Inhoud blog
  • de zon is gelukkig weer al van de partij
  • Het zijn momenteel hele drukke tijden !
  • 1 april en het is buiten heel donker om dik 10 uur
  • Belgische lozer als terrorist
  • De Belgische huurwet is niet meer van de poes !
    Zoeken in blog

    Foto
    Nieuws VTM
    Zoeken met Google


    zon _en_zweet_in_frankrijk
    als een lang gekoesterde droom realiteit is geworden
    De schrijffouten , zijn eigen creatie's en mogen niet gecopïeerd worden , zonder toestemming van ondergetekende
    07-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bij dag en dauw...
    De nodige zorgen aan de tuin gegeven, want je kan niet geloven hoe plezierig het is... hoe ongeloofelijk waanzinnig plezierig het is....om te zien dat na het opruimen van vieze troep.. het nivelleren van de grond... het frezen en het  onderzoeken van de samenstelling van de grond en wat de tekorten zijn.... ( eigenlijk héél opwindend, niet meer zoals vroeger wat zaadjes en hup laat de zaak maar betijen) en dan de oplossingen bedenken . hiep-hiep-hoera voor het internet... waar je met een paar klikken ..oplossingen vind ... voor alle problemen  die er maar bestaan, al dan niet biologisch... want dat is natuurlijk een hele uitdaging( die ikzelf met alle plezier aan ben gegaan met de natuur)... Ik heb ooit als jong prutske met een super-zwanger buikske, schoonvader en de rest van het boerendorp versteld laten staan door de hoeveelheid en de grote van mijn tomaten, en blijkbaar ben ik het nooit verleerd, waarschijnlijk omdat ik enorm veel respect heb voor de natuur .. Oké , het is niet meer zoals vroeger.... het is zelfs vele spannender geworden, en als je wil heb je legio mogelijkheden.... je kan er veel geld aan spenderen, maar ook je toevlucht tot wegwerp-artikelen nemen.... inplaats van alles klakkeloos in de vuilzak te laten verdwijnen... spulletjes  die je weggooit   als kweekbak , waterbak enzovoort  laten dienen... ik moet zeggen het is soms zo belachelijk eenvoudig , dat je der niet zomaar opkomt, enkel en alléén door veel te lezen...gaat je lichtje branden en vind je eigenlijk spotgoedkope oplossingen ( dikwijls gratis) die op het net aangeboden worden via site's voor ettelijke euro's, maar dan is het natuurlijk mooi verpakt... handige harry's en vlijtige liesjes.... zien in hun vuilbak dikwijls een alternatief..... ... dat ruimschoots voldoet aan de gestelde eisen van het veel duurder aangeboden produkt in de winkel of internetsite!
    Momenteel ben ik met verschillende projekten bezig... en ben best enthousiast... want het werkt formidabel....
    Ook in de tuin ( dus volle grond , zonder kweekbak of serre) is de spinazie en de mange-toute ( sluimererwtjes) in super goeie doen... bloemkolen ... komen in volle grond tot volle wasdom... en heb een oplossing gevonden voor de rupsen die de steeltjes doorbijten ( veel goedkoper dan dat er op de markt te krijgen is....)
    Ik gooi geen enkele bananenschil weg, want dat is goud voor de tuin... koffiedras en houtas in  de tuin is zoals goudklompjes voor een goudzoeker... ik houd het eenvoudig... ik hou me aan simpele toestanden en ben gelukkig, gelukkig dat mijn gezaaide groentjes komen piepen... en het goed doen.
    Ik heb een enorme hekel aan klimop.... instinctief...
    de slakkenplaag wordt grotendeels veroorzaakt door klimop.... en alle andere vieze troep dat overal tegen aangroeit en slingert, en vochtige plaatsen veroorzaakt en maakt.... slakken zijn verzot op koele en vochtige ruimtes... dus verdikke opruimen die gore troep !! zodat die bruine slijmerige beesten uit de tuin verdwijnen.... ( deze wijsheid komt van mijn tuinghoeroe , die me met raad bijstaat op een forum, waarvoor ik hem zeer erkentelijk ben....) 
    En dan ... als alles een klein beetje mee wil werken .... dan hoop ik van voor de eerste keer in vele jaren groenten te kunnen eten van eigen tuin, die niet bespoten zijn, of opgejaagd... die echt smaken naar hetgeen ze moeten smaken.... dat Tomaten niet alleen ruiken naar tomaten, maar ook de smaak hebben van tomaat.... Een hele grote droom is, van kippen op het erf.. en dus het varkentje dat ik een beetje eerder al heb geschreven.... maar helaas kan dit nu nog niet.... 
    Wij hebben geleerd dat er echt weinig mensen te betrouwen zijn.... en schuwen derden op ons domein. Dus zolang wij niemand gevonden hebben die we in eer en geweten een sleutel van onzen thuis kunnen toevertrouwen , kunnen we geen dieren hebben die we op het erf moeten laten als we een paar dagen weg zijn. 

    07-04-2013 om 22:13 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik vind het erg jammer !...

    Verschillende maatjes .. willen zo graag op vakantie komen en ik moet dus alles afwimpelen, hoe erg het ook is.... we zijn absoluut nog niet in staat om mensen te ontvangen , op de manier waarop  Vlamingen gewoon zijn van ontvangen te worden  en veel waar voor hun geld krijgen... Ik krijg het niet over mijn hart, om mensen, met vage belofte's te lokken.... en dan de teleurstelling van de gezichten af te moeten lezen, als wij op onze hoeve mensen ontvangen, dan is dat met de eenvoudige, maar (h)eerlijke manier ons eigen. Dus gelieve geduld te hebben... aub!

    07-04-2013 om 11:16 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het beloofd een zonnige dag te worden....
    Nadat het kleine schuurdeurtje was open gemaak zag ik dat de tuin  in mist gehuld was... en het is meschien niet te geloven, maar hier zou het gerust al eens mogen regenen.... onze tuin is 1 en al stof.... zeker op de helling.... waar de moestuin, ons middel-eeuwse zitkuil komt  en waar de waterput is ,  waar het met een afdaling naar de siertuin gaat... daar is het echt een zandduin..... ( het zal ook nooit goed zijn hé )
    We hebben de waterput in de tuin al eens bijna volledig leeggetrokken... en voorlopig vult die zichzelf goed aan... Ik ben benieuwd hoe die zich gaat gedragen als het hartje zomer is... en er een tijdje geen regen meer is gevallen.... het zou mooi zijn , als we dan de tuin kunnen besproeien met putwater, maar als die droog komt te staan hebben we daar dan ook niets aan.
    Dat is dus het boeiende aan zo een oude boerderij opknappen....
    Als je veel zelf doet.... leer je enorm veel bij... en zie je hoe je in de loop van het jaar , voor sommige problemen een oplossing kan vinden......

    07-04-2013 om 07:55 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    06-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag was het algemene poetsdag...
    (hoelang het zal geholpen hebben is nog de vraag) en dan is het aftellen om lekker buiten te leven.....en dat zal voortaan meer in de tuin zijn dan op de koer....
    Ik moet zeggen dat ik ontzettend gelukkig ben, met het opmerken dat onze buren achter ons  en een paar huizen verder ( voornamelijk jonge mensen) ook hun beste beentje voorzetten en hun tuin en omheining ook aan het opknappen zijn, het is nu de derde lente /zomer dat we hier meemaken... maar nog nooit is er zoveel bedrijvigheid geweest in de tuinen als nu, je hoort nieuwe palen slaan je hoort kettingzagen... enzovoort... dus de buurt krijgt een boost.... joepie, goed van de buurtjes !!

    06-04-2013 om 21:04 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze mooie stenen zijn verkocht....

    Een  lezer die hier ook in de contraien woont en mijn blogje volgt... is na veel zeuren  met onze stenen naar huis... ik heb er wel een mooie prijs voor gekregen.... dus zal ik moeten zorgen dat er een nieuwe lading komt !

    06-04-2013 om 11:01 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik heb mijn zinnen gezet.....op deze mooie clematis
    Maar die is raar of zelden te vinden.... dus nog effekes verder zoeken en geduld opbrengen...



    06-04-2013 om 08:20 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een forummaatje....
    Schreef gisteren dat ik best terug een dikke pul boven haalde, want dat het maar 7 graden zou worden..... Ik weet niet of ze gelijk gaat krijgen.... want de zon is al van de partij.
    Dus gelijk voor wat nu eerst gaan doen de serre's open gooien zodat alles weer van de frisse lucht kan genieten..... We hebben er beiden weer vollop goesting in !!

    06-04-2013 om 07:47 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    05-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De mooie stenen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Die ik niet als stapstenen zal kunnen gebruiken in de tuin, maar legio mogelijkheden, mijn ontwerperslontje brand vollop ..... en later kunnen de genodigden zien wat en waar ze voor gebruikt worden....

    05-04-2013 om 20:05 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De thermometer aan de schutting geeft drie graden boven nul..
    Dus het heeft niet gevrozen.... goed voor de slaplantjes... en dag,na dag wordt het dus beter....
    enkel die verdomde ijsheiligen.... dat is nog afwachten, en volgens ik denk zullen die wel van zich laten spreken !!
    verleden jaar.. ( ik zie het nog voor me) zat onze ex-buurman op zijn hurken, troosteloos naar zijn mooie gegroeide tomatenplanten te staren... die helemaal vervrozen waren...... ik had er echt mee te doen... ( gek hoe het allemaal kan lopen, hij was zo gek op de tuin, ik heb nooit gedacht dat hij zijn eigendom zou verkopen, maar blijkbaar is er iets in het verkeerde keelgat geschoten, want toen hij mij zijn huis kwam aanbieden, klonk hij erg verbitterd)
    Voorts plannen maken wat we voorlopig moeten aanschaffen om het ons gezellig te maken, want telkens er een stuk gewonnen is op de verloederde toestanden.... moeten we natuurlijk weer spullen bijhalen, zodat we daar van kunnen genieten.... en nu hup veiligheidsschoenen aan..... en naar de tuin !!!!!!. De laatste aanplantingen van struiken  water geven voor de grote hitte der weer is.....

    05-04-2013 om 09:24 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    04-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het was een heerlijke zonnige tuindag

    Theo is het terras verder aan het afwerken en ik heb de dreef voor het hek opgekuisd....ook nog wat azalea's  geplant... en natuurlijk gaan kijken hoe het er voor staat met de zaailingen..... wel de bloemkolen die doen het voortreffelijk, ook het pas gezaaide spul, komt lekker piepen en je ziet ze groeien... ook  de worteltjes die ik op verschillende plaatsen heb gezaaid heb komen door de verschillende zonnige dagen al boven de grond piepen, ook de erwtjes zijn nu bijna allemaal precent.. en de flageolets die zijn net geplant dus die kunnen nog niet echt ontkiemt zijn... in de bak van de winterprei komt er nu ook hier en daar een groene schijn tevoorschijn dus dat zal ook niet lang meer duren.De passieplant is nog niet uitgeplant, en staat nog steeds in de winkelpot, maar begint al teken van bloem te vormen... en ook verschillende bessenstruiken die ik nog niet heb uitgeplant wegens het moeilijk doen van de buurvrouw en we dus eerst het 1 en ander moeten in mekaar knutselen, zodat ze toch op die muur terecht kunnen.... daar beginnen zich bloemknoppen te vormen...
    Het valt te bezien of we deze maand al de kwiwibessjes gaan halen bij christian of dat we pas in mei deze struiken gaan ophalen want de tuin brengt toch veel werk mee , temeer dat hij echt jaren lang als dumpplaats heeft gediend voor van alles en nog wat, dat niets met boerderij of tuinieren te maken had... en natuurlijk bij ons was het een rotzooi en daardoor viel de rotzooi van de buren niet zo op, darentegen nu... begint bij ons de tuin te worden zoals wij hem wensen.... en dat is een schril contrast.. met de rest...
    Wist je dat je van de blaadjes van de boerenpioen... lekkere thee kan zetten?... de boeren pioen is dus eigenlijk een geneeskrachtig kruid, olie van deze plant is echt ontstekingsremmend en werd ( en trouwens nog in de kruiden geneeskunde veelvuldig gebruikt. )
    Je moet natuurlijk niet zomaar beginnen dokteren, met de andere delen van de pioenroos, enkel de blaadjes kan je echt veilig gebruiken.....

    04-04-2013 om 20:20 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het heeft niet gevrozen...
    S'morgens is het natuurlijk nog wel héél fris... maar een paar uurkes later... is het buiten allemaal al opgewarmd... mijn eerste werk is meestal .. alle potten met bloemende planten buiten zetten...
    Het is net of ik heb een bloemenboetiekske... maar ik doe dit uit voorzorg... van vriezen...; soms wel soms niet en ik zou niet graag hebben dat al mijn werk op 1 nacht naar de vaantjes is...
    Beloofd om foto's te maken van mijn irissen zonder steel; is echt hoogst eigennaardig...

    04-04-2013 om 08:52 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    03-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik ben wat fier op ons werk !!
    Zelfs de importeur van ons platen heeft me gemailt om te vragen... hoe dat wij die platen zo mooi krijgen.... het was voor hun een raadsel, ook mensen van verschillende forums die mijn blog volgen....vinden ons werk prachtig en we hebben menig pluimke gekregen... Ik heb het al geschreven.... eigen stoef stinkt , maar samen kunnen Theo en ik enorm veel.... jammer dat we maar twee handen hebben.... want het duurt toch altijd wel een tijdje eer iets klaar is geraakt !!

    03-04-2013 om 23:56 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oef..... het einde van een vruchtbare dag....
    Zonder te liegen op ons terras was het uit de wind 32 graden... echt blote kontenweer.....
    alles is bevestigd, alles is geschuurd en aan de rand heb ik natuurlijk weer een resem annabelles geplant.... Onze bron gecontroleerd... en nu begrijp ik echt het systeem dat ze vroeger handhaafde om die putten te vullen met water...simpel maar zeer effectief !
    Al mijn  erwtjes ( mangé-tout) komen in de volle grond uit...De gladiolen beginnen ook al van zich te laten horen.... mijn  proefprojekt werkt 100% procent en ik ga dat natuurlijk nog meer op punt zetten  voor volgende seizoenen.... simpel dat mijn vroegere partner of opa nooit opgekomen is, ( alhoewel... ik denk dat sommige dingen toen nog niet in zwang waren )
    Morgen nog een resem winterprei zaaien want dat is er nog niet van gekomen en zodra theo onze siertuin heeft gefreesd ga ik op 1 plek voorlopig ook nog groenten zetten, want aan de muren moet er nog teveel gewerkt worden om daar al kostbare planten neer te poten... en ik zie niet graag iets verkommeren
    Meschien dat ik later op de week nog eens trakteer op foto's ... alhoewel morgen is het weeral donderdag.... de dagen vliegen voorbij....

    03-04-2013 om 19:36 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een zonnige en droge dag... het beloofd weer een lekkere klusdag te worden
    Het gekke van de zaak is.... in de tuin is het lichtjes gevrozen... en op de koer dus niets...
    Overdag is het in de tuin steeds vele warmer.....
    Vandaag de rest van de platen opschuren..... dan kan Theo ze op hun plaats leggen en vastschroeven.... en waarschijnlijk nog een omheining maken als de treden van het terras op hun plaats zijn gelegd met de graafmachine.... ( die machine is echt een uitkomst!)
    Vandaag waarchijnlijk nog wat winterprei zaaien.... en als het stuk tuin dat nog moeras was helemaaal droog is geworden zal ik daar waarschijnlijk ook nog wat groenten zetten voorlopig omdat... we daar nog teveel aan de muren moeten werken van de schuur en de eigenlijke woningen hebben prioriteit....

    03-04-2013 om 08:45 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    02-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na een dag der van tussen te zijn....

    Doordat al de schroeven zowat op waren.... en we dus zowiezo van alles moesten aansleuren... van drinken, bloem, suiker melk enzovoort der maar een volledige snipperdag van gemaakt...
    en mijn ogen de kost gegeven wat ze durven vragen in zo een sjiek tuincentra.. voor bevoorbeeld een nectarineboompke.... of een hortensiake.... der heb je in belgïe en Nederland een volledige aangelegde tuin voor aangeschaft.... Afspraken gemaakt in verband met vleesprijzen met een beenhouwer.... en in de late namiddag... naar de tuin ... ik had de serre's open gezet.... en daardoor kon het bijenvolkske dapper zijn gang gaan ..... in de bloemekes van de nectarineboom en de lekker geurende hyacinten die vollop in den bloem staan... er zaten 7 bijen over en weer te zoemen rond mijn oren.... ook gezien dat de nieuwe lading bloemkolen ook present gaan zijn.... die kan ik eind van de week zeker en vast verpotten.... hier en daar komt er in de volle grond al een peke piepen, de aardbeien lopen vollop uit, en gisteren heb ik ook de aardappels gepoot dus die kunnen nu ook beginnen groeien.....;
    Hopelijk hebben we morgen nog een fijne dag... die droog is en blijft, zodat de laatste platen kunnen geschuurd worden van het terras !!

    02-04-2013 om 19:02 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is wederom droog...
    Het is in Belgïe en nederland meschien niet te begrijpen , maar ik heb dus gisteren wel twaalf gieters water over mijn zaailingen en aanplanting moeten gieten, want alles is hier kurkdroog...Zogauw het kan gaan we een pomp onze put zetten met minuterie, zodat de tuin elke dag gesproeid wordt en mij het zware sleurwerk bespaard wordt... als ze water hebben gekregen zie je de planten echt groeien...;
    Het is altijd een genoegen om s'morgens in de serre te ontdekken wat er zodanig ontkiemt is dat het zijn kopke boven de grond steekt !!!!
    Omdat we nu al meer plaats hebben kunnen we de auto in de garage zetten... dat is ook een hele opluchting....

    02-04-2013 om 08:02 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    01-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voila, het weer heeft zich van zijn zonnigste kant laten zien
    En wij zijn goed opgeschoten... dus een paar foto's om de ruwbouw van onze schutting en terras in wording te laten zien... in het echt is het vele mooier ...Dd
    De pl






    de platen moeten nu allemaal nog op hun plaats worden getikt en uiteraard vastgeschroefd.... in de eerste plaats moest alles waterpas komen te liggen en te staan, ook moet er nog een balk aan de schutting gemaakt worden dus het werk is belange nog niet af !!

    01-04-2013 om 19:44 geschreven door myrthe


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eventjes binnen ......
    Om onze thee te maken....
    Het is vollop lenteweer, ( van de nacht serieus gevrozen)... en zalig om buiten te werken, onze dikste pullover is al uitgedaan....
    Theo gaat de laatste ( opgeschuurde) platen van de schutting plaatsen, die waren deze morgen al droog en heb ik dus met de machine ook mijn steentje  bijgedragen... Ongelofelijk hoe mooi het hout vanonder de laag viezigheid komt, en door de ouderdom en het gebruik hebben de planken een mooie patine... zo en nu lekker verder gaan doen... Wij genieten met volle teugen van het werk dat we verrichten, ons tweetjes zijn we best goed..... en verwezelijken we prachtige dingen, die niet onder moeten doen voor proffesioneel werk , integendeel..... Wat ben ik trots...

    01-04-2013 om 11:25 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het beloofd weer een prachtige dag te worden
    De eerste keer van de jaar met open raam geslapen...
    De trip naar onze ( mooi wordende) tuin ... bracht aan het licht dat het deze nacht weer gevrozen heeft !! ( een geluk dat ik me steeds de tijd neem om alles wat binnen kan gezet worden in de serre dat ook doe ) De bezestruikskes zien af, telkens ze een paar bladjes krijgen, vriezen die kapot.... Want overdag is het in de tuin lekker warm....
    De dretserige kleitroep.....is lekker aan het drogen en doordat theo voortdurend met de kubota over en weer roetscht.... is de grond op de plaatsen waar het nodig is al bikkelhard... ( zeker daar waar onze paden moeten komen.. en de treden ( want we gaan de niveau verchillen opvangen met treden en hier en daar een ramp)
    Vandaag hoop ik dat ik de laatste platen die voor de schutting moeten dienen kan opschuren .... want gisteren waren die nog veel te nat.. en dan trek je het hout kapot....
    Als dit dan allemaal gebeurt is kunnen we de kanten van het volledige terras beginnen afwerken..... Het bloemenzaad dat eindelijk ontkiemt is in de serre zal goed van pas komen om alles mooi verder af te werken.....
    Als we nog eens naar Belgie gaan, moet ik buiten de kiwibesjesstruiken ook kachelzwart meebrengen, want het spul van hier... deugt niet !!! Om ons tuinhaardje zijn lente schoonmaak te geven, en dan ziet hij er terug uit als nieuw !

    Onze enorm berg keien en stenen is al ferm geslonken.... dus daar kunnen we binnenkort ook weeral lekker alles afwerken....

    01-04-2013 om 08:42 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Het wel en wee !!!! wordt een droom werkelijkheid, of een nachtmerrie
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    fernanda1951
    blog.seniorennet.be/fernand
    Gastenboek
  • Hallo Myriam
  • We missen jullie op het Tuinadviesforum
  • Een mooi begin voor augustus
  • Hallo
  • Groeten uit Knokke-Heist

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Zoeken in blog


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!