Inhoud blog
  • Jung kleurt met gelijkheid
  • Idroattiva+
  • Tulpentijd in Flevoland
  • Slaaptoerizzzzzzme in je eigen slaapkamer
  • Good Gorl blush elixir
  • Van zonnige lentedag tot fancy avondfeest
  • Sunny Cars innoveert
  • Designer outlets: Een lente met nieuwe collectie
  • DIY met Jung en MattoBoard
  • Marie's Corner
  • Bristol Mode to bright up your day
  • Mikado, developed by Vitra in Zwitserland
  • Jack & Jones
  • Doorkijker
  • Veritas retro club
  • Peace and love (voor stoffen):
  • Anita's Care SS24
  • Aloha Arte bottelt het paradijs
  • Camille brengt nieuwe 'Magie'-kledingscollectie uit met JBC
  • Het exterieur ontwaakt
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    23-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pierre &Vacances blijft Portugal verder veroveren

    Pierre& Vacances blijft Portugal verder veroveren en stelt zes nieuwe partnerresidenties voor: twee in de Algarve en vier in de buurt van Lissabon. Zo wordt Portugal dit zomerseizoen meer dan ooit de ideale vakantiebestemming bij Pierre& Vacances.

    IN DE KIJKER: Residentie Rocha Brava -Carvoeiro in de Algarve

    Op een boogscheut van het dorp Carvoeiro en zijn prachtige stranden ligt de residentie Rocha Brava. Deze vakantiebestemming in de Algarve beschikt over verschillende verblijfstypes, van tweekamerappartementen voor drie personen tot driekamerappartementen (duplex) voor vijf personen. Volwassenen komen in Rocha Brava tot rust in de prachtige tuinen of zwembaden, terwijl de kinderen zich uitleven tijdens de animaties of in de gratis Kids Clubs. Ideaal om met het hele gezin in alle rust en veiligheid te genieten van een vakantie.

    De residentie heeft heel wat te bieden: drie zwembaden, vier tennisbanen, een sportzaal, een restaurant met terras en een schoonheidssalon met verzorging en massages. Voorbeeldtarief: €1.237 per week voor een driekamerappartement voor vier personen in juli 2016

    IN DE KIJKER : Residentie Salema Beach – Salema, in de Algarve

    Deze nieuwe residentie ligt langs het ongerepte natuurgebied Costa Vicentina. De gasten hebben keuze uit aangrenzende vakantiehuisjes of luxeappartementen, al dan niet met een ruim en zonovergoten balkon. Het strand van Salema ligt op amper 500meter, en in de vele restaurants kunnen de vakantiegangers proeven van de lokale specialiteiten. Ook het buitenzwembad en het pittoreske vissersdorpje van Salema zijn een bezoek meer dan waard. De ideale bestemming dus voor een geslaagde zomervakantie! Voorbeeldtarief: €1.512 per week voor een driekamerappartement voor vier personen in juli 2016.

    www.pierreetvacances.be





    23-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.California dreaming

    Rainbow Dream dompelt ons onder in een feeërieke en girly wereld met zuurtjeskleuren. Ontdek de sfeer van de Candy Pop uit de jaren 90: naveltruitje, holografische stoffen en elastische banden. De kleuren zijn turkoois met citroengeel, felroze en felgroen.

    Socal thema: Going Back to Cali refereert aan de Californische stranden in de jaren 90 en aan de sportieve sexy look en brengt hulde aan neopreenstoffen, netstoffen en monochrome prints. Meng de Color Block-tendens met de Splash-lijn voor een effect van op elkaar gedragen badpakken. Het Socal-thema gebruikt LYCRA XTRA LIFE-vezels voor een uitgepuurde en moderne look, extra bestand tegen zonnecrèmes en -olies.

    Replay:

    Het Italiaanse denimlabel Replay organiseerde dinsdag 17 mei een evenement in het Old Selfridges Hotel in Londen naar aanleiding van de nieuwe Hyperfree collectie. Deze laatste is het nieuwe paradepaardje in een reeks van super innovatieve jeansmodellen (Hyperflex, Hyperskin) die The Flexibles genoemd worden.

    Tijdens het evenement konden de gasten genieten van spectaculaire optredens door acro-voetbal en acro-yoga atleten en parkour professionals. Alle artiesten traden op gekleed in één van de producten uit het The Flexibles gamma om zo de ongelooflijke flexibiliteit van de jeans aan te tonen, een nieuwe dimensie in athleisure-wear.

    Voetbalster Neymar Jr. en supermodel Alessandra Ambrosio, beide gezichten van de nieuwe campagne, schitterden op de rode loper richting de exclusieve party. Vele andere celebrities waren ook van de partij.

    Bonner : Superfoods om ons lichaam bikini-proof te maken

    Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, daarom is het aan te raden jouw ochtend te beginnen met een gezonde en stevige portie superfoods. BONNER, specialist in gedroogde vruchten, bracht enkele producten op de markt waarmee we een gezond eetpatroon kunnen ontwikkelen en ons lichaam sneller bikini-proof kunnen maken deze zomer!

    Het is simpel: meng de rozijnen of bosbessen mee in jouw ontbijtgranen of yoghurt, zo kom je makkelijk aan jouw drie stukken fruit per dag. Gedroogde vruchten zoals rozijnen, pruimen, cranberries en bosbessen blijken even gezond te zijn als vers fruit. Ze bevatten immers net zoveel vitaminen en mineralen als vers fruit, waarmee ze ons lichaam gezond houden. Vele Belgen ontbijten niet, maar dankzij de compacte ‘easy open’ en hersluitbare verpakking van BONNER heb je steeds jouw vitaminen bij de hand. De gedroogde vruchten functioneren trouwens ook goed als lekkere, gezonde en voedzame snack. Een extra bonus? Gedroogde vruchten helpen kanker te bestrijden én zijn het hele jaar verkrijgbaar en vers. Daarbovenop is het ook bewezen dat gedroogde vruchten een heilzame werking uitoefenen op ons lichaam.

     









    23-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sprookjesachtige logiesadresjes voor het hele gezin

    Slapen in een sprookjeshuis, welk kind wil dat nu niet? Iets beleven, iets anders dan anders doen, het is een blijvende trend in vakantiewensenland en de kinderen kijken nog meer uit naar de vakantie – kort of lang – dan ooit te voren. Thuis boekjes lezen over het sprookje ter voorbereiding op de vakantie of het weekendje weg. Slapen als Doornroosje in een kasteel of de grens opzoeken tussen werkelijkheid en fictie als Alice in Wonderland…

    Als Alice in de Ardennen: Kleine flesjes toverdrank, een mini-deurtje in de muur en een verkleedkist vol prinsessenkleedjes op zolder; in de Ardennen staat een sprookjesachtige vakantiewoning (huiscode BE-6960-77) waar meisjesdromen overuren maken. Zelfs het theeservies staat klaar, dus Alice kan zo aanschuiven voor een tasje! Eén van de eerdere gasten vat het treffend samen: “Het ’kind’ in ons kwam weer boven”.

    Duizend-en-één-nacht in een yurt: Verblijf in een Mongoolse yurt en laat je meeslepen in de verhalen van ‘Duizend-en-één-nacht’. Belvilla biedt één yurt in de Ardennen (huiscode BE-6660-51) aan en een andere yurt in Friesland (huiscode NL-8722-08), beide met overdadige details en kleuren in de stijl van Sherazade. De yurts hebben een kenmerkende ronde vorm met een groot luchtgat in het dak. Binnen vind je een mooi beschilderd bed en ook de andere meubels zijn in stijl.

    Een kasteel als Doornroosje: Bij een ridder of prinses hoort een kasteel; zo simpel is dat! Belvilla heeft wel honderd kasteelwoningen in haar aanbod die je kan huren als vakantiewoning. Ze staan over heel Europa verspreid met een sterke vertegenwoordiging in Italië en Frankrijk. Sommige kastelen heb je helemaal voor jezelf en in andere kastelen huur je een gedeelte als vakantiewoning. Zo verblijf je in de Bourgogne in de toren van een 15e-eeuws kasteel met zwembad (huiscode: FR-00001-83). Neem voor alle kastelen een kijkje op https://nl.belvilla.be/vakantiehuis-in-een-kasteel.

    Hans en Grietje of Goudlokje: Hans en Grietje of Goudlokje zijn juist vertrokken, zo lijkt het bij een popperig vakantiehuis in de Belgische Westhoek (huiscode BE-8972-03). Een huisje aan de Noord-Hollandse kust (huiscode NL-3183-01) geeft je hetzelfde gevoel, net als een 18e-eeuwse woning aan de rand van het Berger Bos (huiscode NL-4985-01). Of wat denk je van een sprookjesachtige villa in Hessen (huiscode DE-34516-12)?





    23-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elisabeth Chocolatier lanceert gloednieuwe webshop
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In het aanbod: lekkernijen van verschillende meester patissiers en chocolatiers & de nieuwe, fleurige zomercollectie 2016! En nog veel meer…! – Elisabeth Chocolatier is ‘the place to be’ in Brussel voor fijnproevers. Je wordt er ondergedompeld in een heerlijk, zoet en artisanaal assortiment van verschillende meester patissiers en chocolatiers: truffels en pralines van chocolatier Frederic Blondeel, meringues van patissier Francis, cuberdons van Geldhof, klassiekers uit grootmoeders tijd en exclusieve, vernieuwende producten,… het aanbod is eindeloos. Daarnaast is er ook een uitgebreid gamma van prachtige, stijlvolle geschenkdozen met een assortiment naar keuze. Met de lancering van de webshop zijn vanaf nu ook alle lekkernijen online terug te vinden, inclusief de nieuwe, fleurige zomercollectie 2016! Pralines met jasmijn, framboos en citroen, orangettes, citronettes, gingembrettes,… elke bestelling wordt bovendien in een mooie, frisse verpakking geleverd, zowel thuis als op kantoor. In Brussel wordt er al na één dag aan huis geleverd, voor Europa duurt het maximaal drie dagen. Erg handig voor wie niet in één van de vier Elisabeth Chocolatier winkels geraakt of voor bedrijven die relatiegeschenken willen bestellen! Meer info op: www.elisabeth.be.

    De nieuwe webshop www.elisabeth.be:

    Tal van factoren hebben meegespeeld in de lancering van de nieuwe webshop maar vooral één aspect heeft de doorslag gegeven: de terreuraanslagen op 22 maart. Het wegblijven van klanten en toeristen in de binnenstad is slopend voor de handelszaken. Elisabeth Chocolatier blijft echter niet bij de pakken zitten en biedt een handig alternatief met de lancering van haar webshop. Hierdoor kunnen niet enkel klanten uit Brussel maar ook klanten uit heel België en het buitenland toch hun gewenste Elisabeth Chocolatier assortiment blijven ontvangen. De levering verloopt heel vlot: in Brussel wordt er al na één dag aan huis geleverd, voor Europa duurt het maximaal drie dagen. De webshop is bovendien erg gebruiksvriendelijk en biedt enorm veel keuzemogelijkheden. Zowel de inhoud als de verpakking zorgen voor een prachtig plaatje en doet elke ‘foodie’ watertanden!

    De nieuwe, fleurige zomercollectie 2016: De nieuwe zomercollectie 2016 omvat heerlijke combinaties van truffels, pralines en verschillende soorten snoepgoed! De collectie is verkrijgbaar in verschillende formaten: Een luxe pralinedoos (22 stuks): € 19, Een luxe truffeldoos (30 stuks): € 25, Klein truffeldoosje (4stuks): € 6, Een zakje met orangettes (170gr): € 10.50, Een zakje met pâte de fruit (200gr): € 6.90, Elisabeth’s snoepmengeling ( 250gr): € 4.50, Rond doosjes met bloemen caraques (240gr): € 14.50. Producten van superieure kwaliteit vragen om een mooie verpakking: speciaal voor het Bloementapijt van Brussel zijn er o.a. doosjes met caraque bloemetjes ontworpen door ‘Base design’, in samenwerking met Elisabeth Chocolatier. Base Design: een grafisch bureau in Brussel (www.basedesign.com).

    Elisabeth Chocolatier: winkels & aanbod

    Elisabeth Chocolatier heeft vier unieke, charmante winkels - Elisabeth 1 : Boterstraat 43, 1000 Brussel: ontstaan in 2001; Elisabeth 2 : Grasmarkt 55, 1000 Brussel : ontstaan in 2005; Elisabeth 3 : Boterstraat 49, 1000 Brussel : ontstaan in 2008 & Elisabeth 4 : Stoofstraat 55, 1000 Brussel : ontstaan in 2014. Bovendien biedt elk van de 4 winkels die relatief dicht bij mekaar liggen een eigen specialiteit: zo heeft de winkel van de Boterstraat 43 chocolade als specialiteit, de Boterstraat 49 meringue, de Grasmarkt 55 nougat en de Stoofstraat 55 wafels. In de boetieks, gelegen aan de Grote Markt in Brussel, vind je een enorm groot aanbod terug van de allerbeste chocolade, meringue, nougat, wafels,… tot snoepgoed: een mix van Belgische klassiekers (wafels, chocolade e.a.), snoep uit grootmoeders tijd en vernieuwende ‘exclusieve’ producten die enkel verkrijgbaar zijn bij Elisabeth Chocolatier. Zo komen er regelmatig nieuwe producten in de rekken door de samenwerking met verschillende meester patissiers en chocolatiers. Hierbij wordt er veel aandacht besteed aan de lokale producenten. Zo vertelt Mireille Misseghers, zaakvoerder van Elisabeth Chocolatier: “We zoeken onze producten zorgvuldig uit en werken met lokale ambachtslui zodat er uitsluitend producten van uitstekende kwaliteit in ons gamma zitten. Ons aanbod wordt continu uitgebreid en verfijnd met nieuwe lokale variëteiten. Naast onze klassiekers willen we ook trendsettend zijn met innovatieve & exclusieve producten.”

    Op de website/webshop www.elisabeth.be staat alle info over de producten en geschenkdozen, inclusief de consumentenadviesprijzen. Ook op de Facebook pagina (Elisabeth Chocolatier Brussels) en op Instagram (elisabeth_chocolatier) vind je allerlei leuke nieuwtjes: innovatieve producten, nieuwe samenwerkingen met meester patissiers en chocolatiers, recepten enzovoort.

    Naast de webshop blijft het Elisabeth team hun kwalitatieve lekkernijen met veel liefde aan de man brengen. De vier Elisabeth Chocolatier boetieks zijn elke dag open, ook op zondag, van 10.00u tot 22.00u.

     

    Bijlagen:
    springsummer_box-L_open.jpg (84.7 KB)   

    23-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloemen in de Japanse cultuur
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De liefde voor bloemen is universeel. De cultuur van een land wordt vaak geïdentificeerd door de manieren waarop bloemen gebruikt worden voor artistieke uitingen: ze hebben door de eeuwen heen vele artiesten geïnspireerd. België en Japan zijn koplopers in bloemenkunst en in festivals die de schoonheid van de natuur vereren. In beide culturen vervullen bloemen een vooraanstaande, symbolische rol in zowel het sociale als het spirituele leven.

    Japan en bloemen

    De eilandstaat Japan strekt zich uit van het subtropische Okinawa tot het ijskoude Hokkaido, waardoor in het land geen enkel seizoen overal hetzelfde is. De vegetatie is dan ook verbluffend rijkelijk gevarieerd. De vergankelijke, seizoensgebonden schoonheid van de bloemen roept zowel bewondering als pathos op. Sinds mensenheugenis heeft de Japanse cultuur zich met vele artistieke vormen ontwikkeld in het vatten van hun vluchtige schoonheid.

    Van de 4500 korte gedichten van Man-yo-shu, de eerste collectie van gedichten in Japan, die dateert van de 8ste eeuw, verwijst een derde via planten of bloemen naar gevoelens van liefde, hoop, angst en nostalgie van de auteur. Het hedendaagse Hanami, dat het begin van de lente inluidt en vaak sfeervol wordt gevierd met het drinken van sake onder de bloeiende Sakura (kersenbloesem), vindt zijn oorsprong meer dan duizend jaar terug. In Japan wordt Hanami beschouwd als de wieg van vele artistieke vormen; er werden gedichten geschreven en er werden Kabuki en Noh (Japanse toneelstukken) opgevoerd, waarbij de elegant vallende witte kersenbloesemblaadjes de achtergrond vormden. Ikebana, de bonsaicultuur, tuinieren en andere vormen van bloemschikken tonen het belang aan van de sierteelt in het Japanse dagelijkse leven.

    De Japanse ambassadeur in België, de heer Masafumi Ishii benadrukt dat sinds enkele eeuwen de chrysantenfestivals in de herfst een belangrijk cultureel gebeuren vormen in het land. De bloemen worden vaak op een decoratieve manier geschikt, denk maar aan de vorm van schepen of poppen. Het Japanse keizerlijke zegel is tevens gebaseerd op de chrysant. Zijne Majesteit de Keizer organiseert in de lente en herfst tuinfeesten waarbij gasten worden uitgenodigd.

    150 JAAR BELGISCH-JAPANSE VRIENDSCHAP

    Dit jaar vieren België en Japan de 150e verjaardag van hun vriendschap en hun diplomatieke relaties. Op 1 augustus 1866 ondertekenden beide landen hun eerste vriendschaps-, handels- en scheepvaartverdrag. België was toen nog een jonge, onafhankelijke staat die zijn horizon wou verbreden, terwijl Japan – geleid door de Shogun Tokugawa – net voorzichtig zijn deuren openzette voor de buitenwereld.

    Twee jaar later vond de Meiji -revolutie plaats in Japan. Deze leidde tot een heuse modernisering van het land. De tweede helft van de 19e eeuw werd gekenmerkt door rijke uitwisselingen, waarbij beide naties een wederzijdse inspiratiebron waren: Japan liet zich inspireren door het institutionele systeem van België, terwijl de Japanse kunstwerken de verbeelding van talloze Belgische kunstenaars wisten te voeden.

    Na de Tweede Wereldoorlog kregen de relaties tussen België en Japan een nieuw elan, samen met de steile economische opgang van Japan in de jaren ‘50 en ‘60. De eerste Japanse fabriek in het buitenland werd door Honda in België opgetrokken in 1962, waarna nog talloze bedrijven volgden. Belangrijke persoonlijke, economische of politieke bezoeken droegen bij tot de nauwere banden tussen beide landen en tussen de keizerlijke en de koninklijke familie.

    Sindsdien konden honderden Belgische en Japanse studenten deelnemen aan uitwisselingsprojecten. De Japanse cultuur dringt in het dagelijkse leven van de Belgen door via de mangastrips, de beroemde Japanse keuken, binnenhuisdecoratie, enz. Omgekeerd is er geen enkele Japanner die België niet associeert met zijn kwaliteitsproducten zoals bier, chocolade, wafels of de Rode Duivels. Het wereldberoemde Manneken Pis, symbool van het vrijgevochten Brussel, bewijst trouwens de lange vriendschap tussen beide landen, aangezien er zowat 17 traditionele Japanse kostuums in zijn kleerkast hangen, zoals de outfit van een samoerai, een Daimyo of een Kintaro. De oudste outfit dateert van 1928 en het laatste Japanse kostuum werd in 2003 geschonken. http://belgiumjapan150.jp/en/

    22-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nieuwe Kleber Quadraxer 2

    Sinds mei 2016 wordt de nieuwe KLEBER Quadraxer 2 op de Europese vervangingsmarkt geïntroduceerd. Het gaat om de tweede generatie Quadraxer banden, die het merk KLEBER tot een toonbeeld van betrouwbaarheid maakt.

    Dankzij deze nieuwe band kunnen automobilisten in elk seizoen met een gerust hart de weg op zonder twee keer per jaar de kosten en het ongemak te hebben van een wissel tussen zomer- en winterbanden. De KLEBER Quadraxer 2 richt zich op een belangrijke markt van Europese automobilisten. Jaarlijks kopen zij bijna 53 miljoen tweedelijnsbanden. Ook “all-season” banden worden steeds populairder in Europa: in 2014 werden er 10 miljoen van verkocht, wat meer dan een verdubbeling is ten opzichte van 2012.

    Deze nieuwe generatie “all-season” banden biedt automobilisten alle essentiële prestaties die ze van een band verwachten tegen een redelijke prijs. Zo levert de KLEBER Quadraxer 2: Meer veiligheid op nat wegdek; de B-notering op het Europese bandenlabel getuigt daarvan. Dit is één van de weinige banden in zijn categorie die deze notering behaalde1. Meer veiligheid op droog wegdek: hij heeft een tot 3,5 meter2 kortere remweg dan de vorige generatie. Veiligheid op besneeuwde ondergrond, wat blijkt uit het 3PMSF-logo (3-Peak-Mountain with Snow Flake – het symbool van 3 bergtoppen met een sneeuwvlok) en de M+S markering (Mud and Snow – Modder en Sneeuw) op de zijwand van de band. Een ongeveer 9 maanden langere levensduur dan zijn directe concurrent.

    De KLEBER Quadraxer 2 is, ten opzichte van zijn voorganger, verkrijgbaar in 9 extra afmetingen en is daardoor voor nog meer auto’s geschikt. Hij is er voortaan ook in afmetingen van 17 inch en groter. Net zoals alle andere KLEBER banden, profiteert ook deze band in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland van de Trust garantie: binnen 30 dagen na aankoop, krijgen klanten die niet tevreden zijn hun geld terug. KLEBER is een zeer gewaardeerd merk onder Franse automobielfabrikanten. Zij bieden het merk te koop aan binnen hun eigen dealernetwerken. Citroën en Peugeot hebben KLEBER banden ook in de eerste montage gehomologeerd voor een aantal van hun modellen. Een ander bewijs van het vertrouwen dat het merk KLEBER geniet, is het feit dat deze band is geselecteerd voor alle officiële voertuigen voor de Tour de France: hij zal tussen 2 en 14 juli 2016 de 3.519 km en 21 etappes van deze jaarlijkse klassieker rijden.

     





    22-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chaudfontaine Fusion, bron van verfrissing

    Water is wauw vandaag. Niet alleen blijft de Belgische markt van gebotteld water groeien, ook gearomatiseerde waters winnen snel terrein. In België mag de markt dan nog klein zijn – zeker vergeleken met Nederland en Scandinavië –, Chaudfontaine zet alvast volop in op smaak. De nieuwe Chaudfontaine Fusion, een Belgische innovatie, verrast dan ook met licht bruisend mineraalwater met intense natuurlijke aroma’s: citroen en pompelmoes - cranberry. Een bron van verfrissing met een lekkere smaak, zonder suikers of zoetstoffen, en 0 calorieën.

    De trend van gearomatiseerde waters komt overgewaaid uit het Noorden. In de Scandinavische landen nemen waters met een aroma al meer dan de helft van de totale watermarkt in: 53% met aroma vs. 47% zonder. Ook onze rechtstreekse noorderburen zijn fan, met een vijfde van de Nederlanders (19%) die voor gearomatiseerd water kiest.

    In België is de markt nog klein (1%) maar er tekent zich wel een snelle groei af. Céline Van den Rijn, marketing director Coca-Cola België & Luxemburg: “Er is een duidelijke inhaalbeweging: het segment ‘flavoured water’ groeit. Dat opent natuurlijk perspectieven, zeker als je weet dat water in zijn totaliteit aan populariteit wint. Chaudfontaine speelt hier graag op in. Met Chaudfontaine Fusion trekken we resoluut de kaart van krachtige smaken. Zo kan je waterbeleving naar een nieuw niveau tillen: de zuiverheid van ons licht bruisend mineraalwater gecombineerd met natuurlijke, sterke aroma’s.”

    Chaudfontaine Fusion telt twee varianten: citroen en pompelmoes- cranberry. Twee natuurlijke en intense aroma’s die je smaakpapillen stimuleren. Goed voor de hydratatie van je lichaam, zonder suiker en calorieën uiteraard. Nieuwkomer Fusion is alvast een verfrissende aanvulling op het Chaudfontaine-assortiment, die de ervaring van water drinken, extra smaak geeft.

    En omdat Chaudfontaine Fusion ontwikkeld wordt met mineraalwater van Chaudfontaine, kan het dezelfde kwaliteitstroeven uitspelen. Aan de basis van Chaudfontaine mineraalwater ligt een unieke thermale bron aan de voet van de Belgische Ardennen. Een geologische schat, zeg maar, waarbij het water 60 jaar ondergronds reist tot een diepte van 1.600 meter en natuurlijk gefilterd wordt door verschillende aardlagen. Het resultaat is zuiver en gebalanceerd water met een perfect evenwicht van minerale bestanddelen.

    De nieuwe Chaudfontaine Fusion is beschikbaar in twee varianten, de 500 ml PET-flessen zijn vanaf begin mei te verkrijgen bij de supermarkt en ‘on the go’ (pretparken, bioscopen, tankstations, ...) www.chaudfontaine.com





    22-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alanis Morisette ontwerpt de recenste illy Art Collection

     

    The Morning, 2 tasjes met een ode aan de vrouw. Alanis Morisette is de kunstenares die de recentste illy Art Collection ontwierp, geïnspireerd op de documentaire “A Small Section of the World”. Deze productie van illycaffè uit 2014 vertelt het verhaal van passie en doorzettingskracht over meerdere generaties in een kleine gemeenschap van koffieproducerende vrouwen in Costa Rica. Het espressokopje en -schoteltje zijn versierd met teksten uit de song “The Morning” uit de soundtrack van de documentaire.

    Deze collectie van de meermaals bekroonde Amerikaanse artieste zal verkrijgbaar zijn aan boord van de Costa Crociere vloot in het kader van een speciale voorverkoopperiode van twee maanden. In 2014 ondertekende illy een belangrijk samenwerkingsakkoord met Costa Crociere als erkenning van de door beide bedrijven gedeelde waarden en engagementen op het gebied van duurzaamheid.

    Vanaf half juni zijn de twee identiek versierde espressokopjes van de illy Art Collection, een dvd van “A Small Section of the World” en een blik van 250 g illy koffie te koop in de verkooppunten van illy en via de website www.illy.com.

    De geschenkendoos met twee espressokopjes, de dvd en het koffieblik van 250 g kost €45.00. Verkooppunten : illycaffè France Belux: T 0800 16 832 – informations@illy.com. Verkrijgbaar in beperkte oplage vanaf Juni 2016 via www.illy.com en de verkooppunten van illy

     

     

     

     

                          

     

     





    21-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.67ste garnaalfeesten van Oostduinkerke

    Tijdens het weekend van 25 en 26 juni vindt in Oostduinkerke de 67e editie van de Garnaalfeesten plaats. Het wordt zoals voorgaande jaren een niet te missen evenement dat het lekkers uit de zee combineert met een resem leuke activiteiten voor het ganse gezin.

    Nu de garnaalvissers te paard zijn toegevoegd aan het Immaterieel Cultureel Erfgoed van de Unesco wordt de badplaats Koksijde-Oostduinkerke meer dan ooit geassocieerd met de grijze garnaaltjes. Tijdens een verblijf in Koksijde-Oostduinkerke is het een absolute aanrader om eens te proeven van deze heerlijke garnalen, gevangen en gekookt door de paardenvissers. Precies daarom ga je naar de 67ste editie van de Garnaalfeesten van Oostduinkerke en maak van de gelegenheid gebruik om een weekend lang tal van andere activiteiten mee te pikken.

    De Garnaalfeesten gaan van start op zaterdag 25 juni met een wedstrijd Garnalenvissen waaraan niet alleen de garnaalvissers te paard deelnemen maar ook de schoolkinderen die met hun netjes hopen op een grote vangst. De buit wordt achteraf gewogen, gekookt en verkocht op de Zeedijk. Op het Fabiolaplein kan je die dag ook een authentieke ambachtsmarkt bezoeken, waar je kan proeven van een kop paardenvisserssoep, gemaakt door de Orde van de Paardevisser. Voor nog meer sfeer zorgt het straattheater Mariette Crevette en er is ook muzikale omlijsting.

    Het loont de moeite voor zij die ook ’s avonds in Oostduinkerke blijven want om 22u30 zal er aan het openluchtzwembad een totaalspektakel met water, vuur, licht en muziek te zien zijn. Waterfollies moet je absoluut gezien hebben.

    Op zondag 26 juni kan je in de voormiddag afzakken naar Oostduinkerke om de zeewijding bij te wonen waarna er geproefd wordt van lekkere gebakken vis en een culinair vishapje.

    De apotheose vindt plaats om 15u30 want dan staat iedereen klaar voor de 67ste Garnaalstoet. De stoet brengt met een 50-tal groepen een sfeerbeeld van het vissersleven met verwijzing naar enkele historische momenten uit de geschiedenis van Oostduinkerke. Het wordt een ode aan de paardenvissers, de Oostduinkerkse folkloregroepen, Mieke Garnaal en haar eredames en aan koning Garnaal.

    Kortom, voor een onvergetelijk, feestelijk weekend mét traditie, reis je op 25 en 26 juni naar Oostduinkerke. Met de Garnaalfeesten wordt in Koksijde-Oostduinkerke het zomerseizoen ingezet. Meer informatie: www.koksijde.be

    21-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie nieuwe erkenningen voor Vlaams traditionele strekproducten

    Met Dendermonds kopvlees komt het aantal erkende Vlaamse traditionele streekproducten uit Oost-Vlaanderen op 59. Vlaams-Brabant komt uit op 39 met de aanwinsten koffie uit het Leuvense en Pajotse gekruide smout.

    De provincie Antwerpen situeert zich met 45 erkenningen tussen beide provincies. West-Vlaanderen komt op de vierde plaats met 34 erkenningen en Limburg sluit het rijtje met 19 erkenningen. Met 1 erkenning voor Brussel zijn dit in totaal 197 erkende Vlaamse streekproducten.

    De Beoordelingscommissie Vlaamse Streekproducten ziet zeker nog mogelijkheden voor de provincies die wat minder erkenningen hebben en doet een oproep naar de producenten om hun kans te wagen. De criteria waaraan moet worden voldaan zijn terug te vinden op www.streekproduct.be. De beoordelingscommissie houdt drie erkenningsrondes elk jaar. De ingezonden erkenningsaanvragen worden in januari, mei en september onder de loep genomen. De uiteindelijke toekenning gebeurt door de sectorgroep Streekproducten van VLAM.

    Dendermonds kopvlees - Aangeboden door Keurslager Beenhouwerij Batselier uit Dendermonde

    Kopvlees behoort net als de hespen en de pensen tot de meest traditionele vleesbereidingen van Vlaanderen. Bij Beenhouwerij Batselier in Sint-Gillis-bij-Dendermonde worden de koppen een nachtje gezouten, vervolgens koken ze langzaam gaar in een bouillon met selder, wortel, ui en bouquet garni. Na afkoeling worden de mooie vleesstukken behouden en worden de overige delen fijngesneden. Het vocht wordt verder ingekookt en gekruid met peper, zout en flink wat muskaatnoot. Het resultaat is Dendermonds kopvlees met veel vlees, bijna geen zwoerd en vrij weinig gelatine.

    In Dendermonde gaat men prat op z’n kopvlees, men is er zelfs fier op z’n spotnaam “kopvleesfretters”. Bij elke feestelijkheid en vooral tijdens de jaarlijkse “Katuit”, een door de UNESCO beschermde reuzenommegang, mag Dendermonds kopvlees niet ontbreken. www.keurslagerbatselier.be - illustratie P Podevyn

    Koffie uit het Leuvense - Aangeboden door Koffiebranderij ROM nv uit Boortmeerbeek

    Maria Rom ging van start met een kleine koffiebrander van 10 kg in 1967 in Oud-Heverlee. Haar ROM-koffie werd in de streek zeer gesmaakt en na 9 jaar branden moest het bedrijf al uitbreiden en verhuizen; het werd de andere kant van Leuven: Boortmeerbeek.

    Binnen het ruime gamma van ROM-koffie er 2 klassiekers: Mokka Dessert en Caramba. De 100% Arabica bonen uit Centraal en Zuid-Amerika worden mild gebrand gedurende 20 minuten tot op 210°C. In de trommelbrander worden de bonen tot in de kern geroosterd, wat garant staat voor een optimaal aroma.

    www.romkoffie.be

    Pajotse gekruide smout - Aangeboden Beenhouwerij Gaston en Wim Wauters uit Sint-Pieters-Leeuw

    Vader en zoon Wauters staan garant voor enkele mooie beenhouwerstradities zoals droge worsten en “plat speciale”. Hun Pajotse gekruide smout past perfect in het rijtje. Liesvet en een klein percentage bandspek worden gemalen en samen met ui en laurier opgewarmd. Eens het schuim verdwenen, wordt gekruid met peper en muskaatnoot. Het warme vet wordt door een neteldoek in een grote ton bij het zout gegoten. Dit gebeurt allemaal ’s ochtends want vanaf nu roert men het smout om het half uur tot ’s avonds met een roerstok zodat het mooi gelijkmatig afkoelt.

    Het Pajotse gekruide smout is goed gekruid en past perfect op de boterham samen met plattekaas of confituur en droge worst. In Sint-Pieters-Leeuw frituurde men er ook wel eens zijn vis in. Beenhouwerij Gaston & Wim Wauters - Rink 32 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw - 02/377 22 36

     







    20-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johny Loco opent nieuwe vestiging in Amsterdam

    Superhippe cargo cruisers en beach cruisers, daar stond het Nederlandse merk Johnny Loco tot nu toe om bekend. Maar deze lente brengt Johnny ook een collectie handgemaakte zonnebrillen op de markt. In december lanceerde het merk al een eigen exclusieve horloge collectie. Swiss made, dus van het soort kwaliteit dat zorgt dat je altijd op tijd bent. En natuurlijk is er ook een nieuwe touring cruiser uit, een retro model voorzien van luxe specs. Het wordt steeds makkelijker om de eigenwijze Johnny Loco lifestyle over te nemen!

    Nieuwe introducties

    In december 2015 presenteerde Johnny Loco voor het eerst zijn eigen Swiss made horlogecollectie. Het klassiek vormgegeven horloge draagt de naam Luna en is geïnspireerd op de maan. Kenners zijn zonder uitzondering vol lof over het ontwerp en de functionaliteit. Op het gebied van eyewear breidt Johnny Loco verder uit met zijn nieuwe collectie acetaat modellen, waarmee voor de zomer 2016 de trend is gezet. Ook op het gebied van fietsen is het afgelopen jaar hard gewerkt. Johnny Loco presenteert voor het eerst een sportief model, de touring cruiser. Een retro model voorzien van luxe specs. De nieuwe touring cruiser heet Charlie, rijdt als een echte Johnny en is vanaf nu te koop via de eigen webshop.

    Johnny Loco on the move

    Het van origine Nederlandse merk Johnny Loco, bekend van de exclusieve cargo cruisers en beach cruisers, heeft naast zijn hoofdkantoor in Vogelenzang nu ook een vestiging in Amsterdam. Het nieuwe kantoor, gevestigd in Loods 6 op het KNSM-eiland in Amsterdam-Oost zal, naast nieuwe kantoorruimte ook dienen als werkplaats en showroom. Met de nieuwe vestiging in Amsterdam breidt Johnny Loco haar netwerk flink uit. “Al jaren werken wij vanuit onze campus in Vogelenzang. Met de opening van onze vestiging op het KNSM-eiland bieden wij nu nog beter de mogelijkheid aan retailers, media en influencers om sneller met ons te schakelen”, aldus eigenaar Frank Spackler. Johnny Loco opent het komende jaar een aantal zaterdagen de deuren voor het publiek. Alle producten zullen te zien zijn en er kunnen fietsen worden getest op- en rondom het KNSM-eiland.

    Johnny Loco is een oer Nederlands lifestylemerk dat fietsen, brillen en horloges ontwerpt, produceert en verkoopt. Vanuit het atelier in Nederland vinden de producten hun weg over de hele wereld. Vakmanschap is de basis. Johnny Loco’s lifestyle is de inspiratiebron. Trots en eigenwijs met een hang naar vrijheid. De producten zijn met inspanning, liefde en aandacht voor elk detail gemaakt. Het streven is om stijlvolle producten te maken die bijdragen aan het Johnny Loco gevoel in het dagelijks bestaan.





    20-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hellofresh presenteert wijnbox - bij elke maaltijd een passende wijn

    Met een goed glas wijn smaakt een gerecht nog lekkerder. Maar als je amper tijd hebt om je boodschappen te doen, valt het niet mee om de juiste wijn bij je kookkunsten te bedenken. Daarom introduceert HelloFresh de Wijnbox. Iedere week worden twee mooie wijnen geselecteerd die perfect bij de gerechten uit de box passen, zowel bij de Original, de Veggie als de Family box. De Wijnbox bevat een rode en een witte wijn en kan alleen besteld worden met een maaltijdbox.

    Bij elke maaltijd een glas

    Tenzij je een enorme wijnkenner bent, blijft het altijd een beetje gokken: welke wijn drink je bij je maaltijd. En dat terwijl de juiste combinatie van wijn en spijs kan zorgen dat het eten nog beter smaakt. En als je dan eigenlijk ook geen tijd of zin hebt om boodschappen te doen, wordt het helemaal lastig… Daarom heeft HelloFresh nu de Wijnbox. Een aanvullende box met een flesje rode en witte wijn die perfect bij de maaltijden uit de box past. HelloFresh vertelt precies welke wijn bij welk gerecht gedronken kan worden met behulp van een speciaal icoontje op de receptenkaart. De flessen wijn bevatten 375 ml, wat ongeveer drie glazen wijn zijn. Zo kun je bij het eten een wijntje drinken zonder daar een hele fles voor open te trekken.

    Zuidelijk temperament

    In Zuid Europa weten ze wat goede wijn is en HelloFresh wil haar klanten graag kennis laten maken met deze mooie wijnen. De wijnen in de box komen uit Portugal, Spanje, Frankrijk en natuurlijk uit wijnland Italië, landen waar het klimaat optimaal is voor het kweken van de mooiste druiven. Italiaanse wijnen worden zelfs vaker gegoogled dan Franse wijnen en de verwachting is dat Italië Frankrijk dan ook voorbij zal streven als wijnland. In het magazine en de blog staat te lezen wat de wijnen van de week bijzonder maakt en waar je ze het beste bij kunt serveren. De Wijnbox kost € 9,- per week, inclusief bezorging.





    19-05-2016 om 07:46 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe verse zomersalades van Boni Selection

    Komende zomer zijn er veel nieuwigheden te ontdekken bij de salades van Boni Selection. Van een vegetarische quinoa salade tot een salade bacon kaas met yoghurtdressing. Iedere lekkerbek vindt er ongetwijfeld zijn gading. Het aanbod is verschillend bij Okay en bij Colruyt, met elk zijn accent.

    BONI SELECTION BIJ OKAY

    MAALTIJDSNACKS : Stuk voor stuk zijn deze maaltijdsnacks een gezond alternatief voor pasta of aardappelen. Je kan deze verfijnde energiesalades nuttigen als een volwaardige maaltijd, maar je kan ze eveneens verorberen bij een andere salade. Alle salades bevatten een handig vorkje, ideaal om ook on the go als stevige snack te eten.

    OKAY BONI SELECTION Vegetarische tarwemix : Een tarwemix met griesmeel, sojavlokken, havervlokken en gerstvlokken samen met tomaten, gegrilde courgettes & aubergines. Richtprijs: 3€ (200 gram)

    OKAY BONI SELECTION Quinoa salade met tomaat: : Een vegetarische salade op basis van quinoa met gedroogde kerstomaten, tomaten en een honingtijmdressing. Deze laatste is in een apart potje bij de salade voorhanden.

    OKAY BONI SELECTION Quinoa salade met feta: Een vegetarische quinoa salade met als ingrediënten feta, gegrilde courgettes, rode paprika’s en uien.

    OKAY BONI SELECTION Couscous met kikkererwten: Een vegetarische salade met couscous, hummus, kikkererwten en granaatappelpitten.

    BONI SELECTION BIJ COLRUYT

    LICHTERE MAALTIJDSALADES : Boni Selection heeft reeds 4 basis maaltijdsalades in zijn assortiment: caesar, kip, niçoise en geitenkaas. Gezien de trend van maaltijden met minder zetmeelcomponenten à la Pascale Naessens en de vraag naar 'lichtere' salades, introduceert Colruyt 3 salades zonder zetmeelcomponenten en 1 bulgersalade als alternatief voor pasta of aardappels.

    BONI SELECTION Salade met tomaat, salade bacon kaas mozzarella en balsamicodressing met yoghurtdressing Richtprijs: 2.99€ (300 gram). BONI SELECTION Salade gerookte zalm met yoghurt-dilledressing: Richtprijs: 3.29€ (300 gram) . BONI SELECTION Bulgersalade met komkommer, wortel, prei en tomaat : lekker als maaltijd of te verwerken als onderdeel in een gerecht. Richtprijs: 2.99€ (350 gram) Meer informatie : www.boniselection.be





    19-05-2016 om 07:45 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo dicht bij suiker, maar zonder calorieën. Dat vieren we!

    Goed nieuws voor de zoetebekken onder ons! Dankzij de gloednieuwe Canderel Kristalkorrel smul jij voortaan ook mee van een heus dessertbuffet zónder de calorieën van suiker te moeten tellen. Want voortaan is het mogelijk een zoet gebak of dessert te maken zónder daarvoor suiker te gebruiken. De héérlijk zoete smaak en kristaltextuur van Canderel Kristalkorrel doen je helemaal vergeten dat je suikervrij aan het “snoepen” bent. What’s not to like!? Snel de keuken in!

    Geluk zit ‘m vaak in kleine dingen. Denk maar aan een stukje taart eten of een ijsje oplepelen na een intense werkdag. Instant happiness gegarandeerd, maar helaas niet geheel zonder schuldgevoel. Want geef toe... na het smullen van die heerlijke chocoladetaart heb je al snel spijt. Gelukkig maakt Canderel Kristalkorrel komaf met jouw guilty pleasures en zet ze om in “guiltfree” pleasures. Want met een smaak en textuur zó dicht bij suiker, heb je voortaan een perfect calorievrij alternatief voor kristalsuiker.

    Een revolutionaire innovatie

    “Making life sweeter”. Zo luidt het motto van de kampioen in zoetstoffen. En dát bewijst Canderel eens te meer met z’n laatste nieuwigheid! Want Canderel Kristalkorrel heeft een gelijkaardige textuur en smaak als suiker, maar dan zonder calorieën!

    Het heeft een heerlijk zoete smaak dankzij Sucralose, een suikervervanger verkregen uit saccharose (alias tafelsuiker) via een gepatenteerd proces. Een unieke zoetstof dat zijn zoetkracht bij temperaturen boven 200° niet verliest (!), waardoor het uiterst geschikt is om mee te koken én bakken. Maar ook om te zoeten of te bestrooien, kan je Kristalkorrel naar hartenlust gebruiken. Zo kan je het toevoegen aan warme dranken, fruitsalades, gebak, yoghurt, ijs, enzovoort. Kortom, je behoudt de heerlijk zoete smaak, zonder calorieën.

    Wist je dat? Engelse wetenschappers Sucralose al in 1976 ontdekten. Voor het op de markt kwam, werd Sucralose reeds 20 jaar lang getest. Vandaag vind je het in meer dan 80 landen.

    Een wonderlijk alternatief voor suiker : De Kristalkorrel van Canderel is bovendien ook geschikt voor diabeten in het kader van een evenwichtig voedingspatroon. Met andere woorden: een wonderlijk alternatief voor suiker met tal van voordelen. Het is bovendien makkelijk te doseren. Voor eenzelfde zoetkracht als suiker heb je slechts de helft Canderel Kristalkorrel nodig. Als je recept 100 g suiker voorschrijft, heb je slechts 50 g Canderel Kristalkorrel nodig. Of je kunt het lepeltje suiker in je kop koffie vervangen door een half lepeltje Canderel Kristalkorrel. Het product zit in een handig zakje met hersluitbare doseerdop. Ideaal voor patisserie waarbij je alles héél precies

    moet afwegen! Met Canderel kan je alle kanten uit in de keuken. Een zoet hapje tussendoor? Een heerlijk dessert waar je iedereen mee in de wolken brengt? Of een originele snack? Aan jou de keuze.

    Ga aan de slag met de recepten van food blogster Princess Misia

    Frambozen-yoghurtijs - 2 personen

    Ingrediënten : 300 g bevroren frambozen - 200 g Griekse yoghurt - 30 g Canderel Kristalkorrel

    Bereiding : Doe de frambozen, de Griekse yoghurt en de Canderel Kristalkorrel in een blender en mix gedurende 20 seconden tot je een roomijsachtige textuur krijgt. Heb je geen blender, doe dan alle ingrediënten in een kom en gebruik een staafmixer. Schep het ijs in kommetjes en serveer meteen.

    Chocoladecake zonder bloem met frambozen - 8 personen

    Ingrediënten : 90 g margarine - 240 g chocolade (Canderel Dark Stevia Tablet) - 6 eieren - 200 g verse frambozen - 60 g Canderel Kristalkorrel - 1 Canderel stick

    Bereiding : Verwarm de oven voor op 140°C. Smelt de chocolade en de margarine au bain marie. Scheid de eieren en voeg de dooiers toe aan de chocolade. Meng grondig. Doe de eiwitten in een keukenrobot en klop ze stijf. Voeg de Canderel Kristalkorrel toe als het eiwit bijna stijf is. Voeg het chocolademengsel aan het eiwit toe en meng alles voorzichtig. Vet een rond bakblik van 22 cm in met bakspray. Giet het beslag in het bakblik en strijk de bovenkant glad met een spatel. Bak de cake gedurende ongeveer 45 tot 50 minuten. Laat de cake helemaal afkoelen op een rooster. Leg de frambozen op de cake en bestrooi deze met een Canderel stick.

    Abrikozenkoekjes - 18 KOEKJES

    Ingrediënten : 150 g bloem - 80 g margarine - 50 g Canderel Kristalkorrel 1 ei - 1 eetlepel bakpoeder - 8 gedroogde abrikozen

    Bereiding : Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de abrikozen in kleine stukjes. Meng de Canderel Kristalkorrel en het ei in een kom. Smelt de margarine en voeg ze toe. Zeef de bloem, meng ze met het bakpoeder en voeg het mengsel toe aan de natte ingrediënten. Meng alles goed samen tot je een glad beslag hebt. Voeg stukjes abrikozen toe. Vorm 18 balletjes van het deeg en druk elk balletje plat met de handen. Bak in de oven gedurende 10-12 minuten totdat de koekjes beginnen te bruinen.

    Plattekaas panna cotta - 4 PERSONEN

    Ingrediënten : 35 g Canderel Kristalkorrel - 100 ml volle melk - 500 g volle plattekaas - 2 vanillestokjes 2 gelatineblaadjes - 4 aardbeien

     

    Bereiding : Week de gelatineblaadjes ongeveer 10 minuten in koud water. Warm de melk op in een klein pannetje. Knijp de gelatineblaadjes uit en voeg ze toe aan de melk. Snijd de vanillestokjes open en schraap met de achterkant van het mes de zaadjes eruit. Voeg de zaadjes en de Canderel Kristalkorrel aan de melk toe. Laat het geheel 5 minuten afkoelen. Meng in een kom de plattekaas met het melkmengsel. Verdeel de panna cotta over 4 glaasjes. Laat ze ten minste 3 uur in de koelkast stijf worden. Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snijd ze in plakjes. Serveer de panna cotta met de aardbeien.

    Ontdek nog meer recepten op www.canderel.be/recepten

     





    19-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walibi is het beste pretpark van België!

    Bijna 50.000 pretparkfans en een internationale vakjury hebben Walibi Belgium 3 prestigieuze prijzen toebedeeld waaronder de prijs voor Beste Pretpark van België. De Diamond Themepark Awards worden sinds 2010 jaarlijks uitgereikt en beschouwd als de “Oscars” van de Lage Landen voor de pretparken en zoo’s. Tijdens de prijsuitreiking, in Walibi Holland, kreeg Walibi Belgium naast het “Beste Pretpark van België” ook de titel van “Meest Sensationele Park” en “Beste Halloween”.

    "We zijn bijzonder trots op elk van deze 3 titels die perfect overeenkomen met het DNA van Walibi Belgium, nl. sensaties voor iedereen en voor élke leeftijd. Hieruit blijkt duidelijk dat het publiek ons weet te appreciëren op de domeinen waarop we echt uitblinken. De erkenning van beste Halloween doet dan ook bijzonder veel deugd nadat we al jaren het grootste Halloween evenement van België organiseren waarop elke keer ongeveer 150.000 mensen komen griezelen vanaf half oktober." Jean-Christophe Parent - Algemeen Directeur Walibi

    Prijzenregen in 2016: de wereldprimeur PULSAR !

    Het zijn niet de enige of eerste prijzen die Walibi dit jaar al in ontvangst mocht nemen. Weldra gaat de splashcoaster PULSAR open voor publiek. Deze wereldprimeur kreeg al internationale awards nog voor ze open ging, nl. onder andere de prijs voor “Best New Concept” die uitgereikt werd door de International Association of Amusement Parks and Attractions (IAAPA), het internationaal orgaan dat alle spelers in de pretparksector van over de hele wereld overkoepelt.

    Ook de pretparkspecialisten van de LA Times haalden de PULSAR al aan als één van de attracties ter wereld waar het meest naar wordt uitgekeken in 2016. De combinatie van een hoogte van 45m, een snelheid van 100km per uur en een enorme splash in het water maakt dat PULSAR een volledig nieuw concept is dat zijn gelijke niet kent.





    18-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linwoods maakt gezond leven net iets makkelijker

    Zadenmixen met noten en bessen smaken lekker in iedere maaltijd

     

    Voor een gezond lichaam zijn dagelijks tal van essentiële vetzuren, vitamines en mineralen nodig. De voedzame superfoods van Linwoods maken het makkelijk om al die stoffen in je dagelijkse voedingspatroon op te nemen. Elf verschillende mixen van noten, zaden en bessen helpen om op een makkelijke en lekkere manier een gebalanceerd voedingspatroon te verkrijgen. Met de superfoods van Linwoods kun je aan bijna alles wat je eet een gezonde boost geven, door er gewoon een schepje aan toe te voegen. Gezond, eenvoudig en lekker.

    Omega vetzuren, vezels, antioxidanten, ijzer, zink, eiwit, vitamine E en B… Het is een greep uit de keur van voedingsstoffen die te vinden zijn in de mixen van Linwoods. De lekkere mixen van Linwood bevatten gemalen zaden, noten en bessen die stuk voor stuk zeer veel belangrijk voedingsstoffen bevatten. Wat ze niet bevatten zijn kunstmatige smaakstoffen en toegevoegde suikers, de mixen van Linwood zijn vrijwel allemaal organisch geproduceerd, 100% natuurlijk en bovendien glutenvrij. Je strooit ze eenvoudigweg over een maaltijd heen, van ontbijt tot diner, om je gerecht een extra gezonde boost te geven. Een schepje door je muesli, over je lunchsalade of in je stoofpotje draagt dagelijks bij aan een gebalanceerd eetpatroon. Op de website van Linwoods zijn allerlei heerlijke recepten te vinden met de mixen.

    Bomvol voedingsstoffen

    De basis van de mixen van Linwoods is bijna altijd lijnzaad, één van de meest rijke plantaardige bronnen van omega 3. Dit is een vetzuur dat ons lichaam niet zelf kan maken en dus uit onze voeding moet worden gehaald. De reeks van Linwoods biedt tal van lekkere combinaties met het lijnzaad, met bijvoorbeeld verschillende soorten noten, zaden zoals sesamzaad en pompoenpitten en gojibessen. De mixen van Linwoods bevatten superfoods van de beste kwaliteit die in bijna alle gevallen een koude maling hebben ondergaan, waardoor alle voedingsstoffen zoveel mogelijk bewaard zijn gebleven. Omdat ze gemalen zijn, neemt je lichaam de stoffen sneller op. Ondanks het feit dat de superfoods van Linwood niet verhit zijn geweest, zijn ze tot twaalf maanden houdbaar zonder verlies van kwaliteit. Dit is te danken aan een speciaal verpakkingsproces in een beschermende atmosfeer.

    Over Linwoods

    Als boerenzoon herinnerde John Woods, directeur van het Ierse familiebedrijf Linwoods, zich de glanzende vachten van vee dat lijnzaad door hun voer kreeg. Hij bedacht dat het dan voor mensen misschien ook wel heel gezond zou zijn en verschillende onderzoeken bevestigden zijn idee. Linwoods, toen al een leverancier van gezonde bakkers- en zuivelproducten, besloot om een lijn van superfood combinaties met een ongekend hoge kwaliteit aan het assortiment toe te voegen, waarin lijnzaad vaak een grote rol speelt. In de lijn van producten zijn ook innovatieve en prijswinnende producten te vinden zoals Lijnzaad, Noten en Q10, met daarin een co-enzym dat als antioxidant werkt en lichaamscellen helpt om extra energie aan te maken. Andere prijswinnende producten zijn Linwoods Lijnzaad Probiotica Vitamine D, Linwoods Cacao & Bessen en Linwoods Hennepzaad. Linwoods wordt in meer dan twintig landen verkocht.





    18-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Les tartes de Françoise in Mechelen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    “Geluk is er om te delen”, aldus onze leuze. Een uitspraak die alsmaar beter blijkt te kloppen, nu steeds meer Belgen Les Tartes de Françoise kunnen proeven en waarderen, van Gent tot in Waterloo, van Brussel tot zelfs in Mechelen. Er opende inderdaad een nieuw atelier zijn deuren in de hoofdstad van de beiaard en voortaan kunnen de Maneblussers dus nog meer genieten van onze zoete en hartige taarten.

    Hoe het allemaal begon

    Het avontuur begon twintig jaar geleden in een kleine Brusselse keuken. De taarten die er op ambachtelijke wijze met veel liefde voor de smaak en de nadruk op kwaliteitsproducten bereid werden, waren razend populair in de hele buurt. Niemand kon er genoeg van krijgen. Het eerste atelier nam zijn intrek in Elsene en bleek meteen een schot in de roos. De mond-aan-mond reclame deed zijn werk en al gauw kwamen er nieuwe vestigingen bij. Het vakmanschap werd doorgegeven en alles gebeurt nog steeds met de hand, waarbij veel aandacht wordt besteed aan alle details en een tot in de puntjes verzorgd resultaat.

    Lekkernijen om te delen

    Op de kaart staat een ruim assortiment grote zoete en hartige taarten, op basis van zowel klassieke recepten zoals zachte chocoladetaart of brie-spinazie quiche, als originelere bereidingen als pruimen- en vijgentaart of onze hartige taart met kip, kokos en gember. De specialiteit van het huis? Wittekaastaart op speculoos: om duimen en vingers bij af te likken. Klanten kunnen ongepland terecht bij Les Tartes de Françoise om hun zoete (of zoute) zonde te kiezen uit het aanbod van de dag; wie zeker wil zijn dat zijn favoriete taart verkrijgbaar is, kan op voorhand bestellen. Info en online bestellen kan via www.tartes.be

    Praktisch

    Atelier Mechelen - Hoogstraat 66 - 2800 Mechelen - 015 41 16 06 - Open van dinsdag tot en met zaterdag van 9u tot 18u. Open op zondag van 9u tot 14u.

    En elders?

    Antwerpen, Brugge, Gent, Overijse, Elsene, Oudergem, Terhulpen, Waterloo, Ukkel Diesdelle, Ukkel Vanderkindere, Jette, Woluwe Georges Henri en Woluwe Stokkel.

    Online

    Website: www.tartes.be - Facebook: www.facebook.com/TartesFrancoise

     

    17-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anders barbecueën met CRU

    Anders barbecueën kan bij CRU: de overdekte versmarkt waar gepassioneerde metiers je tippen met leuke ideeën voor een zomers eetfestijn. Want samen tafelen is gezellig, maar samen een feestmaaltijd delen is nóg gezelliger. Daarom gaven verschillende CRU metiers hun eigen interpretatie aan dit food sharing idee. Samen barbecueën mag je best letterlijk nemen want de reuzenbrochettes, speenvarkens en het ‘maxi’ tarwebrood laten zich graag delen.

    Reuzehonger

    In de reuzebrochette van rund, kalf, varken of lam komt telkens het beste van het vlees naar boven. Proef hoe de aroma’s van de verschillende versnijdingen elkaar versterken. In de brochette van het varkensvlees zit vlees van de ham, de carré, de spiering en tot slot het smaakvol spek verwerkt. De reuzebrochette laat zich prima delen door twee personen. CRU-tip: laat van elk soort vlees een reuzebrochette maken en proef samen.

    CRU varkens aan’t spit

    Waar tijd meester is, ontstaan de lekkerste zaken. Zoals een langzaam gegaard speenvarken aan ’t spit. De kleine varkens, speciaal voor CRU gekweekt door partners Tania en Lieven, zijn nu tijdelijk op vraag beschikbaar om in hun geheel aan het spit te hangen boven de barbecue. De beenhouwer geeft raad voor de allerlekkerste bereiding. Rustig braden op een laag vuur is alvast the way to go.

    Broodnodig?

    Het maxi tarwebrood van CRU vraagt om in zijn geheel op tafel te staan en grote hompen af te snijden. Door zijn formaat is het brood nog kruimiger vanbuiten en malser vanbinnen. Zoals al het CRU brood is het huisgemaakt met jonge desem, water, zeezout uit Guérande en onbehandelde bloem. De bakkers laten het deeg 48 uur rijzen waarna het lekker krokant op steen wordt gebakken.

    Op ‘pad’ met gevogelte

    Geen pad op de barbecue, maar wel een ‘platte’ kip of kalkoen. Het gevogelte vind je bij CRU voortaan ook ‘en crapaudine’. De CRU poelier snijdt een deel van de bout en ruggengraat weg waardoor de kip open geplooid kan worden tot een plat stuk gevogelte dat lijkt op een pad. Geklemd tussen een rooster gaart het vlees mooi gelijktijdig. (Het gevogelte en capaudine wordt bij CRU met de grill inclusief verkocht.)

    CRU tip: Geen houtskoolfan maar zin in kip? Probeer de CRU poularde voor in de oven: een sappige scharrelkip op stro gekweekt. De kip is gevuld met aromatisch hooi en smaakvol voorgekruid. De bakzak garandeert een propere oven achteraf.

    Asperges

    Een goed stuk vlees wordt nog lekkerder aan de zijde van kraakverse groenten. Groen, wit, geschild, ongeschild of gegrild: CRU heeft asperges hoe jij het wilt. De ‘witte’ goud past verrassend goed bij een barbecuefeestmaal.

    CRU Overijse

    Wie door CRU wandelt, ontmoet gemotiveerde vakmensen en vindt kwaliteitsvolle producten en authentieke recepten. De versmarkt bulkt van goeie artikels die het CRU-label dragen. Zo volgt CRU de seizoenen en geeft het zijn producten de tijd die nodig om te groeien of op smaak te komen: het brood rijst 48 uur, de vis wordt gevangen na het paarseizoen, de groenten en fruit krijgen rustig de tijd om rijp te worden alvorens ze geoogst worden, etc. CRU staat voor passie voor het product. Het is niet alleen een versmarkt, maar ook een ontmoetingsplaats om rustig te degusteren of te genieten van een workshop met de kinderen. www.cru.be

     







    17-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Munchies start nieuw brunchconcept voor healthy foodies

    Onder het motto 'Good food, good mood' lanceren Kathleen Werkhoven en Robbe Gommeren de start-up 'Munchies'. De açaí bowl vormt de basis van hun concept, daarrond creëren ze een brunch of lunch met kant – en – klare formules: van thuis georganiseerde brunch parties tot op kantoor geleverde gezonde lunches.

    Uitbaters Kathleen en Robbe kozen ervoor om een brunch-concept te lanceren rond de açaí bowl. Zo ’ n bowl bestaat uit diepgevroren açaí, bananen en blauwe bessen, gecombineerd met granola en diverse superfood toppings.

    Açaí is een donker paarse bes die wereldwijd enorm populair is vanwege de hoge voedingswaarden. Het bevat een grote hoeveelheid aan antioxidanten, vitaminen, mineralen en gezonde vetten. Robbe en Kathleen ontdekten de açaí bowl tijdens een reis in Bali. “Het is niet alleen superlekker, het is ook erg gezond! We waren er meteen dol op. We willen ons enthousiasme voor dit product ook met anderen delen en zo is het idee voor Munchies ontstaan.”

    Good food, good mood

    Robbe en Kathleen hebben veel leuke plannen met Munchies. In het weekend leveren ze brunchpakketten voor iedereen die van een brunch feestje houdt. Om je brunch compleet te maken kan je leuke feest- en decoratie artikelen kopen in hun webshop. Je kan ook een brunchbox voor 2 personen bestellen en afhalen voor thuis of om mee te gaan picknicken. Regelmatig zullen ze 'wake up parties' organiseren waarmee ze sport en brunch combineren.

    Bovendien kan je hen deze zomer vinden op diverse markten en festivals met hun açaí bar. Hun slogan is niet voor niets 'Good food, good mood'. Naast de açaí bowls kan je bij Munchies terecht voor smoothies, yoghurt met granola en gezonde snacks.

    “Gezond eten is niet alleen lekker en goed voor je lichaam, het werkt ook positief op je humeur! Munchies biedt brunchpakketten aan bomvol superfoods, waar je energieker en blijer van wordt!”

    Healthy business. Bedrijven kunnen tijdens weekdagen bij Munchies ontbijt- en lunchpakketten bestellen voor meetings, seminaries of bedrijfsfeestjes. Er is keuze uit açaí bowls, grain bowls, soup bowls, gezonde snacks, yoghurt met granola en smoothies. Bovendien kunnen bedrijven een abonnement nemen op soep, smoothies of een gezonde snackmand om hun medewerkers extra te motiveren. Gezonde extraatjes zorgen immers voor een energie boost en hogere productiviteit.

    Munchies ging op 1 mei van start. www.munchies.be .









    17-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe festivals in Noord-Duitsland

    Festivalseizoen van start in ‘9 Charmante stadjes van Nedersaksen’

     

    ‘The Wonderful 9’, zoals het verbond van 9 charmante stadjes in de Noord-Duitse deelstaat Nedersaksen wordt genoemd, staat bekend om haar vele festivals. Hier worden het komende jaar nog enkele aan toegevoegd. Van het Leibniz-jaar in Hannover tot de Internationale Bierbeurs in Hildesheim en de viering van 200 jaar gebroeders Grimm in Hameln. De 9 charmante stadjes halen ook dit jaar weer alles uit de kast om een grote schare aan internationale bezoekers aan te trekken. Ontdek de nieuwste cultuurtoppers van ‘The Wonderful 9’ en plan nu reeds je festivaltrip voor komende zomer.

    1. Leibniz-jaar 2016 in Hannover: De grote wiskundige en filosoof Gottfried Wilhelm Leibniz, uitvinder van onder andere de rekenmachine en de integraalrekening, overleed exact 300 jaar terug in zijn thuisstad Hannover. Dit wordt in 2016 uitgebreid herdacht met een heleboel evenementen. Zo loopt er nog tot eind 2018 een speciale tentoonstelling over de verwezenlijkingen van Leibniz in de gelijknamige Leibniz Universiteit. Daarnaast zijn er tal van themarondleidingen over het leven van Leibniz zowel voor volwassenen als kinderen. En ter gelegenheid van dit bijzondere jubileum is er zelfs een heus geocaching-spel ‘In het spoor van Leibniz’ ontwikkeld. Het mag duidelijk zijn: in 2016 staat Hannover volledig in het teken van Leibniz. Meer info: http://www.hannover.de/Wirtschaft-Wissenschaft/Wissenschaft/Initiative-Wissenschaft-Hannover/Leibniz-Jahr-2016-in-Hannover

    2. Lichtparcours in Braunschweig: Wie van kunst in openlucht houdt komt deze zomer alvast aan zijn trekken in Braunschweig. Daar wordt van juni tem september een Lichtparcours georganiseerd. Deze omvat 15 kunstwerken van internationaal gerenommeerde kunstenaars die verspreid over de stad zullen opgesteld staan. ’s Avonds worden de kunstwerken prachtig verlicht en kan je een parcours volgen waardoor je geen enkele van de kunstwerken mist. Meer info: http://www.braunschweig.de/lp16/index.html#top

    3. NDR 2 Soundcheck Neue Musik – Das Festival in Göttingen: Hou je meer van hedendaagse muziek? Dan is het Soundcheck Neue Musik festival van Duitse TV-zender NDR 2 misschien wel iets voor jou. Ella Henderson, Jess Glynne, Years & Years en James Bay, allemaal passeerden ze reeds de revue op Soundcheck. Het festival in Göttingen is dan ook een springplank voor binnen- en buitenlands muzikaal talent. Op het festival zal ook de finale van ‘Musikszene Deutschland’ doorgaan, een van de grootste talentenjachten in Duitsland. Meer info: https://www.ndr.de/ndr2/events/soundcheck/

    4. 200 jaar ‘Gebroeders Grimm’ in Hameln: Wie Hameln zegt, zegt rattenvanger. Het alombekende sprookje van de gebroeders Grimm zette het charmante Noord-Duitse stadje prompt op de wereldkaart. Iedere woensdag kan je er terecht voor de openluchtmusical ‘Rats’ en iedere zondag is er nog steeds een theatervoorstelling over de rattenvanger. Maar in 2016 zal het exact 200 jaar geleden zijn dat de gebroeders Grimm hun eerste sprookjes schreven. In sprookjesstad Hameln wordt dit in het weekend van 25 juni uitgebreid gevierd met allerlei sprookjesfiguren die zich naar de stad zullen begeven en vertellers die het publiek zullen entertainen. Daarnaast is er ook een grote tentoonstelling over de gebroeders Grimm. Meer info: http://www.grimm-jubiläum.com/1/grimm-jubilaeum/

    5. Internationale bierbeurs in Hildesheim: Duitsland is een bierland. Bewijs hiervan de meer dan 1.300 verschillende brouwerijen die het land telt. In Hildesheim brengen ze dan ook graag het beste wat Duitsland te bieden heeft op biervlak samen tijdens het weekend van 19 tot 21 augustus. Maar liefst 450 brouwerijen uit 130 verschillende landen zijn vertegenwoordigd op de Hildesheimer Bierbörse, één van de grootste van Duitsland. Het historische centrum en bijhorende voetgangerszone worden gedurende drie dagen omgetoverd tot de langste toog van Europa. Zum wohl! Meer info: http://www.bierboerse.com/city/hildesheim.htm

    6. Museumnacht in Lüneburg

    De vroegere Hanzestad Lüneburg, onlosmakelijk verbonden met zoutwinning, gooit in de nacht van 21 mei de deuren van al haar musea open. Combineer een bezoekje aan het Duitse Zoutmuseum met het Oost-Pruisische staatsmuseum of het Brandweermuseum. In totaal nemen een tiental musea deel aan de Lüneburger museumnacht. Info: http://www.lueneburg.info/de/kultur/lange-nacht-der-museen-lueneburg/

    7. Jägermeister Montag in Wolfenbüttel: Het bekendste kruidendrankje van Duitsland heeft haar oorsprong in Wolfenbüttel. In de vroegere ‘stad van Lessing’ is men dan ook terecht fier op hun wereldvermaarde likeur. Daarom introduceert de toeristische dienst vanaf dit jaar ‘Jägermeister Montag’. Iedere maandag opent de fabrieksite en het bijhorende museum van Jägermeister de deuren voor een geleid bezoek. Dit wordt gekoppeld aan een rondleiding door het centrum van Wolfenbüttel, een bezoekje aan de Jägermeistershop én een lekkere Italiaanse lunch. Een mens zou zowaar uitkijken naar maandag. http://www.lessingstadt-wolfenbuettel.de

    8. Paardenplezier op de Celler Hengstparade

    Ben je een paardenliefhebber? Ga dan beslist een keertje naar de Celler Hengstparade tijdens het laatste weekend van september. Glimmende hengsten en ruiters in de meest indrukwekkende kostuums laten de toeschouwers genieten van een prachtig schouwspel van paardendressuur, jumping en paard met koets. Het meest opvallende nummer is ongetwijfeld de rondrit met een tienspanner. Plaats van gebeuren is de idyllische Landstoeterij van Niedersachsen in Celle. info: http://www.celle-tourismus.de/veranstaltungen-in-elle/hengstparade.html

    9. Internationaal Muziekfestival in Goslar: Voor de fans van klassieke muziek is er tenslotte het Internationales Musikfest Goslar-Harz, dat plaatsvindt van 12 augustus tot 3 september. Iedere avond zijn er wel voorstellingen in uiteenlopende locaties in en rond Goslar. Op het programma werken van Brahms, Beethoven, Mozart en Schubert. Het volledige programma vind je hier terug: http://www.musikfest-goslar.de/430.html?&L=2

    Extra Tip: Zomeranimatie in Autostadt Wolfsburg : Combineer je bezoek aan de 9 charmante stadjes van Nedersaksen met een daguitstap naar Autostadt Wolfsburg. Tijdens de zomermaanden kan je er naast het bezoeken van de vele autopaviljoenen ook genieten van een boottochtje in de haven of een indrukwekkende watershow bijwonen. Meer info: www.autostadt.de

    Hannover, centrum en uitvalsbasis van de 9 stadjes

    Hannover is de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de 9 stadjes. Zelf hoort de Noord-Duitse hoofdstad officieel ook tot de 9 stadjes, maar gezien de omvang en culturele mogelijkheden die de stad biedt is het een bestemming op zich. De 9 stadjes zijn dan ook een ideale aanvulling op een citytrip naar Hannover of een verblijf in de groene Harz of Lüneburger Heide.

    Dichterbij dan je denkt: Hannover ligt op zo’n 490 km van Brussel, maar vanaf de Duits-Nederlandse grens is het nog zo’n 3 uurtjes rijden. De vlotte verbindingen via de A2 en A7 autosnelwegen, de ruime parkeergelegenheid en het vlot toegankelijke stadscentrum zorgen ervoor dat Hannover dichterbij is dan je denkt. Wie liever met de trein reist staat op 5 uurtjes in het centrum van Hannover. Overstappen doe je in Keulen. Boeken en info via www.nmbs-europe.com Ook Brussels Airlines heeft dagelijks (uitgezonderd op zaterdag) een rechtstreekse vluchtverbinding van Brussel naar Hannover. Boeken en info via www.brusselsairlines.com Wie vanuit Hannover de 9 stadjes wenst te ontdekken kan zeer eenvoudig het openbaar vervoer gebruiken. Vanuit Hannover Hbf heb je rechtstreekse treinverbindingen met alle stadjes. Meer info: www.d-bahn.de

    Meer informatie over de 9 stadjes van Niedersachsen vind je terug via http://www.9staedte.de/erlebniswelt/tipps-infos/nl/ of http://www.visit-hannover.com

     

     







    17-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!