Inhoud blog
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
  • Belgische labels
  • Juttu-winkel in Luik
  • Koning Comfort troont op het terras
  • Magic drops glow
  • Ontdek de Oostkantons in de lente
  • Unisa
  • Swatch X Tate gallery collection
  • Swatch X Tate gallery collection
  • Citizen Series 8
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    16-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anne Marie Aucouturier
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Anne-Marie Aucouturier: nieuwe Director of Sales & Marketing van Crowne Plaza Brussels City Centre – ‘Le Palace’.

     

     

     

     

     

    Crowne Plaza Brussels City Centre – ‘Le Palace’ aan het Brusselse Rogierplein heeft Anne-Marie Aucouturier benoemd tot Director of Sales & Marketing. Anne-Marie Aucouturier heeft het voorbije decennium een zeer ruime commerciële ervaring opgedaan in de deluxe hotellerie over de gehele wereld. De laatste twee jaar was Anne-Marie werkzaam bij Intercontinental Hotels Group - EMEA Global Sales Centre in Engeland en maakte zij zo kennis met het Crowne Plaza Brussels City Centre – ‘Le Palace’.

     

    ‘Wat mij zo aanspreekt bij het Crowne Plaza Brussels City Centre – ‘Le Palace’ is dat na de renovatiewerkzaamheden van de afgelopen 5 jaar en dankzij een verbeterd strategisch beleid het hotel  een zeer belangrijke plaats in de Brusselse en  internationale hotellerie terug heeft ingenomen. Zo verbeterde het fenomenaal het kamer- en vergaderproduct en kwam het  als eerste op de markt met een zintuigen prikkelend vergaderconcept ‘Balanced Senses®, for solid meeting results’. legt Anne-Marie uit. ‘Na 100 jaar kan het hotel nog steeds beschouwd worden als ‘young & beautiful’ en dat is wonderbaarlijk!  En dan te weten dat het daar niet bij gaat blijven...’

     

    Anne-Marie Aucouturier zal het salesteam bestaande uit: Andrea Kupper, Maarten Stevens, Claire de Tressan en Wencke Maria Schonheyder aansturen en is verantwoordelijk voor het bepalen en uitvoeren van de algehele sales & marketing strategie op korte en lange termijn. RVH.

    anne-marie.aucouturier@cpbxl.be

     

     

     

    16-03-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In sight micro
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    In-Sight Micro: het kleinste, slimste en simpelste optische systeem ter wereld.

     

                                                                           

     

                                                                               

     

    Klein. Slim. Simpel. Dat zijn de drie kenmerken van Cognex' nieuwe prestatie: het In-Sight Micro vision-systeem van de nieuwste generatie. In-Sight Micro is een compleet optisch systeem in een bijzonder kleine verpakking van slechts 30 mm x 30 mm x 60 mm. Samen met de nieuwe, intuïtieve EasyBuilder configuratiesoftware en de slimme VisionView operator interfaceweergave betekent In-Sight Micro een revolutie in de wijze waarop mensen beeld benaderen en gebruiken.

     

    "Het echt revolutionaire aan het In-Sight Micro vision-systeem is dat machine vision hiermee veel betaalbaarder en daardoor voor veel meer mensen toegankelijk wordt," zo zegt Justin Testa, de Senior Vice President van Cognex. "Zelfs gebruikers die hier geen ervaring hebben, kunnen deze toepassingen nu zonder problemen installeren en gebruiken."

     

    De In-Sight Micro is een compleet optisch systeem ter grootte van een remote-head camera en is daarom ideaal voor gebruik in zeer krappe ruimtes op robots, productielijnen en machines. De In-Sight Micro kan ook flexibel worden aangebracht dankzij een unieke, non-lineaire calibratietool. Hiermee kan de In-Sight Micro worden bevestigd onder een hoek van tot 45 graden, zodat hij ook voor moeilijk te bereiken applicaties kan worden gebruikt.

     

    Er zijn vijf nieuwe modellen van de In-Sight Micro beschikbaar in verschillende prijs-, prestatie- en resolutieklassen, waaronder een model met een resolutie van twee megapixels. In-Sight Micro bevat de Cognex vision tool library voor het breedste spectrum aan optische applicaties binnen de breedste waaier aan industriële toepassingen. RVH.

    www.cognex.com/micro

     

     

     

    16-03-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonnebank-douche

     

    Sentavi introduceert nu ook hoekmodel 'Sunshower Comfort'

    De zonnebank-douche nu voor iedereen bereikbaar

     

     

     

     

     

    Het effect van een zonnebank onder de douche, of het beste van 2 werelden? De 'Sunshower Deluxe' bestond reeds als inbouw in de douchewand. Maar nu is er ook de veel flexibeler 'Sunshower Comfort', gewoon in de hoek van een douchecabine  geplaatst zonder bouwkundige ingrepen. Daardoor wordt ook het prijskaartje haalbaar voor een breder publiek. Het doucheritueel wordt dan een combinatie van water en licht, de huid kleurt terwijl men geniet van frisheid en warmte. Het UV-licht van de Sunshower heeft bovendien hetzelfde effect als zonlicht op de aanmaak van de zo broodnodige vitamine D.

     

    U neemt u eigen zon mee onder de douche, want het exclusieve bruiningssysteem werkt terwijl men een douche neemt. Door een unieke combinatie van filters, lampen en reflectoren bestrijkt de Sunshower het gehele lichaam. Het licht benadert het UV-spectrum van natuurlijk zonlicht en hierdoor zorgt het systeem op een verantwoorde en prettige wijze voor een natuurlijke, egaal bruine huidtint. Door de dubbele UV-filter wordt de huid optimaal beschermd. Heel geleidelijk bouwt de kleur van de huid op. Daarvoor hoeft het douchepatroon niet te worden aangepast. Tijdens de dagelijkse douche kan je het programma gewoon activeren voor een afgewogen hoeveelheid zonlicht, wanneer je dat zelf wenst.

     

    De Sunshower Comfort wordt eenvoudigweg met twee bevestigingsbeugels in de hoek van de douche gemonteerd en is verkrijgbaar in witte en zwarte glasuitvoering (180 cm hoog en 30 cm diepte). De glasplaat functioneert als een touch screen paneel, waarmee de tijd kan worden ingesteld. Door de keuze in verschillende programma’s kan je zelf bepalen hoeveel zonlicht je wilt ontvangen. Maar door de beperkte tijd van 5 à 10 minuten hoef je geen zonnebrandolie aan te brengen. Het is wel belangrijk om oogbescherming te gebruiken tijdens het douchen-bruinen. Aan mensen met een hele lichte huid wordt het gebruik van de Sunshower afgeraden. RVH.

    www.sentavi.com en www.eauzon.be

     

    16-03-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europcar

     

    Happy Days en Visa Carrefour kiezen voor Europcar

     

     

     

     

    Het getrouwheidsprogramma Happy Days en de financiële diensten van Carrefour hebben Europcar als partner gekozen om hun klanten exclusieve voordelen te kunnen bieden.

     

    De Happy Days-kaart bestaat sinds september 2000 en is de meest verspreide getrouwheidskaart in België. Er zijn bijna 5 miljoen kaarten in omloop, wat betekent dat Happy Days zo’n 60% van de Belgische gezinnen bereikt. Door punten te sparen, genieten de klanten in de vestigingen van Carrefour, GB en Express vele voordelen, mede dankzij de samenwerking met merken als Europcar of Walibi.

    Wat zijn de voordelen bij Europcar? 10% korting bij de huur van een bestel- of personenwagen, plus een korting bij een reservatie op voorhand!

     

    De Carrefour Visa-kaart wordt door meer dan 200.000 kaarthouders over heel de wereld gebruikt. Door met deze gebruiksvriendelijke betaalkaart bij Carrefour, GB en Express te betalen, kunnen de klanten van verschillende kortingen en van een soepele betalingsmethode genieten. Houders van een Carrefour Visa-kaart krijgen vanaf nu 10% korting bij de huur van een bestel- of personenauto en krijgen een korting bij reservaties op voorhand.

     

    Voor Happy Days en de houders van de Carrefour Visa-kaart was de keuze om met Europcar in zee te gaan vanzelfsprekend: als leider op de Belgische autoverhuurmarkt beschikt Europcar over de grootste huurwagenvloot en is dus in staat om snel aan de vraag van de Happy Days-leden en de Carrefour Visa-kaarthouders te voldoen. RVH.

     

     

     

    15-03-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paashaas

    Paashaas verstopt 20000 paaseieren in Bruparck

    Paaseierenjacht in Brussels familiepark op zondag 23 en maandag 24 maart

     

     

     

    Het Brusselse familiepark Bruparck organiseert naar jaarlijkse gewoonte op paaszondag en paasmaandag haar populaire paaseierenjacht.  Alle kinderen tot en met 10 jaar mogen dan naar hartelust paaseitjes rapen in The Village. Voor haar paaseierenjacht werkt Bruparck samen met chocoladefabrikant Milka, die niet minder dan 20000 paaseieren laat aanrukken. Naast chocolade paaseieren geeft Bruparck ook een aantal "superpaaseieren" weg, met toegangstickets voor Océade en Mini-Europa en bioscooptickets van Kinepolis. Wie zijn mandje vol heeft kan handjes schudden met de paashaas of spelenderwijs leren tijdens één van de leuke paasworkshops. De paaseierenjacht vindt plaats tussen 13u30 en 16u30. Inschrijven kan via de website www.bruparck.com 

     

    De paasklokken zullen ook dit jaar Bruparck niet vergeten. Al meer dan tien jaar tovert Bruparck op paaszondag en paasmaandag het speelplein van The Village om tot een een van de meest geliefde plekjes van de paashaas. "Onze paaseierenjacht is ieder jaar een enorm succes", zegt Robert Van Lancker, Event & Marketing Manager van Bruparck. "Ook de huidige generatie kinderen vindt paaseieren rapen nog altijd even leuk als de generaties voor hen. Om de paaseierenjacht vlot te laten verlopen delen wij de kinderen per leeftijdscategorie in en in groepjes van maximum tien kinderen. Op die manier krijgt iedereen evenveel kans om zijn mandje te vullen met overheerlijke paaseitjes."

     

    Naast paaseieren rapen organiseert Bruparck een aantal leuke workshops, zoals paasklokjes beschilderen of paasmobieltjes maken. Wie er zelf wil uitzien als een paashaas kan langsgaan bij de grimeurs van Bruparck.

    De organisatie "Groene 4x4" bezorgt ook kinderen die in een rolstoel zitten een onvergetelijke Pasen, door hen een gratis ritje met koets en ezel doorheen het park aan te bieden.

     

    Een dagje Bruparck is steeds de moeite waard. Met Océade, Kinepolis, Mini-Europa en The Village heeft Bruparck alle troeven in huis om zowel bij zonnige als druilerige dagen haar bezoekers te entertainen.

    In The Village kan iedereen terecht voor een snelle snack, lekkere lunch of uitgebreid diner. Kinderen kunnen zich uitleven op de echte Venetiaanse paardenmolen en het gratis speelplein. 's Avonds is het aangenaam vertoeven in de vele sfeervolle etablissementen die The Village rijk is.

     

    Wat de weergoden ook in petto hebben, Bruparck is zonder meer de ideale bestemming voor een daguitstapje in het voorjaar. RVH.



    15-03-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christel cabanier
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Christel Cabanier alias Miss BLOOM en General Manager

     

     

     

     

     

    Hotel BLOOM!, het moderne hotel aan de Brusselse Koningsstraat staat sinds deze maand onder leiding van de dynamische en modieuze Christel Cabanier. Een schot in de roos voor Hotel BLOOM!

     

    Christel Cabanier (37) was de laatste 10 jaar met veel plezier werkzaam bij Park Plaza Astrid Antwerp in de functie van Operations Manager. Haar droom was echter een hotel te vinden dat volledig bij haar zou passen: vlot, modern, dynamisch, van deze tijd, vernieuwend en zelfs vooruitstrevend. Wat dat betreft hebben Hotel BLOOM! en Christel Cabanier elkaar echt gevonden.

     

    Christel is geboren en getogen in België en heeft de afgelopen jaren vooral in Antwerpen vertoefd. Over Brussel zegt zij: ‘Ik heb de laatste maanden veel tijd doorgebracht in Brussel om de laatste ‘trekpleisters’ van de stad beter te leren kennen. Ik ben absoluut verrast hoe modern en vooruitstrevend Brussel is geworden. Brussel bruist en met de komst van moderne hotels en restaurants kan het wedijveren met grote steden als Amsterdam, Parijs of Londen!’

     

    Naast het dagelijks beleid van het hotel zal Christel er ook voor zorgen dat Hotel BLOOM! de positie van ‘uniek, modern, vooruitstrevend, vernieuwend’ zal blijven behouden.  ‘Ik laat mij omringen door jonge en enthousiaste mensen, die zich als het ware ‘één voelen’  met Hotel BLOOM!  en die zin hebben in een moderne werkplek’ aldus Christel Cabanier alias Miss Bloom! Christel is ook te zien als jurylid in het programma ‘Mijn Restaurant’ bij VTM

     

    Hotel BLOOM! beschikt over 306 kamers en 12 frisse en praktische vergaderzalen. De kamers krijgen een muurbeschildering, gerealiseerd door jonge kunstenaars, studenten van de beste kunstscholen en academies in Europa. Momenteel telt Hotel BLOOM! al 150 kamers met een muurbeschildering. Iedere maand worden hier een 25tal aan toegevoegd. Volgens planning zullen alle 306 kamers tegen eind 2008 beschilderd zijn. RVH.

    www.hotelbloom.com

     

     

    15-03-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moederdag 2008

     

     

     

     

    MOEDERDAG 2008

     

     

     

     

    De Silver Crystal vlinder staat dit jaar centraal in de Moederdagcollectie en zal menig interieur vast en zeker nog jarenlang sieren.

     

    Om moederdag extra speciaal te maken heeft Swarovski haar nieuwe collectie vlinders voorzien van speelse kristalkleuren. De elegante en geraffineerde vlinder weerspiegelt de tedere band tussen moeder en kind. In het westen staat de vlinder symbool voor verlichte zielen; in het oosten geldt deze fraaie verschijning door zijn gratie en teerheid als het symbool van de vrouw. De collectie laat het artistieke karakter kristal optimaal tot zijn recht komen en is uitgevoerd in een reeks unieke kleuren

     

    Swarovski heeft dit jaar ook een collier ontworpen voor moeder: ‘Elated’. De hanger is voorzien van innovatieve faceteffecten en bestaat uit één enkele kristal in opaal- en rozetinten. RVH.

    www.swarovski.com

     

     

     

    15-03-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dprintfit pro

    SPEEL VOLGENS JE EIGEN REGELS MET DE

    NIEUWE REEBOK ‘SPRINTFIT PRO’ VOETBALSCHOEN

     

     

     

    REEBOK LANCEERT ZIJN BEST ZITTENDE VOETBALSCHOEN TOT OP HEDEN

     

     

     

    Reebok kondigt de lancering aan van de ‘Sprintfit Pro’, de best zittende voetbalschoen van Reebok tot op heden. De schoen zit fantastisch dankzij de Kinetic Fit System technologie van Reebok – een reeks rekbare stroken in het bovenstuk die buigen en draaien om zich zo aan te passen aan de natuurlijke bewegingen van je voeten, onafhankelijk van hoe je speelt. De schoen zal worden gedragen door topspelers, inclusief Thierry Henry, Andriy Shevchenko, Iker Casillas and Ryan Giggs.

     

    ‘Sprintfit Pro’ is de meest gesofisticeerde voetbalschoen die Reebok ooit heeft gemaakt.  Het voortreffelijk zachte K-Skin bovenleer bevordert zowel flexibiliteit als verluchting en creëert een comfortabele omgeving voor de voet tijdens het spel. Het zorgt ook voor de perfecte mix van duurzaamheid en balgevoel. Aan dit laatste aspect, een eis van topspelers, wordt voldaan zonder compromissen te sluiten.

    Thierry Henry, speler van Barcelona en Frankrijk zei het zo: “De Sprintfit schoen wordt steeds beter en beter. Ik vind het heerlijk dat deze schoen mij in staat stelt mijn natuurlijk spel te spelen. Hij voelt aan alsof hij een aanvulling is van mij."

     

    Sprintfit is verkrijgbaar met verwijderbare studs en met vaste studs en kost 150 €. RVH.

    Consumenteninformatie: 02/477 19 70

     

     







    14-03-2008 om 08:40 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het mooiste van Ierland

     

     

     

    HET MOOISTE IN HET NOORDEN VAN IERLAND

     

     

     

     

     

    De ongeschonden natuur en de culturele rijkdom zijn de toeristische troeven van de provincie Ulster, het noorden van Ierland.

     

    Het graafschap Donegal, in het uiterste noordwesten, is een regio waar in eerste instantie de natuurliefhebbers aan hun trekken komen. Het landschap is fascinerend mooi en de kusten zijn spectaculair.

     

    De Sperrin Mountains (www.sperrinstourism.com) zijn een bijzondere bestemming, het terrein voor actieve vakanties, voor fietsers en wandelaars die eindeloze landwegen en bergpaden vinden door het maagdelijke landschap. De Sperrins zijn daarenboven bekend voor hun erfgoed en cultuur, de bewoners voor hun warmte en gastvrijheid. De route door het binnenland, door een gebied waar de natuur tot aan de horizon reikt, biedt in de buurt van de Sperrins, het Glenveagh National Park. (www.glenveaghnationalpark.ie/)

     

    Ulster heeft nog meer in petto en u komt overal vrij makkelijk, want de afstanden zijn klein en de wegen rustig. Hier wordt geleefd op het ritme van de natuur. Zeker in Yeat’s County, het land van een van de grootste Ierse schrijvers, William Butler Yeats. Of in de Mourne Mountains (www.mournemountains.com),  waar u kunt wandelen in het desolate landschap en over bewegwijzerde paden als de Ring of Gullian en Glen River Path. Nog een toeristische topper zijn de vijftien Gaeltacht Islands, bekend voor rotsklimmen, wandelen, vogelobservatie en vooral voor de unieke oceaanlandschappen.

     

    Vanzelfsprekend reist u ook naar Antrim en naar de Giant’s Causeway (www.giantscausewayofficialguide.com ) , de machtige basaltzuilen die loodrecht oprijzen uit de zee. Noord-Ierland betekent natuur, Noord-Ierland is surfen en duiken, zwemmen en zeilen, wandelen en fietsen, golfen en paardrijden. In de dorpen kunt u terecht in typische hotels of in guest- en farmhouses, in pubs waar u tot laat in de avond kunt nagenieten van een dag in de natuur.

    Voor iets meer drukte reist u naar de stad, naar Belfast en naar Derry. Net als overal in Ulster zult u zich ook daar thuis voelen, in de gezellige stadsbuurten en in de beste pubs van Noord-Ierland. (www.belfasttourism.com of www.derryvisitor.com)

    Het noorden van Ierland biedt een rijk erfgoed van historische huizen, tot de middeleeuwse kastelen en de prachtige tuinen (www.heritageisland.com ). RVH.

    www.discoverireland.com

    14-03-2008 om 08:38 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sanra Otero
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Sandra Otero Fernandez

     

     

     

     

    Sandra Otero Fernandez werd benoemd tot Sales & Marketing Directeur in het Radisson SAS Royal Hotel in Brussel.

     

    Sandra, geboren in België in 1977, begon haar professionele carrière in 2000 in Brussel bij het Hyat Hotel Barsey, het Regent Palace Hotel in Londen en het Royal Windsor Hotel in Brussel.

     

    In 2003 vervoegde ze de Rezidor Hotel Groep en begon ze in het Radisson SAS Royal Hotel  in Brussel als Sales Manager waar ze in 2004 opklom tot Assistant Director of Sales. Na een periode als interim Director of Sales & Marketing werd ze begin dit jaar benoemd tot Director of Sales & Marketing voor het Radisson SAS Royal Hotel waar ze de leiding heeft over een verkoopsploeg van 4 mensen.

     

    Sandra spreekt Frans, Spaans en Engels en behaalde een graduaatsdiploma aan ISALT en een licentie in Toerisme aan de ULB. RVH.

    www.radissonsas.com.

    14-03-2008 om 08:37 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geurende lifestylekaarsen

    Geurkaarsen geïnspireerd op de laatste lifestyletrends

     

     

     

     

     

     

    Met het nieuwe gamma geurkaarsen stemt Spaas zijn assortiment sfeervol af op de lifestyle en mode van vandaag. En of je nu voor een subtiele toets of uitgesproken aroma gaat, de nieuwe geurkaarsen van Spaas verwennen elke neus. Een vleugje regenwoud in de woonruimte, een verkoelende bries in de badkamer of een zoet fruitig accent in de tv-hoek. De vernieuwende geuren van Spaas, gebaseerd op de laatste lifestyletrends, gunnen jezelf en je interieur een extra dimensie.

     

    Het nieuwe geurgamma is innovatief op meerdere vlakken. Niet alleen werden er nieuwe geuren geselecteerd, de geurperformantie is ook verder geperfectioneerd.

    Binnen het verruimde geurgamma werd een nieuwe versie opgenomen van de succesvolle klassieker vanille: White Cake Vanille. Een geur die je doet dagdromen van bruine suiker en vanille, met een verfijnd citrusaccent en een zweem van zoete amandel. Ook in Berry Cocktail komt een zoete geur je tegemoet, maar dan met een exotisch tintje van rood fruit zoals veenbessen en frambozen. Voor een even energieke als exotische sfeer zorgt Tropical fruit, een zinnenprikkelende geur die verleidt als geen ander.

     

    Ronduit verfrissend is Fresh nature waarmee je ahw. een stukje regenwoud in huis haalt. Een fris, groen aroma met bamboetoets. Zorgt ook voor verkoeling binnenshuis: Waterflowers geïnspireerd op waterplanten. Dauwachtige, groene geuren en bergamot voeren de boventoon, met een subtiel parfum van waterlelie,  lotusbloemen en orchidee.

    Een karaktergeur apart is Exotic Wood, voor liefhebbers van een warme, krachtige en pittige geur. Deze specifieke mengeling van verschillende kruiden en houtsoorten resulteert in een rijke en weelderige essence, met o.m. kardemon, jasmijn, zwarte peper en sandelhout. RVH..

     









    13-03-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.crus van de Roussillon III

    Crus van de Roussillon: schatten van hun terroir…(III)

     

     

     

     

     

    Naast de Côtes du Roussillon Villages, behoren ook de wijnen Les Aspres tot de schatten van de uitzonderlijke wijnregio.

     

    Côtes du Roussillon Les Aspres

    Van een ongelooflijke diversiteit strekt Les Aspres zich uit over Vallespir, langsheen uitlopers van de Conflent en terrassen van de Riberal, de oevers van de Tech met zijn vele keien, van Banyuls-dels-Aspres tot aan de dicht begroeide toppen in de buurt van de Prieuré de Serrabona, passerend langs Thuir, hoofdstad van dit terroir, met op de achtergrond het silhouet van de Canigou.

     

    Deze regio, waarvan de wilde schoonheid vaak nog helemaal intact is, omvat tal van vestigen van de destijds machtige Orde van de Tempeliers. Als voormalig versterkte stad is Thuir het economisch centrum maar ook dat van de wijn, met twee musea die zowel het cultureel erfgoed als het natuurpatrimonium op een geanimeerde manier in de kijker plaatsen.

     

    Côtes du Roussillon Les Aspres, oftewel de benjamin van de Crus uit de Roussillon (uitsluitend rood), is de fiere vertegenwoordiger van een klei-leisteenhoudend en klei-grindhoudend terroir dat garant staat voor krachtige wijnen, maar van een onvergelijkbare finesse. Zoals alle Crus van de Roussillon zit het gemiddeld rendement erg laag, rond 33 hl/ha.

    Aanbod : Aspres (ã C. Geoffroy-Morel - CIVR) – Prieuré de Serrabone (ã M. Jauzac – CDT 66) – Sainte Colombe (ã Goyhenex - CIVR) Canigou vu de Ste Colombe (ã Goyhenex - CIVR) RVH.

     





    12-03-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crowne Plaza

     

     

    Jarige Crowne Plaza Brussels City Centre trakteert.

     

     

     

    Het Crowne Plaza Brussels City Centre – ‘Le Palace’ aan het Rogierplein viert dit jaar haar 100jarig bestaan en trakteert het personeel op een fitness ruimte. De fitness werd op 27 februari officieel geopend door de heer Emile Dereymaeker, gedelegeerd bestuurder, en mevrouw Carine Verstraeten, algemeen secretaris van de Vereniging ter Bevordering en Promotie van Brussel 1886 vzw en verantwoordelijk voor de organisatie van de 20 km door Brussel.

     

    Op zondag 25 mei om 15u00 start  voor de 29ste keer de 20 km van Brussel vanaf de esplanade van het Jubelpark.  Dit jaar wordt het aantal deelnemers beperkt tot 25.000 om daarmee de kwaliteit van de wedloop te kunnen handhaven. Ook werd de vertrekzone hiervoor verbeterd. Deelnemers kunnen zich inschrijven van maandag tot en met vrijdag van 9u tot 18u bij het kantoor van de Vereniging ter Bevordering en Promotie van Brussel 1886 vzw of via de website www.20kmvanbrussel.be. 15€ inschrijfgeld.

     

    100 jaar Le Palace

    Om precies te zijn werd op 28 november 1908 de eerste steenlegging gedaan. Het hotel moest in 1910 af zijn vanwege de Wereldtentoonstelling in Brussel. Op 1 september 1910 opende ‘Hotel Palace’ als zeer luxueus hotel met ‘500 kamers, voorzien van badkamer, telephone met een buitenlijn vanaf 7,5 FB per kamer, ‘verlichting en bediening inbegrepen’, zoals terug te lezen is in een advertentie uit die tijd.

     

    Na 5 jaar intense renovatiewerkzaamheden heeft het hotel vandaag de dag de allure van een deluxe hotel teruggekregen en neemt het langzaam maar zeker de plaats weer in van een ‘Palace’ van toen.  Het hotel viert het 100 jarig bestaan met promoties en festiviteiten voor personeel, gasten en klanten. Een speciale blog werd ontwikkeld zodat men op de voet kan volgen wat maand per maand gepland staat.  RVH.

    http://blog.crowneplazabrussels.be

     

    Crowne Plaza Brussels City Centre – ‘Le Palace’ - Ginestestraat 3 - 1210 Brussel

    T : +32 (0)2 203 62 00

    info@cpbxl.be - www.crowneplazabrussels.com

     





    12-03-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nacht van de geschiedenis

    Nacht van de geschiedenis

     

     

     

     

    Dinsdag 18 maart organiseert het Davidsfonds de zesde Nacht van de Geschiedenis. Het thema van dit jaar is ‘Naar men zegt …’ en dat zet de mondelinge geschiedenis in de kijker.

    Geschiedenis is immers meer dan geschreven bronnen. Oude verhalen, legendes, spreekwoorden, straatnamen, verloren gewaande liederen, bedreigde dialecten, getuigenissen … behoren evenzeer tot ons erfgoed. Helaas is dit erfgoed vaak bedreigd.

    Davidsfondsafdelingen, heemkundige kringen, archieven, musea, scholen en andere organisaties steken met een gevarieerd programma, de handen uit de mouwen. Op dezelfde avond vindt ook de Nacht van de Historische film plaats. In alle Kinepolis –complexen van Vlaanderen en Brussel ontdekt u films die u meer vertellen over bekende of beruchte personen. Markante persoonlijkheden die onze geschiedenis mee hebben gekleurd. In totaal worden op 18 maart meer dan 220 historische activiteiten georganiseerd. RVH.

    www.davidsfonds.be/nacht

     

    12-03-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PLI-burgbad
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Pli-burgbad

     

     

     

     

    De symbiose tussen mens, natuur en ruimte is het credo van de ‘Pli’-lijn van burgbad uit het merksegment burg Solitaire Selection. Door organische vlakken en hun spannende samenspel met rechthoeken en vierkanten geïnspireerd zet de wastafel-variant amorph aan tot zinnelijke onthaasting. Hierbij zorgt het liefhebbersstuk met geraffineerde vormgeving voor effectieve accenten door klassieke wastafelgeometrie naadloos en met vloeiende lichtheid in een buitengewoon zacht gecontoureerd waskom te laten overgaan. RVH.

    11-03-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.crus van de roussillon II

    Crus van de Roussillon: schatten van hun terroir…(II)

     

     

     

     

    Na de Côtes du Roussillon Villages Caramany en Latour de France, nu enige aandacht voor de Lesquerde en Tautavelwijnen.

     

     

    Côtes du Roussillon Villages Lesquerde

    Lesquerde wordt gelinkt aan ijzer met een ijzerhoudende rots temidden van het dorp, getuige ook zijn ijzermijnen die vorige eeuw werden ontgonnen. Vandaag is dit dorp in Haut-Fenouillèdes vooral gekend om zijn opmerkelijk terroir, waar tot groot geluk van veel fijnproevers ook truffels worden gekweekt.

     

    Wat wijnterroir betreft, buiten het feit dat dit het kleinste is van heel de Roussillon, is de Côtes du Roussillon Villages Lesquerde ongetwijfeld een van de meest originele: de hellingen zijn op basis van granietzand, die vermengd met ijzer en gipskristallen voor heel minerale, fruitige en florale wijnen zorgen: Lesquerde (ã Goyhenex - CIVR) – Arènes de granit

     

    Côtes du Roussillon Villages Tautavel

    Aan de voet van de Corbières, gedomineerd door de Torre del Far die de vlakte van de Roussillon beschermde, is Tautavel vandaag wereldwijd gekend voor zijn Caune de l’Arago, een prehistorische grot die de oudste bekend Europese man herbergde 450 000 jaar geleden.

    Wijnranken, witte kliffen, een verbluffend panorama op de Pyreneeën, de Corbières en zijn kastelen van de Katharen…

    Tautavel is naast zijn historische en prehistorische rijkdom ook dé streek voor buitenactiviteiten!

     

    De AOC Côtes du Roussillon Villages Tautavel omvat een kalk en klei-kalkhoudend terroir dat kracht en complexiteit biedt aan de wijn, steeds verfijnd en elegant: Vingrau (ã CIVR)  – Vigne en terrasse (ã Goyhenex - CIVR) – 029 (ã Goyhenex - CIVR)

     

    De CRV Caramany, Latour de France, Lesquerde en Tautavel zijn vooreerst Côtes du Roussillon Villages voor rode wijnen. Deze 4 terroirs onderscheiden zich door hun originaliteit, hun specifieke productie en opmerkelijke expressiviteit. De wijnen zijn traditioneel afkomstig van zeer oude wijnstokken carignan, grenache noir, lladoner pelut, maar ook syrah en mourvèdre. RVH.

     





    10-03-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)


    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!