Inhoud blog
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
  • Belgische labels
  • Juttu-winkel in Luik
  • Koning Comfort troont op het terras
  • Magic drops glow
  • Ontdek de Oostkantons in de lente
  • Unisa
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    27-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eigen kweek ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Trouwe tv-kijkers kennen hen natuurlijk al: de personages uit Eigen Kweek, de tv-serie op één die ook wel een lichtere tegenhanger van het internationaal bekroonde Breaking Bad wordt genoemd. In deze reeks van Eyeworks zien we hoe de naar Wijtschate uitgeweken Antwerpse familie Welvaert het moeilijk heeft om nog voldoende geld te verdienen met het kweken van aardappelen. Nadat bevriende politieagente Chantal laat vallen dat er veel geld te verdienen valt met wiet, besluit de voltallige familie dan maar om het over een andere boeg te gooien…

    De eerste minireeks maakte al snel furore, niet alleen dankzij de acteerprestaties van topacteurs als Sien Eggers, Dirk van Dijck, Sam Louwyck en Maaike Cafmeyer, maar ook omwille van het steenkolenengels dat onder andere door Frank (Wim Willaert) wordt gehanteerd om met zijn Filipijnse echtgenote, Julita (Rhoda Montemayor), te communiceren. Dit jaar was er dan ook een tweede seizoen te bewonderen op het kleine scherm, terwijl de derde jaargang al is aangekondigd. Vanaf deze maand kan je nu zélf even in de huid te kruipen van een personage uit Eigen Kweek. Hoe? Via een bordspel, natuurlijk!

    Het bordspel

    Het bordspel rond Eigen Kweek wordt uitgebracht door het Nederlandse Just Games, de spellenarm van Just Entertainment. Daarmee is de uitgeverij overigens niet aan haar proefstuk toe: ook andere tv-programma’s als NOS Jeugdjournaal, Per Seconde Wijzer, De Mol en het door velen onder jullie besproken De Slimste Mens ter Wereld werden door Just Games al omgetoverd tot ‘boardgames’, terwijl er evengoed ruimte is voor nieuwe, creatieve titels, waaronder het abstracte strategiespel Vortex, dat in oktober een opgemerkte passage maakte doorheen SPIEL ’16 in Essen.

    In Eigen Kweek: Het bordspel kan er gespeeld worden met 10 verschillende personages uit de reeks, die elk hun eigen speciale eigenschappen hebben. Zo kan Bernard tegenspelers blokkeren tijdens de verbouwfase en hoeft Frank bij het zaaien of omploegen maar de helft van de aangegeven prijs te betalen.

    Het spel zelf is opgedeeld in verschillende fases: Personages Verdelen, Groei, Handel, Verbouwen en Personages Inleveren. De winnaar is degene die er als eerste in slaagt om zijn zaak weer respectabel te maken en vier aardappelzakken te verdienen.

    Eigen Kweek is een spannend spel dat de ludieke aard van de serie perfect weerspiegelt. Ontwerpers Bo-Anthony Boersen en René Groen waren buiten een aantal van de reeds genoemde titels overigens ook verantwoordelijk voor onder andere Buurman & Buurman: Het bordspel Autodrop. Een ervaren duo, dus, en de samenwerking heeft ook deze keer voor een geweldige vertaling van tv naar spelbord gezorgd waarbij zowel tactiek als een gezonde dosis geluk noodzakelijk is om te kunnen winnen!

    Het bordspel is geschikt voor 2-4 spelers vanaf 12 jaar. Een spel duurt gemiddeld 45 minuten. Per direct verkrijgbaar. Consumentenadviesprijs: € 24,99

    27-11-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een sprookjesachtige kerstvakantie in Slovenië

    In de kerstperiode staat Slovenië volledig in het teken van magie en sprookjes. Je kan de magische sfeer zelf opsnuiven vanaf 25 november wanneer de unieke kerstverlichting aangaat en de winterfestiviteiten van start gaan in Ljubljana. Voor de allerkleinsten is het vooral uitkijken naar de komst van “Father Frost”. Zijn parade in de hoofdstad is gekend in het hele land. Aan het stadhuis van Ljubljana staat er een goede fee die al je wensen laat uitkomen of neem de sprookjestrein naar Celje en beleef een magische rit. Een bezoek aan de kerstmarkt van Ljubljana mag niet ontbreken, want die behoort tot de 10 mooiste van Europa.

    Unieke kerstverlichting in de hoofdstad

    De Sloveense hoofdstad Ljubljana valt tijdens de kerstperiode niet in een diepe winterslaap. Integendeel, kerstmarkten en muzikale animatie lokken duizenden mensen naar de feeërieke straten en pleinen in het verkeersvrije centrum. Op 25 november gaat de kerstverlichting voor het eerst aan. De verlichting is een unieke bezienswaardigheid, een extravagant ontwerp van Zmago Modic. Deze kunstenaar runt een schilderschool en hij creëerde een wereld van sterren, manen en planeten die de straten tijdens de kerstperiode versieren.

    Eén van de mooiste kerstmarkten van Europa

    Nog in Ljubljana kun je uren slijten op de Kerstmarkt. Daarnaast is er uiteraard de kerstmarkt van Ljubljana, die tot de 10 mooiste van Europa behoort. Naast souvenirs, geschenkartikelen, artisanale creaties van jonge Sloveense ontwerpers ontbreken ook de Sloveense delicatessen niet en je kunt er wijnen, thee en andere specialiteiten proeven.

    Sprookjesland

    Ook in de andere Sloveense steden heerst een magische sfeer. Breng zeker een bezoek aan Maribor. De feestelijke straten, de muzikale animatie en de schaatspiste zijn kenmerkend voor de tweede grootste stad van het land. Bled, aan het gelijknamige meer, is nog meer sprookjesachtig. Een winterse wandeling langs het Alpenmeer, tot bij grootste kerstkribbe van Slovenië, is onvergetelijk. Kinderen zullen maar al te graag de verplaatsing maken naar Celje, of beter gezegd Sprookjesland. Het is hooguit een uurtje rijden vanuit Ljubljana. Op bepaalde data vertrekt een sprookjestrein richting Celje en tijdens de rit wordt je verrast met sprookjes en verhalen. Aan de Sloveense kust kan je ook genieten van de kerstsfeer zoals in Portoro¸ of de havenstad Koper. Daar wacht de bezoekers een Magic December. Het Sparkling Wine Festival vindt plaats op 26 december in Portoro¸ (Crystal Hall).

    Bezoek van de goede mannen

    Niet op zes december zoals bij ons maar op vijf december komt de goede Sint-Nicolaas naar Slovenië. Zijn blijde inkomst in Ljubljana start bij het kasteel op de heuvel. In het gezelschap van duivels – die de ‘stoute’ kinderen bang maken – en engelen – die ‘brave’ kinderen cadeautjes geven – trekt hij in een feestelijke stoet door het centrum.

    Een andere goede man die naar Ljubljana komt, elke avond van 26 tot 30 december, is Father Frost. Hij brengt cadeautjes mee en hij is gemakkelijk te herkennen aan zijn grijze baard, een grappige slaapmuts en een bonten jas. Volgens de legende woont hij onder de Triglav, de hoogste berg van Slovenië. Met zijn koets, getrokken door Lipizzaner paarden - de trots van Slovenië -, rijdt hij door de straten van Ljubljana. Uiteraard mogen we de Kerstman niet vergeten want die hoort uiteraard ook bij de eindejaarsfeer in Ljubljana.

    Van Oud naar Nieuw

    December is een echte feestmaand in Ljubljana. Zowat elke dag zijn er openluchtconcerten en de climax van uitbundig feestvieren wordt natuurlijk bereikt op 31 december. Er kan gedanst worden op het ritme van rock muziek maar er zijn ook rustige plekjes voor zij die houden van een meer intieme feestelijke sfeer. Om middernacht komen inwoners van Ljubljana en toeristen samen op het plein bij het Prešeren Monument. Daar wordt met zijn allen afgeteld naar de klok van twaalf en naar Nieuwjaar. Daarna barst het feest los en wordt het op de kasteelheuvel een vuurwerk ontstoken dat de ganse stad verlicht. www.slovenia.info

     

     

     





    26-11-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minicruise met Costa, een internationale multiple citytrip!

    Costa Cruises lanceert volgend jaar enkele korte lentecruises van 4, 5 of 6 dagen, en dat is eerder uitzonderlijk. Er zijn verschillende redenen om een van de minicruises te boeken:

    Goed idee: een lang weekend met vriendinnen / vrienden. - Het is de ideale manier om je eerste cruise-ervaring op te doen. - Quality time voor jou, of voor jullie als koppel. De schepen van Costa hebben een schitterend Spa & Wellness centrum aan boord (Samsara Spa). - De nieuwste trend is dat mensen op cruise gaan voor een familiereünie, met ouders, grootouders en (klein)kinderen. Samen op reis, en toch heeft iedereen zijn vrijheid. - Je kan het ook vergelijken met een citytrip, met het verschil dat je meer dan een stad bezoekt, en zelfs meer dan een land! Een internationale multiple citytrip dus. - In april en mei is het bij ons nog vaak kwakkelweer. Een cruise is de ideale manier om jezelf alvast op een goede portie Middellandse Zee lentezon en warmte te trakteren.

    De drie voorgestelde cruises vertrekken uit Marseille. Dat is makkelijk bereikbaar met de hogesnelheidstrein vanuit Brussel, of met een korte vlucht.

    Spanje, Italië en Frankrijk: 4 dagen, 3 nachten met de Costa Mediterranea - Vertrek op zaterdag 1 april 2017 uit Marseille. - Bezoek Savona (Italië) en Barcelona. - Vanaf €249 per persoon voor een binnenhut.

    Spanje, Balearen, Italië en Frankrijk: 5 dagen, 4 nachten met de Costa Favolosa - Vertrek op woensdag 10 mei 2017 uit Marseille - Bezoek Savona, Barcelona en Palma de Mallorca, voor een dag op het strand of voor shopping. - Vanaf €439 per persoon voor een binnenhut.

    Spanje, Balearen, Italië, Frankrijk inclusief Ibiza: 6 dagen, 5 nachten met de Costa Favolosa - Vertrek op dinsdag 2 mei 2017 uit Marseille - Naast Savona, Barcelona en Palma de Mallorca legt het schip ook aan in Ibiza! - Vanaf €479 per persoon voor een binnenhut.

    www.costacruises.be

     

    26-11-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een zachte eindejaarsperiode met EXKi

    Ter gelegenheid van de eindejaarsfeesten, stelt EXKi seizoensgebonden producten voor.

    Gedurende de maand december is het mogelijk om deze lekkere en authentieke recepten in alle exki-restaurants te proeven : een prachtige chocolade dome, cheesecake tiramisu, een speculaas Merveilleux, peperkoek of chocolade truffels zullen de smaakpapillen van eindejaars-liefhebbers verrukken. En om u te verwarmen gedurende uw kerstshopping, niets beter dan een Yogi Tea.





    25-11-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er dwarrelt een ware sterrenregen over de kerstcollectie van Neuhaus

    Geglaceerde kastanjes, truffels, orangettes en winterpralines staan allemaal op het menu. Gastronomische geschenken die zullen schitteren onder de kerstboom. Deze nieuwe uitgave van de eindejaarscollectie biedt een gevarieerd en harmonieus kleurenpalet in helderrode of kerstboomgroene geschenkdozen, bestrooid met goudspikkels.

    De wintercollectie: De Maître Chocolatier van Neuhaus heeft de perfecte harmonie tussen noten en chocolade gecreëerd. Een praliné à l'ancienne op basis van noten uit de mooiste regio's ter wereld gecombineerd met de intensiteit van donkere chocolade of de smeuïgheid van melkchocolade. Amandelnoten uit Californië, pecannoten uit Texas, walnoten uit de Périgord en hazelnoten uit de Zwarte Zee- regio…De beste ingrediënten werden met zorg geselecteerd en met vakmanschap samengebracht in een ware lekkernij. Prijs: € 25

    Kerstboom gevuld met pralines : De koning van het woud bevat een assortiment pralines, een hymne aan al wat goed en mooi is. Deze collectie van 27 pralines omvat alle toppers van Neuhaus en mag niet ontbreken op uw cadeaulijst. Prijs: € 36

    De adventskalender voor verfijnde smaakpapillen.: De adventskalender van Neuhaus, gevuld met 24 pralines en grappige figuurtjes, onthult de geheimen van het atelier van de kerstman. Heerlijke en mooie verrassingen om elke dag weer te ontdekken terwijl u ongeduldig op de komst van de kerstman wacht. Prijs: € 25

    Versiering met chocolade : Piramides en kerstballen om uw feesttafel en uw kerstboom te verfraaien. Verrassing: ze zijn gevuld met heerlijke pralines. Extra troef: speciaal voor de kinderen hebben we een design met een rendiersnoetje en een sneeuwpop voorzien, gevuld met een exclusieve collectie Bonbons van Neuhaus. Prijs: € 5 voor de piramide en € 16 voor twee kerstballen.

    Kies voor luxe : Een sterrenregen vormt de N van Neuhaus. Een geschenkdoosje om te vullen met de pralines van jouw keuze als een persoonlijk geschenk voor iemand die je zeer lief is. De kunst van het personaliseren op het niveau van de grootste chocolademakers. Prijs: € 50

    Ontdek de eindejaarscollectie vanaf 7 december 2015 in alle Neuhaus-boetieks.

     

     









    25-11-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gouden German Brand award uitgereikt voor merkstrategie

    SieMatic is de trotse winnaar van de gouden German Brand Award 2016. De keukenexpert krijgt deze prestigieuze Duitse prijs voor haar merkstrategie. Een mooie onderscheiding én knap vervolg op de gouden German Design Award vorig jaar.

    De German Brand Award is een lifetime achievement award voor de strategische opbouw van een merk, vergelijkbaar met de œuvreprijs die Hollywood uitreikt voor acteer- en regisseerprestaties. SieMatic sleepte goud in de wacht voor de uitgekiende strategie die het merk al sinds 1929 volgt: consequent handelen, duidelijk communiceren en trouw blijven aan de gekozen stijl. Een stevige erkenning dus voor de merknaam SieMatic. De German Brand Award wordt uitgereikt door het German Brand Institute.

    Ulrich W. Siekmann, algemeen directeur van SieMatic: "We zijn erin geslaagd een sterk merk op te bouwen, gevormd door ons design van tijdloze elegantie en door de manier waarop we die stijl doorzetten op alle vlakken. Niet alleen in onze producten zelf, maar ook in de keuze en scholing van onze partners, de presentatie, het mediabeleid en onze communicatie."

    SieMatic is een wereldwijd gerenommeerde producent van hoogkwalitatieve keukenmeubelen in het luxesegment. De familie Siekmann richtte het bedrijf in 1929 op als ‘August Siekmann Möbelwerke’. België was de eerste exportmarkt in 1960. Sindsdien is de naam SieMatic uitgegroeid tot de gevestigde waarde die we nu kennen: een gerespecteerd en gekend merk in meer dan 60 landen in Europa, Azië en Amerika.

    In België is SieMatic als autonome divisie gevestigd in Antwerpen. Als een van de weinige keukenmerken met het FSC-certificaat voor verantwoord bosbeheer kiest SieMatic resoluut voor duurzaam ondernemen. Ook interne recyclage en een doorgedreven afvalbeleid zorgen voor een minimale milieu-impact.





    24-11-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lancering Otentic Carrousel!

    Een parfum voor elk moment. Een romantische date, picknick met vriendinnen in het park of een langverwacht sollicitatiegesprek. Niets zo prettig als een diepe indruk nalaten op jouw omgeving met het juiste parfum. Een Otentic parfum dat niet alleen 100% bij jou past, maar ook perfect aansluit bij de gelegenheid.

    Met de Otentic Carrousel haal je je eigen parfumgarderobe in huis, zodat je voor elke gelegenheid het juiste parfum binnen handbereik hebt. Dankzij het uitgekiende design staat dit stijlvol in elke badkamer. De flacons zijn makkelijk om mee te nemen, ideaal voor in je make-up étui en zijn bovendien handig voor op reis.

    Cadeautip! Een onvergetelijke parfumbeleving voor deze Kerst.

    Verras je geliefde met een Otentic Carrousel en laat ze kennis maken met de verschillende parfum stijlen van Otentic Perfumes. Uit de ruime collectie kiest de gelukkige zijn/haar favoriete parfums. Een sprookje voor elke parfumliefhebber! De Otentic Parfum Stylisten zijn uiteraard aanwezig voor het nodige advies. Otentic Carrousel € 79.

    De Otentic Carrousel is beschikbaar in de Otentic Star Stores en is ook online te koop. www.otenticperfumes.com









    24-11-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beleef een originele kerstvakantie in Koksijde-Oostduinkerke

    Belgen trekken tijdens de kerstperiode vaak naar de kust om een gezellige Kerstvakantie te beleven. In Koksijde-Oostduinkerke staat er weer heel wat op het programma voor jong en oud. Een fakkeltocht, schaatsen met de Ketnetband of een vertelfestival met prachtige verhalen. Er is voor elk wat wils tijdens de kerstperiode. We zetten de leukste activiteiten op een rijtje.

    Schaatsplezier in kerstsfeer – vanaf 17 december: Tijdens de kerstperiode zal de schaatsbaan in Koksijde niet ontbreken. Al vanaf zaterdag 17 december tot en met zondag 8 januari kunnen schaatsliefhebbers zich uitleven op een piste op het Theaterplein. Met een oppervlakte van 600 m2 zal er naar hartenlust kunnen geschaatst worden. Voor een drankje of een hapje kunnen schaatsers en toeschouwers terecht bij de sfeervolle smulhuisjes.

    De Noordpool aan Zee ! – vanaf 24 december : Van 24 december tot 8 januari kun je op het plein voor het Gemeentehuis de sfeer van de Noordpool opsnuiven. Er is een ijsklimwand, een fotobooth in de sneeuw, een echte 3D beleving op de Noordpool en je kunt er ook ijspegels vangen. Kortom, een reis naar Koksijde-Oostduinkerke wordt zowaar een Expeditie naar de Noordpool !

    Schlager on Ice: Ketnetband, Laura Lynn en andere sterren op het ijs – 29 december: Op de ijspiste wordt op donderdag 29 december de tweede editie van Schlager on Ice georganiseerd. Tijdens het schaatsen kan je genieten van optredens van verschillende artiesten die uiteraard hun grote hits brengen. Om 15u is de Ketnetband aanwezig en vanaf 19u kan je de volgende artiesten verwachten: Laura Lynn, Yves Segers, Jettie Pallettie, Willy Somers.

    Vertelfestival – 30 december: Het winterevenement dat jaarlijks in het Abdijmuseum Ten Duinen wordt georganiseerd krijgt een nieuwe invulling. Het wordt een Vertelfestival dat plaatsvindt op 30 december van 14 tot 18 u. De ervaren vertellers Fred Versonnen, Katelijne Billet, Don Fabulist en Chantal Dejardin brengen mooie verhalen die de toehoorders met een traan en een lach zullen beroeren. Er zijn vertelmomenten voor kinderen vanaf zes jaar en voor volwassenen. Het is een activiteit die kadert in de expo Zalige Idesbald en de 1000 skeletten die je beslist moet zien. www.tenduinen.be

    De expo “Zalige Idesbald en de 1000 sekeletten” loopt nog tot 8 januari in het Abdijmuseum Ten Duinen.

    Sylvestervuren en fakkeltocht – 30 december: Er worden op 30 december op het strand van Oostduinkerke Sylvestervuren aangestoken waarmee het jaar 2016 uitgezwaaid wordt. Dat gaat gepaard met een fakkeltocht (om 16u), muziek en vooral smullen van heerlijke sprotjes en patatjes die hapklaar geroosterd worden op het vreugdevuur. Voor de koude hoef je niet te vrezen want er is voldoende warme wijn. Om 18 u wordt ook nog eens een stapel kerstbomen verbrand en je wordt getrakteerd op vuurwerk.

    44ste Winterwandeldag – 30 december: Kom op vrijdag 30 december naar de 44ste Winterwandeldag. Er zijn voor deze editie nieuwe parcours uitgestippeld en de afstanden bedragen 6, 10, 16, 22 en 29 km (deelname € 1).

    Van oud naar nieuw – 31 december: Een nieuwjaarsnacht beleven aan zee is toch altijd iets apart, zeker in St-Idesbald waar je op de Zeedijk de laatste uurtjes van 2016 kunt meemaken. Het begint allemaal om 22u30, mét drankjes aan democratische prijzen, en precies om middernacht wordt een spetterend vuurwerk ontstoken op het strand. Er wordt tot 2 u verder gevierd.

    Promenade run – 2 januari: Misschien ben je na het feestgedruis van oudjaar al weer helemaal fit om op 2 januari mee te doen aan de Promenade Run. Afspraak in de Zeelaan aan het Gemeentehuis met start om 19 u voor 5 km of 10 km. Inschrijven kan ter plaatse.

    Portretreeks ‘Engelen van de Zee’ door Stephan Vanfleteren – nog tot het einde van de kerstvakantie: Al wie de expo ‘Engelen van de zee’ nog niet heeft bezocht in het NAVIGO-museum in Oostduinkerke, kan dat nog doen tot en met 8 januari. Wegens groot succes werd beslist de expo te verlengen tot het einde van de kerstvakantie. De bijzondere portretreeks ‘Engelen van de zee’ toont kinderen die vandaag de maritieme opleiding volgen bij Koninklijk Werk IBIS. Fotograaf Stephan Vanfleteren keek in de pure ogen van deze hedendaagse engelen en portretteerde hen, verpakt in hun prachtige traditionele zeemanskostuumpjes. Een aandoenlijke blik op kwetsbare jongeren die zorgzaam begeleid worden naar een horizon waar ieder kind recht op heeft. De expo loopt nog tot 8 januari in het NAVIGO – Nationaal Visserijmuseum. Toegang inbegrepen in het museumticket, tijdens de openingsuren van het museum. Gratis voor Koksijdenaars. www.navigomuseum.be

    Meer informatie: www.visitkoksijde.be

     

    23-11-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe behangcollectie Wallpower Junior

    Eijffinger introduceert zijn splinternieuwe behangcollectie Wallpower Junior, die sinds enkele dagen in de winkels ligt. Een collectie met een scala aan achtergronden, herbruikbare muurstickers en spannende taferelen om een eigen verhaal mee te maken. Geschikt voor kleine, maar zeker ook voor grotere kinderen, voor jongens en voor meisjes.

    WALLPOWER JUNIOR

    Gebogen over de lijnen van je schoolschriftje, droom je ver weg. De stickers van de juf dansen van het papier, zweven door je kamer en beginnen op de muur aan een nieuw avontuur. Je ontmoet elfjes, indianen, flamingo’s en dinosaurussen in betoverende landschappen. Omringd door de fonkelende sterren in het heelal, zeil je over de uitgestrekte wereldzeeën. Hoor je de sirenes in de stad of ga je op ontdekkingsreis in het bos? Je ziet de schaduwen van de bomen, een paradijsvogel zit parmantig op zijn tak en hertjes en eenhoorns dartelen bij de waterval. Je favoriete woorden spatten in lichtpuntjes van de muur.

    Met Wallpower Junior maak je je eigen verhaal. Plak de herbruikbare muurstickers zelf op de muur en kies uit een scala aan taferelen of achtergronden. Van verweerd hout, een Bretonse streep, fijne ruitjes, robuust baksteen, vrolijke verfspatten tot magisch reëel. Zachte kleuren als roze, grijs en mint, tot sprekend blauw, groen en oker. Leef je uit en beleef met Wallpower Junior je eigen avontuur.









    22-11-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee nieuwe FINLEY mocktails

    ‘Spritz’ en ‘Royal’ voor een sprankelend eindejaar

     

     

    Voor al wie tijdens (én na) de feestdagen graag op gastronomische ontdekkingstocht gaat, hebben we uitstekend nieuws. FÏNLEY verrast met twee feestelijke nieuwe ‘mocktails’ op de kaart: caloriearm en ready-to-serve, maar minstens even stijlvol als hun meer geestrijke broertjes. Bovendien met een Belgisch tintje, want FÏNLEY wordt ontwikkeld in het R&D center van Coca-Cola in Anderlecht – na Atlanta het grootste innovatiecentrum van de groep.

    De eindejaarsfeesten komen in zicht, en dan is het voor heel wat mensen weer zoeken naar lekkere, originele drankjes om hun gasten te verwennen. Chefs, bartenders en mensen thuis experimenteren steeds vaker met alcoholvrije recepten. Ook FÏNLEY, de speciaal voor volwassenen ontwikkelde caloriearme ‘fijne bubbels’, pakt uit met 2 nieuwe mocktails: FÏNLEY Spritz (een licht bittere Italiaanse twist van bloedsinaasappel) en FÏNLEY Royal (feestelijke bubbels met een toets van witte druif en pompelmoes).

    Trend: mocktails in de lift

    “We merken inderdaad een grotere vraag naar de niet alcoholische versies van de populaire cocktails”, weet ook Bartender van het Jaar 2015 Jurgen Nobels. “Mensen gaan bewuster met alcohol om en je ziet nu dat mocktails overal in de lift zitten. Uiteraard een goeie zaak en uitdaging voor ons beroep. Als barman kan je immers evengoed creatief uit de hoek komen, en de mensen verrassen met een echt origineel niet alcoholisch alternatief.”

    FÏNLEY: 3 verrassende mocktails

    “Met FÏNLEY Mojito lanceerden we in 2015 onze eerste mocktail”, zegt Anouk Van Hauteghem, senior brand manager flavours bij Coca-Cola Services. “Dat was een instant succes, en vandaag zelfs de best verkochte FÏNLEY. Ook de nieuwe smaken scoren bijzonder goed in consumententests, dus onze verwachtingen zijn opnieuw hooggespannen.”

    Hoe ouder, hoe verfijnder: het succesverhaal FÏNLEY

    Op amper twee jaar heeft FÏNLEY een stevige stek veroverd als caloriearm en alcoholvrij alternatief voor volwassenen. “Niet toevallig, want met ouder worden zoeken we meer de verfijnde smaak en subtielere bubbels op”, beaamt Anouk. “En dat is precies wat FÏNLEY doet. Bovendien enkel met natuurlijke aroma’s, zonder toegevoegde bewaarmiddelen en gezoet met zoetstoffen van natuurlijke oorsprong”. FÏNLEY kwam het eerst op de markt in 2014 met de smaken pompelmoes-bloedappelsien en citroen-vlierbloesem, gevolgd door sinaasappel-cranberry.

    FÏNLEY Spritz en FÏNLEY Royal zijn beschikbaar vanaf mid-november in blikjes van 250ml.

    FÏNLEY Royal: Ingrediënten: Sprankelend water; vruchtensap uit concentraat (druif 4.5%, pompelmoes 0.5%); fructose; zuurteregelaars: wijnsteenzuur, melkzuur, azijnzuur; suiker; kleurstof : E150d; natuurlijke aroma's; zoetstof: steviolglycosiden.

    FÏNLEY Spritz: Ingrediënten: Sprankelend water; bloedsinaasappelsap uit concentraat 5% ; suiker; zuurteregelaars: citroenzuur, appelzuur, wijnsteenzuur; wortel- en saffloerconcentraat; natuurlijke aroma’s ; zoetstof: steviolglycosiden; stabiliseermiddel: johannesbroodpitmeel.





    21-11-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!