Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    28-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marie's Corner

     

    Marie’s Corner pakte dit jaar uit met maar liefst 11 nieuwe modellen. Door de afgelasting van het evenement Maison & Objet stelt de specialist van de tailor made van de totaallook van een zitbank. Onder de nieuwigheden vinden decoratieliefhebbers ook drie nieuwe gamma’s lage tafels met een stijlvol design. De Inzet zitbanken de nieuwigheden virtueel voor via de website. De nieuwe zitmeubelen stralen puurheid uit met comfort, het stokpaardje van het Belgisch merk, als rode draad. Tijdens de ontwikkeling ging er extra veel aandacht naar het houtwerk en in het bijzonder naar de poten. Deze zijn tegelijk verfijnd, subtiel maar wel een duidelijk onderdeel? Een zo volledig mogelijk aanbod voorstellen en ieder salon omtoveren tot de pronkstuk van het huis.

    Fauteuils blijven de grote specialiteit van het Belgisch huis, ook in 2021. Het gamma wordt verrijkt met drie nieuwe sterke modellen met een radicaal verschillende stijl. Het model Butler valt op door de vierkante vormen, zonder aan comfort in te boeten. De zichtbaar draaiende structuur draagt bij aan het design van het model; ook bij het model Perry zorgen de poten mee voor de verfijnde en typische look, terwijl Scott pronkt met gebogen lijnen die de gebruiker als het ware omhullen.

    Sectionale zitbanken zijn ideaal om een gepersonaliseerde woonkamer neer te poten. Marie’s Corner heeft in die optiek Bradley en Garland ontwikkeld; Deze twee nieuwigheden in 2021 beantwoorden aan alle hedendaagse verwachtingen rond een puur design. Het unieke comfort dat zo eigen is aan het Belgisch merk krijgt u er zoals steeds bovenop. Het eerste model verstop bewust de poten, terwijl het tweede de poten in volle glorie en op een originele manier toont, Voor ieder wat wils.







    28-11-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolce by Wyndham La Hulpe

    feestelijk eindejaar

     

    Het Dolce by Wyndham La Hulpe Brussels onthult zijn activiteiten voor de feestdagen en biedt 3 inspirerende arrangementen en een selectie van originele geschenkideeën.

    Over een paar weken zal de betovering van de eindejaarsfeesten ieders hart gaan veroveren. Dit jaar, meer nog dan de vorige jaren, is het verlangen om in alle vrijheid feest te vieren in ieders verlangen. Samenkomen, mooie momenten delen delen, de roes door magie van de feestdagen zal niet langer een eenvoudige wens zijn. Deze paar dagen van het jaar waarop de tijd lijkt stil te staan, moeten onvergetelijk zijn, voor lange tijd in ons geheugen worden gegrift in aanwezigheid van de personen met wie we ons leven delen, familie of vrienden.

    Het Dolce by Wyndham La Hulpe Brussel wordt de feestlocatie bij uitstek in een verrassende omgeving. Een decor in de natuur dat verandert naarmate de wind door de bomen waait, een paar sneeuwvlokken die misschien hun opwachting maken, de dieren die zichzelf op het feest uitnodigen en tenslotte, dat zoete gevoel van weer verbonden te zijn met de natuur.

    Het decor is klaar, tijd voor de festiviteiten.

    Het begint allemaal met een Kerstmis in het Bos verblijf met een smakelijk kerstmenu vanaf een zitplaats op de eerste rij, met een spectaculair uitzicht op het bos. Dit pakket bevat: -Toegang tot het zwembad, sauna, hammam en fitnessruimte na reservering ,- -Diner op kerstavond of kerstlunch op Kerstdag voor 2 volwassenen - -Rustige nacht en ontwaken met het gezang van vogels - -Kerstontbijt met panoramisch uitzicht op het bos tot twaalf uur. Prijs: vanaf € 195 per persoon in een superior tweepersoonskamer met mogelijkheid tot verlenging van het verblijf op 25 en 26 december.

    Het kerstmenu bestaat uit: een glas Champagne en zijn hapjes en gaat verder met : Foie gras van eendenlever · mango · rozijnen · briochebrood - Soufflé van zeetong · brunoise van groentjes · grijze garnalen · blanke botersaus - Sorbet van peren en Williamine - Gevulde kalkoenborst · mousseline van knolselder · speculaas · geglaceerde kastanjes · jus met morilles - Sprankelend Kerst palet - Koffie met versnaperingen. Met een aangepaste versie van het menu voor vegetariërs

    Daarna zal het Prestigieus Nieuwjaarspakket de fijnproevers doen kwijlen. Een 5-gangen menu zal worden aangeboden in het Argan restaurant of Brasserie 135. Na een oudejaarsavond midden in de natuur en een zacht ontwaken, is er een feestelijk ontbijt en een inspirerende wandeling in het bos. Een mooie manier om het jaar te beginnen. En waarom niet van de gelegenheid gebruik maken om uw verblijf met één nacht te verlengen tegen een voordeeltarief?

    Dit pakket bevat: -Toegang tot het zwembad, sauna, hammam en fitnessruimte na reservering - Prestige diner op Oudejaarsavond voor 2 volwassenen - Toegang tot het oudejaarsfeest in de Oak Bar vanaf 23.00 uur (exclusief drankjes) - Rustige nacht en ontwaken met het gezang van vogels - Nieuwjaarsontbijt met panoramisch uitzicht op het bos tot twaalf uur - Prijs: vanaf €268 per persoon in een superior tweepersoonskamer

    Het Prestige diner bestaat uit: Een glas champagne en zijn hapjes en gaat verder met: Fijngesneden Sint Jacobsnootjes · crème met Avruga · geraspte limoenschil  - Nage van kreeft · brunoise van groentjes · blanke botersaus · verse kruiden - Sorbet van Kalamansi · Eau de Villée - Ree nootjes · kaviaar van pompoen · boschampignons · puree van bintjes · tartufata - Schitterend winterdessert - Koffie met versnaperingen - Om middernacht wordt ook een glas champagne geschonken.

    Of het Nieuwjaarspakket waarbij ook 2 glazen Champagne zijn inbegrepen en een heerlijk oudejaarsmenu in het Argan restaurant bestaande uit een voorgerecht en dessert aan tafel geserveerd en een ruime keuze aan feestelijke gerechten in de vorm van een buffet.

    Dit pakket bevat: -Toegang tot het zwembad, sauna, hammam en fitnessruimte na reservering - Diner op Oudejaarsavond voor 2 volwassenen - Toegang tot het oudejaarsfeest in de Oak Bar vanaf 23.00 uur (exclusief drankjes) - Rustige nacht en ontwaken met het gezang van vogels - Nieuwjaarsontbijt met panoramisch uitzicht op het bos tot twaalf uur - Prijs: vanaf €249 per persoon in een superior tweepersoonskamer

    En niet te vergeten de wellness-gerichte geschenkideeën die ervaringen in symbiose met de natuur bieden. Of het nu gaat om een behandeling in de Cinq Mondes Spa, thematische geschenksets of collecties van Cinq Mondes natuurlijke producten of een ontspannend verblijf in het Dolce by Wyndham La Hulpe Brussels. Te ontdekken op https://dolcelahulpegifts.be/nl/15-geschenkideeen

    À propos de Dolce by Wyndham La Hulpe Brussels

    Dolce by Wyndham La Hulpe Brussels is een eigentijds ontworpen 4-sterren hotel & resort, ideaal gelegen in het hart van het Zoniënwoud en op slechts 15 km van het centrum van Brussel. Het hotel biedt een prachtig panoramisch uitzicht op het bos en biedt zijn gasten 264 kamers en suites, een Argan-restaurant dat zowel binnen als op het prachtige terras een overweldigende boservaring biedt, en gerechten op basis van seizoensproducten. Wat ontspanning betreft, biedt het hotel een luxueuze Cinq Mondes Spa van 800 m², uniek in België, tennisbanen in openlucht en een wellnessruimte met binnenzwembad, sauna, hammam en fitnessruimte. Bezoek www.dolcelahulpe.com/nl







    28-11-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe weg voorwaarts

    CYBEX lanceert eerste autostoel met ingebouwde lichaamsairbag

    CYBEX, de Duitse fabrikant van innovatieve autostoelen en kinderwagens, hertekent de wereld van de kinderveiligheid met de lancering van de Anoris T i-Size. CYBEX Anoris verlegt grenzen in de sector op het gebied van veiligheid, dankzij de ingebouwde airbagtechnologie. Doordat het kind naar voor kijkt, kan het veel makkelijker in interactie gaan met de bestuurder. De Anoris T i-Size is eenvoudig te installeren en biedt aanzienlijk meer beenruimte, comfort en gebruiksgemak.

    In 2012 zorgde CYBEX voor een ware revolutie op de markt met zijn meervoudig bekroonde, in de rijrichting geplaatste autostoel, de CYBEX Sirona. Het unieke rotatiemechanisme van de Sirona om het kind makkelijk in de stoel te zetten en zijn uitstekende veiligheidsscores zijn sindsdien de nieuwe standaard in de sector geworden. Negen jaar later pioniert CYBEX opnieuw met de lancering van de nieuwe Anoris T i-Size.

    Martin Pos, de oprichter van CYBEX: “De vraag was nooit of, maar eerder wanneer. Airbags zijn al decennialang essentiële veiligheidsfuncties in voertuigen, en beschermen volwassenen bij een ongeval tegen ernstige letsels. Sinds de oprichting van CYBEX in 2005 hadden we een visie van een autostoel die deze technologie ook toegankelijk zou maken voor kinderen. Dankzij het harde werk van ons ontwikkelingsteam de voorbije 16 jaar en nieuwe technologieën, stellen wij met veel trots de CYBEX Anoris T i-Size voor.”

    Veiligheid in milliseconden met onze innovatieve ingebouwde airbagtechnologie

    In een traditionele, in de rijrichting geplaatste autostoel wordt het kind vastgemaakt met harnasriempjes. Hierdoor ondergaat het hoofdje bij een frontale aanrijding een bruuske voorwaartse schok. De ingebouwde airbag van het impactscherm van de Anoris T i-Size beschermt zowel het fragiele hoofdje als de nek. De airbag wordt in milliseconden geactiveerd en gaat als een C-vormig scherm open voor het kind. De lichaamsairbag biedt in geval van een frontale aanrijding ongeveer 50%* meer bescherming dan traditionele, in de rijrichting geplaatste autostoelen met een harnassysteem. Maar ook vergeleken met traditionele, tegen de rijrichting geplaatste autostoelen bevestigt de Anoris zijn veiligheid zonder compromissen – met betere algemene prestaties op het gebied van passieve veiligheid.

    Meer is meer! In de rijrichting geplaatst, verhoogde passieve veiligheid, meer beenruimte en onbeperkte interactie

    Als de bestuurder zich omdraait tijdens het rijden ontstaan soms gevaarlijke situaties. Doordat de Anoris T i-Size in de rijrichting wordt geplaatst, kunnen ouders makkelijker in interactie gaan met hun kinderen door in de achteruitkijkspiegel te kijken.

    Comfortabel en moeiteloos meegroeien

    De Anoris T i-Size maakt lange ritten nog comfortabeler door kinderen tot zes jaar (twee jaar langer dan traditionele autostoelen) voldoende beenruimte te bieden. Tijdens langere trips kunnen grotere kinderen hun voeten laten bengelen zonder dat ze zich beperkt voelen.

    De autostoel werd ontwikkeld in overeenstemming met de UN R129/03-standaard en is geschikt voor kinderen vanaf 76 centimeter. Maar de stoel is ook makkelijk aan te passen aan kinderen tot zes jaar (of tot een lengte van 115 cm en een maximumgewicht van 21 kg). Ouders kunnen de stoel in drie comfortabele posities zetten, zodat kinderen tijdens langere ritten makkelijk in slaap kunnen vallen.

    De Anoris T i-Size zal eind november 2021 in de winkel verkrijgbaar zijn tegen een catalogusprijs van 699,95 euro.

     





    27-11-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De duurzame keuken

    5 slimme Franke-kranen goed voor jou én Moeder Aarde 

    Of je nu de beste chef-kok van de streek bent of met je sterallures je gasten van tafel blaast, iedereen wil koken in een slimme keuken. En dat niet alleen voor jezelf, ook de natuur heeft baat bij de beste kitchentools. Daarom koppelt Franke een praktische keuken aan een milieubewuste keuken met kranen die weten wat goed is voor Moeder Natuur. Van minder waterverbruik en energiebesparend tot lekker kraantjeswater, Franke tipt 5 knappe koppen als verlengde van een ecologische kookbeleving.

    1/ Vital: stuur flessenwater de laan uit : Er bestaan vandaag al heel wat oplossingen om flessenwater voorgoed uit ons levenspatroon te bannen, maar de Vital filterkraan schrapt als filterkraan alle mogelijke tussenstappen. Geen filterkan of -fles meer, want deze slimme keukenmengkraan met Frankes gepatenteerde filtertechnologie zuivert water nog makkelijker, sneller en doeltreffender. Ook de look and feel van de Vital kraan in Chroom of Industrieel zwart sluit aan in iedere keuken.

    2/ Atlas Neo Sensor: don’t touch, just wave : Meer hygiëne en comfort, minder water- en energieverbruik: daar gaat de Atlas Neo Sensor-kraan voluit voor. Je bedient ‘m zonder hendel waardoor je enerzijds beschermd bent tegen de verspreiding van bacteriën en ziektekiemen, en anderzijds bespaar je water. De kraan loopt slechts 30 seconden en stopt dan automatisch. Zo krijg je meer ‘grip’ op je keukenhygiëne en verbruik. Industrieel zwart of rvs bepalen mee de sfeer in de keuken.

    3/ Active Plus: verbruik de helft minder water : Niet alleen qua look, ook wat de features betreft is de Active Plus-kraan een waar paradepaardje in de keuken. Deze kraan staat volledig in teken van de ultieme waterbesparing. De Active Plus laat toe slechts 70% van het normale volume te verbuiken, maar heeft nog steeds een krachtige straal om te spoelen. Je kleurt je keuken in koper, brons, chroom of matzwart.

    4/ Orbit: energiebesparend vanaf de eerste druppel : De Orbit-kraan weet van aanpakken. Met een energiebesparingsfunctie krijg je altijd in het begin koud water. Wil je toch warm water? Dan moet je de hendel even herpositioneren. Zo spaar je heel wat energie uit. Daarbovenop is de Orbit-kraan ook nog eens voorzien van een waterbesparende bediening. Franke combineert voor het uitzicht van Orbit chroom met onyx, steengrijs of metaal wit. Ook rvs mag het rijtje vervoegen.

    5/ Mythos: spatvrij & muisstil : De keuken kan een hectische plek zijn, dus zorg je maar beter voor wat rust. De Mythos-kraan is voorzien van een laminaire straal, een technologie die het mogelijk maakt om volledig spatvrij en muisstijl water uit de kraan te laten lopen. Zo sluipt de kraan met haar strakke design in brushed rvs of industrieel zwart als een elegante en stille verschijning in je keuken.

     







    26-11-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mayerline ondersteunt vrouwen van daag die bouwen aan morgen

    FW21 Deep Winter-collectie

    Belgisch modehuis Mayerline Brussels, dat staat voor kwalitatieve, elegante, vrouwelijke mode voor vrouwen die middenin het leven staan, blijft inspireren. Om de Deep Winter-collectie in de kijker te zetten en in het teken van Women's Entrepreneurship Day (19/11), bracht het merk opnieuw zes inspirerende, ondernemende vrouwen samen. Lieve Blancquaert, Kirby Van den Brande en Gwenda Stevens hertekenen op hun manier de wereld van morgen. Ze verheffen hun stem voor meer gelijkheid en verandering. Ieder van hen neemt een mentorrol op zich, maar leert zelf ook levenslessen van de vrouw onder haar vleugels.

    Inclusiviteit over leeftijden en maten heen is een basiswaarde van Mayerline, dat uit zich in snit, pasvorm en draagcomfort. In het uittekenen van de ontwerpen, houdt Mayerline steeds een realistisch vrouwenlichaam voor ogen en komt daarbij tegemoet aan hoe een lichaam door de jaren heen verandert.

    Dat vraagt veel vakkennis en nauwgezette aandacht voor detail, wat zich vertaalt in een ongeëvenaard draagcomfort in het Belgische modelandschap. Het is Mayerline’s missie om alle vrouwen te laten stralen in hún verhaal en wie ze zijn, los van dogma’s van schoonheidsidealen en leeftijd. Het modehuis biedt bijvoorbeeld een brede matenreeks tot en met maat 50.

    Lieve Blancquaert & Davina Simons

    Lieve (58) is freelancefotograaf en documentairemaker. Davina (26) is als advocaat gespecialiseerd in strafrecht

    Lieve Blancquaert en Davina Simons in Mayerline

    Lieve: “Kinderen dwingen je om op een andere manier naar de wereld te kijken, om ideeën rond milieu, racisme en gender te herdefiniëren. Ik vind het onze plicht om naar jongere generaties te luisteren. Zij zijn de toekomst. Zij beslissen in wat voor wereld we zullen leven.”

    Davina: “Lieve spreekt zich uit voor mensen die geen stem hebben. En dat is ook mijn missie als strafpleiter. Iedereen heeft recht op verdediging. Het is een meerwaarde om een gebeurtenis vanuit verschillende hoeken te kunnen bekijken. Het leven is nooit zwart of wit.”

    Tip van Lieve aan Davina: “Je bezit een unieke kracht en je bent een ongelooflijke verschijning. Blijf authentiek. Vind de moed om altijd jezelf te durven zijn. Blijf - als jij daar goesting in hebt - op die knalroze, torenhoge hakken zelfverzekerd de rechtbank binnenwandelen.”

    Kirby Van den Brande & Lynn Mikolajczak

    Kirby (37) is oprichtster van The Female Shift, ondertussen bekend onder de naam LEF is More. Lynn (26) ontwikkelde The Acquired, een fashion shoppingplatform voor professionele doeleinden.

    Kirby Van den Brande en Lynn Mikolajczak in Mayerline

    Kirby: “Ik sta op de barricade voor een inclusieve bedrijfswereld, waarbij niet gekeken wordt naar gender, leeftijd of kleur, maar wel naar competenties. Bepaalde vastgeroeste ideeën zorgen er immers nog steeds voor dat vrouwen, louter omwille van hun geslacht, het onderspit delven.”

    Lynn: “Ik wil vrouwen in hun kracht zetten op de werkvloer. De juiste outfit helpt om je identiteit in de verf te zetten, maar ook om productief te zijn en om serieus genomen te worden. Ik help vrouwen om de juiste outfitkeuzes te maken, zodat zij zich kunnen concentreren op de inhoud van hun job. Ook dat is empowerment.”

    Tip van Kirby aan Lynn: “Het is oké om zoekende te zijn. Door voortdurend dingen in vraag te stellen, creëer je verandering en ga je stap voor stap je leven boetseren in de vorm die jij wil.”

    Gwenda Stevens & Annemarie De Wispelaere

    Gwenda (55) maakt onder andere deel uit van Women & Sports van het BOIC, dat ijvert voor gelijkwaardigheid in de sportwereld. Annemarie (41) is onder andere internationaal kamprechter en zetelt in de raad van bestuur van de Vlaamse roeiliga en de federale kamprechtercommissie.

    Annemarie De Wispelaere en Gwenda Steven in Mayerline

    Gwenda: “Ik geloof in de juiste persoon op de juiste plek, maar ik ben er ook van overtuigd dat vrouwen heel wat talent en vaardigheden bezitten. We moeten blijven inzetten op female empowerment om zo vrouwen sterker te maken en meer gelijkheid te creëren.”

    Annemarie: “Wanneer andere, sterke vrouwen in jou geloven, geeft dat je zelfvertrouwen een enorme boost.”

    Tip van Gwenda aan Annemarie: “Ik heb je als scheidsrechter bezig gezien, ik weet wat je in je mars hebt. Laat je niet overdonderen door al het mannelijke geweld in de sportwereld. Geloof in jezelf en durf je stem te gebruiken. We hebben straffe vrouwenstemmen zoals de jouwe nodig.”

     

     

     







    25-11-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet te missen in Malta: oogstrelende architectuur

    Een eeuwenoude geschiedenis en een mengelmoes aan culturen: deze combo zorgt ervoor dat Malta bedekt ligt met prachtige monumenten en verbluffende architecturale hoogstandjes. De mooiste exemplaren? Die sommen we hieronder voor je op. Ideaal om deze winter te bezoeken, want dan baadt Malta in milde, zuiderse temperaturen. Bovendien vlieg je er vanuit Brussel in minder dan drie uren naartoe.

    1. De Sint-Janscokathedraal, Valletta: Niet toevallig op nummer één: deze 16e-eeuwse kathedraal voert je naar de Maltese hoofdstad Valletta. Vooral het barokke interieur is wereldberoemd. Je struint door weelderig versierde kapellen en tuurt naar gigantische fresco’s en sprookjesachtige plafonds… en naar het befaamde schilderij ‘De onthoofding van Johannes de Doper’ van Caravaggio.

    2. De Għajnsielemkerk, Gozo : Het kleine eiland Gozo staat dan wel bekend om de ongerepte natuur, ook het erfgoed is een oversteek waard. Vlakbij Mġarr, de belangrijkste haven van Gozo, doorpriemt de kerktoren van Għajnsielem de lucht. De eerste steen werd rond 1922 gelegd. Opvallend is dat verschillende architecten aan het project werkten. Samen creëerden ze een knap voorbeeld van de Lombardische gotiek.

    3. Het parlement, Valletta : Wie door de toegangspoort van Valletta wandelt, ziet het meteen… Op het Vrijheidsplein pronkt een hedendaags, hypermodern bouwwerk. Het is het Maltese parlement, ontworpen door Renzo Piano. Het bouwwerk contrasteert met de historische huizen in de straten. Toch zorgde Piano ervoor dat het parlement bij Malta past. Voor de gevel gebruikte hij namelijk kalksteen vanop Gozo.

    4. De Rotunda Santa Marija Assunta, Mosta : Wie naar boven staart, waant zich in het Pantheon van Rome. Deze imposante koepel, ook bekend als de Mosta Dome, zou de vierde grootste ter wereld zijn. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd deze kerk bijna vernietigd. Een bom doorkliefde toen het plafond, maar ontplofte gelukkig niet. Je bestudeert een replica van de bom in het naburige museum.

    5. De Citadel, Gozo : De skyline van Victoria, Gozo’s hoofdstad? Die wordt gedomineerd door de Citadella. Het militaire bolwerk is duizenden jaren oud en huisveste verschillende legers en ridderordes. Zij beschermden het eiland en haar inwoners tegen vijandige troepen. Binnen de muren bezoek je musea, kerken, kapellen en zelfs oude rechtszalen. Wie weet loop je wel één van de weinige inwoners van de Citadella tegen het lijf…

    6. Dock 1, Cospicua : Wie in Valletta de veerboot neemt, steekt de bruisende haven over en komt aan in de beroemde ‘Drie Steden’. Architectuur-lovers pikken er best Cospicua uit. Daar steken de oude dokken in een nagelnieuw, eigentijds jasje. Moderne kades leiden je voorbij groene stadsoases en futuristische bruggen. Je kijkt uit over en water en flaneert langs gerenoveerde panden, waar regelmatig leuke activiteiten doorgaan.

    7. De balkons van Malta : Ze duiken in zowat elke stad op: de typische, Maltese balkons. Je spot ze in alle kleuren en materialen. Bovendien zijn ze altijd rijkelijk versierd. Omdat deze architecturale traditie al zo lang bestaat, wandel je voorbij talrijke stijlen en waan je jezelf soms even in een ander land of zelfs in een andere tijdsperiode. Ideaal dus voor een dromerig, Instagrammable vakantiekiekje. 

    Malta, officieel Republiek Malta, ligt in de Middellandse Zee. De Maltese eilandengroep bestaat uit de eilanden Malta, Gozo, Comino en enkele onbewoonde eilandjes. Het is een bijzonder stukje Europa, er wordt links gereden en Maltees en Engels zijn de officiële talen. Je vindt er een mix van culturen, een indrukwekkend erfgoed, prachtige azuurblauwe baaien en de zonnigste hoofdstad van Europa. Vanuit België zijn er dagelijkse vluchten en na 2,5 uur vliegen ben je er al.  www.visitmalta.com

    Voor het meeste recente reisadvies, zie https://diplomatie.belgium.be/nl

     











    24-11-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee creatieve weirdos in de Juddu pop-up space

    Belgische multibrand concept store Juttu zet opkomend creatief talent in the picture. Lokale ontwerpers, originele merken en geweldige designproducten krijgen een plaats in de Pop-Up space, die om de twee maanden vernieuwd wordt. Helemaal fresh en tot 18 januari in de schijnwerpers: twee creatieve weirdos - Koaren en Dicks Don't Lie.

    Koaren

    Karen François, het brein achter het merk Koaren, zegt niet alleen wat ze denkt, ze doet ook vierkant haar goesting. En dus zette ze uitspraken à la ‘Ik wil naar huis’ op een totebag en ‘Zeddis kalm’ op een mok. En dat slaat aan! De sweaters zijn trouwens exclusief bij Juttu te koop.

    Dicks Don’t Lie

    Do all men think with their dicks? Roger Huskens, de man achter Dicks Don’t Lie, alvast wel. Hij wil dat we penissen, maar ook borsten en konten vieren in plaats van vrezen, en dat doe je bijvoorbeeld met z’n komische kaartjes, pins, shirts en totebags.

     

     











    24-11-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom je tijdens het wildseizoen naar de Veluwe moet

    Het wildseizoen in de beboste landstreek de Veluwe is een van de belangrijkste culinaire seizoenen in Nederland. De culinaire troeven van de regio zijn dan ook een van de redenen dat de Gault & Millau Gids voor Nederland als gastland koos. De start van het wildseizoen wordt gegeven in oktober, wanneer het buiten herfst kleurt, dauw de ochtend typeert en het haardvuur ons verwarmt. Het seizoen afsluiten gebeurt op tweede kerstdag. Wij overtuigen je hieronder om dit najaar nog naar de Veluwe te trekken.

    Spot de big five

    En neen, hiervoor hoeft je niet naar Afrika te reizen. Ook de natuur van de Veluwe kent de big five. Zijnde: een Schotse hooglander, een edelhert, een wild zwijn, een ree en een vos. Het beste moment om een glimp van hen op te vangen is voor dag en dauw aan de hand van een ochtendwandeling- of fietstocht. Om nog meer kans te hebben oog in oog te staan met het loslopend wild kan je een unieke safari boeken geleid door een boswachter.

    Ervaar een wildproeverij

    Hier draait het niet alleen om wild eten, maar ontdek je de échte wereld die schuilgaat achter het Veluws wild. En dat op de meest transparante wijze in de vorm van een middag- en avondprogramma. Je doorloopt met je reisgezelschap de letterlijke route die het Veluws wild aflegt: van bos tot bord. Je maakt onder andere een wildtocht vergezeld door een boswachter, woont een ontweid- en slachtdemonstratie bij en proeft van het wild zoals het nog nooit smaakte.

    Wandel door het wild

    De Veluwe huisvest ook Kroondomein Het Loo, het grootste landgoed van Nederland, dat op haar beurt de thuisbasis vormt van het Wieselse Bos. Dit bosgebied diende vroeger als jachtgebied van prins Hendrik en dat merk je tijdens je wandeling. Zo passeer je een opvallende ‘voerhut’ waar vroeger het voer voor het wild werd opgeslagen en bereik je een uitzichtpunt over het volledige gebied. Trek dus je wandelschoenen aan als je geschiedenis en natuur wilt combineren.

    Schuif je voeten onder tafel

    Uiteraard kan je de magische combinaties van het wild proeven in een van de vele restaurants. Zo vind je in het hart van de Veluwe het idyllische Huisje James waar de ingrediënten letterlijk vanuit de natuur rondom het restaurant komen. Nog een gekend restaurant is Planken Wambuis, een nostalgische herberg in een modern jasje. Je smult er van eigentijdse Franse gerechten met Veluwse twist. Luxe zoek je op in Hotel-Restaurant de Echoput, bekend om de bereiding van wild en paddenstoelen. Meer toppers vind je hier.

    Neem een Erkend Veluws Streekproduct mee naar huis

    En naast al dit bovenstaande werd er ook een speciaal keurmerk ontwikkeld voor Veluwse streekproducten. Dat keurmerk garandeert consumenten dat een product en de grondstoffen ervan wel degelijk afkomstig zijn van de Veluwe en dat de verwerking ervan ook op Veluwse bodem heeft plaatsgevonden. Zo dragen producenten een steentje bij aan de kwaliteit van het landschap. Een ideaal souvenir van de Veluwe is dus een van de erkende streekproducten: van de lekkerste kazen tot vers gelegde eieren en karaktervol bier.

    http://www.holland.com/culinair-nederland











    23-11-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The peacemaker
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    art3f Bruxelles – 26-28 november – Brussels Expo – Heizel – Palais 1 - Brussel

    ‘The Peacemaker‘ : Ondanks het feit dat de legendarische Servisch-Amerikaanse uitvinder Nikola Tesla al in 1943 op 86-jarige leeftijd zijn laatste adem uitblies, is zijn stempel ook anno 2021 nog overal om ons heen te vinden. De futuristische ingenieur en wetenschapper stond immers aan de wieg van de wisselstroom die we ook nu nog wereldwijd gebruiken voor onze elektriciteit.

    Wat minder mensen weten, is dat de Office of Alien Property van de Verenigde Staten twee dagen na Tesla’s dood al diens documenten en bezittingen in beslag nam om te vorkomen dat ze (middenin de Tweede Wereldoorlog) in vijandelijke handen zouden vallen.

    Nauwelijks 8 jaar eerder, in 1935, was de wetenschapper al komen aankloppen bij de Amerikaanse regering en het binnenlandse leger om zijn mysterieuze anti-warmachine aan te bieden: een op dat moment enkel ’op papier’ ontwikkelde generator waarmee een straling kan gegenereerd worden die andere vliegende machines tot op afstanden van zo’n 300 km kan uitschakelen.

    Het resultaat is een soort onoverkomelijke energiemuur die in staat is om bijna elk object tegen te houden en zo een dam op te werpen tegen aanvallen. Alle mogelijke projectielen, waaronder raketten, kunnen ermee gestopt worden, wat voor de totale veiligheid van het land zou kunnen zorgen.

    Aangezien elke conventionele aanval op die manier kan gestopt worden, had Tesla – zelf een pacifist – gehoopt dat een dergelijke machine oorlog voor altijd zou kunnen uitroeien. Ook tijdens de Koude Oorlog was er vanuit de allerhoogste militaire cirkels heel wat belangstelling.

    Helaas voor dit verder topsecret project: tijdens een overdracht die werd uitgevoerd door de Amerikaanse luchtmacht zelf zijn de bestaande dossiers bijna allemaal verloren gegaan. De resterende documenten werden naar Belgrado overgebracht om daar tentoongesteld te worden in het Nikola Tesla Museum.

    Toen de geheime overheidsdocumenten onlangs onder de Amerikaanse ’Informatieakte’ werden vrijgegeven, bleek het grootste gedeelte van de informatie op de meer dan 600 pagina’s zwart gemaakt te zijn, waardoor ook daar niet veel meer uit te leren valt… maar de Belgische schilder en lichtkunstenaar Stephan Janssens heeft nu de losse eindjes aan elkaar weten te knopen.

    Hij zal op kunstfestival art3f Bruxelles zijn nieuwste lichtobject voorstellen: The Peacemaker RPM01. Stephan Janssens wordt ook wel eens de ’Panamarenko van het licht’ genoemd. Niet verwonderlijk, trouwens, want hij was onder andere de uitvinder van ’de Lichtfabriek’, de Venetiaanse lichtbezieler van ’The shell of thousand wishes’ , de ’illuminas mentem’ achter de lichtplaten van Anatomis en de bezieler van de Fusionlamp. Ook nu weer weet Stephan indruk te maken, deze keer met een indrukwekkend nieuw project: The Peacemaker RPM01, die werd geïnspireerd door uitvinder Nikola Tesla.

     

     

    22-11-2021 om 14:52 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De lekkerste eindejaarsgeschenken voor food lovers

    De kerstmaand is de leukste tijd van het jaar, vooral ook voor de foodies onder ons. Het is voor hen dé periode om te experimenteren met smaakvolle ingrediënten en creatieve recepten waarmee ze familie en vrienden kunnen verwennen. Leg hen dit jaar extra in de watten met de allerlekkerste producten én kitchen tools van Oil & Vinegar.

    In the spirit of Christmas

    Echte kerstfans kunnen hun hart ophalen bij de vele kerstgerelateerde producten van Oil & Vinegar. Van ‘n kerstthee met gember en kruidnagel over een adventskalender vol culinaire verrassingen tot authentieke panettone zoals ook de Italianen traditioneel eten tijdens Kerstmis.

    Foto 1 : 1. Adventskalender boordevol culinaire verrassingen - € 59,95 | 2. Merry X-Mas Thee - € 3,95 | 3. Chocolade Cavafles op ware grootte - € 11,95 | 4. Chocolade parapluutje in goud of zilver - € 2,25 | 5. Blik met nostalgische kerstbedrukking gevuld met heerlijke chocolade bonbons - Een prachtig blik met vintage uitstraling, boordevol Italiaanse pralines gevuld met hazelnootcrème en knapperige granen - € 14,95 | 6. Cantuccini (populaire typisch Italiaanse knapperige koekjes met amandelen van de beste kwaliteit) - € 6,95 | 7. Panettone al Cioccolato - Italiaans luxebrood dat voornamelijk rond Kerstmis gegeten wordt - € 4,95 | 8. Panettone al Limoncello - met de friszoete smaak van Italiaanse limoncello - € 4,95 | 9. Pasta di Natale - Sneeuwpoppen, kerstmannetjes, cadeautjes, rendieren en sterren: deze vrolijke pasta maakt van elk bord een feestje - € 4,95

    Voor de luxe foodie

    De feestdagen zijn pas écht af wanneer er gerechten op tafel getoverd worden waar je de andere pakweg 360 enkel van kan dromen. Of wat dacht je van balsamico die maar liefst 5 jaar gerijpt heeft of limited edition extra vierge olijfolie met échte zwarte truffel?

    Foto 2 : 1. Linguine al nero di seppia - inktvispasta naar authentiek Siciliaans recept - € 6,95 | 2. Sojasaus met echte Italiaanse truffel - € 9,95 | 3. Extra vierge olijfolie met stukjes zwarte truffel - € 34,95 (beschikbaar t.e.m 31 december 2021) - 4. Salsa Tartufata - mix van wilde paddenstoelen, zwarte olijven en zwarte zomertruffel. Om de volledige impact van de truffelsmaak te krijgen, gebruik je ongeveer 15 gr per portie. Het is een ideale spread voor broodjes, vulling in voorgerechten en hoofdgerechten, of om toe te voegen aan omeletten of als uitvalsbasis voor elk gerecht met truffels - € 8,95 | 5. Truffelhoning - zoet en zacht, maar met de uitgesproken smaak van truffel. Heerlijk bij zachte en milde kazen - € 7,95 | 6. Truffelmayonaise - € 7,50 | 7. Truffelpoeder (heerlijk bij frietjes!) - € 8,95 | 8. Kant-en-klare witte truffelsaus - € 9,95 | 9. Giftbox Agrodolce Bianco di Modena - Enkel de beste Trebbianodruiven uit Modena worden gebruikt voor deze hemelse witte balsamico. De balsamico heeft maar liefst 5 jaar gerijpt in vaten van essenhout en Frans eikenhout. Door zijn transparante, lichte kleur is dit product zeer geschikt voor gebruik in gerechten waarvan je de originele kleuren wilt behouden. Combineert goed met vis, zeevruchten, vegetarische gerechten en salades. En een perfect ingrediënt voor sauzen - € 19,95

    Foodies little helpers

    Er bestaan twee soorten foodies: zij die graag aan tafel schuiven en zij die de gerechten ook met veel plezier en passie bereiden. Voor die kookgrage vrienden kan je bij Oil & Vinegar - naast talrijke culinaire smaakmakers - ook terecht voor heel wat kitchen tools. Van een prachtig rode pastamaker over een olijfhouten aperitiefplank tot een chicken sitter waarmee je je kip niet alleen krokant van buiten en mals van binnen maakt, maar ook de smaak geeft van je favoriete drank(je).

    Foto 3 : 1. Pastamachine - €  44,95 | 2. Houten lepel met hart uitsnede - €  2,95 | 3. Herb oil infuser - € 19,95 | 4. Acai houten serveerplank - € 19,95 | 5. Olijfhouten salade bestek - € 13,95 | 6. Keramieken olijfoliefles - € 14,95 |7. Chicken sitter (maakt je kip krokant van buiten, mals van binnen met de smaak van je favoriete drankje) - € 25,95 | 8. Marinadekwast hout zwart - € 4,95 | 9. BBQ grilltang - € 4,95 | 10. Pipetset glas - € 27,95 | 11. Cheese baker (voor het opwarmen en warm houden van kazen) - € 19,95 | 12. Geurkaars olijfbloesem - € 6,95 | 13. Geurkaars basilicum & citrus - € 6,95 | 14. Geurkaars vijgen & walnoot - € 6,95 | 15. Olijfhouten serveerplank - € 29,95

    .

     

     

     

     

     

     







    22-11-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!