Inhoud blog
  • All-over natuursteen
  • Terug naar school
  • Betoverende elegantie
  • Aalto tafels en banken
  • Buiten water?
  • Watches & wonders: drie elegante meesterwerken
  • Swatch Neon collectie keert terug
  • Olympéa Le Parfum
  • Invictus Parfum
  • Quick Step presenteert baanbrekende vloerencategorie Lumic
  • Citizen super Titanium
  • Alpina lanceert revolutionaire horloges
  • By the numbers
  • Schakelaar of street art?
  • Tour d'Anvers
  • Fietsen Schouwen-Duiveland
  • Kalimera, kalipera:
  • Nieuwe Europa-park achtbaan
  • Een picknicktafel voor elke buitenliefhebber
  • Inside Blinds bewijst veelzijdigheid met gordijnen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    01-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winter X Games

    WINTER X GAMES EUROPE TIGNES

    16 -18 maart 2011

     

     

     

    In het kader van het grootste wintersportevenement van Europa zal de tweede editie van de Winter X Games Europe de internationale elite van het snowboarden en het freestyleskiën in de kijker zetten.

     

    De Winter X Games Europe, de Europese versie van de gelijknamige winterspelen die in de VS werden gesticht door ESPN en een coproductie zijn van Canal+ Events en ESPN, zullen gedurende drie dagen in Tignes – 16 tot 18 maart 2011 - meer dan 150 internationaal befaamde sportlui samenbrengen in liefst acht disciplines: de SuperPipe en Slopestyle in Ski en Snowboard voor mannen en vrouwen. De Winter X Games Europe zijn de enige editie van de Winter X Games die buiten de VS worden georganiseerd.

     

    Het evenement brengt een schare internationale atleten samen. De medaillewinnaars van de editie 2010 van de Winter X Games Europe zijn uitgenodigd. Onder hen Jenny Jones (GBR) - Gouden medaille in Snowboard Slopestyle Dames 2010, Kevin Rolland (FRA) - Gouden medaille in Ski SuperPipe Heren 2010,  Xavier Bertoni (FRA) - Zilveren medaille in Ski SuperPipe Heren 2010, Mathieu Crépel (FRA) - Zilveren medaille in Snowboard SuperPipe Heren 2010, Torah Bright (AUS) - Zilveren medaille in Snowboard SuperPipe Dames 2010, Jouri Podladchikov (SUI) - Zilveren medaille in Snowboard SuperPipe Heren 2010 en Tom Wallisch (USA) - Gouden medaille in Ski Slopestyle Heren 2010.

     

    Vorig jaar werden de Winter X Games Europe live uitgezonden in acht landen, en dit op de zenders van CANAL+(CANAL +, CANAL + SPORT, SPORT+) en ESPN International. Het evenement werd ook verdeeld in 166 landen en gebieden, waaronder Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, Oceanië, Sub-Saharisch Afrika, Brazilië, Israël, de Caraïben, Noord-Amerika en Europa. RVH.

     

     

    01-01-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vita audio R4

    Vita Audio R4: De muzikale all-in-one oplossing

     

     

     

    Voor muziekliefhebbers die een  alles-in-één geïntegreerd muzieksysteem willen, en het  gebruiksgemak dat daarmee gepaard gaat,  is er nu de elegante en stijlvolle Vita Audio R4.  De R4 bouwt voort op het succes van de R1 en R2i maar is dankzij veel nieuwe extra's, een compleet, flexibel en compact muzieksysteem.

     

    De R4 beschikt over een DAB/DAB+ en FM tuner met RDS functie en een universeel iPod-Dock dat ook compatibel is met de iPhone2G/3G/4G. Hij beschikt over een multi-formaat, ingebouwde CD-speler voor weergave van CD-Audio, MP3 en WMA muziekdiscs. De R4 kan je ook inschakelen als wekkerradio en heeft een inslaap- en een wekfunctie. De R4 is uitgerust met een USB poort en een stereo uitgang zodat hij eenvoudig op een ander audiosysteem kan worden aangesloten. Dit alles is verbonden met een krachtige versterker met een nominaal vermogen van 80 watt en een geïntegreerde actieve subwoofer  voor een  superieure geluidskwaliteit.  Met behulp van één voedingskabel kan je de R4 eenvoudig aansluiten op de netspanning en ogenblikkelijk je ruimte vullen met een warme, prachtige sound dat zelfs de meeste veeleisende luisteraar zal kunnen bekoren. Individuele toonregeling en een nieuwe generatie 3-D geluidsprocessing stellen de gebruiker in staat om de klankpallet aan te passen aan zijn persoonlijke smaak.

     

    Net zoals zijn broers heeft de R4 een mooi afgewerkt frontpaneel in geborsteld aluminium. De keuze voor een volledig houten behuizing vloeit voort uit de zoektocht naar een natuurlijke klankweergave. Hout heeft namelijk de eigenschap storende resonanties te dempen en heeft zodoende een stapje voor op kunststof behuizingen.

    Het meest opvallende aan de Vita Audio R4 is de uitneembare Rotodial Interface waarmee ook de iPod bediend kan worden. De centrale bedieningsknop  kan uit het toestel genomen worden en zo als een fantastische afstandbediening gebruikt worden. Dankzij de 12 druktoetsen en volumeregeling is het gebruik  van deze compacte afstandsbediening uiterst eenvoudig! RVH.

    www.vitaaudio.be

     

     

     







    30-12-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cave de Rasteau proeftafel 2

    Cave de Rasteau op de proeftafel./2

     

     

     

    Tot het klassieke gamma dat ter degustatie werd aangeboden behoort o.m. de 'Tradition 2009' Millésime 2009. Deze wijn iets mooier getint dan de Millésime 2003, brengt het karakter en de rijkdom van de Millésimes 2005 en 2006 in herinnering met

    rijke en krachtige toetsen die uitmonden in een elegante en mooie wijn.

    De Tradition werd gemaakt op basis van 70%o Grenache, 20% Syrah en 10% Mouvèdre, en geeft in de neus een intense geparfumeerde toets die uitvloeit in rode rijpe vruchten met een tikkeltje peper. In de mond blijft hij vooral fruitig, eerder harmonieus met fijne tannines.

    Een wijn die mooi past bij konijn, wildbereidingen en gegrild rood vlees.

     

    Les Hauts du Villages 2005, wordt specifiek gewonnen op de hoger gelegen terrassen van de gemeente Rasteau, meer bepaald het gehucht Saint Didier en heeft

    als basis wijnstronken die minstens 80 jaar oud zijn. De mix bestaat uit 40% Grenache, 35% Mouvèdre en 25% Syrah.

    ln de neus toont hij zijn complexitet met geconfijtfruit en laurier, terwijl hij in de mond zorgt voor frisse omhulde tannines met aroma van humus en een vrij lange afdronk. Een ideale partner bij everzvijn, eend en klein wild.

     

    'Prestige2007' is een moderne en toch genereuse wijn die het resultaat is van een nauwgezette selectie van rijpe bessen en minitieuse controle van de vinificatie. Deze wijn doet denken aan zijn merkwaardige buur, Châteauneuf du Pape en heeft vrijwel identieke kenmerken zoals een rijke oogst, dezelfde grondstructuren en is een mooie partner bij wild en truffelbereidingen.

    Bevat 50% Grenache, 40% Syrah en 10% Mouvèdre.In de neus roept hij een kersenconfituur op met toetsen van vanille, noot en grijze peper. De aroma's van kers en vanille komen ook in de mond aan bod met accenten van kruiden en pepers. Het is een fijne, weelderige wijn met zachte tannines en mooie frisheid.

    Partner bij eend, everzwijn, fazant, varkenspoot en kazen met zachte structuur.

     

    'Domaine de Pisan 2007', is de jongste telg uit de familie vermits het domein van 20 ha slechts sinds 2006 in handen is van de Cave de Rasteau. De terrassen waarop deze wijn gedijt, liggen op meer dan 300m hoogte en hierdoor worden de bessen als laatste geoogst. De homogene agrilo-kalkachtige gronden hebben een goede drainage die de bessen een aparte smaak meegeven.

    Alle wijnranken Grenache 65%, Mouvèdre 25% en Syrah10% zijn minimaal 35 jaar, terwijl de producten deels in nieuwe bourgogne vaten, deels in metalen kuipen worden gevinifieerd om zijn frisheid te behouden. De jaarlijkse productie van deze wijn met mooie dieprode kleur, is bepekt tot 20.000 flessen.

    In de neus biedt hij een intens en complex boeket van zwart fruit, een vleugje ceder  en tabak. In de mond zorgt hij voor een vranke opener, waarna de tannines zich mooi ontwikkelen met een vleugje overrijpe kersen. Na de afdronk komen toetsen van vanille en balsamiek tot ontwikkeling.

    De Pisan 2007 is een partner bij terrines van wild, confit van eend, lamsvlees en  sterkere kazen. RVH.

    www.cavederasteau.com

     







    29-12-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Impulsfonds

    Ruim 2 miljoen euro voor 19 toeristische projecten in het kader van het Impulsfonds Kust

     

     

     

     

    Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois investeert ruim 2 miljoen euro in 19 toeristische projecten aan de Kust. Het gaat om een eerste reeks projecten die een impulssubsidie krijgen in het kader van het nieuwe Impulsfonds Kust van de Vlaamse overheid. In dit fonds steekt ruim 10 miljoen euro om tijdens deze regeerperiode te investeren aan de kust.

     

    "De kwaliteit van het toeristisch aanbod aan de kust moet permanent blijven verbeteren" verduidelijkt minister Bourgeois. "De Kust moet immers een attractieve vakantiebestemming zijn en blijven, voor jong en oud, het hele jaar door."

    De 19 projecten zijn geselecteerd op basis van de indicatieve projectenlijst. Deze lijst ontstond op basis van een intense samenwerking tussen de diverse kustactoren en werd in februari 2010 goedgekeurd door de Vlaamse Regering. Het nieuwe Impulsfonds Kust voorziet in 3 maatregelen voor betoelaging: infrastructuur, sectorondersteuning en projecten marketing en evenementen. Dit jaar wordt er bij de infrastructuurprojecten voornamelijk ingezet op de basiskwaliteit van strand en dijk aan de Kust.

     

    Eén van de belangrijkste infrastructuurprojecten is de heraanleg van het marktplein in Middelkerke. Bedoeling is de toeristische uitstraling van de gemeente aanzienlijk te verhogen. Het project Eco-golf 'Hof ter Hille' Driving Range springt eveneens in het oog: met dit project wil de gemeente Koksijde-Oostduinkerke een laagdrempelig golfterrein aanleggen.

     

    Het marketingproject 'Kust Ze', een initiatief van Westtoer, zal via een imagocampagne de Kust beter en sterker positioneren, als een kust met een jonge en actieve uitstraling. RVH.

    29-12-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cave de rastau op de proeftafel

    Cave de Rasteau op de proeftafel.

     

     

     

     

    Oenoloog Alexis Comu is de maïtre de chai, zeg maar diegene die toeziet op de selectie van de druiven, de pluk en de productie bij wijnproducent Cave de Rasteau. Op de proeftafel een uiteenlopend assortiment van wijnen die de naam van het wijnhuis hoog moeten houden en nieuwe consumenten moeten aantrekken.

     

    'Les Viguiers blanc 2010' wordt geteeld op de agrilo-kalkachtige terrassen in Rasteau. Het is een mix van 50% Grenache blanc, 47% Clairette en 10% Bourboulenc die op lage temperatuur wordt gefermenteerd. In de neus een aantal toetsen van peer, agrumes en pepers, terwijl hij in de mond een olijke vrolijkheid  manifesteert, maar toch voldoende evenwicht heeft tussen de finesse en de frisheid met een wel mooie afrdonk.

    Het is een jong, fris vrolijk aperitiefwiintje dat eventueel ook past bij vis en wit vlees.

     

    'Les Viguiers rosé 2010' wordt op dezelfde terrassen geteeld en bevat 65% Grenache noir, 25% Cinsault en10% Syrah.

    Hij geeft in de neus een fruitig aroma van perzik en pomelo, terwijl hij vrij vrank opent

    in de mond, waarna toch toetsen van rijp rood fruit opborrelen en de wijn zich toch fris laat aanvoelen. Deze wijn is vooral een aanrader bij zomerse gerechten.

     

    'Signature 2OO7' is dé zoete wijn van het huis Ortas -Cave de Rasteau. Deze wijn werd voor het eerste geproduceerd in 1935 en zijn productie loopt in de 50-er jaren op tot zowat 7000hl/jaar, zijnde ruim vier keer de actuele productie.

    De laatste jaren is er een groeiende belangstelling voor deze wijn, vooral vanuit de culinaire wereld, waardoor de productie stilaan toeneemt. De wijnranken profiteren van de warmte van de brandende zon die door de keien wordt opgeslagen, warmte die 's nachts langzaam in de ondergrond doordringt. Het is dank zij deze typische warmtebron dat de bessen worden gevoeden uiteindelijk de wijnen hun eigen karakter en persoonlijkheid meekrijgen.

     

    De zoete wijnen moeten volgens een nauwgezet schema worden geproduceerd: de bessen zijn voor 100% afkomstig van de Grenache-noirstammen die 50 tot 80 jaar oud zijn en een maximaal rendement van 30hl/ha hebben. Het suikergehalte van de mout van deze wijnen bedraagt minimaal 252g/liter waardoor minimaal 14.5° alc wordt bekomen.

    Cave de Rasteau heeft een eigen vinificatie en fermentatie uitgewerkt met toevoeging van exlra wijnalcohol waardoor de Signature 16.5° alc aanbiedt met 95g residuele suikers.

     

    In de neus is het een zachte en frisse wijn met aroma van droge druiven, tabak en gedroogde vijgen maar ook een tikkeltje muskaat en kardomon.In de mond spreidt de Signature een harmonieus, evenwichtig gevoel uit met grote frisheid en peperachtige afdronk.

    Een aanrader bij ganzenlever, meloen en parma, chocoladedessert, blauwe kazen en ijscrème met coulis van rood fruit. RVH.

    www.cavederasteau.com





    28-12-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de Groote Oorlog
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Bekendmaking geselecteerde projecten in het kader van het Impulsfonds

    '100 jaar Groote Oorlog'

     

     

     

    Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois maakte de 44 projecten bekend die kunnen rekenen op een subsidie in het kader van het Impulsfonds '100 jaar Groote Oorlog'. Voor deze toeristisch - recreatieve projecten maakt de minister 15 miljoen euro vrij.  Met dat geld wil de minister projecten over heel Vlaanderen ondersteunen die een aantrekkelijk en kwalitatief hoogstaand toeristisch totaalproduct aanbieden.

     

    Met de honderdste verjaardag van de "Groote Oorlog" in het vooruitzicht, wil minister Bourgeois bijzondere aandacht besteden aan een kwalitatieve, toeristisch-recreatieve ontsluiting van het WO I -product. "'100 jaar Groote Oorlog' moet een bijzonder evenement worden dat Vlaanderen op de kaart zet als internationale topbestemming", stelt minister Bourgeois. "2014 lijkt nog veraf, maar nu al projecten

    voorbereiden en investeren in infrastructuur is noodzakelijk om van 2014-2018 een geslaagd en groots evenement te maken."

     

    De Vlaamse oproep om projectvoorstellen in te dienen in het kader van het Impulsfonds '100  jaar Groote Oorlog' kwam er in juni 2010. De projectoproep kon op heel wat enthousiasme rekenen vanuit heel Vlaanderen. Na een uitgebreide screening en quotering van de 69 ingediende projecten werden 44 projecten weerhouden die kunnen rekenen op een subsidie.

     

    Van deze 44 projecten werden 5 strategische projecten reeds eerder goedgekeurd en bekendgemaakt: Het In Flanders Field Museum en de ontsluiting van de belforttoren in Ieper, de museumtuin en 'legacy' bij het Memorial Museum Passchendaele 1917 in Zonnebeke, 100 jaar Poperinge achter het front met  Lijssenthoek Cemetery en het Talbot house in Poperinge, een actualisering van het Ijzertorenmuseumen -site in Diksmuide en een nieuw bezoekerscentrum bij het sluizencomplex aan de Ganzenpoot in Nieuwpoort. RVH.

    28-12-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cave de rasteau

    Cave de Rasteau – Ortas.

     

     

     

     

    Met wortels die diep in de kiezelgronden van de zuidelijke Rhônevallei doordringen, brengen de wijngaarden van Resteau, mooie vruchten voort die, gegeseld door de Mistralwinden, konden rijpen in een vergezende zon, met mooie karaktervolle en toch elegante wijnen als resultaat.

     

    Sinds 2006 worden de wijnen Cave de Resteau wereldwijn verdeeld onder de betiteling Ortas. 2010 werd voor deze wijnproduct een belangrijk jaar omdat een decreet van 22 november 2010, na een jarenlange procedureslag, deze wijnen bekend als ‘Côtes du Rhône Villages’ toelaat om voortaan de benaming Cru des Côtes du Rhône te dragen.

     

    De Cave de Resteau werd gesticht in 1925 en beheert ondertussen 750 ha die door een 80-tal wijnboeren worden geëxploiteerd. De agrilo-kalkachtige terrassen, meestal gelegen tussen de 150 en 300m, zijn gekenmerkt door een eerder laag rendement, gemiddeld 40hl/ha. De gemiddelde ouderdom van de wijnstronken is circa 40 jaar en ruim 15% van de wijngaarden dateren van voor 1945. De Grenachedruif 60% overheerst, verder zijn er Syrah-Mouvèdre 20%, Carignan 8%, Cinsault 7% en 5% diverse aanplantingen. Globaal is de cave de Rasteau goed voor zowar 28000hl/jaar met Rasteau Rouge 50%, rode, witte en rosé Côtes de Rhone 32%, Côtes du Rhône villages rouge 10% en 3% Rasteau vin doux naturel.

     

    Oenotoerisme blijft ook in 2011 een belangrijke schakel die de verdere uitbouw van de benaming moet garanderen. Bezoekers worden er het ganse jaar door vergast op uiteenlopende evenementen, wijndegustaties, tentoonstellingen, wijnexcursies en gastronomische foodpairingsessies. RVH.

    www.cavederasteau.com

     

    27-12-2010 om 18:13 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oneworld

    oneworld krijgt nieuwe CEO en verplaatst hoofdkantoor naar New York

     

     

     

    Bruce Ashby volgt John McCulloch op als CEO van ‘s werelds meest toonaangevende luchtvaartalliantie, de verhuizing van het hoofdkantoor brengt het centrale alliantieteam temidden van ‘s werelds grootste luchtvaartmarkt. Het nieuwe kantoor wordt gedeeld met American Airlines, British Airways en andere alliantieleden

     

    oneworld® gaat binnenkort haar hoofdkantoor verplaatsen van het Canadese Vancouver naar New York. Tegelijkertijd komt er ook een nieuwe CEO aan het roer. Dit is de meest recente stap om oneworld te positioneren als de meest toonaangevende luchtvaartalliantie in een jaar dat als het “jaar van de doorbraak” kan worden bestempeld.

     

    Dankzij de verhuizing van Vancouver naar New York zal het centrale alliantieteam gemakkelijk de vinger aan de pols kunnen houden van de grootste markt voor passagiersluchtvervoer ter wereld, want ruim 110 miljoen reizigers  maken jaarlijks gebruik van de New Yorkse luchthavens.

    Tien van de veertien bestaande en toekomstige oneworld leden vliegen naar tenminste één van de luchthavens van New York (de drie hoofdluchthavens JFK, LaGuardia en Newark, en vier andere luchthavens in de staat New York). Hierdoor is New York de bestemming met meer vluchten van oneworld partners dan welke andere stad ter wereld dan ook. New York is bovendien één van de vijf hubs van American Airlines, die de hoekstenen vormen van haar Amerikaans netwerk, en tezelfdertijd een heel belangrijke luchthaven is voor de American Airlines vluchten naar Europa, Azië en Latijns-Amerika. 

     

    Naar aanleiding van de nakende verhuizing  heeft oneworld Managing Partner John McCulloch de Raad van Bestuur van oneworld ingelicht dat hij wegens familiale redenen moeilijk kan verhuizen en dat nu – na 10 jaar  deel te hebben uitgemaakt van het centrale alliantieteam, waarvan de laatste 7 jaar als Managing Partner – het moment is gekomen om de fakkel door te geven.

     

    Hij zal worden opgevolgd door luchtvaartveteraan Bruce Ashby, die het centrale alliantieteam onmiddellijk vervoegt als Chief Executive van oneworld. Na 16 jaar voor Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen te hebben gewerkt, onder andere als Senior Vice-President Alliances en vervolgens als Executive Vice-President Marketing bij US Airways, heeft Ashby de voorbije vijf jaar luchtvaartmaatschappijen in India en het Midden-Oosten geleid, als Chief Executive van IndiGo en nadien van SAMA Airlines. RVH.

     

     

    26-12-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Museum of history

    Bourgeois investeert 756.000 euro in het Museum of History in Brugge

     

     

     

     

    Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois investeert 756.000 euro in de tweede fase van het toeristisch - recreatief project 'Museum of History' in Brugge.  Met deze subsidies wil minister Bourgeois samen met Toerisme Vlaanderen de uitbouw van dit kwalitatief en innovatief hoogstaand toeristisch product voor de Stad Brugge ondersteunen. In 2008 kon de initiatiefnemer vzw Museum of History (MOH) al rekenen op een steun van 388.000 euro. Nu is de tweede fase aan de beurt: het interieur, het meubilair en de digitale inrichting van het bezoekerscentrum.

     

    "Het Museum of History is een van de hefboomprojecten voor de toeristische sector in Vlaanderen," verduidelijkt minister Bourgeois. "Alleen al door zijn unieke locatie: de Grote Markt in het hart van Brugge. Maar ook omdat dit initiatief van vzw MOH een schoolvoorbeeld is van een publiek-private samenwerking tussen de vzw, de stad Brugge en Vlaanderen. Bovendien getuigt het project van een mooie synergie tussen

    toerisme, cultuur en erfgoed."

     

    Met het hypermoderne museum, dat op interactieve manier, en met de hulp van de meest moderne technische hoogstandjes,  de geschiedenis van Brugge wil vertellen, wil de vzw MOH bijdragen tot de betere ontsluiting van het Brugs toeristisch product: Het MOH wil zich profileren als een "all weather" - attractie, die de openingstijden van de klassieke bezienswaardigheden overstijgt (open 7 op 7, avondprogramma's, enz.) Mede dankzij zijn unieke locatie, het neogotisch gebouw aan de Oostkant van de Grote Markt in Brugge, heeft het museum, naast een internationale uitstraling, ook een belangrijke onthaalfunctie voor binnen - en buitenlandse toeristen.

    Verwacht wordt dat de werken in 2011 zullen starten. RVH.

     

    26-12-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ibis antwerpen centrum

    ibis Antwerpen Centrum exposeert Antwerpse kunstenaars...

     

     

     

     

    Een origineel initiatief: om de drie maanden mag een lokale kunstenaar zijn werk tonen in de lobby van het hotel. Leuk voor jong talent dat zich op die manier mag verheugen op een internationale belangstelling, terwijl het hotel de openbare ruimtes een eigen karakter geeft.

     

    Kunstenares Denitsa Todorova, bijt de spits af en mag tot 28 februari 2011 haar werken ophangen in het ibis hotel Antwerpen Centrum. Ze heeft hiervoor een twaalftal werken uitgekozen, olie op doek maar ook een paar aquarellen. Van jongs af aan is ze geboeid door religieuze rites en symbolen, herinneringen uit haar kindertijd in Bulgarije. Met lichteffecten en subtiele toetsen probeert ze haar eigen sprookjeswereld uit te beelden. Elk schilderij is een zoektocht naar een tijdloze dialoog, een illusie over de eindigheid der dingen.

     

    Denitsa Todorova is van Bulgaarse origine en ontdekte Antwerpen ter gelegenheid van een Erasmus uitwisseling in de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten van Antwerpen. Ze vond de metropool een bijzonder prettige stad en heeft zich na haar studies permanent in de regio gevestigd. Eerder dit jaar was haar werk te bewonderen in Bozar in Brussel.

     

    Vanaf 1 maart 2011 is het de beurt aan Tom De Boeck om te exposeren in ibis Antwerpen Centrum. Deze jonge schilder van 28 jaar was al aanwezig in galerie Amalgamates en nam ook deel aan het evenement Open Ateliers 2009.

     

    Van september tot november 2011 is het werk van Jo Vanderwulst te bewonderen, samengesteld uit schilderijen en reliëfs. RVH.

    Ibis Antwerpen Centrum, Meistraat, 39, 2000 Antwerpen

    25-12-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bianca Harteman
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     ´Bianca Harteman naar Restaurant La Source´

     

     

     

    Aan het ambitieuze team van Restaurant 'La Source' ( het Restaurant van Relais & Chateaux La Butte aux Bois te Lanaken ) is Bianca Harteman als Gastvrouw - Maître toegevoegd.

     

    Bianca is geen onbekende in de culinaire wereld. Eerder exploiteerde ze Restaurant 'De Boterbloem' * te Heerlen en verwierf ze een Bib Gourmand in Restaurant 'La Goccia'. De komst van Harteman onderstreept eens te meer de culinaire ambities die eigenaar Eric Bullens, Directeur Marc Alofs en Chef kok Danny Vanderhoven koesteren.

     

    Vanderhoven stapte 1,5 jaar geleden over naar ´La Source´ na een grondige opleiding van 4 jaar bij Alex Clevers * en Luc Bellings **. De wijnen blijven in de vertrouwde handen van Sommelier Loek Bastin.

     

    Eerder dit jaar werd aan ´La Source´ een rustgevende lounge met open haard toegevoegd en werd voor ´La Source´ een compleet nieuwe en separate keuken ingericht, losstaand van de keuken voor hotelgasten en banquetting.

     

    ´La Source´ maakt deel uit van de Relais & Chateaux Hostellerie La Butte aux Bois te Lanaken en kijkt uit over de prachtige parkachtige tuinen en het Nationaal Park Hoge Kempen. In de zomermaanden maken ruim opgezette terrassen buiten lunchen en dineren mogelijk.

    Ter kennismaking bereidt Chef Vanderhoven dagelijks een Menu du Marché ( Lunch 55,-, Diner 65,- inclusief wijnen, waters en mokka ). RVH.

    Tel 89-739770 - www.labutteauxbois.be

    24-12-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mercure Voltaire Parijs
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mercure Paris Voltaire.

     

     

     

    Het nieuwe Mercure Parijs Voltaire Quartier Bastille hotel is de ideale pleisterplaats voor een betoverend  weekendje Parijs, ongeacht of je uit bent op shoppen, gastronomische ontdekkingen, culturele evenementen of gewoonweg wil relaxen.

     

    Het gloednieuwe hotel temidden een eigentijds kwartier, dat tegelijkertijd een barokke sfeer, boordevol poëtische elegantie uitstraalt, ligt centraal temidden tal van toeristische trekpleisters zoals de Bastille en Marais.

     

    De 52 comfortabele kamers zorgen voor een cocongevoel, terwijl de bovenste verdiepingen een blik werpen over Parijs, Montmartre en de Eifeltoren. De 5 ‘prestige’ kamers zijn extra ruim en bieden hotitems zoals een espressomachine, mini bar en extra amenities in kamer en badkamer.

     

    Net als de andere Mercure hotels biedt Mercure Parijs Voltaire Quartier Bastille speciale wintercondities tot 40% korting op de normale prijs. Het nieuwe hotel is onbetwistbaar een unieke gelegenheid om een charmant, winters maar toch altijd aantrekkelijk Parijs te ontdekken. RVH.

    www.mercure.com

    23-12-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels airlines

    Brussels Airlines brengt passagiers in feeststemming tijdens deze kersttijd

     

     

     

     

    In de aanloop naar de kerst- en eindejaarsperiode brengt Brussels Airlines alvast haar passagiers in de feeststemming met traditionele kerstgerechten en zoetigheden aan boord en kerstdecoraties in de Brussels Airport lounges.

     

    Brussels Airlines passagiers die in business class interkontinentaal vliegen worden verwend met culinaire ‘hoogstandjes’ aangepast aan het feestseizoen. Niet enkel aan boord wordt een kerstsfeer gecreëerd, ook de Brussels Airlines airport lounges zetten de toon met een feestelijke decoratie en aagepaste zoete hapjes en drankjes.

     

    Menu’s met Belgische touch op alle korte-, medium haul en langeafstandsvluchten

     

    Brussels Airlines serveert deze decembermaand ruim 5.000 aangepaste business class feestmaaltijden tijdens de long haul vluchten. Passagiers kunnen relaxend in hun comfortabele zetels genieten van macadamia noten in curry en mini profiteroles. Ze kunnen kiezen uit twee voorgerechten (wildpastei met peperkoek en vijgenconfituur of St Jacobsschelpen met cajun kruiden op een bedje van prei gestoofd in witte wijn). Als hoofdgerecht is er de keuze uit herteragout uit de Hoge Venen met appel, veenbessen en aardappelgratin of heek in een safraansausje met een tapanade van broccolli en jonge worteltjes ofwel rode tortelline pasta in een tomaten/kruidensausje.

     

    Uiteraard ontbreekt ook de kerststronk of de klassieke Belgische chocolademousse, deze maand op smaak gebracht met geconfijte appelsien, niet. Een assortiment Belgische kazen vervolledigt het feestmenu.

     

    Alle passagiers krijgen ook chocolade in aangepaste kerstverpakking van Neuhaus, de officiele leverancier van het Belgische Koninklijke Paleis en van Brussels Airlines, aangeboden. En wie, genietend van het in-flight entertainment, een versnapering wil kan ook kennis maken met Leonidas ijscrème. Op de korte en middelange afstandsvluchten wordt ook de b.business en b.flex service aangepast. Zo staat er in b.flex ondermeer kalkoen in zoetzure saus met aardappelgratin, gebakken appeltjes en amandelen, rozijnen en veenbessen op het menu.

     

    Ook de wijnselectie is door het eindejaarsstemming geïnspireerd. Op lange afstand kan ondermeer kennis worden gemaakt met een witte Pouilly Fuissé (Les Vieux Mûrs, 2008 Frankrijk), een rode Pessac Léognan (Château de Cruzeau, 2005 Frankrijk), een Australische Sauvignon Blanc (Omrah, Plantagenet 2009) of Jurancon (Clos Uroulat, 2008). RVH.

    www.brusselsairlines.com.

    22-12-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Château La Commanderie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Le Château la Commanderie

     

     

     

     

    In de regio Saint Emilion zorgen Magali en Thibault De Coster, met Le Château La Commanderie en Le Clos des Jacobins, voor twee erg bijzondere wijnen.

     

    Château La Commanderie is een Saint Emilion Grand Cru wijn en wordt bekomen door een mix van 85% Merlotdruiven en 15% Cabernet Franc, geteeld op een domein van zowat 6ha. Vlakbij de percelen van de wereldbekende Pomerol genieten de wijnstronken hier van een rotsachtige bodem gemengd met gekleurd zand waardoor de wijn een uitzonderlijk compleet en fijn raffinement meekrijgt.

     

    De kelders bevinden zich temidden de wijngaarden waar de fermentatie gebeurt in betonnen kelders om nadien het rijpingsproces af te ronden in eiken vaten. Château La Commanderie biedt een dieprode, elegante wijn die een olijke binding maakt met rood fruit en evenwichtige smaaktoetsen uitspreidt. De afdronk is erg aangenaam en loopt uit in een mooie fruitigheid.

     

    Le Clos des Jacobins is een Saint Emilion Grand Cru classé, geteeld op een domein van 8.5 ha bestaande uit 75% Merlot, 23% Cabernet Franc en 2% Cabernet Sauvignon. Sinds de 17de eeuw biedt deze wijngaard die geniet van een kalkachtige ondergrond die door erosie werd verrijkt, mooie vruchten aan mede door zijn zuidgerichte ligging.

     

    Sinds in 2004 de chai volledig werd gerenoveerd, kan de maturatie en de rijping plaatsvinden in houten thermogeregulariseerde kuipen. De wijnen Clos des Jacobins genieten sinds 1955 van de erkenning ‘Grand Cru classé’.

    De mooie donkerrode kleur geeft in de neus een fruitig aroma, in de mond zorgt hij voor een prettige kruidigheid, is complex en tegelijkertijd evenwichtig. Le Clos des Jacobins is onbetwistbaar een wijn van grote kwaliteit met lange bewaarcapaciteit en maakt hem derhalve bijzonder aantrekkelijk voor wijnliefhebbers . RVH.

    22-12-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toskaanse wijnen 17 en slot

    Toscane 17

    Esperienze

     

     

     

     

    Creativiteit en innovatie gaan in het project van Carlo Parenti hand in hand en vormen een ideale afsluiter van de ontdekking van enkele Toskaanse wijnroutes.

     

    Carlo, geboren en getogen in Noord Italië, heeft weinig familiale backgrounds met de wijnteelt. Na zijn universitaire studies gaat hij als manager in het bankwezen aan de slag, maar vindt in de 9 to 5 job, geen persoonlijke voldoening.

     

    Persoonlijke nieuwsgierigheid brengt hem in contact met de Toskaanse wijn, waarop hij beslist om zijn werk op te zeggen en de wijnacademie te volgen. Met succes haalt hij zijn diploma oenologie en hij start een eigen bescheiden wijnkelder op. Met de hulp van lotgenoten in Val di Cornia kan hij zijn eerste Esperienze Toscana IGT 2007 op de markt brengen, meteen een voltreffer van formaat.

     

    Voor de productie van zijn wijnen grijpt hij teug naar traditionele methodes, zijn wijn bestaat uit 70% Sangiovese en 30% Cabernet Sauvignon druiven en bezit een dieprode kleur, een krachtige wijn van 14.5% alc. gehalte die velen aanspreekt. De mooie rode kleur biedt in de neus een fijn kruidig aroma, terwijl bij de afdronk zich leuke tannines, een lichte houttoets en rood fruit manifesteren.

     

    Bij de azienda agricola Russo produceert men wijnen sinds 1998, maar de familiale wijnroots gaan vele decennia terug. De Pietrasca is een opmerkelijke witte wijn, hoofdzakelijk Vermentino, gemengd met een klein percentage Chardonnay en Calvet. Dit zorgt voor een frisse en fruitige toets en maakt de wijn tot een perfecte gezel bij lichte voorgerechten, gegrilleerde vis en fijne kazen.

     

    Toscane biedt als vakantieregio, niet alleen heel wat natuurschoon en stranden, maar zorgt in een bekoorlijk hinterland ook voor verrassende culture en historische facetten waarbij de lokale wijn en gastronomie eveneens ruimschoots aan bod komen. RVH.

    www.vinirusso.it - www.macchiondeilupi.it  







    22-12-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drink app voor Ipad

    ABSOLUT® VODKA LANCEERT  DRINK APP VOOR IPAD

    Drinkspiration iPad app helpt iedereen thuis de perfecte cocktail te maken met een interactieve gids voor de iPad.

     

     

    ABSOLUT® VODKA lanceert Drinkspiration Home Edition by ABSOLUT – een gratis drink app voor de iPad. Met meer dan 3.000 cocktailrecepten is Drinkspiration Home Edition de perfecte app om een feestje te bouwen. Blader er doorheen om nieuwe recepten te ontdekken en deel je eigen favoriete cocktailcollecties op Facebook. Drinkspiration Home Edition is meer dan een cocktailcatalogus! Je kan de mixing assistant ter hulp roepen, de HOW TO video’s bekijken en de app stelt ook jouw boodschappenlijstje samen. Voor elke cocktail krijg je stap-voor-stap mixinstructies en leuke tips.  Drinkspiration Home Edition voor iPad is vanaf nu te downloaden in de App Store.

     

    “We proberen bij ABSOLUT steeds in te pikken op de recentste digitale evoluties. Met deze app willen we de lat hoger leggen als het gaat om zelf thuis cocktails te maken. De iPad is het perfecte platform om van drankjes mixen een sociale happening te maken,” zegt Fredrick Tallroth, Senior Manager Interactive Marketing, bij The Absolut Company.

    “Eerder pakten we al uit met de Drinkspiration Bar Edition voor de iPhone maar het moet gezegd, het concept is eigenlijk nog meer fascinerend nu het geoptimaliseerd is voor de iPad. Blader door de kleurrijke cocktailbeelden en je zal merken hoe drankjes mixen tot leven komt door ze simpelweg aan te toetsen met de vingertoppen. Met videodemonstraties en instructies om duizenden cocktailrecepten succesvol te mixen, is Drinkspiration Home Edition de ideale tool voor iedereen die het leuk vindt om gasten te ontvangen – zowel voor beginners als meer ervaren cocktailshakers. “

     

    De app heeft zes voorgeïnstalleerde ABSOLUT COLLECTIONS, zes cocktailcollecties volgens zes thema’s: Red, Celebrating, Prohibition, Summer, Classics en Pre-Party. Je kan ook je eigen cocktailcollectie samenstellen en die delen via Facebook of op absolutdrinks.com. Wil je specifieke tips om bijvoorbeeld met ingrediënten die je in huis hebt, cocktails te maken dan is ook dat mogelijk. Heb je juist niet voldoende gerief in huis, dan maakt Drinkspiration Home Edition jouw persoonlijke boodschappenlijstje klaar en e-mailt het naar jou.

     

    Drinkspiration Home Edition bevat meer dan 3000 recepten. Het gaat niet uitsluitend om cocktails op basis van vodka maar even goed zijn er recepten voor cocktails op basis van gin, rum, tequila en andere sterke dranken vermeld, evenals niet-alcoholische cocktails.

    Drinkspiration Home Edition is uitsluitend bedoeld voor mensen vanaf 18 jaar. Door de app te downloaden, bevestigen de gebruikers dat ze 18 jaar oud of ouder zijn en gaan ze akkoord om de recepten uitsluitend te delen met meerderjarigen. RVH.

    www.ABSOLUT.com - www.pernod-ricard-belgium.com

    21-12-2010 om 16:02 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toskaanse wijnen 16

    Toscane 16

    Consortium Val di Cornia

     

     

     

    De wijnboeren uit de Vallei van de Cornia hebben zich eveneens in een regionale vereniging gegroepeerd omdat ze samen een betere promotie voor hun wijnen kunnen voeren. Een terechte beslissing omdat ze op deze manier de typische kenmerken van hun producten in een klaarder daglicht kunnen plaatsen.

     

    Op de proeftafel een uitgebreid assortiment met specifieke aandacht voor de azienda agricola Giomi Zannoni, Petrawijnen en Hide. De azienda agricola Giomi Zannoni biedt een leuke witte Cornida, een mix van Trebbiano, Vermentino en witte Malvasia met een delicate fruitige en bloemerige toets. Een mooie aperitiefwijn ook fijn bij vis en fijnere kazen. De Rodantonio 2001, een ander product van deze azienda en 100% Sangiovese, zorgt voor een volronde smaak van rood fruit en mooie afdronk. Alleszins een aanrader bij rood vlees en sterkere kazen.

     

    De Petrawijnen, gerijpt in een indrukwekkende constructie op een van de heuvelruggen, manifesteert zich via de Petra IGT Toscana, gemaakt van Merlot en Cabernet Sauvignon. Elegant met intens boeket, uitvloeiend in een pittig aroma is dit een mooie wijn voor uiteenlopende vleesgerechten. De Ebo DOC Suvereto, een mix van Sangiovese, Merlot en Cabernet Sauvignon neigt met lichte houttoets en pittige balsamico naar fijne tannines. Een wijn die evenzeer past bij sterkere kazen en geroosterd vlees.

     

    De Hide 2001 is een aangenaam verrassend buitenbeetje. Deze wijn, 100% Syrah, heeft een intense rode kleur met fijne violetnuances. In de neus is hij eerder kruidig al biedt hij in de mond mooi rood fruit, heerlijke tannines en warme volronde smaak. Met 14.5% alc. gehalte ongetwijfeld een eregast op vele feesttafels. RVH.

    www.petrawine.it







    21-12-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toskaanse wijnen 15

    Toscane 15

    Suvereto

     

     

     

    Suvereto wordt sinds mensengeheugenis vereenzelvigd als een sfeervol en typisch middeleeuws wijnstadje. De exacte oorsprong achterhalen is eerder moeilijk alhoewel er geschriften zijn van een monnik uit Bologna die melding maken van een indrukwekkend kasteel en een overvloed aan wijn, olijfolie en fruit.

     

    De vallei van de Cornia, biedt inderdaad mooie natuurlijke vergezichten, diverse rijkdommen en oude vestigingen. Deze vallei maakt trouwens meer dan terecht ook deel uit van een van de vele wijnroutes die in Toscane werden uitgetekend.

     

    Het stadje, gekenmerkt door vele smalle steegjes, middeleeuwse vestigingen, een fraai kasteel is bijzonder autoluw. Diverse oude huizen werden grondig gerenoveerd en omgetoverd tot restaurant, winkels, hotels… Il Chiostro is wellicht het meest typische voorbeeld. Een aantal oude vertrekken van het voormalig klooster werden samengebundeld en bieden een aantrekkelijk vakantiehotel met prettige ruime appartementen die een degelijke uitvalsbasis vormen om de stad en de regio op een leuke manier te ontdekken.

     

    Folklore viert nog steeds hoogtij in Toscane en zekers in Suvereto, de bezoekers kunnen zich makkelijk in het gebeuren integreren en aldus op treffende wijzen kennismaken met de vele Toskaanse tradities.

    Het ommuurd stadje biedt een prachtig versterkt slot, La Rocca, het Chiostro di San Francesco, oude kerken en een ruime waaier van musea, facetten die een bezoek aan Suvereto omvormen tot een leuke halte in deze soms nostalgische Italiaanse regio. RVH.

     





    20-12-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toskaanse wijnen 14

    Toscane 14

    Rubbia al Colle

     

     

     

     

    Een wijngaard gespecialiseerd in rode wijnen die in totaal zowat 80 ha omvat. De wijnkelder is volledig ondergronds gebouwd, de heuvel werd eerst afgegraven, de ruwbouwwerken afgewerkt en het geheel werd terug onder de aarde bedolven. Het is een rijke Etruskische archeologische regio met rijke ondergrond waar destijds ook meerdere wijnen werden weergevonden. Niet ten onrechte wordt de Val di Cornia waarin de wijngaarden zijn gelegen omschreven als Italië’s groentetuin.

     

    De nieuwe kelders die zich over meer dan 10.000m² uitstrekken zijn uitgerust met alle moderne apparatuur, straalt nochtans een enorm respect voor de natuur uit. De globale exploitatie is zelf bedruipend inzake energie door het gebruik van zonne-straling. Rubbia al Colle produceert acht verschillende rode wijnen, drie Sangiovese, drie Bordeaux blended en twee wijnen waaraan geen sulfieten werden toegevoegd, specifiek om het eigen regionaal karakter te onderlijnen.

    Ondanks het feit dat voor elke wijn dezelfde druivensoort wordt gebruikt, is smaak en intensiteit verschillend en afhankelijk van de percelen op zich, meerdere genieten immers van een microklimaat dat toch zorgt voor een eigen persoonlijkheid en als dusdanig de diversiteit aanwakkert.

     

    Op de degustatietafel de Tuttu Natura IGT Toscana Sangiovese, Rumpotino Val di Cornia Suverto Sangiovese DOC, Vigna Usilio Val di Cornia Suvereto Sangiovese DOC en Vigna Molisso Val di Cornia Suvereto DOC.

    De Tutto Natura, een fruitige ietwat plakkerige wijn met paarsachtige kleur is afkomstig van een wijngaard waarin geen chemische stoffen worden gebruikt. Zijn jeugd wordt gekleurd door mooie aroma’s die fijn uitlopen.

     

    De Rumpotini Van di Cornia Suvereto Sangiovese DOC 2004, 90% Sangiovese en 10% Ciliegiolo heeft zijn natuurlijke karaktertrekken, jeugd en frisheid weten te bewaren. Deze wijn is aangemaakt uit stronken die in de 90-er jaren van een oude wijngaard werden gerecupereerd. De mooie tannines worden subtiel versterkt door de lichte houttoets en tonen van rode vruchten.

     

    Vigna Usilio Val di Cornia Suvereto Sangiovese DOC 2003 wordt aangemaakt met druiven die van overvloedige zonneschijn konden genieten, jammer genoeg is er slechts één perceel voor deze wijnen aanwezig. Het droge klimaat geeft de wijn een mooie volle smaak met erg lichte tannines, een lichte toets van nootmuskaat en rijpe rode vruchten met lange aangename afdronk.

     

    De Vigna Molisso Val di Cornia Suvereto DOC 2004 is een blend van Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot en Syrah, die alle op de hoogst gelegen gronden werden aangeplant. De rotsachtige ondergrond zorgt voor de donkerrode kleur, in de neus toetsen van rode vruchten met fijne smaakpaletten in de mond. RVH.

    www.arcipelagomuratori.it

     







    19-12-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En 7de ETAP hotel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wat bracht de Sint ? Een 7e Etap Hotel!

     

     

     

     

    Dit jaar bracht Sinterklaas een groot cadeau naar de stad Brussel: een Etap Hotel! Het merk heeft er voor gekozen om haar 7e vestiging in Ruisbroek te openen, in navolging van Charleroi, Brussel, Luik, Antwerpen, Raeren en Brugge. Met meer dan 400 hotels is Etap Hotel Europees leider op het vlak van budgetvriendelijke hotels. Het merk biedt "het allerbeste tegen de laagste prijs" en gaat actief verder met haar ontwikkeling in Europa en vooral België.

     

    Het Etap Hotel Brussels South Ruisbroek ligt aan de westelijke ring rond Brussel en is dus gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de wagen, zowel vanuit het centrum van de hoofdstad als vanuit Parijs. Het hotel is de ideale plaats voor een zakenreis of een toeristisch weekendje in Brussel en telt 124 kamers van de nieuwe 'Cocoon' generatie, die uitgedacht werd door designer Paul Priestman en het Innovations en Design team van de Accor groep. De combinatie tussen functionaliteit, optimaal gebruik van de ruimte en comfort geeft het Etap Hotel een eigentijdse designlook.

     

    124 'Cocoon' kamers : Rustgevende, zachte kleuren en een opwaardering van licht, volume en materialen liggen aan de basis van het gevoel van welzijn dat men meteen krijgt wanneer men een 'Cocoon' kamer binnenkomt. Door de vele led-lichtbronnen kunnen verschillende sferen gecreëerd worden en zelfs de douche beschikt over veranderbare, veelkleurige verlichting.

     

    Een ander pluspunt van dit concept: een flat-screen televisie, multimedia-aansluiting en satellietzenders, een dekbed en een fleece deken, een ruime douchecabine, een grote spiegel met ingewerkte kapstok, een antislip vloerbedekking, extra stopcontacten en een apart toilet.

     

    Het Etap Hotel Brussels South biedt twee types 'Cocoon' kamers, met twee of drie comfortabele bedden, en drie kamers voor personen met een handicap. Alle kamers hebben een 24/24 service en dat alles vanaf €49 per nacht. Dat is het allerbeste tegen de laagste prijs!

     

    Levendige kleuren, ledverlichting, spel van transparantie en ronde meubels, ... Ook de publieke ruimtes werden opnieuw uitgewerkt om meteen een gevoel van ruimte en openheid te creëren.

    De ontbijtzaal baadt in een moderne, kleurrijke en slim verlichte sfeer en biedt een kwaliteitsvol buffet à volonté voor de prijs van 7 euro per persoon. De ontvangstruimtes zijn uitgerust met een gratis WIFI-verbinding, een drank- en snackautomaat, comfortabele zetels en een infohoek. RVH.

     

    19-12-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!