Inhoud blog
  • de zon is gelukkig weer al van de partij
  • Het zijn momenteel hele drukke tijden !
  • 1 april en het is buiten heel donker om dik 10 uur
  • Belgische lozer als terrorist
  • De Belgische huurwet is niet meer van de poes !
    Zoeken in blog

    Foto
    Nieuws VTM
    Zoeken met Google


    zon _en_zweet_in_frankrijk
    als een lang gekoesterde droom realiteit is geworden
    De schrijffouten , zijn eigen creatie's en mogen niet gecopïeerd worden , zonder toestemming van ondergetekende
    30-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een hemelse dag is voorbij
    En het voorlopige resultaat mag gezien zijn, dat zie ik , ( en hoor ik ook , want de buurman staat om de vijf minuten ons werk te inspecteren en te bekomentarïeren met niets anders dan lof )
    De steunmuren voor de poort zijn aan de straatkant bezet ook hadden we nog genoeg prut voor de slag, maar de binnenkant dus langs de koer kwamen we niet meer toe;.. en dat zal later in orde worden gemaakt als we terug naar die firma gaan.
    Ik heb eigenlijk de tweede muur op mijn eentje bezet, en Theo is dus begonnen met het eerste gedeelte van de eerste vleugel van de poort te installeren.... We zouden na het bezetten gaan vissen, maar we hadden er zo een schik in ,dat we het vissen uitstellen tot latere datum.... Mensen, het is nog mooier dan dat ik in gedachte had...Het oogt op dit moment door zijn sobere , robuuste uitstraling eerder modern maar ik weet dat dit ook 100% samen gaat met echte zware antiek.... Vroeger moest ook alles robuust, van goeie kwaliteit en hyper-funcitioneel zijn, wel met dit hek hebben we dit allemaal bereikt...Het is echt !!! af !! en daar bedoelt een vlaming mee dat het prachtig is , super mooi... ik heb er geen woorden voor... het is echt weer een concept dat wij uitgewerkt hebben en uniek is !!!Ik ben echt fier op ons werk ... wat een team !!!
    Zo ik heb ondertussen ook nog verse goulach gemaakt met frietjes , die zijn natuurlijk ook al ter bestemming geraakt ( in ons buikske ) en nu ga ik lekker douchen en nog wat nagenieten van een zalige avond !!!

    30-06-2013 om 21:01 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mailtje van de U.S.
    Oh boy!!!
    I never thought of this.......
    This lady has now changed her habit of how she lists her names on her cell phone after her handbag was stolen. Her handbag, which contained her cell phone, credit card, wallet, etc., was stolen. 20 minutes later when she called her hubby, from a pay phone telling him what had happened, hubby says 'I received your text asking about our Pin number and I've replied a little while ago.' When they rushed down to the bank, the bank staff told them all the money was already withdrawn. The thief had actually used the stolen cell phone to text 'hubby' in the contact list and got hold of the pin number. Within 20 minutes he had withdrawn all the money from their bank account.
    Moral of the lesson:
    a. Do not disclose the relationship between you and the people in your contact list. Avoid using names like Home, Honey, Hubby, Sweetheart, Dad, Mom, etc.
    ... b. And very importantly, when sensitive info is being asked through texts, CONFIRM by calling back.
    c. Also, when you're being texted by friends or family to meet them somewhere, be sure to call back to confirm that the message came from them. If you don't reach them, be very careful about going places to meet 'family and friends' who text you.
    PLEASE PASS THIS ON
    Even if this doesn't pertain to you....Pass it on to your family and friends

    Voor de mensen die geen engels spreken (lezen)

    Het gaat erom dat een dame haar handtas  gestolen werd, met gsm ( portabele) kredietkaarten sleutels enzovoort.
    Toen ze van uit een telefoonkotje naar haar echtgenoot telefoneerde , wist die op zijn beurt te vertellen dat hij van haar een tekstberichtje ( smsje) had gekregen met de vraag hoe het paswoord was voor de bankautomaat .
    Ze hebben dan direct naar de bank getelefoneerd maar dus al het geld dat kon afgehaald worden was er al af.
    Dus schrijft mijn mailmaatje, zet in je contaktenlijst van je gsm, nooit  schat, lieverd pa, ma enzovoort maar gewoon de namen van die personen, als er een vragen komen die nogal speciaal zijn en geheim moeten blijven zoals paswoord enzovoort...... eventjes mekaar bellen om te bevestigen !!! dat zal veel leed besparen.... het is ver weg gebeurd , maar het kan net zo goed hier gebeuren  !!!

    30-06-2013 om 08:50 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het ziet er voor vandaag veel belovend uit !
    We gaan vandaag de andere kant van de ingang bezetten, zodat het aan de straatkant al wat meer afgewerkt der uit zal zien, het is wel een meer brut uitzicht dan met weber, maar ik heb geen goesting, om een klein fortuintje uit te geven aan  een tuinmuur.... die niets anders moet dan bepaalde individuen van onzen hof te houden en sommige viervoeters op den hof !!
    Ik denk dat we net toekomen voor de buitenkant en de slag waar de poort komt op te hangen.... en kan die dus al afgewerkt worden zodat we niet holderdebolder om nog prut bij te halen...
    Gisteren héél moe en ook weer lekker vroeg naar bed, en in slaap gevallen als een blok....

    Zo als dat der op zit, gaan we toch eerst eens een beetje genieten van onze zondag. Ik kan niet genoeg vertellen hoe blij dat we zijn , dat we zo op mekaar kunnen inspelen, de jarenlange ervaring van mijn eigen bouwperikelen zijn natuurlijk ook wel een klein beetje in ons voordeel, ik heb meschien niet altijd de kracht van een manspersoon, maar ik weet haarfijn uit te leggen hoe iets in zijn werk gaat, en eerlijk gezegd .... komt het dan allemaal redelijk vlug goed, wat dus een forse winst op levert !

    30-06-2013 om 08:06 geschreven door myrthe


    >> Reageer (1)
    29-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geluk is niet in 1 keer te beschrijven !
    Ik moet zeggen verbouwen met stenen , mortel, cement beton en etc.... spelen is me op het lijf geschreven....
    Ik kan oude meubels omtoveren tot een modern item...een hebbeding.............
    maar soms wil ik iets dat ik nog nooit gedaan heb.... en............................. ??? dat vraagt wel enige aandacht........... ik heb menig buurman laten kwijlen, neen niet voor de sex, maar voor de manier waarop ik gyproc afwerk.............. ik ben redelijk obsesief  qwa dit soort werk ( ocharme Theo) en comanderen is gemakkelijk, maar ik wil dus zelf de kunst beheersen om gelijk welk materiaal te bewerken , en dat is dus echt de waarheid, voor ik iemand terecht wijs of op fouten wijs, weet ik waarover ik spreek uit ervaring !!!! en als vrouw zijnde is dit niet altijd evident, omdat je niet altijd in de mogelijkheid bent dit uit te proberen.... dus ......!!!!!! juist!!!!
    Wij moesten dus om onze droomafsluiting van de koer.... en ook een beetje uit noodzaak, ( wij zijn niet gedient van een andermans honden hun uitwerpselen aan ons deur, en we worden ook niet graag bestolen hoe klein de diefstallen ook zijn  ... en het gemeentebestuur daar te laks voor is om op te treden !! dus doen we de nodige ingrepen.... alles in acht nemend !!!( wetende dat de franse entrepeneurs, vragen wat ze willen en made in china nog  prima vera is, doen we het zelf )Met knauf ben ik vertrouwd, maar bezetten ( stucken in het hollands ) met cement, (mortel) is me echt vreemd, en ik dacht meer op de grond dan aan de muur, ( in alle geval het zal me minder kosten dan dat die franse dievenbende me zou aanrekenen , echt waar ik ben echt kwaad op die dieven )
    dus zogezegd zo gedaan en nu is er een voorkant en een zijkant gedaan  ( met ons tweetjes, je kon zien dat ik meer ervaring had met  dit soort werk maar gaande weg dus pakweg een uurtje later , mocht ons werk zeker en vast gezien worden !!! we zullen niet toekomen voor alles af te werken.... maar ik ben zeker dan menig bricoleur  voor ons moet onderdoen !!! als morgen de zaken verder afgehandeld worden zoals vandaag maak ik foto's... en ik ben ook blij dat menig mateke van onze fotografenclub van zich heeft laten horen , mondial, dat is toch super ooit wordt dit nog een werelds festijn , qua foto gebeuren en daar ben ik super blij om......

    29-06-2013 om 22:19 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heerlijk uitgeslapen..........
    Super goed gemutst!........... en dat er een slaregentje valt goed voor den hof ( en het afgereden gazonneke ) maar minder voor ons bezettingswerk dat we van plan waren,........ dus ik denk dat ik mijn grote serre vandaag eens onder handen ga nemen....
    De tomaten in de twee serre's doen het voortreffelijk: stoere  sterke donkergroene planten, Die in de tuin (volle grond)waren kleiner toen ik ze uit heb geplant maar doen het ook goed..... Ik hoop dat ze niet zoals die van de buurman meeldauw krijgen want ze staan gewoon in open lucht zonder bescherming enkel hun aanbindstok... dat is alles.... ze krijgen natuurlijk wel om de zoveel dagen hun vitamientjes ,en een plant die genoeg voedsel krijgt, wordt minder vlug ziek dan een plant die bepaalde stoffen tekort komt om te groeien en goed te gedijen.... daarna ingrijpen met boullie bordelaise ( dat trouwens giftig is ) zijn pleisters op een houten been, want je zet in de eerste plaats toch groenten omdat het gezonder is uit eigen tuin, als je dan hetzelfde doet als de "comerce" ben je beter af dat je ze gaat kopen.. in het seizoen , goedkoop en veel minder werk ... en !!! even giftig !!!
    Vandaag ga ik stoofvlees maken... maar ik zing ook al een tijdje dat ik coque au vin op tafel wil toveren en dat komt er maar niet van.... eerstdaags toch eens werk van maken.....
    Als we een plek in de schuur klaar hebben waar het niet vriest in de winter zou ik graag zelf champignons kweken... want Theo die lust ook dolgraag mijn champignonnesaus, maar van wilde paddestoelen mag hij niet eten, want hij is daar allergisch aan !
    En zeg nu zelf... wat smaakt er nu lekkerst zo een poeierke uit een pakske of lekkere zelf gemaakte saus met ingredienten die uit eigen tuin komen met echte hoeveboter alle andere ingredienten op een eerlijke manier gewonnen. en met plezier klaargemaakt !

    29-06-2013 om 08:09 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    28-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is een feit
     ons muren voor de poort staan  er! Het is overgebleven en het was aangenaam om te werken ! 19 graden............... om een uur of vier na een korte pauze.... want amai , het is toch zwaar werk hoor !! zijn we nog het onkruid in de tuin te lijf gegaan, voor zover het nog ging want we waren toen al serieus moe en afgepeigerd, maar we aanbidden onze lekkere verse en gezonde groenten , dus moeten we daar echt nog tijd voor maken, soms met veel goesting en soms met de moed der wanhoop maar ach..... Als je dan nadien kan genieten van de verse groenten is het leed redelijk vlug vergeten !! al de aardappeltjes uit de bakken gedaan en van een goeie kg hadden we toch vijf kg's... samen met nog eens sluimererwtjes en pekes en een lekker tournedoke.... was het weer eens hemels ,en weet je ook waarom je , zelfs als je moe bent, nog naar de tuin gaat om te wieden of te sproeien.... de opgeschoten kroppen sla zijn op de compostberg gesmeten en dus gaan we morgen weeral de tuin omwoelen om nog wat prei , tomaten en boontjes te zetten.....
    Zo voor mijn toetje een douchke pakken, en dan gaan we de zelfgemaakte créme-glace aanvallen....Het melodietje is al verschillende keren afgedraait dus dat wil zeggen dat het roomijs klaar is
    Vandaag te moe om nog foto's te maken van gelijk wat ...dus toedeloe het enige dat ik nu nog wil en kan is me
    ten eerste gaan douchen want stenen slijpen is vreselijk stofferig en ik sta dus stijf van het betonstof
    Ten tweede mijn ne ferme creme glace uitscheppen wetende dat we dat alle twee meer dan verdient hebben ....................;

    28-06-2013 om 19:34 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is een feit
     ons muren voor de poort staan  er! Het is overgebleven en het was aangenaam om te werken ! 19 graden............... om een uur of vier na een korte pauze.... want amai , het is toch zwaar werk hoor !! zijn we nog het onkruid in de tuin te lijf gegaan, voor zover het nog ging want we waren toen al serieus moe en afgepeigerd, maar we aanbidden onze lekkere verse en gezonde groenten , dus moeten we daar echt nog tijd voor maken, soms met veel goesting en soms met de moed der wanhoop maar ach..... Als je dan nadien kan genieten van de verse groenten is het leed redelijk vlug vergeten !! al de aardappeltjes uit de bakken gedaan en van een goeie kg hadden we toch vijf kg's... samen met nog eens sluimererwtjes en pekes en een lekker tournedoke.... was het weer eens hemels ,en weet je ook waarom je , zelfs als je moe bent, nog naar de tuin gaat om te wieden of te sproeien.... de opgeschoten kroppen sla zijn op de compostberg gesmeten en dus gaan we morgen weeral de tuin omwoelen om nog wat prei , tomaten en boontjes te zetten.....
    Zo voor mijn toetje een douchke pakken, en dan gaan we de zelfgemaakte créme-glace aanvallen....Het melodietje is al verschillende keren afgedraait dus dat wil zeggen dat het roomijs klaar is
    Vandaag te moe om nog foto's te maken van gelijk wat ...dus toedeloe het enige dat ik nu nog wil en kan is me
    ten eerste gaan douchen want stenen slijpen is vreselijk stofferig en ik sta dus stijf van het betonstof
    Ten tweede mijn ne ferme creme glace uitscheppen wetende dat we dat alle twee meer dan verdient hebben ....................;

    28-06-2013 om 19:34 geschreven door myrthe


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Super goeie morgen !!!!!
    Ze hadden een ganse dag regen beloofd.... maar het ziet er beter uit dan gisteren !! en sommige momenten was dat zelfs redelijk spooky met donkere onweersbuien, maar door de bovenwind is alles weggedreven .
    Door de zware pijnstillers en uiteraard doodmoe te zijn heb ik al een kot in de morgen geslapen ( alé voor mijn doen toch ) Mijn eerste wandeling naar de tuin met uiteraard de proccesie van viervoeters achter mijn gat, die hun pieske gaan doen naar de dreef..... heeft aan het licht gebracht, dat alles héél goed groeit, ( ook het onkruikd )ik heb in elk geval al een bloemkoolke de grote van een borrelglaasje....en dat verschillende kroppen sla opgeschoten zijn, ja dat kan niet anders het zijn plantjes van februari
    We zijn allebei super goed geluimd want 1 van de zwaarste beulenwerken zit er bijna op....
    Daarna nog de zaak bezetten gelijk de gevel ( d'as niet moeilijk want dat is door de bulgaren gedaan en in gans mijn leven heb ik nog zo geen geknoei gezien, maar het geeft wel een super rustiek uitzicht, eigenlijk geeft het de boerderij de eeuwenoude look, hetgeen van mooi strak gestukt zoals ze in Nederland zeggen het oude uitzicht verloren is gegaan en er integendeel begint uit te zien als een betonnen prefab woning van nu )
    Zo koffietje uitdrinken, yohurt eten , stokbrood uit de vriezer plukken.... en hup aan de slag !!!
    Ik ben er helemaal vrolijk van geworden..... ondanks dat de badkamer nog steeds niet in gebruik kan worden genomen
    Ik denk dat ik vandaag frietjes ga bakken.....
    Voor mezelf zijn pannekoeken niet zo een goed gedacht, want ik heb nadien veel last gehad van mijn maag.... pffff

    28-06-2013 om 08:56 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    27-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.update
    De pannekoeken zijn allemaal opgegeten, achteraf nog eventjes buiten gezeten aan de kop van ons gastenverblijf, daar is de zon het eerst en blijft daar ook het langst.... volgende zomer komen er op verschillende plekken vaste banken en tafeltjes.... zodat we niet altijd moeten sleuren met een stoel en een tafeltje..... nu is het allemaal nog provesoir.... maar  we leren elke dag wel iets bij over ons erf.... lekkere keuvelplekjes kom je altijd te kort, of je zoekt op een snikhete dag een koel plekje in de lommerte ( en die hebben we ook.... ) ofwel zoek je het zonneke op als het was duister geweest is die dag.... zonnekloppers die moeten achter in onze tuin zijn.... gegarandeert 100% bruinen..... voor wie dat wil !!

    NU een paar serieuse pijnstillers en naar bed met de externe schijf waar veel films opstaan.... want de zeemzoete filmkes die op dvd's staan zijn  niet echt mijn ding..... ik heb altijd keihard moeten werken.... dus geloof ik niet echt in sprookjes.... ne goeie dedective.... CSI daar ben ik  niet vies van..... en Criminal minds,
    Dus ik ga proberen om Theo ook zijn bedje  aan te prijzen.... maar of dat gaat lukken is nog de kwestie

    27-06-2013 om 20:35 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De tweede muur is ook op 2 meter hoogte geraakt.......
     en die moet nu ook uitharden om de laatste lagen erop te kunnen zetten...........
    Al de betonblokken zijn aangesleurd... ik heb me een deugd doende douche genomen en nu ga ik het pannekoeken beslag nog eens doorroeren dat al een uurke of zo staat te wachten omdat theo gisterenavond deleriums kreeg , of fata morgana's van pannekoeken en ik beloofd heb om vandaag pannekoeken te bakken na ons betonblokken verhaal....muren die nu langs beide kanten 2 meter hoog zijn en 50 cm dik, om in de trend te blijven van de originele bouwstijl.....Theo is nog de laatste blokken aan het opmetsen en dan kan hij genieten van zijn pannekoeken festijn..... IK weet iemand die straks heel blij zal zijn.... samen met nog een paar viervoeters die het ook telkens een feest vinden als ze een pannekoek krijgen van de overschot !

    27-06-2013 om 17:15 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het ziet er zwaar betrokken uit
    IK hoop dat het weer geen roet in ons betonblokken avontuur gaat gooien, want ik wil deze maand mijn koer kunnen afsluiten....
    Gisteren was het echt zalig, en dan nog van een lieve dame  de nodige complimentjes gekregen, dat onze hoeve gans Melay naar omhoog haalt..... Dat iedereen ziet hoe hard we werken ( ze weten niet hoeveel pijnstillers ik daarvoor moet nemen ) en dat het echt een droom is met al die bloemen en struiken, en dat de meeste (oudere) mensen, erg benieuwd zijn  ,hoe het er zal uitzien als het af is, want iedereen heeft de boerderij gekend als krot !! een groot leegstaand geval...... waarvan enkel de schuren werden gebruikt.
    Dat verschillende mensen schande spreken  over  hoe slecht sommige mensen ons behandelen  , door jaloezie  en dat we groot gelijk hebben dat we ons eigen leventje lijden.
    De worteltjes en de sluimererwtjes hebben weeral goed gesmaakt.... en ik sta in beraad of ik niet nog eens erwtjes zou planten;... maar dat moet ik eerst opzoeken of dit nog kan ?
    De bonen schijnen nu toch ineens goesting te krijgen om ook te gaan groeien.... het lijkt voor mij een eeuwigheid... maar het zal wel normaal zijn, want ik heb nog nergens een staakboontje omhoog zien klimmen.... alles is blijkbaar zéér laat ............. en de laatste dagen slecht of kouder weer, ligt aan de supermaan die een paar dagen geleden aan het firmament prijkte, ( dat gebeurt maar om de 200 jaar ) wij hebben het gezien en het is echt adembenemend hoe groot die maan dan is, het was net of je zat in een film van starwars of zoiets............... Nu lekker mijn koffie uitsloeberen en naar de tuin,
    De rest van de bende is nog aan het bekomen van de grote werken die gisteren gebeurd zijn, maar iedereen van ons huishouden is super-fier op onze prestatie's.............
    Ik ga pas foto's maken van ons werk als het af is.....

    27-06-2013 om 08:00 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    26-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lekker werktemperatuurtje...
    Alhoewel we af en toe dachten dat de pret zou overgaan door regen.... maar de bui is overgewaaid ( gelukkig)
    Om een uur of vier was 1 muur zo goed als af, dat wil zeggen, de eerst voorop gestelde hoogte is gemetst 2 meter, de poort op zichzelf is als ze volledig toe is...2 meter hoog en 2,84 m breed.....
    is het bovenste gedeelte open dat is ze 1m hoog dus de helft, we willen een speciaal concept.... zodat we zelf kunnen kiezen op welke ogenblikken we de buitenwereld willen binnen laten in onze privé......en dan kan de poort gedeeltelijk open, zonder eigenlijk onze veiligheid te verliezen.
    Maar toen bedacht ik , dat een robuuste boerderij toch wel een iets hogere muur vereist, want de uitstraling van " ik wil wel maar mijn portemonai kan niet " is niet aan ons besteed we gaan voor het echte werk..... dus zo getrouw mogelijk gaan wij de zaak aankleden.
    Maar op dit moment moet dus het eerste gedeelte van de muur hard worden .... want nu is het nodig om de ladder tegen de muur te zetten, om de laatste lagen er boven op te krijgen, de stenen wegen als lood, zeker als je er zo een veertig door je handen gegaan zijn.... maar eens gemetst en aangekleed zal het eenvoudig  en weer  mooier geworden zijn,

    26-06-2013 om 19:21 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het ziet er beter uit dan gisteren
    Het was verdorie ferm koud  , en ik ben om zeven uur mijn bedje ingekropen gewapend met een paar dvdtjes, ( de prins en ik, 1 en2 , zeemzoet geleuter, maar ach dat mag ook eens een keertje )
    Theo is een paar uur later naar bed gegaan.... en zo kunnen we zo fris als een hoentje aan ons escapade's beginnen......
    Mijn eerste taak is de glaswol ( line de verre) uit de bus sleuren 20 stuks , is extra gekocht omdat die net in promotie stonden aan de helft van de prijs... ( 20cm dik) voor de binnenkant van het dak ..........Een winst van meer dan 200 euro's
    Gisteren de bolognese saus die ik ingevroren had.... ontdooit , zodat we redelijk vlug eten hadden.... Het is toch gemakkelijk  een paar goeie diepvriezers!!!
    Ik heb in Antwerpen er eentje met schuiven, en hier 2 bakken en 1tje met schuiven, ik vind wel dat de schuiven veel overzichtelijker  zijn want in de  koffers wordt het een rommeltje, ik moet een systeem bedenken met bakken goe geweten, dat dit later het geval zal zijn.... Nu speel het nog zo geen rol.... maar later pfff.... een uur zoeken naar bv een pak kortelettjes, daar heb ik geen goesting in...... Gisteren geen erwtjes getrokken , maar ik heb gezien dat ik eigenlijk vandaag alweer met mijn bakske naar de tuin kan om erwtjes te trekken .....
    De jacht naar een grote weckketel is geopend............................

    26-06-2013 om 08:07 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    25-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag nog eventjes volhard in de boosheid...
    en om cementmix  om  prut te kunnen maken voor de muren verder te metsen.......... Zodat we eindelijk een klein beetje ons erf, voor onszelf hebben... poorten dicht... en lekker onder ons...........  niks meer , niks minder............

    25-06-2013 om 18:22 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het was gisteren stillekes
    Omdat we over en weer naar Antwerpen zijn geweest ....
    S'avonds nog terug gereden en  vanaf Luxenburg veel Douane op de baan

    25-06-2013 om 09:29 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    24-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heerlijk ..........
    Twee dagen geleden..... zaten we geradbraakt s'avonds te eten, het sleuren met de cementzakken en de loodzware betonblokken was niet in de kleren blijven zitten...... dus lekker lang geslapen en gisteren lekker de toerist uitgehangen.... en nu zitten we zo fris als een hoentje..... klaarwakker om er in te vliegen......We hebben ondertussen wel geleerd, dat we met verenigde krachten de zakken cement moeten versleuren..... ik heb uitgerekend dat we toch nog een pallet zullen moeten kopen....... en dat zijn zo een veertig zakken die dan uit de bus moeten worden gehaald, dat doe je niet zo maar .1..........2...........3............ want dan ben je al afgebroken voor de dag begonnen is......... dus toch maar effekes de zaak bekijken van op afstand !!!
    In Frankrijk krijg je toch geen palletkorting, ik zou het enkel maar doen om niet telkens opnieuw km's te moeten rijden, een nadeel is dan waar dat die mix, niet eeuwig goed blijft !!!

    24-06-2013 om 08:07 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Het wel en wee !!!! wordt een droom werkelijkheid, of een nachtmerrie
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    magdavinck
    blog.seniorennet.be/magdavi
    Gastenboek
  • Hallo Myriam
  • We missen jullie op het Tuinadviesforum
  • Een mooi begin voor augustus
  • Hallo
  • Groeten uit Knokke-Heist

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Zoeken in blog


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!