel te doen. Voeg daarbij dat op heel wat reizen van Costa Cruises de kinderen tot 18 jaar gratis meekunnen en zo is iedereen tevreden.

    Traditiegetrouw gaan veel gezinnen op reis naar een van de mooie kusten aan de Middellandse Zee. Een cruisereis is een fantastisch alternatief want eigenlijk is het ook een verblijfsvakantie, zij het op een varend schip waarmee je elke dag een andere bestemming ontdekt. Bij deze formule zijn er alleen maar winnaars, in de eerste plaats de kinderen die van nog meer afwisseling genieten. Aangepast naar elke leeftijd vinden op een Costa Cruise een pak activiteiten plaats. Er is voor elk wat wils zoals een schattenjacht, een pizza party, verkleedpartijen en allerlei workshops zoals dansen, koken, schilderen. Er zijn sportwedstrijden, fuiven, beachparty’s, karaoke-avonden en dat allemaal onder de deskundige leiding van gratis animators. Net als op een vaste stek aan een of andere kust van de Middellandse Zee maken de kids aan boord van het cruiseschip zeer vlot nieuwe vriendjes.

    Ook de ouders zitten goed bij Costa Cruises. Terwijl de kinderen zich amuseren genieten zij van rust en ontspanning. Wat is er bijvoorbeeld mooier dan een avond in het restaurant, een romantische tête-à-tête, terwijl de kinderen met zijn allen verzamelen voor een themadiner of de kleuters vanaf drie jaar aan de gratis babysit zijn uitbesteed !

    Kinderen tot 18 jaar gratis ! Dat een reis met Costa Cruises de ideale formule is voor een gezinsvakantie staat buiten kijf. Als je bovendien weet dat kinderen tot 18 jaar op heel wat afvaarten gratis meereizen met Costa Cruises dan heb je meteen een unieke formule voor de jaarlijkse gezinsvakantie aan de Middellandse Zee. De actie is geldig voor één of twee kinderen, jonger dan achttien jaar, die verblijven in een hut van twee betalende volwassenen. Alleen de haventaksen moeten betaald worden.

    All Inclusive: Handig en vooral attractief zijn de all inclusive pakketten van Costa Cruises. Met de drankjespakketten bijvoorbeeld geniet je nog meer van je vakantie. Een Brandiamo pakket omvat onbeperkte consumptie van drankjes, met of zonder alcohol, op elk moment van de dag.

    Middellandse Zee ! Costa Cruises heeft dit jaar maar liefst zeven cruiseschepen in de vaart, op de Westelijke- en Oostelijke Middellandse Zee. Je kunt met het ganse gezin de mooiste kusten, de mooiste eilanden en de interessantste steden ontdekken, ook tijdens de Paasvakantie en uiteraard tijdens de zomervakantie.

    www.costacroisieres.be

    09-02-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw 2016 - 3 : Het staalskelet van BeSteel

    Het staalskelet van beSteel: een duurzame en innovatieve bouwmethode

    Vooraf de duur van de werken kennen en de controle behouden over de precieze kosten van de bouw van je huis of van je renovatieproject? Het is mogelijk dankzij beSteel.

    Deze nieuwe onderneming is in Aarschot gevestigd en brengt een ware revolutie in de Belgische bouwsector op gang. Dankzij de productie van koudgewalste stalen profielen zal het de traditionele manier van bouweningrijpend veranderen. Op Batibouw 2016 zal een staalskelet op ware grootte worden tentoongesteld (stand n°301 – Hal 5): een mooie gelegenheid om de stevigheid en architecturale flexibiliteit ervan te ontdekken.

    De gloednieuwe bouwtechniek, waarbij koudgevormde stalen profielen worden geassembleerd om een skelet te maken, biedt tal van voordelen voor particulieren: 1. Het skelet wordt ontworpen op basis van het plan van de architect. Alle profielen zijn op maat gemaakt en ontworpen volgens een zeer nauwkeurig bestek. Vervolgens wordt een tekening van het 3D-skelet gemaakt om een concreet beeld te krijgen van het project, om de stabiliteit en de aansluittechniek te berekenen en om de prefabstructuur daadwerkelijk te produceren. Ten slotte beschikt het bedrijf over Europa's eerste profileermachine die vijf verschillende breedtes tegelijk kan behandelen, waardoor een buitengewoon nauwkeurige fabricage mogelijk is.

    2. Of het nu voor een residentieel gebouw, een industrieel gebouw, een flatgebouw, een renovatie, een verhoging of een uitbreiding van een gebouw is, beSteel biedt metaalskeletbouw voor een brede waaier van toepassingen. Bovendien is er een grote architecturale flexibiliteit mogelijk. Zo kunnen bijvoorbeeld gebouwen met afgeronde muren of met speciale hoeken worden opgetrokken. Grote spanwijdtes of overstekken kunnen het huis een originele en moderne uitstraling geven.

    3. Het staalskelet heeft een levensduur van meer van 200 jaar. Dankzij de behandeling met de innovatieve metallische bekleding Magnelis© is het maximaal bestand tegen corrosie en brand.

    4. De profielen worden gevormd in Aarschot, op maat gesneden, doorboord en automatisch genummerd. Vervolgens worden ze in de werkplaats geassembleerd, om de montage van de 3D-structuur op de bouwplaats te vereenvoudigen. De bouw duurt dus minder lang dan bij traditioneel bouwen en vereist minder mankracht. Daardoor kunnen de duur van de montage en de kostprijs van de werken worden verminderd: de ideale oplossing voor de koper.

    Door de woning te bouwen met een staalskelet, kunnen de beschikbare ruimtes bovendien optimaal worden benut. De dikte van de metaalprofielen kan immers worden gebruikt om het isolatiemateriaal in te steken en/of elektrische of sanitaire leidingen te voorzien. In combinatie met geschikte materialen kunnen de muren van het gebouw zo een uitstekende geluids- en/of thermische isolatie bieden.

    Richtprijs: Tussen 15.000 en 30.000 euro voor een eengezinswoning (skelet) (exclusief btw) Paleis 5 – Stand n°301

    Daikin lanceert het revolutionaire ‘Bluevolution’ gamma op Batibouw 2016

    Daikin lanceert op Batibouw 2016 het ‘Bluevolution’ gamma dat op een intelligente manier gebruik maakt van de nieuwste technologieën binnen de warmtepompmarkt. Dit gamma bestaat uit de drie-in-één oplossingen van Daikin om op een energiezuinige en fluisterstille manier de lucht zeer efficiënt te zuiveren, verwarmen en koelen.

    Het Bluevolution gamma werd speciaal ontworpen voor het creëren van een gezonder binnenklimaat, een betere energie-efficiëntie en maximale gebruiksvriendelijkheid. Het gamma omvat onder meer de nieuwe Daikin Emura, die reeds verscheidene malen bekroond werd voor zijn design met onder meer de Red Dot Award, het gloednieuwe Daikin Comfort FTXM muurmodel en het compact plafondinbouwmodel. Deze toestellen kunnen geconnecteerd worden met de nieuwe multi-buitenunits, die toelaten om meerdere binnenunits aan één buitenunit aan te sluiten. Deze nieuwe binnen- en buitentoestellen maken alle gebruik van het koelmiddel R-32, een alternatief met lagere milieu-impact dat garant staat voor een betaalbaar comfort en maximale prestaties. Als toonaangevende fabrikant van HVAC-systemen is Daikin hiermee al in lijn met de nieuwe EU-voorschriften inzake het gebruik van koelmiddelen in airconditioningssystemen, die pas in 2025 van kracht gaan.

    Een gezonder binnenklimaat dankzij Flash Streamer De geavanceerde Daikin Flash Streamer technologie werd in het nieuwe Daikin Comfort wandmodel geïntegreerd. Hierbij worden allergenen, geurtjes en bacteriën door elektronen op hoge snelheid onschadelijk gemaakt. De lucht wordt hierdoor in amper tien minuten gezuiverd. Dit is tot drie en een half keer sneller dan bij natuurlijke ventilatie (zoals is gebleken tijdens onafhankelijke tests). Deze technologie is ook reeds beschikbaar op de Ururu Sarara, het neusje van de zalm van de Daikin wandmodellen. Deze lucht-lucht warmtepomp voor privéwoningen werd in Europa geïntroduceerd in 2013 en is de eerste die gebruikt maakte van het koelmiddel R-32.

    Uitstekende energieprestatie: De Bluevolution units beschikken over een uitstekend energielabel, tot het A+++ label, de maximale energie-efficiëntie voor zowel verwarming als koeling. Alle modellen zijn geoptimaliseerd voor een hoog seizoensrendement, waarbij rekening werd gehouden met de seizoensgebonden temperatuurverschillen tijdens het hele jaar. Hierdoor kan nog meer energie worden bespaard via de automatische aanpassingen van het systeem.

    Intelligente besturing en geavanceerd ontwerp voor maximale gebruiksvriendelijkheid De multi-buitenunit kan tot vijf binnenunits aansturen. De Bluevolution wandmodellen kunnen via een app bediend worden, waardoor intelligente regeling op afstand mogelijk is. Units kunnen aan afzonderlijke zones en afhankelijk van het stroomverbruik in overeenstemming met gebruikspatronen worden toegewezen, om energie te besparen en het energieverbruik voor verwarming en koeling te bewaken. Zo kan men bijvoorbeeld een zone creëren voor de slaapkamers, of voor het gehele huis. Eén druk op de knop in de app en men kan al de ruimtes van de zone bedienen.

    Dankzij de laatste technologische ontwikkelingen in klimaatregeling, is dit nieuwe Bluevolution gamma nagenoeg fluisterstil in werking. Intelligente sensoren regelen automatisch de luchtstroom om tocht tot een minimum te beperken en in ruimten waar niemand aanwezig is wordt het vermogen automatisch beperkt. Bovendien wordt het comfort van de gebruiker nog verhoogd dankzij de 3D-luchtstroom, die voor een gelijke temperatuur in de hele ruimte zorgt. Dankzij het Bluevolution gamma hebben consumenten nu de keuze uit het meest uitgebreide gamma met lage milieu-impact en energie-efficiënte klimaatoplossingen voor privéwoningen.

    Richtprijs voor splitmodel met buitenunit RXM20M en binnenunit FTXM20M: vanaf € 941 excl. BTW en installatie.

     





    08-02-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe bijzondere autovakanties vvoor koppels bij Pharos reizen

    Originele reisformules voor koppels

     

    Voor originele rondreizen met de auto, voor gevarieerde fietsreizen en voor ‘vakantieduetten’ vol variatie moet je bij Pharos Reizen zijn. Het nieuwe aanbod is veelzijdig en vaak prijsgunstig. Met zijn tweetjes de mooiste streken van Europa verkennen op een originele manier doe je met dé specialist ter zake: Pharos Reizen.

    Pharos Reizen heeft een ruim aanbod voor koppels die graag verrast worden tijdens hun vakantie. In het reisaanbod steken maar liefst honderden reizen, telkens uitgewerkt binnen een reisformule en/of thema. De reisthema’s zijn uniek en maken het gamma van reismogelijkheden nog breder:

    •         Eens in je leven: er zijn van die reizen die je eens in je leven moet meemaken zoals een rondreis met de auto naar de midzomernachtzon in Scandinavië. Een topper is de auto-/bootreis van zuid naar noord Noorwegen langs de Hurtigruten. Gedurende 21 dagen doorkruis je een van de mooiste Europese natuurgebieden. De 15-daagse rondreis naar de Faeröer eilanden en IJsland is al even indrukwekkend, een tocht door een wereld van gletsjers, vulkanen en watervallen.

    •         Made in: voor koppels die een land willen ontdekken langs iconische plaatsen die een belangrijke rol speelden in de geschiedenis en waar de cultuur vorm kreeg. Zo is er Made in Italy, een meeslepende rondreis doorheen en langs regio’s en plaatsen die Italië beroemd hebben gemaakt, van Toscane tot het Gardameer, van olijfolie(proeverijen) tot Ferrari en Italiaans koken (inclusief workshop).

    •         Thuis bij: wil je een land nog beter leren kennen dan moet je thuis bij de mensen logeren zoals tijdens de 14-daagse rondreis door Ierland en Wales met verblijf in charmante Bed & Breakfasts.

    •         Terug in de tijd: als met een teletijdmachine voert Pharos Reizen je naar de Middeleeuwen of naar het Romeinse Rijk, tijdens deze rondreis reis je langs de noordgrenzen van het voormalige Romeinse Rijk, door Duitsland, Oostenrijk en Hongarije.

    Eén reis – meer landen: Pharos Reizen heeft een attractief aanbod rondreizen voor koppels waarbij je tijdens één reis meerdere landen doorkruist. Het zijn thematische reizen zoals de 12-daagse tocht door Oostenrijk, Slovenië en Italië die vroeger deel uitmaakten van het Habsburgse Rijk. En wat te denken van het sublieme Keltisch Kwartet, een tot de verbeelding sprekende rondreis van 25 dagen langs de mooiste mystieke plaatsen van Schotland, Wales, Ierland en Noord-Ierland.

    Duetten: twee in één : Wil je een vakantie met twee totaal verschillende facetten dan kies je uit het aanbod VakantieDuetten van Pharos Reizen. Voor zij die bijvoorbeeld de stilte van het platteland willen combineren met de drukte van een bekende cultuurstad. Er is keuze te over zoals o.a. Groene Woud & Gouden Stad (Beierse Woud en Praag), Biertuinen en Alpenbloemen (München en Salzburgerland), Wijnstok & Wandelstok (Elzas & Vogezen), Berglucht & Zeebries (Dolomieten & Istrië), Vin & Vino (Provence & Piemonte) en Smokkelweggetjes & Strandboulevards (Noord- & Zuid-Corsica).

    Avontuur op de fiets: Met zijn tweetjes op fietsrondreis, het is de beste manier om een land door en door te leren kennen. Van Scandinavië tot Italië, Pharos Reizen heeft een breed assortiment fietsreizen. Langs de waterkant, door de bergen, van streek naar streek, in en rond de stad, het is allemaal mogelijk en dat zonder bagage, want die wordt voor jou vervoerd. Enkele voorbeelden: de Elfstedentocht door Friesland, de wijngaarden van Médoc, een Donaufietscruise, Drenthe, de Loire, Berlijn, Bodensee en ga zo maar door!

    Prijsgunstig: Niet alleen zijn de reizen van Pharos Reizen vaak net iets anders dan wat je elders op de reismarkt vindt maar ook wat de prijs betreft zit je goed bij deze reisorganisator. Pharos Reizen is sterk in rondreizen voor koppels die daarenboven prijsgunstig worden bediend.

    Over Pharos Reizen

    Bijzondere autovakanties in Europa, voor zowel koppels als gezinnen, dat is de sterkte van reisorganisator Pharos Reizen en dat alles aan een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding, want ook op dat vlak maakt de touroperator een verschil t.o.v. andere aanbieders binnen dit segment. Pharos Reizen bestaat in Nederland reeds 13 jaar en is een dochterbedrijf van de gerenommeerde ANWB. Vanwege de groeiende interesse vanuit België is Pharos Reizen sinds 2014 ook actief op de Belgische markt. Pharos Reizen heeft service hoog in het vaandel staan en werkt haar reizen tot in detail uit, dat is zichtbaar in de uitgebreide reisdocumentatie die elke klant na boeking toegestuurd krijgt.

    Pharos Reizen, dat is altijd met de auto er op uit, voor een unieke vakantie in het groen of de boer op, in een vakantiepark, op een camping, in de stad, met zijn twee of juist met het hele gezin, in bijzondere logies zoals een natuurpark, van de Noordkaap tot Sardinië, van Ierland tot Rusland.

    De reizen van Pharos Reizen zijn te boeken via www.pharosreizen.com, een Belgisch Selectair reisagentschap of via het eveneens Belgische telefoonnummer 03 217 44 00. Binnenkort zal men ook terecht kunnen bij een Jetair Premium reisagent. De nieuwe brochure is verkrijgbaar via www.pharosreizen.com/brochure

    08-02-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw 2016 - 2 Tydom 2.0 interface

    TYDOM 3.0, de interface voor alle verbonden multime dia- en woningtoepassingen

    Met behulp van de TYDOM 3.0 kunnen alle multimedia- en domoticatoepassingen die in de woning zijn verbonden zowel lokaal als vanop afstand met een mobiel apparaat worden bestuurd via de bijbehorende HD applicatie. Gedaan dus met verschillende afstandsbedieningen; de televisie, hifi, verwarming en verlichting kunnen met één enkele toepassing worden bediend.

    De volledige woning in één toepassing De interface is uiterst gebruiksvriendelijk dankzij de integratie van reële omgevingsfoto’s en videobeelden, waardoor alle systemen kunnen worden bediend door ze simpelweg aan te wijzen op het scherm. De gebruikersinterface kan met andere woorden volledig worden gepersonaliseerd en aan de voorkeuren van de gebruiker worden aangepast.

    Dankzij de TYDOM 3.0 is de gebruiker niet meer afhankelijk van één bepaalde technologie of een specifiek product. Dit multimedia- en domoticasysteem is compatibel met de belangrijkste wereldwijde standaardprotocols (KNX, Sonos, DuneHD, SmartTV, RTS, X3D en X2D), waardoor alle intelligente toestellen in de woning erop kunnen worden aangesloten.

    Ultiem gebruiksgemak : Met de TYDOM 3.0 wordt het dagelijkse leven vereenvoudigd. Met één beweging kan de gebruiker de lichten doven, de rolluiken sluiten en het alarmsysteem inschakelen wanneer hij gaat slapen. De bewoner kan eveneens van voorgeprogrammeerde scenario’s gebruikmaken: denk bijvoorbeeld aan een ‘gaan werken’, ‘film kijken’ of ‘aan tafel’ scenario, waarbij, onder andere, verlichtings- en verwarmingsaanpassingen worden uitgevoerd.

    De applicatie met demo-functie is gratis te downloaden via Google Play of de App Store. Richtprijs Tydom 3.0: € 1.095,00, excl. BTW.

    AEG stelt slimme combi-stoomoven voor op Batibouw 2016

    Bij het koken zit het verschil vaak in de details en het respect voor de ingrediënten. De nieuwe combi-stoomoven van AEG met de allereerste inbouwcamera zet menig hobbykok alvast op goede weg. De oven is verbonden met een mobiel apparaat, waardoor inspiratie en feedback altijd bij de hand zijn en de gebruiker alles onder controle houdt, zelfs als hij even niet in de keuken is. Bovendien kookt deze oven zowel met hete lucht als met stoom, dé trend in gezond koken.

    Alles onder controle : De ProCombi Plus SMART van AEG is uitgerust met een Cookview©-camera, die een live feed van de oven naar een mobiel apparaat stuurt. Zo krijgt de gebruiker via zijn smartphone of tablet een rechtstreeks beeld vanuit de oven terwijl hij zijn genodigden gezelschap houdt. Communiceren met de oven gebeurt via de My AEG-app, een applicatie die AEG lanceert in het kader van slimmer koken. Met de app kan het kookproces worden gestart en kunnen ook de temperatuur en de luchtvochtigheid in de oven worden aangepast. Maar dat is niet alles: de app denkt ook mee over het gerecht door rekening te houden met criteria als dieet, kostprijs, gelegenheid, ingrediënten of         kooktechniek. In   het   deel   ‘Social Feed’   kan   bovendien   zelfs inspiratie worden opgedaan via de sociale media van AEG en kunnen kookervaringen via de camera in de oven met vrienden worden gedeeld. Om het plaatje helemaal af te maken wordt er op basis van het recept een boodschappenlijstje gegenereerd.

    Mee met de nieuwste kooktrend: stoomkoken Deze oven is zowel een hetelucht- als een stoomoven, zodat steeds de functie die het beste bij het gerecht past kan worden gebruikt zonder aan kwaliteit te moeten inboeten. Met de ProCombi Plus SMART kunnen liefhebbers kennismaken met of wennen aan de nieuwste tendens in kookwereld: stoomkoken en gecombineerd koken met zowel hetelucht als stoom.

    Stoomkoken koken wint aan populariteit omdat alle kleuren, aroma’s en smaken van de voedingsmiddelen   behouden   blijven,   alsook   het   grootste   deel van de vitamines en   de voedingsstoffen. Het FullTaste© Steam System in de stoomoven van AEG garandeert voor alle gerechten de ideale combinatie van stoom, vocht en warmte.

    Christophe Nachtergaele, ambassadeur van de AEG Cooking Club en privékok als beroep is voorstander van de ProCombi Plus SMART: ‘Als chef aan huis heb ik al in tal van keukens bij mensen thuis gestaan. Een stoomoven met een ingebouwde camera is een technisch snufje dat iedereen zal bekoren. Met de AEG ProCombi Plus SMART krijg je twee ovens in één en dankzij de ovencamera en de app heb je ook de beste ondersteuning om het stoomkoken perfect onder de knie te krijgen.’

    Connectiviteit als rode draad : AEG lanceert de ProCombi Plus SMART vanuit de overtuiging dat geconnecteerde apparaten de toekomst zijn. Het bedrijf gelooft erin dat connectiviteit het dagelijkse leven vergemakkelijkt en hetde ervaring van de consument verrijkt. Het gamma inductiekookplaten en dampkappen uitgerust met het Hob2Hood-systeem is op hetzelfde principe gebaseerd. Doordat de kookplaat en de dampkap zijn ‘geconnecteerd’, hoeft de gebruiker zich geen zorgen meer te maken over het inschakelen of het aanpassen van de ventilatorsnelheid van de dampkap. Deze laatste stemt zich automatisch af op de kookplaat.

    De consument kan voortaan met zijn oven communiceren en binnenkort kan dat ook met de koelkast of zelfs met de wasmachine, aangezien eender welk huishoudapparaat op het geconnecteerde netwerk zal kunnen worden aangesloten. Het belang dat AEG aan connectiviteit hecht, vloeit voort uit zijn rol als pionier in technologische vooruitgang.

    WIT, de nieuwe standaard in VELUX dakvensters

    Op Batibouw 2016 stelt VELUX zijn dakvenster in wit geverfd hout voor. Deze nieuwe afwerking verlicht het interieur en biedt talloze decoratieve mogelijkheden. Wetende dat 85% van de muren in België wit zijn, past het dakvenster in wit geverfd hout perfect in de hedendaagse interieurs.

    Getest op alle aspecten, onder meer in extreme condities van zon en vochtigheid, beantwoordt het dakvenster met binnenafwerking in wit geverfd hout perfect aan de reputatie van het merk op vlak van kwaliteit en betrouwbaarheid. De witte acrylverf op waterbasis, die het hout van hoge kwaliteit bedekt, is een innovatieve verfformule, die bestendig   is   tegen   UV-stralen. Hierdoor kan de kleurstabiliteit doorheen de tijd worden gegarandeerd. Elk onderdeel wordt     individueel geverfd voor assemblage, wat een uniforme afwerking garandeert en waardoor het hout natuurlijk kan bewegen zonder barsten in de verf te veroorzaken. Bovendien wordt het venster behandeld tegen vocht en schimmel, waardoor het lang gezond blijft.

    Vanaf maart 2016 zal wit geverfd hout de nieuwe standaard worden voor de binnenafwerking van de VELUX dakvensters. De afwerking, in hout omhuld met wit afgelakt polyurethaan, gekenmerkt door zijn onderhoudsvriendelijkheid, is ideaal voor de vochtige ruimtes van de woning. De afwerking in gevernist hout blijft beschikbaar op aanvraag. Wit wordt door VELUX dus resoluut naar voren geschoven. De nieuwe en hoogwaardige binnenafwerking kan elke ruimte verfraaien en past perfect bij andere kleuren en materialen in de woning. Richtprijs: vanaf €258 exclusief btw en installatie.

     







    07-02-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ANTWRP zomer 2016: endless, careless summer on the beach

    ANTWRP ZOMER 2016: Endless, careless Summer on the beach

    Zomer 2016 belooft heel relaxed te worden bij Antwrp. Denk surf- en luilekkervakanties aan zee of verre reizen naar exotische eilanden.

    De collectie is onderverdeeld in vier thema’s die onderling vlot combineerbaar zijn en een mooie mix bieden van markante prints en geraffineerde basics in gelijkgestemden kleuren.

    The Deep: zen als de zee : Zwart en wit, zandkleur en een licht petroleumblauw, dat zijn de tinten van dit zee-thema dat één en al rust uitstraalt. Prints van schelpen en anemonen en sepia tekeningen van wonderlijke leven onder water prijken op T-shirts en sweaters. Dezelfde motieven komen in gestileerde vorm ook terug in de jacquardtruien. Polo’s en blousons maken dit thema compleet.

    Endless Summer : Flash-back naar de jaren zestig en zeventig. The Beach Boys veroveren de wereld met Surfin USA. California maar vooral Hawaï worden hét surfparadijs. Endless Summer is helemaal doordrongen van deze retro surf-sfeer. Een bessentint in chiné-versie met een zongebleekt effect is de blikvanger van deze lijn. Foto’s van surfers en wuivende palmbomen worden onderbroken door strepen, als een schaduw van een zonneblind. Polo’s en jacquardtruien met palmmotief worden gecombineerd met cardigans en blousons in dezelfde themakleuren.

    Exotica: vruchten en vrolijke vogels : Zin in een paradijselijk eiland? Antwrp neemt de hippe man mee naar exotische bestemmingen. Prints van papegaaien, palmbomen, kokosnoten, ananassen, cactussen en citrusvruchten, deels geïnspireerd op kleurrijke prenten uit een natuur-encyclopedie uit de jaren twintig, vrolijken dit thema op. Cactusgroen, chinégrijs, werkersgroen, wit, middengrijs en een nieuw, zomers bordeaux maken van deze lijn een echt hoogzomerthema. Bedrukte T-shirts worden gecombineerd met effen sweaterjasjes terwijl hemden met microprints en gebreide blazers de geknipte kantooroutfit vormen.

    Careless summer : Zomervakanties staan voor zorgeloos genieten, dancing in the street, road movies, pretparken, chillen aan het zwembad en met de hele familie flaneren aan het strand. Ontwerper Wouter Hoste diepte vakantiekiekjes op uit de oude doos en combineerde ze met fragmenten uit Jaws, zwembadprints en rollercoasters. Dit thema in donker marineblauw, wit, zomers bordeaux, middengrijs en werkersgroen omvat tops met sterk grafisch werk als jacquard breiwerk en sportieve sweaterjasjes.

    Denim by Antwrp, nieuwe stijl : De jeanslijn van Antwrp krijgt een nieuwe look: labels en lederen patches meten zich een nieuwe stijl aan. Het aanbod wordt ook uitgebreid met een hippe salopet. Raw denim en gewassen versies bieden de keuze tussen clean en nonchalant.

    Naast denim omvat de collectie ook workersbroeken in polykatoen die geïnspireerd zijn op het uniform van internationale koeriersbedrijven, ook wat de kleuren betreft.

    Tijdloze basics zoals cardigans, truien met ronde hals, V-truien in alle kleuren van de collectie en hemden met originele microprints zorgen ervoor dat Antwrp de man voor alle draagmomenten kan kleden. En toch hebben zelfs de meest uitgepuurde stukken een bijzonder detail dat het verschil maakt.

      

     

     









    07-02-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw 1: Kinedo maakt van douchen een echte ervaring

    Kinedo maakt van douchen een echte ervaring

    De badkamer is de laatste jaren getransformeerd van functionele ruimte naar een toevluchtsoord van natuurlijke weldaad en welzijn voor lichaam en geest. Als douchefabrikant maakt Kinedo al meer dan veertig jaar lang van douchen een echte beleving, met oog voor materialen, kleuren, design, vorm en techniek. Sinds de lancering op de Belgische markt heeft het Franse douchemerk een vliegende start genomen. Kinedo overtuigt met kwalitatieve, mooie en tegelijkertijd betaalbare doucheproducten. Op Batibouw toont de producent zijn laatste innovaties.

    Kinemagic is een innoverend concept waarmee in minder dan één dag een bad door een ruime douche kan worden vervangen, zonder dat er grote verbouwingen aan te pas komen. De vernieuwde versie is nog stijlvoller, veiliger en toegankelijker dan zijn voorganger. Wie liever zijn bad behoudt, kan kiezen voor Duo: een ruime douche en een comfortabel bad ineen, met de laagste instap (5 cm) op de markt. Dankzij deze multifunctionele douche-badcombinatie kan de gebruiker genieten van een verfrissende douche, een schuimbad of zelfs een massage.

    Helemaal nieuw op Batibouw 2016 is de Kinestone douchebak met leisteen look. Deze extra-vlakke douchebakken zijn leverbaar in vele afmetingen (van 80-180 cm) en in zes natuurtinten. Het gepatenteerde materiaal, Biolith, is van nature minder glad en zeer licht van gewicht, wat het werk voor de installateur vergemakkelijkt. Kinestone kan volledig worden ingebouwd en is dus ideaal voor inloopdouches. Bovendien is de douchebak volledig aanpasbaar en kan deze tijdens de montage op maat worden gezaagd. Wie zijn douchebak met de Kinespace douchewanden combineert, creëert in een handomdraai een moderne doucheruimte. De Kinespace profielen zijn perfect en eenvoudig af te stellen en worden geleverd inclusief Kineclip: een gepatenteerd scharniersysteem voor een snelle, makkelijke en veilige montage van een douchedeur. Op die manier is de deur te monteren zonder extra mankracht.

    Scopia - veelzijdig woonprogramma met trendy kleuraccenten

    De Duitse meubelmaker hülsta is op Batibouw present bij interieurspecialist Van der Waerden. Die zet de kastenserie Scopia in de kijker, met een bijzonder eigentijds ontwerp van meer dan vijf meter lang. Een uitgelezen moment om deze topreeks van het merk nog even in de kijker te zetten.

    Zwevende, lichte boekenkast: De boekenkast van Scopia oogt als één grote persoonlijke collage. De romp is verkrijgbaar in verschillende breedtes die je naar keuze samenvoegt. Hou je niet van strakke regels, spring dan uit de band en hang de modules op verschillende hoogtes. Je kunt ze ook laten zweven aan de wand of ze net stevig op de grond laten staan, open en gesloten vlakken afwisselen of verschillende lengtes, breedtes, kleuren en structuren combineren. De romp bestaat telkens uit twee schalen, waarvan de binnenste iets dieper ligt. Kies voor een contrasterende kleur of structuur tussen binnen- en buitenkant voor een geraffineerd effect.

    Spel van contrasten met de juiste accessoires: Hülsta voorziet voor zijn Scopia-wandkast enkele accessoires die je toelaten te spelen met contrasten. Traditioneel kun je, om je kast een lichte look te geven, het best open en gesloten ruimtes afwisselen. Hiervoor hoef je niet alleen frontpanelen te gebruiken. Hülsta ontwikkelde speciaal voor Scopia handige ladebakken in verschillende maten en trendy kleuren, die je in een wip ook van locatie in de kast verandert. De ladebakken zijn verkrijgbaar in oudroze (Pantonekleur van 2016), petrolblauw, duifgrijs, terracottarood en pastelgroen.

    Vermijd zwarte gaten: ga voor kleur! Waarom zou de zichtbare achterkant van een boekenkast altijd dezelfde kleur moeten hebben als de romp? De accentkleuren van de lades zijn daarom ook als achterpaneeltjes te verkrijgen. Voor de romp en de fronten heb je tot slot keuze tussen natuurlijk of gerookt eikenhout en vijf lakuitvoeringen: wit, wolwit, zand, cacao of grijs.

    De opmars van de vitrinekast: Een aandenken aan een verre reis, een collectie opgezette kevers of gewoon je wijnglazen: we hebben allemaal wel iets wat we graag in de kijker zetten. En hoe kan dat beter dan in een vitrine? Ooit hadden die glazen kasten een wat duf imago, maar vandaag zijn ze aan een echte revival bezig. De exemplaren uit de collectie Scopia zetten je favoriete voorwerpen nog beter in scène. Je kunt ze uitrusten met indirecte lichtlijsten, die eventueel zelfs wisselen van kleur. Koel, warm of gewoon gezellig licht? Aan jou de keuze.

    Verborgen muziekinstallatie van topkwaliteit: De zone rond de flatscreen of muziekinstallatie blijft voor veel mensen een hoofdbreker. Hoe stop je de draden weg? En hoe hou je een ontsierende gameconsole uit het gezichtsveld? In samenwerking met de gerenommeerde audiospecialist Teufel ontwikkelde hülsta binnen het Scopia-programma een soundlowboard. Zeg maar een kast waarin heel goede luidsprekers zitten die voor een volle klank zorgen, zowel bij het bekijken van een film als bij het beluisteren van je favoriete operette. De boxen werden schuin geplaatst. Op die manier bereiken de geluidsgolven onmiddellijk je oren. Wie vreest dat bij luide beats heel de kast meetrilt, kan gerust zijn; dankzij een speciale techniek is het hele systeem 100 % trillingsvrij.

    Elke keuken een verhaal: PURE vs. URBAN - SieMatic stelt nieuwe interieurconcepten voor op Batibouw

    URBAN, spannend en creatief - Vol contrasten

    Met de stijlgroep URBAN richt SieMatic zich tot fans van het levendige, onverwachte en inspirerende leven in de stad. Deze nieuwe keuken is er eentje vol contrasten, waarbij je losse elementen op maat kan combineren tot een karaktervol geheel. Spannend maar ook rustig, gedurfd en bescheiden – deze keuken voelt zich even thuis in een loft als in een gerenoveerd appartement of charmant rijhuis.

    Midden in de natuur: Daarbij springt het groene accent meteen in het oog. Om je eigen moestuintje bij de hand te hebben, ontwierp SieMatic stijlvolle kruidenbakken met waterdichte inzetten in inox en afgewerkt met zachte Flock-kunststof onderaan. De houders kan je gemakkelijk uitnemen en op het werkblad zetten. Zo breng je, midden in de stad, een stukje buiten naar binnen en creëer je instant een warme overgang van keuken naar leefruimte.

    Een persoonlijk accent: URBAN staat voor een open keuken die uitnodigt. Familie en vrienden koken en genieten gezellig mee en ontdekken eerlijke producten, verse ingrediënten… in de open regalen aan de voorkant van het eiland. Ook de open regalen in de achterwand vertellen jouw verhaal. Geef je keuken een persoonlijke toets met een leuk reissouvenir, sfeervolle foto’s of unieke decoratie. Van rommelmarktvondst tot designklassieker, al je ervaringen kan je hier kwijt.

    Materialen met textuur: Ook wat materialen betreft, zoekt URBAN de natuur op: van een robuust werkblad uit graniet, 14 cm dik, tot regalen in donkerzwarte eik. SieMatic brengt ‘toon op toon’-combinaties en gaat ook contrasten niet uit de weg: lades in een lichte kleur versus een donker corpus of omgekeerd. Deze keuken brengt dynamiek en knipoogt, met een zachte gloed van gepolijst roestvrij staal, tegelijk naar de typische levendigheid in de stad. Meer dan ooit vormen losstaande elementen een flexibel geheel en kan je spelen met onconventionele combinaties.

    Van ontbijt tot aperitief: Het flexibel design van URBAN – open en gesloten elementen, lichte en donkere materialen, verticale en horizontale structuren – zorgt voor een mooi afgestemde mix van tegenstellingen én staat voor een wereld van mogelijkheden. Samen ontbijten, koken, aperitieven… deze keuken is meer dan ooit de centrale leefplek in huis. Uitgerust met een laadstation voor tablets en smartphones en een geïntegreerde USB-aansluiting, leent URBAN zich trouwens even goed voor een dagje thuiswerk.

    PURE, elegant en elementair

    Ultradun werkblad én zijwanden: Met stijlconcept PURE zet SieMatic zijn vertrouwde minimalistische look verder. Blikvanger is een ultradun werkblad van 6,5 mm dat stijlvol doorgetrokken wordt naar even ranke zijwanden – uniek in de keukensector. Deze keuken oogt fris en strak, slim ontworpen ook om alles een plaats te geven. Het resultaat is een elegante industriële look, met inox in een hoofdrol voor zowel kasten als werkblad. SieMatic trekt ook volop de kaart van technologische vernieuwing. Zo kan je je PURE-keuken uitrusten met een ingewerkte dampkap in de kookplaten. Of kan je bijvoorbeeld de ingebouwde ledverlichting onder de bovenkasten eenvoudig bedienen met een app.

    Originele ontbijtkast: Op Batibouw laat SieMatic zien dat strak en sober perfect samengaan met sfeer. Deze tweede PURE-keuken vertrekt vanuit huiselijke gezelligheid. Een zwevend blok keukenkasten verwelkomt je op het eerste gezicht in de woonruimte. Een mooie integratie, waarbij achter deze sculpturale scheidingswand het hart van de keuken schuilt: een massief eiland, afgewerkt met houten panelen van 6,5 mm dikte, twee keer zo dun als de al extra fijne zijwanden van 13 mm. Twee ingenieus inschuivende deuren doen daarbij dienst als originele ontbijtkast. Alles bij de hand – je kan je espressomachine of broodrooster makkelijk opbergen – voor een energieke én stijlvolle start van de dag.

    SieMatic op Batibouw 2016 Brussels Expo, stand 311 in hal 11

     

     

     













    06-02-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofitel Valentijn

    Voor Valentijn gunt Sofitel Brussels Le Louise iedereen zijn moment van geluk. Met een originele Speed M'Eating Party op zaterdag 13 februari richt het hotel zich tot de singles. Een avond boordevol verrassingen waarop de vermaarde Brusselse drag queen LaDiva Live de toon zet voor een levendige avond.

    Op 14 februari volgt een avond in het teken van de romantiek en de liefde met een verfijnd driegangenmenu voor twee in het intieme kader van de Crystal Lounge.

    Voor zij die er graag een lang valentijnsweekend van maken, heeft Sofitel Brussels Le Louise een speciaal aanbod met een overnachting voor twee personen, een fles champagne, chocolade of bloemen, ontbijt op de kamer en een late check-out om 16u. Dit valentijnsaanbod is enkel beschikbaar op 13 en 14 februari. Vanaf 224 euro in een Classic Room.

    Duravit

    De badkamer is het ideale toevluchtsoord in deze koude winterperiode waar de witte, zuivere kleur vaak domineert. Wit staat voor hygiëne en netheid, is tegelijkertijd elegant en geeft een gevoel van helderheid en ruimte.

    Vooral kleine badkamers profiteren van dit effect: het licht wordt niet opgeslokt, maar reflecteert in alle richtingen. De badkamer lijkt groter en wordt gebruikt als ruimte voor ontwikkeling, rust en heldere gedachten. Net wat we nodig hebben in de winter!

    De aanmaakblokjes van het Atelier de Caroline©

    Het Atelier de Caroline maakt duurzame en gezonde aanmaakblokjes door recyclage van gebruikte kaarsen. Zij maken elk vuur in een oogwenk aan of dat nu brandt met hout of met houtskool (barbecue, open haard, vuurkorf, houtkachels…).

    Deze duurzame, artisanale Belgische creaties werken zonder aanmaakhout of papier, hebben 20 minuten brandtijd met vlammen tot 20 cm hoogte, ze zijn gebruiksvriendelijk, laten geen restjes in de as of onaangename geur, geen pollutie of aanslag in de schouw gewoon genieten van de warmte!

    Een ecologisch, artisanaal en Belgisch product, een geniaal maar handig en praktisch idee dat u als geschenk kunt geven of gewoon zelf kunt gebruiken. Mmmm, deze winter geniet u van een gezellige warmte. Prijs (voorbeeld): 10 grote aanmaakblokjes in transparante zak – 10 euro. Te koop op www.allume-feux.be

    Voor Valentijn steekt Moët & Chandon zijn Moët Rosé Impérial in een nieuw jasje:

    De Moët Gift Box, een elegante uitgave in zwart, roze en goud en de Moët Rosé Suit, die men dankzij het handvat gemakkelijk kan meenemen. Moët Rosé Impérial is net zo stijlvol en glamoureus als zij die hem degusteren en de ideale keuze om te delen.

    Moët & Chandon Rosé Gift Box - vanaf € 46 in de supermarkt - Moët & Chandon Rosé Tie Suit vanaf € 51€ bij de wijnhandelaar.

    Replay:

    Het Italiaanse denimlabel Replay bevestigt met de lente/zomer 2016 collectie zowel bij dames als bij de heren, het vernieuwde imago : eigentijdse klasse en exclusiviteit. Verleidelijk luxueus en volwassen, zowel veelzijdig als samenhangend. Binnen de collectie zien we vijf edgy invloeden : Glam Biker, Army Pop, Sport/Athleisure, Contemporary Bohémien, Venice at the Beach.

    Skiny:

    Het Oostenrijkse ondergoedlabel Skiny lanceert deze zomer een verkoelende boxer voor heren. Het model maakt deel uit van de productlijn Cool Per4mance en dankt het functionele verkoelende effect aan het gebruik van een innovatief garen, Nilit Breeze. Dit werd zowel in de microvezelstof van de short gebruikt als in de elastische middelband. Bovendien worden deze uiterst zachte en rekbare stoffen bij Skiny in eigen productie gemaakt.

    Ben Sherman:

    Onderscheidend, trots en modern Brits zijn de kernwoorden die de lente/zomer 2016 collectie van Ben Sherman het best omschrijven. De collectie is opgebouwd uit drie thema's : Carnaby Gingham, London Vinyl en British Beach Huts. Bij elk thema staat de rijke geschiedenis van het label centraal.

     

     

     



















    06-02-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Pomme de Lovely

    Romantisch, dare-to-wear en summer pastel zo kan men de nieuwe zomercollectie van La Pomme de Loveley in een notendop omschrijven! Deze zomer zit ‘La Pomme de Loveley’ vol romantiek en wel met de grote ‘R’. De kledijstuks met frivole bloemenreliëf zoals de witte Twilight jurk maken de romantische look helemaal af.

    Pastel is het nieuwe colour blocking en staat centraal deze zomer bij La Pomme de Loveley met kleuren als zachtroze, pastel-geel en hemels lichtblauw. De zachte pastel outfits worden steeds vervolledigd met accessoires in zilver, lichtroze en goud, de perfecte glamour-touch!

    O’Neill

    Varend over de Indische Oceaan, de surfplanken binnen handbereik en klaar om in de diepe blauwe zee te duiken. Voor lente/zomer 2016 vond O'Neill vooral inspiratie bij de unieke sfeer en het erfgoed van hen die in de buurt van de Indische Oceaan wonen en natuurlijk uit de zee zelf. Felle patronen, belangrijke materialen en festivalontwerpen doen denken aan de zomer, het heldere blauwe water, lokale culturen en levendige stranden.

    Lee Cooper

    Lee Cooper heeft als allereerste Europees jeanslabel een lange love story met jeans. Denim is een constante in de mode, maar evolueert voortdurend. Komende zomer staat het comfort meer dan ooit in the picture. Denk light denim in lichte tinten en diep indigo.

    Zachte tencel: De Lee Cooper girls gaan komende zomer resoluut voor chille fashion. Jumpsuits, combishorts, joggings en hemden zijn van lichte tencel, een zachte, lichte stof die zit als een tweede huid.

    Echte denim; Jeans in echt denim variëren van heel bleek tot donker, met een licht used effect, soms ook met een subtiele damage. Naast skinny broeken met een high waist omvat de collectie ook flared jeans. De superstretch stoffen garanderen een aangenaam draagcomfort en behouden hun vorm. Een mooi voorbeeld hiervan is de Reese stof die zowel in cleane als lichte used wassingen verkrijgbaar is.

    Guess

    Een absolute must have dit lente/zomerseizoen 2016 is Cate, een tas met een luxueuze, lederachtige textuur en fijne, sobere lijnen.

    De Cate tas is gemaakt van imitatieledermaterialen met zacht kiezeleffect of krokodillenprint en bestaat in verschillende maten, van heel groot tot heel klein. Hij is beschikbaar in zwart en wit voor een tijdloze flair, maar ook in levendige lente- en zomerkleurtjes, zoals kobalt, lipstick en zon.

    HANSA introduceert nieuwe handenvrije mengkranen – water met een wauw-effect

     

    HANSA presenteert een reeks nieuwe mengkranen op de Belgische markt die de handenvrije technologie verbinden met een ‘slimme’ led-verlichting en oogverblindende uitstraling.

    De handenvrije technologie met sensortechniek doet steeds vaker haar intrede in de thuisbadkamer. Omwille van het ultieme gebruiksgemak, met water dat altijd in de juiste hoeveelheid en op een aangename temperatuur stroomt. Omwille van de hygiëne, en kranen die minder vaak gereinigd moeten worden. Omwille van de natuur: de nieuwe HANSA handenvrije elektronische mengkranen verbruiken minder water dan conventionele kranen en stoppen de watertoevoer na het gebruik automatisch. En tenslotte, omwille van een design dat met de ogen doet knipperen.

    HANSA MURANO X – water beleven zoals in de natuur: Een brede, ragfijne waterstraal ontspringt uit een schijnbaar zwevend, strak geometrisch en futuristisch oppervlak van metaal en glas – als uit een frisse natuurlijke bron: dat is HANSAMURANO X. Het in- en uitschakelen gebeurt handenvrij door middel van een infraroodsensor in het glazen oppervlak. Via twee sensorvelden in het bedieningselement kan de temperatuur geheel naar wens vooraf worden ingesteld. Een LED-lichtband geeft de gebruiker visueel informatie over de betreffende instelling. Als de gebruiker de mengkraan nadert, wordt het licht van de LED-aanduiding geactiveerd en de glasplaat subtiel verlicht. Zodra de handen de infraroodsensor dicht genoeg zijn genaderd, betovert een helder licht het watergordijn zo lang er water stroomt. Het verbruik bedraagt 9 liter per minuut.

    HANSALOFT: opvallend design voor de wastafel: De kubistisch-heldere vorm, het royale formaat en de perfecte randen maken de HANSALOFT tot een markante wastafelmengkraan in badkamers met een duidelijk architectonisch totaalconcept. Het waterverbruik bedraagt slechts 6 liter per minuut.

    HANSALIGNA: een heldere expressie van een sterk karakter: De afgeronde kanten versterken het gevoel van lichtheid en harmonie en vallen nog meer op door het contrast tussen de soepele licht gebogen binnenvormen en geometrische buitenvormen. Met de kleine menghendel, die aan de zijkant van de elektronisch geregelde HANSALIGNA zit, kan de watertemperatuur vooraf worden ingesteld. Het waterverbruik bedraagt slechts 6 liter per minuut.

    HANSASTELA: dynamiek en stijl: De combinatie van de cilindrische basis en de hoekige kraanarm overtuigen door hun opvallende contrast op iedere wastafel. De karakteristieke, licht naar voren gebogen mengkraanromp geeft een bijzonder dynamische uitstraling. Door het minimalistische design en de synthese van ronde en hoekige vormen verleent HANSASTELA in de meest uiteenlopende uitvoering een stijlvolle uitstraling. Het waterverbruik bedraagt slechts 6 liter per minuut.

















    06-02-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arty Passion ... klaar voor het feest

    Playtex

    Verliefd, verloofd, getrouwd of single, met Valentijn wil iedere vrouw zich op haar best voelen. Alles begint met lingerie die er niet alleen mooi uitziet, maar boven alles ook ultiem comfort biedt. Het iconische merk Playtex staat al sinds zijn prille begin ten dienste van de schoonheid en het welzijn van de vrouw, garandeert een perfecte ondersteuning van de boezem en laat de vrouwelijke vormen er op hun best uitzien.

    Geniet van optimaal comfort met de Coeur Croisé Féminin dankzij zijn steunende en soepele materialen. Invisble Elegance is ultra-vrouwelijk, voelt net als een tweede huid aan en is dankzij de extra-platte multi-elastische kant volledig onzichtbaar. De naadloze cups zijn aan de onderkant verstevigd met stevige tule voor een goede steun. De onzichtbare rugconstructie is afgewerkt met ultra zachte naden.

    Nieuwe Vario-lenzen van adidas Sport eyewear: één dag, één lens

    Moeder Natuur is wispelturig en stelt ons voor veranderende licht- en weersomstandigheden. De nieuwe Vario-lenzen van adidas Sport eyewear veranderen mee met het weer en bieden haarscherp zicht in alle omstandigheden, elke dag, de hele dag.

    Met Vario is het niet langer nodig te wisselen van lenzen om ze aan verschillende lichtomstandigheden aan te passen. De nieuwe fotochromatische lenzen kunnen binnen 20 seconden automatisch omschakelen van stralend wit naar donker. Dankzij een gradatie van 0 tot 92%, of categorie 0 tot 3, kan de Vario lens afhankelijk van het licht transformeren van volledig doorschijnend tot donker. Kortom, van ontspannen avonturen onder een stralend blauwe lucht tot nachtelijke rondes tijdens een 24 uren mountainbikerace: Vario-lenzen zijn altijd de juiste keuze voor een optimaal zicht en optimale prestaties.

    Passionata

    Passionata laat deze zomer de kunstenaar in zich los met "Arty Passion" als thema voor de nieuwe zomer collectie 2016. Voor iedereen en iedere mood wat wils! Wie in een sexy glam mood is laat zich inspireren door de mooie gedécolleteerde vormen van Miss Coquette of door de romantiek van de nieuwe Blossom lijn.

    Toch eerder in een Street Art mood? De Brooklyn lijn ondersteunt perfect de rondingen. Wie toch liever van pop houdt kan kiezen uit de verschillende motieven binnen de collectie met All U Need en Beloved Sailor. Met de innoverende, onzichtbare lijn Beautify, voelen de beha's en slips aan als een tweede huid...

    McGregor

    Voor Spring/Summer 2016 presenteert McGregor een prachtige communiecollectie met een preppy twist, zoals we van het merk gewend zijn. De communiecantjes kunnen in een klassieke blazer of een girly jurkje voor de priester verschijnen, maar een meer casual communielook voor uren feestpret is ook een optie.

      

     

     













    06-02-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Van donderdag 25 februari tot en met zondag 6 maart zwaaien de deuren van BATIBOUW opnieuw open. Met meer dan 1000 exposanten die 14 sectoren vertegenwoordigen, is Batibouw de grootste en belangrijkste beurs in de bouw-, renovatie- en woonsector

    Dit jaar heeft BATIBOUW twee grote thema’s. ‘Laat u goed omringen van A tot Z’ wil de gidsende rol van de beurs benadrukken. De meeste mensen bezoeken de beurs als bouwers en verbouwers, maar ook professionelen waaronder architecten, installateurs en elektriciens zijn er aanwezig. Voor de exposanten is het belangrijk om zowel particulieren als professionelen te ontvangen op hun stand.

    Voor advies over hun projecten kunnen de bezoekers terecht bij de exposanten, die hen met raad en daad zullen bijstaan. Ook in het adviespaleis kunnen bezoekers zich laten omringen door experts van de verschillende overheden, financiële instellingen, bouwfederaties en architectenverenigingen.

    BATIBOUW   is   de   grootste   beurs   voor   elk   van   haar   sectoren,   van   dakafwerking   over keukenapparatuur tot tuininrichting. Wie BATIBOUW bezoekt en om welke reden dan ook, het aanbod is uitgebreid en goede raad is nooit ver af. Dat staat in direct verband met het thema ‘Ervaar Batibouw met uw 5 zintuigen’

    BATIBOUW bezoeken betekent een meerwaarde in het aankoopproces van de consument, omdat ze er kunnen kijken, vergelijken, aanraken, uitproberen enzovoort.   Zo wordt BATIBOUW een échte ervaring en een belangrijke stap tussen online research en de actie tot aankoop. Naast de exposanten die hun meest innovatieve producten voorstellen, worden debatten en evenementen georganiseerd die de bezoeker kan bijwonen.

    Praktische informatie : Brussels Expo – Belgiëplein 1 – 1020 Brussel – Alle paleizen

    Professionele dagen: Donderdag 25 februari 2016 van 10u00 tot 18u30 Vrijdag 26 februari 2016 van 10u00 tot 21u00 (nocturne)

    Dagen voor particulieren:   Van zaterdag 27 februari tot en met zondag 6 maart 2016 van 10u00 tot 18u30. Dinsdag 1 en donderdag 3 maart: 10u00 tot 22u00 (nocturne)

    Website: www.batibouw.be

    05-02-2016 om 10:59 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tilda rice

    Tilda Rice, het merk dat als eerste het Westen liet kennismaken met 100% pure Basmati rijst, brengt een gevarieerd aanbod van zeven bereidingen met gestoomde Basmati rijst op de markt. Twee minuten in de microgolfoven en je kostje is klaar! Rijst klaarmaken was nog nooit zo eenvoudig dankzij de kant-en-klare gestoomde, geparfumeerde rijst in zakjes voor de microgolfoven. Deze rijstgerechten zijn niet enkel snel klaar én lekker, ze zijn ook glutenvrij, geschikt voor vegetariërs en ze bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Geen liefhebber van de microgolf? Je kan de rijst ook in 4 minuten roerbakken. Aan tafel!

    Basmati rijst: Hoogstaande kwaliteit van de voet van de Himalaya

    Basmati rijst valt niet te vergelijken met gewone rijst. De lange slanke korrels hebben een luchtige textuur en een notige smaak waardoor ze zich onderscheiden van andere langkorrel rijst. Ook zijn uniek aroma van zonovergoten hout en bloemen maakt hem zo buitengewoon. Basmati heeft zijn naam dus zeker niet gestolen met de letterlijke vertaling ‘de geurige’.

    Deze rijstsoort kan enkel geteeld worden aan de voet van de Himalaya, waar hij met de hand wordt geoogst. Alle gebroken of verkleurde korrels worden verwijderd. Die geven namelijk bij de bereiding zetmeel vrij en dat maakt de rijst plakkerig. Hun verwijdering zorgt voor luchtige en afgescheiden korrels.

    Het bedrijf Tilda Rijst zette zijn eerste stappen einde jaren zestig, begin jaren zeventig door Basmati rijst te verkopen aan de geëmigreerde Aziatische gemeenschap in het Verenigd Koninkrijk. Nog steeds is Tilda met voorsprong het favoriete Basmati rijstmerk in deze gemeenschap. Zij kopen de rijst voornamelijk in bulkverpakkingen. Al deze Basmati rijstgerechten zijn voortaan te verkrijgen bij Delhaize. Elke verpakking bevat 250g, dus ruim voldoende voor twee personen. Aanbevolen consumentenprijs: € 1.95

    Passionata

    Dankzij de lichte stof met chiné effect, is de nieuwe lijn Beautify van Passionata de perfecte combinatie tussen vrouwelijkheid en comfort. De innovatieve coupes zijn onmisbare must-haves in onze kledingkast. De sportieve look van de zachte en gekleurde stof maken deze lijn ideaal om elke dag te dragen.

    Stella McCartney

    adidas by Stella McCartney doet voor de lente/zomer 2016 campagne beroep op atleten zoals de Amerikaanse Tori Bowie. Deze technisch innovatieve collectie toont invloeden uit de jaren 70. Fotograaf Willi Vanderperre mocht alles vormgeven in zijn typisch minimalistische stijl in een Londens decor.

    Giovane

    Giovane brengt pasteltinten op een opvallend frisse manier. Geen zeemzoeterigheid bij dit Belgische label, maar eigentijdse silhouetten in lichte kleuren.

    Cybex Fashion

    In grootsteden over de hele wereld komt een nieuwe sociale klasse tevoorschijn - "de Generatie S(tijl)". Bij deze groep mensen draait het niet zozeer rond sociale achtergrond, geld of diploma, maar eerder rond smaak, stijl en manier van dagelijks leven. Zij leven onder het motto: "Dress like JFK, speak like Hemingway, work like Ralph Lauren, party like Gatsby".

    De nieuwe PRIAM Fashion Collection van CYBEX is speciaal ontworpen voor deze urban mannen en vrouwen. Deze innovatieve kinderwagens en babyzitjes zijn ook heuse fashionitems. Met zijn donkere bostinten en kaleidoscopische fauna en flora heb je het beste van beide werelden. De kleurrijke vlinders maken zich thuis op het camouflage landschap. Je kids reizen voortaan in stijl door de urban jungle!

     

     











    05-02-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EXKi presenteert zijn seizoensrecepten

    Salade van gekookte wortelen, hummus – Jaffa-recept bij EXKi

    Voor 4 personen: Voorbereiding: 15 min - Bereiding: 20 min – Laten rusten: 1uur

    Ingrediënten: 12 jonge worteltjes, Sap van 2 sinaasappelen, 2 soeplepels olijfolie, 1 halve koffielepel korianderzaad, snuifjes komijn, een paar takjes verse koriander, 80 gram hart van artisjok, 20 gram gehakte groene olijven, peper en zout

    Bereiding van het kookvocht voor de wortelen: pers de sinaasappelen en doe het sap in een kom. Voeg zout, peper en vervolgens de olijfolie toe. Schil en was de wortelen; snijd ze in schijfjes en kook ze met het sinaasappelsap, olijfolie en alle kruiden tot ze gaar zijn. Giet de wortelen af in een slakom om af te koelen.

    Breng het kookvocht aan de kook tot het tot de helft is herleid en giet dit over de gekookte wortelen. Snij de koriander fijn en snij de artisjokken in stukken; voeg dit alles toe aan het mengsel.

    Laat gedurende ongeveer 1 uur in de koelkast marineren.

    Serveer met verse hummus.

    Tajine van kip met courgette - I.s.m. Béatrice Vigot- Lagandré voor EXKi

    Voor 4 personen - Voorbereiding: 30 min - Kooktijd: 45 min

    Ingrediënten: 4 filets van hoevekip, ui, 2 teentjes knoflook, 4 courgettes, 1 klein stukje verse gember, 2 soeplepels olijfolie, 1 koffielepel korianderzaad, 1 kaneelstokje, 1 gekonfijte citroen, 1 groene olijf, 1 klein glaasje kippenbouillon, 1 klein bosje verse koriander, zout en peper

    Snij de kip in grote stukken. Pel de ui en de knoflook en snipper ze. Verhit de olie in een pan en fruit hierin gedurende een paar minuten alroerend de ui, knoflook en kip. Spoel de courgettes en snij ze in plakjes. Schil het stukje gember en rasp. Meng de courgette, gember, korianderzaadjes en kaneel in een pan. Verwarm alles en overgiet met de bouillon. Dek toe en laat zachtjes sudderen gedurende 25 minuten.

    Snij de gekonfijte citroen in plakjes. Dompel de olijven in kokend water gedurende 1 minuut, laat ze uitlekken.

    Leg de plakjes citroen en olijven in de tajine, kruid met zout en peper en bak gedurende 15 minuten. Hak koriander en strooi deze over de tajine voor het opdienen.

    Spinazievelouté met ricotta - I.s.m. BéatriceVigot-Lagandré voor EXKi

     

    Voor 4 personen - Voorbereiding: 15 min - Kooktijd: 45 min

    Ingrediënten: 600 g spinazie, 1 courgette, 100 g ricotta, 1 g boter, ui, 1 teentje knoflook, 1 liter gevogeltebouillon, Zout en peper

    Spoel de spinazie en verwijder de steeltjes. Schil en spoel de courgette en snij ze in stukjes. Pel en snipper de ui en knoflook. Verhit de boter in een grote pan en fruit de gesnipperde ui. Voeg de spinazie, courgette en knoflook toe en roerbak gedurende 5 minuten.

    Giet de gevogeltebouillon erbij, spaarzaam zout en peper toevoegen en laat ongeveer 20 minuten sudderen. Pureer de soep in de blender waaraan de ricotta werd toegevoegd. Dien warm op.

    Tip: Wees voorzichtig met zout, bouillon bevat al veel zout

    Wok van tijgergarnalen, bonen en gember – ism. Béatrice Vigot-Lagandré voor EXKi

    Voor 4 personen - Bereiding: 20 min - Kooktijd: 20 min

    Ingrediënten: 200 g tijgergarnalen, 100 g platte bonen, 100 g sperziebonen, 100 g sugarsnaps, 100 g sojascheuten, rode ui, 4 mini rode paprika’s, 1 klein stukje verse gember, 1 teentje knoflook, sesamzaad, 1 soeplepel sojasaus, 1 soeplepel olie, peper en zout

    Verwijder de draden van de bonen en de sugarsnaps, spoel en kook ze in gezouten kokend water of stoom ze gedurende ongeveer tien minuten tot ze knapperig beetgaar zijn. Spoel de sojascheuten.

    Verhit de olie in een wok of pan en bak de tijgergarnalen. Voeg er de knoflook, in ringen gesneden rode ui, geschilde en gehakte gember, bonen, sojascheuten en minipaprika’s aan toe. Giet de sojasaus in een pan en laat deze, al roerend, gedurende 5 minuten koken. Kruid met peper en zout, meng alles en dien op.

    Suggestie: Deze wok van tijgergarnalen past ook uitstekend bij rijst of rijstnoedels.

    Tomaten gevuld met quinoa en tofu I.s.m. BéatriceVigot-Lagandré voor EXKi

    Voor 4 personen - Voorbereiding: 30 min - Kooktijd: 1 uur 15 min

    Ingrediënten: 8 mooie tomaten, ui, 2 teentjes knoflook, soeplepels olijfolie, 1 takje tijm 5 quinoa, ei, 150 g verse tofubeschuit, 1 cl melk, peper en zout.

    Week de beschuit in de melk. Spoel de tomaten, snijd een "hoedje" op 2/3. Hol de tomaten uit en snij het vruchtvlees in dobbelstenen. Pel en versnipper de ui en knoflook. Verhit 1 soeplepel olie in een pan en fruit de uien. Rits de tijm van het steeltje boven de pan, voeg er de knoflook en de in blokjes gesneden tomaten aan toe en laat gedurende twintig minuten sudderen. Af en toe roeren. Spoel de quinoa, laat deze uitlekken en giet in een kookpan. Overgiet met ongeveer 2 maal het volume van de quinoa aan koud water, breng daarna aan de kook en laat gedurende 10 minuten zachtjes doorkoken.

    Verwarm de oven voor op 170° C. Giet de quinoa af en meng met de verkruimelde tofu, het ei, de beschuit en de melk. Meng al roerend met de inhoud van de pan, kruid met peper en zout en meng goed. Vul de tomaten met het mengsel en schik in een ovenschaal, besprenkel met de resterende olijfolie, giet een beetje water in de schaal en bak gedurende ongeveer 40minuten.

    Variatie: De tomaten kunnen ook vervangen worden door courgette of paprika.

     











    05-02-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wonders, made with Love in ... Spain

    Het merk Wonders, opgericht in 1985, is uitgegroeid tot een zeer gerespecteerd bedrijf in de wereldwijde schoenindustrie. Het is vertegenwoordigd in meer dan 25 landen. Wonders – ‘Made with Love in Spain’, vervaardigt zijn product in Spanje met de beste grondstoffen en het fijnste leer uit Spaanse en Italiaanse looierijen. Onder het motto ‘Comfort is Cool’ biedt Wonders de consument maximaal comfort met modieuze kwaliteitsschoenen en -laarzen.

    Een van de grote trends van de lente/zomercollectie is wat je ‘Urban Glam’ zou kunnen noemen. De sportieve schoen oogt opnieuw glamoureus en de elegante schoen ziet er dan weer wat sportiever uit. Dit seizoen ontwaren we de meest uiteenlopende zolen, zoals zwemschoenen met de zool van een sneaker, platformzolen gecombineerd met kurk, of sandalen met dikke creeper zolen. Laat je inspireren door een van de onderstaande stijlen …

    Le Temps des Cerises

    Indigo, de kleur van denim, is een kleur geworden die op zichzelf staat. Le Temps des Cerises kiest er dan ook voor om zijn favoriete kleur ook dit seizoen een hoofdrol te geven en te gebruiken voor sweatshirts, jassen en shirts. De kleur laat zich uitstekend combineren met verwassen zwart voor een chic en grafisch effect.

    O’Neill

    Voor de actieve fashionista brengt O'Neill de 365 lijn, een capsulecollectie met prestatiegerichte modellen. De inspiratie voor deze collectie werd gehaald uit de straten van Sydney, waar trends en functionele details uit het dagelijkse leven worden gecombineerd, creatieve inspiratie wordt gemixt met Indische patronen, tropische bloemen, lotusbladeren en subtiele luipaard prints. Het vaak monochrome kleurenpalet is opgefrist met neon roze en oceaanblauw. Het resultaat: een frisse, vrouwelijke collectie met pit.

    Fred Perry

    Onmiskenbaar Brits, dat is waar Fred Perry voor staat. De Authentic lijn belichaamt originaliteit door een klassieke no-nonsense look. Voor de lente/zomer 2016 herencollectie vond het label inspiratie in het sportswear archief en de klassiekers die door de subculturen als uniform gedragen werden.

    Naturino

    Het Italiaanse kinderschoenenmerk Naturino laat deze zomer hun jong publiek de natuur ontdekken met savanne-, bloemen- en jungleprints. De allerkleinsten gaan op avontuur met het Falcotto gamma en de grotere deugnieten kunnen bij de Naturino maten terecht. De meisjes gaan dan weer op schattenjacht met schitterende steentjes, studs, glitter en glanzende materialen.

    Roeckl

    ROECKL wijdt de lente/zomercollectie 2016 aan het veelzijdige thema “Summer Holiday”. De typische Ibiza idylle diende als inspiratiebron voor de verfrissende veelheid aan kleuren en patronen: een staalblauwe lucht, glanzende groene palmbladeren, een glinsterende azuren zee en kleurrijke boho mode.

    Een perfect op elkaar afgestemd samenspel van stranden en natuur, wilde parties en yoga . De “Summer Holiday” collectie splits zich dan ook op in drie verschillende lijnen: Exotic, Club en Studio.

    Lords&Lilies:

    Het Belgische nachtmodemerk voor vrouwen, laat zich komende zomer van zijn meest tedere kant zien. Zomerpastels zoals roze tinten en mint zetten een zachte sfeer neer die soms overslaat in pure romantiek. De collectie splitst zich uit in verschillende sferen. Een etnische zigzagprint en een romantisch bloemmotief dat nu eens als print en dan weer als luchtige zomerkant opduikt. Rijgwerk van grosgrain-linten en lurex geven de effen modellen dan weer een luxe uitstraling.

    SUN68:

    Bij het Italiaanse label SUN68 staat het heruitvinden van het alledaagse centraal. Liefde is dan ook iets dat je dagelijks moet vieren. Met deze maxi-jurk met all-over hartjesprint laat je elk vrouwenhart sneller slaan!

     

      

     

















    04-02-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megabus.com introduceert betalingen via Paypal in Belgiƫ

    Deze uiterst moderne betalingsmethode is vanaf nu beschikbaar - Deze nieuwe mogelijkheid vergemakkelijkt betalingen - De gemiddelde prijs van een ticket bij megabus.com binnen Europa komt op €10.

    megabus.com, de leidinggevende low-budget busmaatschappij, vergemakkelijkt de aankoop van haar tickets met de introductie van PayPal als betalingsmogelijkheid. Deze nieuwe optie is deel van de strategie van de busmaatschappij om busreizen steeds eenvoudiger te maken. megabus.com voert dagelijks honderden reizen uit in Europa met een ticketprijs vanaf €1*. (* De reservatiekosten bedragen €0,50 per boeking)

    Reizigers vanuit België, Nederland, Frankrijk, Italië, Duitsland en Spanje kunnen vanaf nu gebruik maken van PayPal om hun tickets te betalen. PayPal is een veilige, snelle en efficiënte betalingsmogelijkheid die gebruikt wordt door 173 miljoen mensen wereldwijd.

    Edward Hodgson, algemeen directeur van megabus.com verklaart: “We wensen busreizen zo gemakkelijk mogelijk te maken, wat ook betekent dat we meerdere betalingsmogelijkheden moeten kunnen aanbieden aan onze klanten.” “We zijn de enige busmaatschappij in Europa die tickets aanbiedt vanaf €1* op al onze trajecten. Elke dag genieten vele reizigers van onze lage tarieven en de uitstekende kwaliteit van onze dienstverlening. Vanaf vandaag kunnen ze genieten van een extra optie om het betalen van hun tickets nog gemakkelijker te doen verlopen.”

    megabus.com, deel van de Stagecoach Group in Schotland, werd gelanceerd in 2003 en breidde in 2006 zijn busdiensten uit naar Noord-Amerika en lanceerde busdiensten in het Europese vasteland sinds 2012. De eerste continentale basis is geopend in Brussel in 2014. Vandaag beslaat het Europese netwerk van megabus.com 160 bestemmingen zoals London, Manchester, Glasgow, Edinburgh, Parijs, Amsterdam, Brussel, Lyon, Toulouse, Barcelona, Lille, Luxemburg, Keulen, Frankfurt, München, Berlijn, Hamburg, Rome, Milaan en Napels.

    megabus.com vervoert jaarlijks meer dan 15 miljoen passagiers over heel Europa en Noord-Amerika. Het aantal passagiers dat gebruik maakt van het groeiende Europese netwerk van megabus.com is het laatste jaar met meer dan 330% gestegen. De gemiddelde prijs van een ticket op het vasteland van Europa ligt op dit moment rond €10.

    De website van megabus.com is zowel in het Nederlands, Frans, Italiaans, Spaans, Duits als Engels beschikbaar. De diensten van megabus.com zijn vooral populair bij families, studenten en toeristen die graag geld besparen op het reizen, dat ze vervolgens extra kunnen spenderen op locatie.

    Alle chauffeurs van megabus.com hebben een uitgebreide rijopleiding met succes afgerond. Tijdens de opleiding moesten de chauffeurs de trajecten onder de knie krijgen en leerden hoe ze met passagiers moeten omgaan. Deze opleiding is conform met de verplichte Europese richtlijnen voor beroepschauffeurs van bussen, touringcars en vrachtwagens. megabus.com zorgt voor een volledige naleving van de EU wetgeving op rust-en rijtijden en heeft strengere onderhoudsstandaarden dan de wettelijke regelgeving als deel van haar toewijding op vlak van veiligheid.

    Het succes van de diensten van megabus.com creëerde het voorbije decennium ongeveer 600 jobs in het Verenigd Koninkrijk en Europa en daarbovenop nog eens 1000 banen in Noord-Amerika. www.megabus.com

     

    04-02-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Egg Ć  la mode

    Jean Galler is een samenwerking aangegaan met een van de meest hedendaagse en gegeerde ontwerpers van het moment: Jean-Paul Lespagnard. Samen brengen ze voor Pasen een haute couture creatie op de markt: het 'Egg à la Mode', een 'patchworkei' met grafische motieven gevuld met een assortiment kleine chocolade eitjes. Om de eieren een extra persoonlijke toets te geven, heeft Jean-Paul Lespagnard zes ludieke magnetische accessoires bedacht die het ei omtoveren in een figuurtje.

    Het Egg à la Mode is beschikbaar vanaf 1 februari in de supermarkt en in de boetieks van Galler voor 9,5 euro. Het Egg à la Mode met accessoires is verkrijgbaar in de boetieks van Galler vanaf 10,5 euro (de prijs voor elk extra accessoire is 1 euro).

    De paascollectie zou natuurlijk niet compleet zijn zonder de gereputeerde kleine Galler-eitjes. Ze zijn dit jaar verkrijgbaar in twaalf verschillende smaken en drie assortimenten. Heerlijk verfijnde vullingen afgewerkt met een laagje krokante chocolade – wit, melk of puur, naargelang de vulling. De pure cacao, de natuurlijke vanille, het lage suikergehalte en de totale afwezigheid van palmolie zijn daarbij onbetwistbare troeven.

    De kleine paaseitjes in zakjes van 112 g zijn verkrijgbaar in de boetieks van Galler en in de supermarkt, voor 3,55 euro.







    03-02-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!