Inhoud blog
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
  • Belgische labels
  • Juttu-winkel in Luik
  • Koning Comfort troont op het terras
  • Magic drops glow
  • Ontdek de Oostkantons in de lente
  • Unisa
  • Swatch X Tate gallery collection
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    06-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ricard !

    2011 wordt het jaar van RICARD - Fles ondergaat metamorfose

     

     

     

    Ricard, de enige echte pastis uit Marseille, krijgt een nieuwe look. Het silhouet van de bekende Ricard fles onderging een metamorfose. De nieuwe fles zal in de loop van maart 2011 in de winkelrekken staan. Met deze restyling wil het grootste spiritmerk in België, zijn vooruitstrevende visie op marketing bevestigen, zijn premium karakter benadrukken en tegelijk zijn populair karakter behouden.

     

    Het nieuwe design van de fles is geboren in Londen bij het agentschap Coley Porter Bell. Het resultaat : een geactualiseerd en uniek gezicht voor een klassieker van formaat. De creatie rust op een rechthoekig voetstuk naar het beeld van het rechthoekige logo van Ricard waarvan de vorm aan de basis ligt van de structuur van de fles. Vanuit dit creatief gegeven vertrekken de pure en moderne lijnen van deze nieuwe fles op natuurlijke wijze. Het logo is in beide zijkanten van de glazen fles in diepdruk aangebracht wat verwijst naar de onuitwisbare indruk die Ricard doorheen de tijd heeft achtergelaten.

     

    Het etiket bestaat uit drie delen om elk van de herkenbare codes van Ricard tot zijn recht te laten komen: het Ricard logo, het acanthusblad en de vermelding “Pastis de Marseille” en tot slot de handtekening van de oprichter “Paul Ricard, créateur”. Het ontwerp van de drie etiketten is in perfecte harmonie met de vorm van de fles.

     

    Tot slot is “Depuis 1932” bovenaan in de glazen fles gegraveerd. Het jaartal verwijst naar het constante vakmanschap van Ricard sinds zijn oprichting en de ongewijzigde waarden die van het merk een succes maakten. Tegelijk zijn ze een waarborg voor een succesvolle toekomst.

     

    De smaak van Ricard en zijn ritueel

     

    Het recept van Ricard is een goed bewaard geheim maar de uitzonderlijke smaak is te danken aan een strenge selectie van natuurlijke ingrediënten: steranijs, zoethout,

    aromatische planten uit de Provence, pure alcohol, water, suiker en karamel.

    Ricard drink je als volgt: 1 volume Ricard (2cl) met 5 volumes fris water. Eerst schenk je Ricard in het glas, vervolgens het water, even wachten en uiteindelijk de ijsblokjes toevoegen. Ricard wordt dan troebel en het alcoholgehalte daalt tot 7,5°. Resultaat: een lichte, caloriearme (50kcal versus 80kcal voor een glas wijn), verfrissende drank.

     

    Pernod Ricard Belgium werd opgericht in april 1996 en is voor 100% een dochteronderneming van Pernod Ricard, co-leader op wereldniveau in de sector van wijnen en sterke dranken. Met een gecommercialiseerd volume van bijna 9 miljoen liter in 2010 in de Belux is Pernod Ricard Belgium één van de sterkst groeiende bedrijven in zijn sector en behoort het tot de leiders op de Belgische en de Luxemburgse markt.

    Pernod Ricard Belgium verdeelt ook de merken ABSOLUT Vodka, Chivas Regal, Havana Club, Jameson, Malibu, Mumm, Perrier-Jouët, Jacob’s Creek, Disaronno en

    Sandeman. RVH.

    www.pernod-ricard-belgium.com

     





    06-03-2011 om 11:22 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cruisen langs Adriatische kust

    MET ID  RIVA  TOURS CRUISEN LANGS DE KROATISCHE KUST

     

     

     

     

     

    Een vakantie op het water voor de Adriatische kust is een heel aparte belevenis. In de eerste plaats is er de garantie van mooi weer en belangrijker nog is de nabijheid van talloze bezienswaardigheden. Op korte afstand van het vasteland liggen prachtige eilanden en de havensteden zijn stuk voor stuk interessante historische plaatsen, goed om enkele uren aan te meren en de cultuurschatten te bewonderen. Voor een dergelijke droomcruise moet je bij reisorganisator ID RIVA TOURS zijn, dé specialist voor vakanties in Kroatië.

     

    ID RIVA TOURS stelt in zijn gloednieuwe reisbrochure twintig vaarroutes voor langs de Kroatische kust, rondreizen op het water in een mediterraan paradijs met meer dan 1000 eilanden. Regelmatig ga je aan land om de belangrijkste toeristische sites van Kroatië te bezoeken: Trogir, Split, Zadar, Šibenik, Dubrovnik en tal van andere plaatsen waar prachtige monumenten getuigen van een boeiend verleden.

     

    Typerend voor de cruises van ID RIVA TOURS is dat je regelmatig aan land gaat, niet alleen om bezienswaardigheden te bezoeken maar ook om actief te genieten van de prachtige natuur langs de kust, op de eilanden en in het binnenland. Er is bijvoorbeeld een Fiets-Vaarvakantie, een wandel-vaarvakantie, tijdens een andere vaarvakantie met afreis uit Trogir maak je kennis met het Unesco-Werelderfgoed van Kroatië, ondermeer met de 1700 jaar oude stad Split en met het natuurpark Krka waar je de beroemde watervallen kan bewonderen.

     

    NIEUW zijn de cruises voor singles, jongeren en naturisten. Uniek is de Party Cruise waarbij de reisroute onderbroken wordt voor een vierdaags verblijf op het eiland Pag, bekend van de internationale housefeesten op het strand.

     

    De ID RIVA CRUISES spreken vooral reizigers aan die houden van een ontspannende vakantie, een mix van zonnen, zwemmen en af en toe aan land gaan om het natuurschoon te bewonderen of een culturele bezienswaardigheid te bezoeken. Het reisprogramma stel je helemaal zelf samen. Als je niet wil wandelen, fietsen of iets bezoeken dan blijf je maar rustig aan boord. Het enige dat vaststaat is de vaarroute. RVH.

    De reisbrochure is gratis verkrijgbaar bij de reisagent.  www.IDRiva.be.

     

     

    06-03-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderkortingen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Thomas Cook : kinderkortingen

     

     

     

     

    Thomas Cook Airlines Belgium kondigt aan dat het voortaan kinderkortingen op vliegtickets aanbiedt. Ze is de eerste familievriendelijke luchtvaartmaatschappij in België die kortingen aanbiedt voor kinderen van 2 t.e.m. 11 jaar.

     

    Thomas Cook Airlines Belgium lanceert kortingen voor kinderen van 2 t.e.m. 11 jaar op alle vluchten uit haar aanbod met afreis vanaf 7 april 2011. In de lanceringsperiode tot 9 maart 2011 biedt het zelfs 25% korting op vluchten. Voor boekingen vanaf 10 maart zal een kinderkorting gelden van 10% (korting op de vluchtprijs inclusief taksen).

     

    Thomas Cook Airlines Belgium beschikt over 7 airbus A320 toestellen waarmee het meer dan 60 zonbestemmingen aandoet.

     

    Thomas Cook Airlines Belgium profileert zich als een familievriendelijke luchtvaartmaatschappij waarbij de vlucht voor de kinderen een feestelijk gebeuren is en voor de ouders een ontspannend moment. Aan boord krijgen kinderen een kleurboekje en potloden. Op de inflight entertainment kunnen ze grappige cartoons bekijken tijdens de vlucht. Op eenvoudige vraag zal de steward(es) babyvoeding opwarmen en in de toiletten is een luiertafel voorzien. Buggy's en kinderzitjes vliegen gratis mee. Kinderen jonger dan 12 jaar, die voor het eerst vliegen, krijgen een 'vliegbrevet' waar ze trots op zullen zijn. RVH.

     

    04-03-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een smakelijke competitie rond rijst!

    Een smakelijke competitie rond… rijst !

     

     

     

     

    Wie aan kwaliteitsrijst denkt, denkt aan Bosto… Rond dit thema zullen vijf Nederlanstalige kandidaten van de Bosto Rice Academy het vijf weken lang op VTM evenals op www.bosto.be tegen elkaar opnemen. De winnaar wordt beloond met een weekend en een kookatelier bij Wout Bru, “de” Belgische chef van het Zuiden van Frankrijk.

     

    Rijst, dé vedette van de wereldkeuken, is even smakelijk als voedzaam en is zonder twijfel het voedingsmiddel bij uitstek voor een kok die zijn creativiteit op een spectaculaire manier wil uitleven. Dit is precies de uitdaging die vijf kandidaten, uit gekozen na twee strenge selectierondes, zullen aangaan door een smakelijke creatie uit te vinden op basis van een aantal opgelegde ingrediënten, waarvan BOSTO rijst natuurlijk de belangrijkste is.

     

    De wedstrijd van de Bosto Rice Academy gebeurt onder de hoede van Wout Bru, die reeds twee Michelin sterren wist te behalen. In zijn beroemde “Chez Bru”, in Eygalières, vlakbij Saint Rémy de Provence en Cavaillon, verleidt hij de meest veeleisende smaakpapillen. Wie uit Filip, Wim, Chris, Matthijs of Evie zal de exclusieve kans winnen om deel te nemen aan een culinair atelier bij Wout Bru? Wie van hen zal een paar van de geheimen van de meest bekende Belgische kok van Zuid Frankrijk leren kennen?

     

    Vanaf 28 februari, zullen de prestaties van elke deelnemer op VTM in de vorm van korte reportages van 2 minuten worden uitgezonden.

    De kijkers zullen via de website elke prestatie punten kunnen toe kennen. Kijkers die stemmen, maken kans op een weekend genieten bij Wout Bru.

    Filip serveert een cannelloni van komkommer met makreelfilet en een Bosto selection sundari en groentensushi, Wim bereidt een rollade van piepkuiken met bospaddenstoelen en Bosto Mediterraneao rijstparels. Chris koos voor gemarineerd spek met Bosto Basmati en groentjes, Mathijs zorgt voor oosters gemarineerde Bosto snelkookrijst met een ganache van ganzenlever, oesters en appel, terwijl Evie tenslotte opteerde voor Bosto dessertrijstpudding met frambozen. Als toemaatje geeft ook Wout Bru een recept prijs, speciaal voor deze gelegenheid ontworpen, met elk van deze rijstsoorten. RVH.

    www.bosto.be 

     

     

     











    04-03-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cityjet

    CityJet opent directe-transferdienst op London City Airport

     

     

     

     

    CityJet, de regionale luchtvaartmaatschappij die vooral gekend is voor haar vluchten van en naar het hart van Londen, heeft een Direct Transfer Facility geopend op London City Airport. Dit nieuwe initiatief speelt in op het toenemende aantal passagiers die via Londen City Airport doorvliegen naar andere bestemmingen van het groeiend Europese netwerk van CityJet.  De aankondiging van de Direct Transfer Facility valt samen met de lancering van de nieuwe CityJet-routes naar Firenze, Avignon en Toulon. Daarnaast biedt CityJet deze zomer opnieuw de seizoenroutes aan naar de populaire bestemmingen Deauville en Brive vanuit London City.

     

    Passagiers die in London City Airport een aansluitende vlucht moeten nemen, kunnen direct naar de nieuwe CityJet Transfer Desk gaan, die zich net naast de grenscontrole bevindt. De reizigers worden persoonlijk begeleid langs de grens- en veiligheidscontrole en nadien rechtstreeks naar de vertrekhal of de gate voor hun volgende vlucht. Deze passagiers kunnen in de luchthaven van vertrek hun bagage voortaan ook onmiddellijk naar hun eindbestemming laten inchecken.

     

    Bij reizigers uit de Benelux zullen vooral de aansluitende vluchten naar Dundee, Dublin en Edinburgh in de smaak vallen, temeer omdat deze bestemmingen zeer gewaardeerd worden door een groeiend aantal golfers.  Bijkomend voordeel is dat CityJet geen extra kosten aanrekent voor het vervoer van golftassen en clubs. Die mogen geheel gratis mee.

    Klanten die de nieuwe CityJet Transfer Facility al hebben ervaren, zijn echt onder de indruk. Ze hebben vooral lof voor de snelheid en efficiëntie. Met een overstaptijd van slechts 30 minuten voor sommige vluchten kan CityJet echt stellen dat wij onze passagiers een van de vlotste en efficiëntste transferprocedures aanbieden, waardoor ze hun tijdsgebruik kunnen maximaliseren aldus Christine Ourmières, CEO van CityJet.

     

    Richard Gooding, CEO van London City Airport, voegde eraan toe: “Deze nieuwe dienstverlening is uitstekend nieuws voor de reizigers, want het draagt ook bij tot de ondersteuning van de nieuwe routes die door CityJet worden geopend”. RVH.

    www.cityjet.com

                                   

    02-03-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corendon hervat vluchten naar Egypte

    Corendon hervat vluchten naar Egypte

     

     

     

     

    Touroperator Corendon herstart zijn activiteiten in Egypte en zal vanaf 19 maart weer 3 keer per week vliegen op de populaire zonbestemming. Vanaf 19 maart vliegt Corendon iedere woensdag en zaterdag vanuit Amsterdam naar de populaire badplaats Hurghada. Vanaf 23 maart vliegt Corendon ook weer naar Luxor, de startlocatie van alle Nijlcruises. Tegelijk lanceert Corendon een aantal super promoties.

     

    “Wij zijn verheugd dat we Egypte weer kunnen aanbieden aan onze klanten. Wij geloven in Egypte als zon- en cultuurbestemming. Voordat het onrustig werd in Caïro hadden we iedere week een vliegtuig vol naar de stad Luxor met allemaal klanten die wilden genieten van een prachtige Nijlcruise. Die mogelijkheid kunnen we vanaf 23 maart gelukkig weer aanbieden. Voor de Nijlcruises bieden we speciale inkoopprijzen aan zodat een 8-daagse Nijlcruise al boekbaar is vanaf 349 euro per persoon. Egypte is nu eenmaal een bestemming die niet weg te denken is voor de Belgische en Nederlandse vakantieganger”, aldus Atilay Uslu, CEO Corendon Vliegvakanties. Maar nu gaat Corendon zich eerst focussen op de last minute verkoop. De hotels in Hurghada en El Gouna willen graag weer Belgen en Nederlanders ontvangen. En dus kan iedereen nu optimaal profiteren van zogenaamde opstartkortingen en super last minutes.

     

    Vertrekt men in de periode van 19 maart t/m 1 mei dan heeft Corendon een aantal super aanbiedingen voor haar gasten in petto. Er kan al een 8-daagse zonvakantie worden geboekt vanaf 399 euro p.p. Klanten die na 1 mei vertrekken ontvangen een korting van maar liefst 100 euro per persoon per boeking. Snel beslissen is de boodschap, want deze kortingen zijn geldig t/m 28 februari. RVH.

    www.corendon.be/actie 

    01-03-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBQ time Broil king souvereign

    Broil King Sovereign 90, alles wat een barbecue moet hebben

     

     

     

    Barbecueën is een feest. Barbecueën is vrienden en familie uitnodigen en verwennen. Hierbij horen perfect klaargemaakte gerechten, het handelsmerk van Broil King: het best mogelijke bakresultaat.

     

    Elke Broil King heeft een diepe en hoge, goed isolerende braadbak. Dit zorgt voor een optimale warmteverdeling; maakt het mogelijk om zelfs een grote kalkoen te bereiden; en zelfs indien het deksel regelmatig geopend wordt zal er geen koude luchtstroom naar de roosters gaan.

    Elke Broil King heeft grote inox warmteverdelers die het volledige braadoppervlak bedekken; 95% van de vleessappen worden hierdoor opgevangen en verdampen wat de smaak en het aroma ten goede komt.

     

    De echte steak house ruiten krijg je alleen als je bakt op de technisch perfect ontworpen gietijzeren braadroosters van Broil King. Draai je deze braadroosters om dan heb je braadroosters met groefjes waarin de vleessappen opgevangen worden. De roosterstaven zijn zeer dicht bij elkaar geplaatst wat voor betere warmteverdeling zorgt en het grillen van kleinere stukjes vlees en groenten mogelijk maakt. Gietijzer houdt de warmte het beste vast en garandeert het best mogelijke bakresultaat.

     

    Elke Broil King heeft roestvrij stalen branders die speciaal ontworpen zijn om een optimale warmteverdeling te garanderen. Met de Broil King branders heeft de volledige oppervlakte per bakzone dezelfde temperatuur. Dus geen té hete achterzone en té koude frontzone.

    De Broil King Sovereign 90 heeft bovenop al deze voordelen nog een zijbrander, spitbrander en braadspit met elektrische motor. RVH.

    www.barbecuespecialist.be







    01-03-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ovyta omega 3
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een Ovyta Omega 3 ei: streven naar optimale gezondheid

     

     

     

    Eieren worden vaak in een negatief daglicht geplaatst omdat een eidooier cholesterol bevat. Maar een ei is veel meer dan cholesterol alleen. Door op een natuurlijke manier lijnzaadolie toe te voegen aan het kippenvoeder, hebben OVYTA Omega 3 eieren 40% minder verzadigde vertzuren en 8 keer meer Omega 3 vetzuren dan een standaard ei. Drie eieren per week is aan te bevelen want ze vormen een goede basis voor een gezonde voeding en bovendien bevatten ze max. 152 kcal. Het zijn dus absoluut geen dikmakers.

     

    Eieren kregen een slechte naam omdat het eten van veel cholesterol tot hart- en vaatziekten zou kunnen leiden. Sinds 2003 weten we dat een te hoog cholesterolgehalte in het bloed ongezond is, maar niet alleen veroorzaakt wordt door voedingscholesterol.  Andere factoren zoals erfelijke aanleg en het gebruik van verzadigde vetten vormen een hoger risico op het ontstaan van hart-en vaatziekten dan de cholesterol aanwezig in eieren.

     

    Eieren zijn evenwel rijk aan vitamine A en D, vitamine B2, B6, B12 en foliumzuur. Ook mineralen zoals ijzer, fosfor, zink en selenium zijn aanwezig in eieren. Ze vervullen belangrijke metabole functies in het lichaam.

     

    In een gezonde voeding waar variatie, evenwicht en gematigdheid centraal staan, is het aanbevolen om 3 eieren per week te eten. En de lekkere smaak en de mooie oranje dooier van OVYTA Omega 3 eieren zorgen er voor dat een OVYTA Omega 3 ei niet te versmaden is en een aantrekkelijk eiwitrijk alternatief kan zijn voor een portie vlees bij personen die van hun vleesverbruik willen afzien. RVH.

    www.ovyta.be

    28-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBQ time

    Binnenkort weer BBQ-time!

    Broil King assortiment:

     

     

    Broil King Porta-Chef Pro

     

    Deze nieuwe compacte gasbarbecue wordt geleverd met afklikbare poten en zijtafels. Je kan hem dus mét of zonder de poten gebruiken, dus ook als tafelmodel. Naast handig om mee te nemen op vakantie of pick-nick is deze barbecue zeer geschikt om te gebruiken op bijvoorbeeld het balkon van een appartement. Na gebruik kan deze barbecue compact opgeborgen worden.

    De Broil King Porta-Chef Pro wordt geleverd met een geëmailleerd gietijzeren braadrooster. Hierdoor garandeert Broil King u een perfect bakresultaat. Deze barbecue is ook uitgerust met een warmhoudrooster, ook ideaal om bv. groenten te bakken.

     

    Haute Cuisine: De Broil King Imperial 90XL, het parade paard van Broil King

     

    Deze ultieme bakmachine is een bereikbare droom voor de echte foodies. Door de 2 braadbakken krijg je een uitzonderlijke flexibiliteit in bakmogelijkheden. U kan werken met 2 grote temperatuur zones; u kan smaakvermenging vermijden door vlees en vis in afzonderlijke ovens te bereiden; u kan bakken aan het spit in de grote oven en tegelijkertijd rechtstreeks grillen op het gietijzer braadrooster van de kleinere oven en daarbovenop kan je tegelijkertijd nog groenten bereiden op het warmhoudrooster van die kleinere oven.

     

    Ben je maar met 2 kan je snel iets bereiden in de kleine oven. Ben je met meer personen gebruik je de grote oven. Geef je een feestje dan beschik je over een extreem groot braadoppervlak. Een barbecue is nooit te groot.

    Deze barbecue heeft ook vele opbergmogelijkheden. Er is een opbergschuif in de rechter zijtafel, 2 opbergschuiven in de rolwagen en een grote 10,5 kg propaanfles kan gemakkelijk uit het zicht in deze rolwagen opgeborgen worden. RVH.

    www.barbecuespecialist.be

     

     

     





    28-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!