Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    14-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Holland America Line verwelkomt opnieuw Europeanen in de Caraiben

    Uitzonderlijk aanbod ‘Fly&Cruise Caribbean’: Cruises in de Caraïben nu inclusief vluchten, pre-cruise hotelovernachting en luchthaventransfers  -  Aantrekkelijke Fly&Cruise deal te boeken tot 31 januari 2022.

    Nu de sky de limit is voor Europeanen, is de zee dat ook. Doordat de Verenigde Staten vanaf 8 november 2021 hun grenzen terug openstellen voor niet-Amerikaanse burgers, kan Holland America Line daardoor sinds maanden eindelijk terug gasten aan boord verwelkomen op haar cruises in het Caraïbisch gebied. En nu dit weer kan, doet Holland America Line dat meteen met een uitzonderlijk aanbod dat niet alleen de prijs van de cruise zelf omvat, maar ook de retourvlucht, een pre-cruise hotelovernachting en luchthaventransfers.

    Europeanen die naar tropische warme oorden op vakantie willen, kunnen koers zetten naar de witte zandstranden, zwoele briesjes en azuurblauwe luchten van het Caraïbisch gebied voor een uitzonderlijke Fly&Cruise prijs vanaf slechts €1.199 p.p. voor een achtdaagse cruise, inclusief een hotelovernachting voorafgaand aan de cruise. Geldig op cruises die nu vertrekken vanaf 19 december 2021 tot en met 10 april 2022. Reizigers op zoek naar zon kunnen inschepen op het schip Rotterdam, Holland America Line's nieuwste vlaggenschip, Eurodam, Nieuw Amsterdam en Nieuw Statendam.  

    "We zijn enthousiast om Europese gasten weer te mogen verwelkomen aan boord van onze schepen in Noord-Amerika, en er is geen betere bestemming tijdens de koude wintermaanden dan de zonnige eilanden van het Caribisch gebied," aldus Nico Bleichrodt, Holland America Line’s Vice President International Sales. "Het aanbieden van een verleidelijk pakket dat de cruiseprijs, een retourvlucht, een pre-cruise hotelovernachting en luchthaventransfers omvat, maakt het voor meer Europeanen mogelijk om die cruise te maken waar ze al zo lang van dromen."   

    Half Moon Cay: Beste privé-eiland en hoogst gewaardeerde Caraïbische haven

    Elke Caraïbische cruise omvat een bezoek aan Half Moon Cay, Holland America Line's bekroonde privé-eiland in de Bahama's. Dit eiland wordt door Holland America Line-gasten steevast als de best beoordeelde Caraïbische haven aangemerkt. Het typische en schilderachtige toevluchtsoord is uitgegroeid tot een oase voor cruisegasten. Het beschikt over het mooiste strand in het Caraïbisch gebied, een natuurlijke lagune van 700 hectare, villa's met twee verdiepingen en privécabana's, heerlijke eetgelegenheden zoals Lobster Shack, een waterpark voor kinderen en een verscheidenheid aan landexcursies voor natuurliefhebbers, avonturiers en ontdekkingsreizigers.  

     

    Hoogtepunten Caraïbisch seizoen 

    Holland America Line’s Caribbean cruises verkennen de hele regio op oostelijke, westelijke, zuidelijke, tropische en gedeeltelijke Panamakanaal routes. Cruises variëren in lengte van een weekje weg tot 12-daagse avonturen. Gasten die meer dan één regio willen verkennen en een langere vakantie willen, kunnen back-to-back cruises combineren tot een uitgebreide Collectors' Voyage van 17 tot 21 dagen. 

    De Fly&Cruise aanbieding is nog te boeken tot 31 januari 2022 voor cruises in de Caraïben vanaf 19 december 2021 tot en met 10 april 2022. Het is mogelijk om het voordelige ‘Have it All’ premiumpakket bij te boeken voor maar €40 p.p.p.d. inclusief: WIFI, drankenpakket & meer.

    Holland America Line verkent de wereld sinds 1873 en was bijna 75 jaar geleden de eerste cruisemaatschappij die avonturen naar Alaska en de Yukon aanbood. Haar vloot van premium schepen bezoekt bijna 400 havens in 114 landen over de hele wereld en biedt een ideale ervaring met middelgrote schepen. Een derde Pinnacle-klasse schip, Rotterdam, voegde zich in juli 2021 bij de vloot.

    De schepen van Holland America Line, de leider in premium cruisen, zijn voorzien van innovatieve initiatieven en een divers aanbod van verrijkende ervaringen gericht op het verkennen van bestemmingen en gepersonaliseerde reizen. De beste live muziek op zee klinkt elke avond in de Music Walk en eetgelegenheden bieden exclusieve selecties van Holland America Line's Culinary Council van wereldberoemde chef-koks.

     

     







    14-11-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zalige Europese wintervakanties voor natuurliefhebbers

    Maak jij spontaan een vreugdesprongetje wanneer de temperaturen richting het vriespunt zakken? Dan ben je vast nu al jouw winterse natuurvakantie aan het uitstippelen. Goed nieuws: wij verzamelden zes fenomenale bestemmingen voor jou. Allemaal vlakbij en boordevol winterse natuurpracht. Pak je sneeuwschoenen, verrekijker en winterjas dus maar al in en zet je schrap voor een betoverende reis.

    1. IJsland     

    Tussen Scandinavië en Groenland trakteert IJsland je op een uniek stukje paradijs. Je zwemt er in geothermische poelen en klautert door ijsgrotten. Extra mooi zijn de ruige watervallen die door de vriestemperaturen soms gedeeltelijk bevriezen. Hou je ogen open, want hier en daar spot je een enthousiaste papegaaiduiker. Die verandert ’s winters van pluimage en wisselt zijn felle kleuren in voor donkere grijstinten.

    2. Estland    

    Noem Estland gerust de groene long van Europa. Talloze wandelpaden leiden je door de ongerepte natuur. ’s Winters ploeteren heel wat wilde dieren elke dag door een verse laag sneeuw, op zoek naar een knapperig stukje wintergroen. Ga zeker ook even de kerstsfeer opsnuiven in de bruisende hoofdstad Tallinn. Of waag je aan een avontuurlijk dagje eilandhoppen. Met 2.222 eilandjes ben je vast even zoet.

    3. Zuid-Tirol, Italië

    In het hoge noorden van Italië schotelt het Dolomietengebergte je de perfecte wintersportvakantie voor. Heel wat fervente skiërs zijn dol op de ‘Tre Cime di Lavaredo’, drie indrukwekkende bergtoppen die broederlijk naast elkaar staan. Ook met een paar sneeuwraketten aan je voeten bedwing je deze woeste kliffen. Slow wintersport op z’n best!

    4. Svalbard (Spitsbergen)          

    Met een naam die doet denken aan een mythisch dorp uit een Tolkien-boek voert Svalbard je naar het meest noordelijke punt van Europa. Deze Noorse eilandengroep moet het van midden november tot eind januari zonder zonlicht stellen. Daardoor is het een echte hotspot voor wie het noorderlicht wil zien. Ook overdag zorgt de donkerblauwe poolnacht voor een bijzonder spektakel. Breng zeker een verrekijker mee, want met wat geluk krijg je een ijsbeer in het vizier.

    5. Bled, Slovenië         

    In Slovenië ziet de natuur er elke kilometer weer helemaal anders uit. Het meest opmerkelijke uitzicht? Dat bewonder je aan het sprookjesachtige meer van Bled. Pal in het midden pronkt een idyllisch eilandje met daarop een statige kerktoren. En dat tegen een achtergrond boordevol majestueuze, besneeuwde bergtoppen. Nog in de buurt: een pak wintersportactiviteiten, watervallen, grotten en andere natuurfenomenen. Aan keuze dus geen gebrek.

    6. Lapland    

    De definitie van winter? Die werd vast in Lapland geschreven. Deze streek staat bekend om z’n rendieren, eeuwig groene bossen… en om de Kerstman natuurlijk. Avonturiers nemen er plaats in een hondenslee of op een sneeuwscooter en zoeven aan hoge snelheid door het parelwitte landschap. Waar wacht je nog op?

    Niet te vergeten    

    Hoe bereid je jezelf voor op zo’n onvergetelijk, winters avontuur? Met een stevige reiskoffer natuurlijk. Want je hebt best wel wat spullen nodig om de koude te trotseren. Schrijf deze alvast op je inpaklijstje:

    • Laagjes, laagjes en nog eens laagjes. Om het lekker warm te hebben, draag je best zoveel mogelijk kleren boven elkaar. Haal dus je thermisch ondergoed uit de kast en vul je koffer met dikke (kol)truien. Vergeet ook je muts en oorwarmers niet.

    • Nog zo’n zalige bron van warmte: een stevige thermosfles waarin je een portie dampende koffie, thee of chocomelk kwijt kunt.

    • IJsberen, papegaaiduikers, rendieren… de natuur in het noorden herbergt een pak schatten. Wil je die allemaal van dichtbij bewonderen? Zonder een detail te missen? Schaf jezelf dan een goeie verrekijker aan. Tip: de nieuwe trendy CL Curio verrekijker van SWAROVSKI OPTIK past perfect in je jaszak. Dankzij z’n compacte formaat en lichte gewicht neem je hem overal mee naartoe.

    • Het lijkt misschien tegenstrijdig, maar vergeet zeker je zonnecrème niet. Ook in de winter kun je jezelf aardig verbranden. Zeker wanneer het felle zonlicht op de sneeuw weerkaatst.

    De nieuwe design verrekijker CL Curio is zo compact dat hij perfect in je jaszak past. De wereld behoort aan hen die schoonheid kunnen zien. Ervaar het ogenblik.

    SEE THE UNSEEN. SWAROVSKIOPTIK.COM

     

     

     

     







    13-11-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijf goede redenen om deze winter naar Portugal te gaan

    Last van een grijze winterdip? Dan is Portugal het medicijn dat je nodig hebt. Want daar kennen ze geen off season. De Portugezen worden er het hele jaar door verwend met milde temperaturen, terwijl wij hoogstwaarschijnlijk staan te klappertanden. We lijsten alvast de leukste activiteiten voor je op die je doen dromen van een escape naar Portugal de komende maanden.   

    Surf de golven van je dromen

    Surfers zijn de uitzondering op de regel: zij kijken wél uit naar herfst en winter. Navigeren doen ze best naar Nazaré, Ericeira en Peniche, drie charmante dorpjes aan de Portugese kust. De drie surfspots worden beschouwd als surfhoofdsteden van Europa. Ook het wereldkampioenschap surfen staat er jaarlijks op het programma. In het najaar is de Atlantische Oceaan op z’n sterkst met krachtige swells die zorgen voor metershoge golven. Zijn ze net iets te wild? Dan is er wat verderop sowieso een strand met golven op je lijf geschreven. 

    Kijk sterren in Alentejo

    Portugal staat niet alleen bekend als surfwalhalla, maar is ook een begeerde plek voor sterrenkijkers. Die laatsten trekken het beste naar de omgeving van het stuwmeer, Alqueva in de regio Alentejo: een gebied van zo’n 3000 km2 met een Dark Sky Reserve certificaat opgespeld. De stadsverlichting wordt er zelfs tot een minimum beperkt, zodat het fenomeen volledig tot z’n recht komt. Een ideale afsluiter van de dag na wandel- of fietstochten doorheen de talrijke wijngaarden.

    Relax in Madeira en de Azoren

    Een magisch eiland op Portugese bodem is Porto Santo in Madeira. En dat mag je gerust letterlijk nemen. In 1970 werd ontdekt dat zowel het zand en zeewater van het eiland therapeutisch werken. Dit werd achteraf bevestigd door verschillende universiteiten. En zo ontstonden er verschillende spa’s waar je kan genieten van therapeutische sessies met zeewater en het magische zand.

    Maar ook in de Azoren is relaxen aan de orde. Door de vulkanische oorsprong van de eilandengroep, huisvest het tropische, weelderige eiland São Miguel tal van uitzonderlijke warmwaterbronnen. Zo vind je het grootste natuurlijke zwembad in Terra Nostra Park waar het water tot 40 graden rijkt. Ook de thermische bron Caldeira Velha is een plons waard, zij het maar door de unieke vegetatie errond.

    Wandel in Gerês of Serra da Estrela

    Portugal leent zich ook als wandelparadijs. In het noorden vind je het enige Nationaal Park van Portugal Peneda-Gerês. Door het park lopen vier woeste bergketens aangekleed door weelderige plantengroei. Je wandelt er langs rivieren, beken, watervallen en stuwmeren, in het gezelschap van reeën en kleine, wilde paarden.

    In Centro de Portugal vind je de grootste bergketen van het vastenland: de Serra da Estrela. De streek staat bekend om haar met rotsblokken bezaaide hellingen in de meest bizarre formaties. Het hele jaar door is het er heerlijk hiken, misschien wel in het gezelschap van de lokale berghonden. In totaal werd er zo’n 375 km aan wandelpaden uitgestippeld. In de winter kan je de wandelschoenen ruilen voor ski- of snowboardbotten.

    Spot dolfijnen in de Algarve

    Wil je zeker zijn van zon op je winter escape naar Portugal? Dan reis je best naar de Algarve. De rotsachtige kust van de Algarve gaat gepaard met goudgele stranden die bij de mooiste van de wereld horen. Daarbovenop zijn ook de wintermaanden ideaal om dolfijnen te spotten. Vanuit de meeste havens vertrekken verschillende bootjes die je meenemen voor een bezoek aan de prachtige grotten, rotsformaties en/of dolfijnen spotten.

    Bovenstaande is maar een tipje van de sluier met activiteiten die Portugal te bieden heeft. Zo vind je er bijvoorbeeld ook tal van golfterreinen, heerlijke fietspaden en de meest charmante dorpjes.

    Illustraties visit portugal & ana cola

     





    12-11-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guess lanceert special feesteditie

    « Holiday 2021 Eyewear »

    GUESS creëerde een speciale editie voor de feestdagen: een zonnebril voor vrouwen. Het geraffineerde montuur heeft sterke, gesofisticeerde lijnen en komt in één kleurencombinatie.

    Het roségoud en het zwart komen elegant samen en benadrukken het silhouet van het oversized geometrisch montuur afgewerkt met stralende details en de onmiskenbare GUESS driehoek die de tempels eren. Charme en karakter zorgen ervoor dat dit het perfecte en onweerstaanbare cadeau is voor de feestdagen.

    Het model Holiday 2021, geproduceerd en gedistribueerd door Marcolin Group voor GUESS Eyewear, zal verkocht worden in een speciale glitterverpakking en zal begin november beschikbaar zijn in de GUESS winkels en in andere geselecteerde opticiens.

    Prijs: 125 € (réf. GUESS Eyewear 7827 01B)

    Lezersinfo: T 32 19 33 09 49 (Marcolin Benelux)





    11-11-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IKKS X Palladium

    DE BOOTS VAN DE URBAN ADVENTURERS

    IKKS x Palladium of de ontmoeting tussen twee stoere werelden,verlangend naar vrijheid en vernieuwing.

    DE SAMENWERKING

    Deze unieke samenwerking, bestaande uit boots voor Women en Men, combineert de rock en military codes van IKKS met de onbetwiste knowhow van Palladium. De iconische boots worden gerestyled met een futuristisch design.

    WOMEN - RAW | ROCK | FEMINISM SINCE 1987

    Esprit Libre met een rock en avontuurlijke ziel? IKKS & Palladium onthult een ideaal duo. Eerder Military: we gaan voor een model in kaki linnen met armystrepen; signatuur van IKKS. Voor een rock mood kiezen we voor de black & white versie met feministische boodschap.

    MEN - URBAN ADVENTURERS

    Military Mood & technologische codes voor mannen met een onverschrokken karakter die niet kunnen wachten om onbekende werelden te verkennen. Even fashion als sterk, vergezellen ze hen op al hun avonturen.

    De samenwerking IKKS x PALLADIUM is beschikbaar in de IKKS-winkels en op ikks.com.

    Sinds zijn eerste collectie in 1987 eist het premium confectiemerk IKKS zijn vrijheid van expressie op rond drie stilistische pijlers. De Urban Rock ademt een eigenzinnig karakter uit door stukken in leer, radicaal zwart en wilde prints. De Military-stijl keert op creatieve wijze terug naar de kaki-tinten en tekent voor echte musthaves, en we zien ook veel denim in de collecties. Sinds 2012 is er een gamma lederwaren en accessoires dat de uitdaging aangaat om een lijn te bieden die zowel betaalbaar is als aantrekkelijk. In 2018 versterkt IKKS zijn vrijheids-DNA met een nieuw Mantra: Les Esprits Libres











    11-11-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Je dressing uitgekleed:

    Camber geeft 7 tips voor de perfecte dressing op maat!

     

    Fris, frisser, frissssss! De temperaturen zitten in dalende lijn, wat wil zeggen dat we onze zomergarderobe netjes opbergen en de dikke truien weer een prominente plek krijgen in de kleerkast. Terwijl jij je lekker warm aankleedt, keert Camber je dressing helemaal binnenstebuiten. De maatkastenspecialist kijkt met een frisse blik naar jouw woning, van optimaal ruimtegebruik tot je kleinste opbergbehoeftes en voorziet enkele slimme oplossingen voor een dressing op maat van jouw gezinssituatie en je woning. Zitten jouw garderobe én je kasten binnenkort in het nieuw? Met deze 7 tips zie je niets over het hoofd!

    Tip 1: Op maat van je woning...

    Hoe klein of hoe groot, hoog of laag, smal of breed, schuin of recht... Camber zorgt ervoor dat je altijd maximaal én optimaal gebruik kan maken van de beschikbare ruimte. Zo benut de specialist van kasten op maat telkens de kleinste centimeter, denk maar aan schuinten of krappe hoeken. Camber weet ook als geen ander dat je zelfs op de kleinste oppervlaktes een dressing kan inrichten door slim te denken.

    Tip 2: ... en op maat van je garderobe

     Binnen het gezin heeft iedereen zijn eigen opbergbehoeftes, en daar houdt Camber steeds rekening mee. Jouw gebruiksgemak komt op de eerste plaats! Voor haar voorzie je plek voor langere jurken of rokken, schoenen met een hoge hak of laarzen, zelfs een make-uptafel kan deel uitmaken van de dressing. Ook de man in huis wil zijn kledingstukken fatsoenlijk opbergen. Voor hem kies je een opbergruimte voor dassen of horloges, legplanken die breder en langer zijn, zoals voor broeken en hemden... Camber weet hoe je een dressing moet opdelen en verdelen tussen hem en haar!

    Tip 3: Maak plaats voor je kinderen

     Ook je kinderen en hun uitzet nemen heel wat plaats in, zeker omdat net zij het snelst uit hun kledij groeien. Om alles netjes op te bergen, voorziet Camber in de dressing een makkelijk bereikbaar plekje voor de allerkleinsten, dat ook nog eens met hen meegroeit. Denk maar aan een lagere hangroede zodat ze zelf hun kleren kunnen uitkiezen of hun jas weghangen. Jong geleerd is oud gedaan!

    Tip 4: Je eigen eiland

    Vergeet het kookeiland in de keuken, ook in je dressing komt een eiland aandrijven. Een centraal kastenblok met lades geeft je enerzijds nog meer opbergruimte, bijvoorbeeld voor ondergoed, maar fungeert daarbij als middelpunt om de wasmand op te zetten, kledij op te plooien of je outfit klaar te leggen voor de dag erna. Het is een haast onmisbare schakel in je dressing om alles zo vlotjes mogelijk te doen verlopen.

    Tip 5: Open of gesloten deuren

     Open of gesloten deuren zijn een weloverwogen keuze die de uitstraling van je dressing grotendeels bepalen. Gesloten deuren geven een egaal effect, wat rust uitstraalt, terwijl open kasten een sneller overzicht geven van wat je allemaal hebt hangen. Een mix van beide kan ook, zo steek je ondergoed liever weg achter een gesloten deur of in een lade, maar mag je schoenencollectie wel gezien worden. Wil je deuren, maar denk je dat jouw ruimte daarvoor te klein is? Dan raadt Camber schuifdeuren aan. Zo verlies je in een smallere kamer geen plaats.

    Tip 6: Slimme oplossingen waar je niet meteen aan dacht

     Je outfit wil je altijd tot in detail kunnen bekijken, liefst van alle mogelijke kanten. Een goede verlichting is daarom optimaal en 360°-spiegeldeuren zijn een absolute must. Zo zie je zelfs in een donkere ruimte en vanuit alle invalshoeken hoe je kledij er van kop tot teen uitziet.

    Tip 7: Have a seat!

    Camber weet hoe je een dressing maximaal moet benutten en indelen en creëert met deze laatste insider tip nog wat extra ruimte. Een zitbank met lades in plaats van een gewone bank of fauteuil geeft je nog meer plek voor nog meer schoenen. Ideaal, toch? Zo kan je makkelijk mix-and-matchen met je outfit.

     

     

     

     

     

     







    10-11-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Creaties met parels, een eigenzinnige toets aan minimalistische juwelen

     

    Een eigenzinnig jaar als 2021 verdient eigenzinnige feestdagen als afsluiter. De Belgische ontwerpster Kim Jacob creëert juwelen die zij als minimalistisch bestempelt maar die wel steeds een bijzondere twist vertonen. De ontwerpster laat zich daarbij leiden door de ingevingen van het moment alsook door bestaande trends die ze naar haar hand zet met eigen unieke karaktertrekken. Zo verwerkt Kim, vanuit haar boetiek-atelier in Meise, ook parels in haar juwelen, soms op plaatsen waar je dat niet verwacht.

    Kim selecteert eigenhandig de zoetwaterparels op basis van de unieke vorm. Geen enkele parel is hetzelfde en de kleur varieert van wit, zalmkleurig, roze (verschillende tinten) tot paarsroze. Afhankelijk van de grootte, de vorm en de kleur verwerkt ze de parels in haar reeds bestaande creaties of in nieuwe modellen.

    De vijf collecties van Kim Jacob Jewelry Design richten zich tot een brede doelgroep, zowel qua stijl als qua prijsgamma. Je kan haar creaties ontdekken op www.kimjacobjewelry.com, in haar eigen boetiek-atelier in Meise of in de verkooppunten Edo Collective (Antwerpen) en Lokal Concept (Brussel).

    Kim Jacob (°1990) groeide op in de Brusselse gemeente Molenbeek en heeft een gevarieerde achtergrond maar steeds met creativiteit als rode draad doorheen haar leven. Een eerste ondernemerservaring in de horeca alsook de opleidingen Fotografie (Sint-Lukas), Juwelenontwerp (Syntra) en Arts & Métiers (Jean Toussaint) wakkerden haar creatieve en ondernemende ambities verder aan. Dat leidde tot de oprichting van Kim Jacob Jewelry Design in maart 2020, een lancering die versneld werd door de coronacrisis. Met de opening van een eigen boetiek in haar thuisbasis Meise wil Kim Jacob een stevig fundament leggen voor de verdere ontwikkeling van haar label.

    De prijzen van de meeste creaties variëren van 50 euro tot 500 euro per juweel, met uitzonderlijke uitschieters tot 1.100 euro voor enkele gouden creaties.

     

     

     

     

     





    09-11-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van oost naar west

    Arte brengt oosterse traditie naar onze interieurs

     

    » Tibetaanse tijgers, het Ottomaanse rijk en Indiase danseressen nemen je mee naar verre oorden - » Gitane en Décor & Panoramiques collectie

    Arte zou Arte niet zijn, mocht het niet alle excentrieke en frappante facetten van de wereld omzetten in een verfijnde interpretatie als muurbekleding. Er is dan ook oneindig veel te ontdekken. Dit najaar laat het de oosterse wereld – vaak feeëriek en intrigerend – tot de verbeelding spreken met waarheidsgetrouwe tekeningen, maar ook met materiaal dat telkens weer verrast. Arte brengt drie dessins die een authentieke vertolking zijn van Tibetaanse tijgers die klauwen en brullen, Indiase danseressen die uitbundig hun traditionele dans opvoeren en het Ottomaanse rijk dat een tweede leven krijgt. Arte reist naar de verre, bijna onbekende oosterse roots en brengt het in de klassieke kleuren en via gesofistikeerde linneneffecten of fijne zijde onder onze aandacht. Arte slaagt erin om sublieme taferelen en tradities als deze volledig tot haar recht te brengen op jouw muren.

    Emperador: de heropleving van het Ottomaanse Rijk

    Arte’s Emperador werd een kleurrijk dessin, gebaseerd op een handschilderij, en illustreert een vrolijk tafereel uit het Ottomaanse rijk. Het is een schouwspel van machtige Ottomanen die onderling keuvelen, planten en bloemen die wemelen langs imposante zuilen en een Sultan die met hoogmoed zijn volk aanschouwt. Deze muurbekleding imiteert zeer fijne zijde, wat het een beslist statement piece maakt.

    Emperador is verkrijgbaar in twee kleurvariaties: Spring Bouquet – een bonte verzameling kleuren – en Folklore – een zachtere, zandkleurige, maar levendige interpretatie.

    Tigris: Tibetaanse tijgers sluipen door je interieur

    In het Tibetaanse hoogland ligt geen enkele plek lager dan 4000 meter en ook de stemming die Arte met het Tigris-dessin insinueert, bevindt zich in hogere sferen. Dit gedurfde ontwerp illustreert Tibetaanse tijgers op een eclectische wijze. De ijle hoogte brengt haast waanbeelden teweeg, want het kleurrijke lijnenspel wemelt op de achtergrond. Tijgertapijten werden gebruikt als inspiratiebron, omdat die in Tibet belangrijk zijn tijdens meditaties en bescherming bieden tegen pessimisme. Mede door de metaaltoets – opnieuw een knipoog naar de Tibetaanse cultuur – schittert het religieuze dier nu als muurbekleding.

    Tigris is verkrijgbaar in twee kleurvariaties: Burnt Sienna – een vurige variant – en White Tiger – opnieuw een meer gedeisde, doch indrukwekkend ontwerp.

    Odisha Dance: al dansend vanuit de Hindoetempel

    In een hindoeïstische tempel komen goden en mensen samen voor spiritualiteit en ook dit dessin van Arte lijkt iets bovennatuurlijks te impliceren. Odisha Dance toont de eeuwenoude Indiase dans, oorspronkelijk enkel gedanst door vrouwen. Ze ademt ritme en uitbundigheid. Het tafereel is handgeschilderd en de traditionele klederdracht, overladen met patronen en vormen, wordt tastbaar door de linnen look and feel. Hoe langer je ernaar kijkt, hoe meer je lijkt te ontdekken en hoe levendiger de Indische danseressen worden. Mogen zij deze dans van u?

    Odisha Dance is verkrijgbaar in drie kleurenvariaties: Pure Cashmere – met goud- en koperkleurige tinten –, Red Rhapsody – een uitbundige, op de oorspronkelijke kleuren gebaseerde variant – en Indigo Myth – die met blauw-paarse tinten en goud-groene nuances opnieuw een statement brengt.

     

     

     

     













    09-11-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meet Clay and Glow: the newest beautyhit in town!

    Clay And Glow is een Nederlands beautymerk, opgericht door Julia Veer (23) en haar partner Randy Feliz (30). Piepjong was het powerkoppel toen ze samen dit skin care label uit de grond stampten, want alles begon op de enkele vierkante meters van hun studentenwoning. Inmiddels is Clay And Glow uitgegroeid tot een echte beautyhit en zijn ze klaar om ook de Belgische markt te veroveren, want sinds kort zijn hun producten verkrijgbaar in alle Belgische ICI Paris XL winkels.

    Van probleemhuid naar perfect glowy skin

    De totstandkoming van Clay And Glow is een ware American Dream, maar dan van Nederlandse bodem. Oprichtster Julia worstelde zelf met acné en een zeer gevoelige huid, met heel wat allergische reacties en ontstekingen tot gevolg. Daarom ging ze op 21-jarige leeftijd samen met haar partner Randy op zoek naar het allerbeste kleimasker out there en ze had niet de minste eisen. Het masker moest onder andere clean en vegan zijn maar bovenal écht werken. Met als vierde vereiste dat het product er ook nog eens cute moest uitzien, bleek dit een onmogelijke zoektocht.

    Dus: waarom dan niet een eigen skincare label beginnen? Op deze manier kon Julia niet alleen haar eigen huidprobleem aanpakken, maar ook anderen helpen die hier ook mee worstelen. Over een echte girlboss gesproken!

    Hét product waarmee het allemaal begon: het Pink Clay Mask.

    Met behulp van de nodige experts en na veel trial and error ontstond het eerste Clay And Glow product: een kleimasker gemaakt van de puurste roze klei. Het in Nederland geproduceerde Pink Clay Mask is 100% vegan (en uiteraard ook dierproefvrij), bevat 98,5% natuurlijke ingrediënten en is vrij van parabenen, siliconen, parfum en alcohol.

    Roze klei (een combinatie van rode en beige klei), Aloë Vera, Açai en zwarte quinoa vormen de basis van dit heerlijke masker. Een perfecte combo, want rode klei schiet te hulp bij de gestreste huid, beige klei heeft een detoxifiërend effect, Aloë Vera zorgt voor de nodige hydratatie en Açai zorgt voor de genezing en het voorkomen van ontstekingen. Alles dus wat je huid nodig heeft voor de ultieme (Clay And) Glow. 

    Dit eerste product werd meteen een groot succes, en leidde tot een heuse Clay And Glow Family. De verschillende producten vormen samen het ultieme skin-care routine en zijn bovendien geschikt voor álle huidtypen. Zo zijn er ondertussen al meer dan 6 producten verkrijgbaar, allemaal samengesteld door experts en bestaande uit minimaal 97% natuurlijke ingrediënten. De hele productie vindt plaats in Nederland en gebeurt met de puurste ingrediënten van over de hele wereld.

    De Clay And Glow Family is beschikbaar in alle Ici Paris XL-winkels











    08-11-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!