Inhoud blog
  • de zon is gelukkig weer al van de partij
  • Het zijn momenteel hele drukke tijden !
  • 1 april en het is buiten heel donker om dik 10 uur
  • Belgische lozer als terrorist
  • De Belgische huurwet is niet meer van de poes !
    Zoeken in blog

    Foto
    Nieuws VTM
    Zoeken met Google


    zon _en_zweet_in_frankrijk
    als een lang gekoesterde droom realiteit is geworden
    De schrijffouten , zijn eigen creatie's en mogen niet gecopïeerd worden , zonder toestemming van ondergetekende
    20-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heerlijk !!
    Het is zondag !! en we zitten op schema, ondanks dat we een paar beuzeldagen hebben gehad de week die gepasseerd is... maar het kon niet anders !!
    De electronische thermometer gaf aan dat het buiten net zo warm is als binnen, 16 graden C°
    De oplossing voor de holle stenen  aan de voorgevel daar zijn we dus superblij mee !!, want we zagen het doembeeld al opduiken om gaten te kappen , om daarna met mortel plaatsen te maken waar we houvast zouden hebben voor de scharnierpunten !!
    Maar dat is gelukkig niet nodig !! ( grote zucht van opluchting)
    Gisterenavond bloemkool en een lekkere cortelet.. met gekookte aardappeltjes, en op voorhand afgesproken dat ik met de overschot en vlaams gehakt, een ovenschotel zou maken volgende warme maaltijd, hetgeen Heel goed beviel, het is een schotel die ik zelf samen geflanst heb, en echt héél lekker is..... 
    Ik heb me ook voorgenomen om de volgende week ergens eens verse Lasagne klaar te maken in mijn grote pruttelpot.. De kok van onze kennissen zegt dat de lasagne die je zo klaarmaakt om duimen en vingers af te likken is, en smelt in je mond, ik heb zo ooit al eens een lasagne geproefd , in een onoogelijk piepklein eethuisje in antwerpen, het was bijna onfatsoenlijk lelijk, ( maar wel proper, daar niet van) echt, ik heb het sindsdien nooit meer zoiets lekker gegeten, de zaak is ondertussen weeral verandert van eigenaar.. en er komt veel voorgekookte rommel uit blik  op tafel !!... Dat ter zijde 
    Na onze dagtaken, een heerlijke douche genomen, en Theo is met zijn externe harde schijf, nog wat films aan het bekijken geweest ( opgenomen in de loop der tijd ) en ik ben dus een paar werktruien voor Theo aan het maken, want vorige winter zijn er een paar gesneuveld doordat het spoelwater veel te koud was !!
    (gekrompen )Dus ga ik nu een paar extra truien breien, van overschotten, ( dat zullen dus streepkes worden )en ze pas wassen als de temperaturen het toelaten !! 
    Het wordt trouwens ook tijd dat ik aan de vogeltjes ga denken, mijn oud frietvet zal nu vlug van pas gaan komen....en ik heb ook 10 kg vogelzaad meegebracht toen we de laatste keer in de DHZ-waren. Ik heb nog een prachtige voederschaal staan ( eigenlijk is het een drinkfonteintje voor vogels... maar hier is zoveel water , dat een voederstation  veel beter is denk ik 

    20-10-2013 om 09:06 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    19-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is een prachtige zonnige hersftdag!!
    Ik heb een volledig kistje trompet des mort cadeau gekregen ( van een plezierige verrassing gesproken, nu moeten ze dus drogen , want ze waren vers geplukt !!
    De oplossing gevonden voor de scharnierpunten van de luiken in de holle thermische stenen
    Theo is nog een paar luiken aan het maken, terwijl ik ongeveer drie kilo paprika's aan het schoonmaken ben, en op formaat voor de vriezer !
    Deze morgen de eerste controle voor de zuurkool.... en ja hoor het werkt, er staat al een cm of twee sap boven de steen mooi helder water !!! dus dat komt allemaal in de sjakos!! 
    Dan de oude keuken nog eens schoongemaakt en alles dat moet blijven staan voorlopig nog eens goed afgewassen, de aardappels voor deze avond zijn al geschild de bloemkool is ook al ready to go ( kookpot) Zodat ik straks verder aan de sokken historie en een werktrui voor Theo kan beginnen denken, het zal nodig zijn... volgens de voorspelling,alhoewel ik denk dat het belange zo een vaart niet zal lopen, ik gun de hollanders hun 11-steden ding op schaatsen!!! maar min veertig is iets te veel van het goeie !!
    De zwarte bonen heb ik nog nie getrokken ik laat ze lekker rijp worden aan de ranken buiten, en pas als ze van vorst gaan spreken zal ik ze dus plukken en drogen !! want ze moeten absoluut in goeie doen zijn, er zijn zoveel gegadigden!! dat ik er steeds te weinig zal hebben !!
     


    19-10-2013 om 15:47 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EEn deugd doende nachtrust !!
    IK kan zien aan mijn schrijfsel die ik nog geplaatst heb het meer dan hoog tijd was dat ik in mijn bedje lag !! ... Het is allemaal om ter gezelliger geweest... maar ook vrij vermoeiend !!
    Nu dus terug aan de slag met volle moed !!
    De eerste sokken zijn geleverd !! en iedereen is dik tevreden !!! 

    Nu eerst nog mijn speculaaskruidenmengsel maken.. zodat ik volgende week mijn belofte kan waarmaken !!
    Ik ga vandaag waarschijnlijk een pruttelpotje klaarmaken, en Theo proberen helpen met het zoeken naar de oplossing om de scharnierpunten van de luiken te fixeren in de holle stenen !! gelukkig is dat maar aan 1 raam het geval, want dat kost toch wel kopzorgen !!

    19-10-2013 om 08:47 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    18-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EEn hele zalige dag is ten eind..
    Van harte ontvangen !! en de lekkere oogsttaart werd heel dankbaar ontvangen, een kruimeldeeg met een vulling van jonagold boerennoten amandeltjes rozijntjes en speculaaskruiden gans de auto geurde naar mijn gebak, het is het lievelingsgebak geworden van Theo maar, ook van onze vrienden die er maar geen genoeg van kregen .... Ik zou er ginds eentje ter plaatse gebakken hebben , alles was er behalve mijn speculaaskruiden !! die ga ik waarschijnlijk maandag of zo al met de post opsturen zodat ze die zelf kunnen bakken !! ( het 1e plezier is het andere waard, en ik ben zeker dat de gasten daar ook met veel plezier een stuk van zullen snoepen !!

    18-10-2013 om 23:53 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    17-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alles verloopt volgens schema !!
    zelfs met een geblesseerde voet, gaat het nog vlotjes, de selder is geoogst, gewassen, gesneden en nog eens gewassen in zakjes verdeelt en kan nu wachten in de vriezer tot ik die nodig heb om soep te maken !!... daarna met de overschot van het kruimeldeeg terug een gebakje voor twee gemaakt, met boerenoten, appel rozijntjes en speculaaskruiden heerlijk die geuren !! ..... 
    de drie ramen zijn op hun plaats gezet, en er zijn al vorderingen gemaakt om de luiken vooraan .. aan te brengen maar omdat het holle stenen zijn moet er eerst iets gefixeerd worden voor we verder kunnen ....Deze avond gepofte ovenaardappels met chili en een lekker wijntje !!
    Het is ook nodig om dringend wat wintertruien in mekaar te flanzen, want de vorige zijn echt met de winterse muziek van vorig jaar mee !! 
    Dus gaan snuffelen in de zakken met konen !! Theo zegt dat het allemaal niet zo nauw steekt het zijn werktruien, dus wat geeft het als de kleuren niet echt overeen komt mijn mijn persoonlijke smaak !! als ze maar warm zijn en goed passen !

    17-10-2013 om 17:35 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo....we slapen blijkbaar langer in het vernieuwde gedeelte...
    Mijn enkel is niet echt dik, maar is helemaal blauw !! ( zonder andere kneuzingen) en doet nog wreed zeer !! Ik ben blij dat ik van dat speciaal sportverband heb dat is stevig, en plakt zowiezo aan mekaar.. jammer dat het niet waterbestendig is, dus na het douchen is dat spel onbruikbaar !!
    Gisteren na de witte kool historie,zuurkool en van de overschot gewoon gesnipperde kool gemaakt voor de vriezer.. was mijn dagtaak als sukkelende kok voorbij !! s'avonds nog wel kool klaargemaakt ( spekskes uitgebakken en daar de witte kool bijgevoegd in een gietijzeren castrol)
    met gekookte aardappels en boerenworst !! Theo vond het weer om duimen en vingers af te likken!
    IK denk dat ik vandaag de knolselder ga kortwieken, !!Dat is dubbele sloef !! het groen maar ook de knollen, ik ben benieuwd hoe groot ze zijn !! als het is zoals bij de witte kolen, zal het niet fameus zijn, maar nog altijd beter dan niets !!! als ik tijd overheb ga ik opnieuw kruimeldeeg maken, het bewaard zeker 14 dagen in een tuperware doos, maar bij ons is dat hoogstens 2 dagen, ik maak dan van 500 gram bloem  teglijkertijd, en heb zo genoeg voor drie grote taarten of: zes kleinere,of 20 tarteletjes  
    Theo werkt zijn eigen opgestelde schema af .... en is steeds de koning te rijk als we s'avond proper, in ons nieuwe heiligdom zitten, het is natuurlijk een schril contrast tegenover de vieze troep waar we het drie jaar ongewild in hebben moeten leven !!

    17-10-2013 om 08:31 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    16-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is oogsttijd!...
    Al het werk in de moestuin heeft vruchten afgeworpen ( zelfs letterlijk !) en dus moet alles verwerkt worden, geblancheerd, confituur, geweckt, of op zout gezet, en dat is dus ook het geval met kool, door het zout begint de kool te gisten ( fermenteren) en verkrijg je dus zuurkool !!
    Ik ben de trotse bezitter van een echte aardewerken zuurkoolpot, met originele steen en waterslot !! Tevens een origineel recept van het echte Elzasser zuurkool recept !!Ik zou er ook nog wijn aan toe kunnen voegen maar ik verkies gewoon natuur met de kruiden en geen wijn dan komt er ook geen sulfaat in onze kool !!
    NU zes weken wachten en we hebben echte zuurkool !! geen taaie rommel zoals van de winkel !! maar huisgemaakt .... LEKKKKKKEEEERRRRRR !!!!!








    16-10-2013 om 14:18 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is droog en nevelig!
    De temperatuur in de slaapkamer is 16 graden !!
    Gisteren gewokt "Thaïs met kippepootjes " Het heeft Theo enorm gesmaakt, en hij had alles verwacht behalve dit ! ,Later op de avond heb ik me mistrapt , resultaat mijn voet serieus omgeslagen, en is mijn enkel precies eens schaalmodel van een olifantenpoot !
    en een blauwe plek op mijn knie, ik zag de eerste seconden serieus wat sterrekes, maar gelukkig is het maar verzwikt, en is mijn knie ook nog heel !! ( het zou een ferme streep door de rekening zijn moest ik iets breken !!, ik ben daar voor verzekerd maar toch !! het zou ons werk achteruit zetten!!
    De wand is geplaatst, en is Theo voorlopig van de stank die het doorzagen van de grote platen teweeg brengt af !! 
    Je wordt dat echt héél goed gewaar in de badkamer dat ze nu volledig rondom is geisoleerd !!Het is in den beginne een meer uitgaven van verschillende honderden eurootjes, maar het verdient zichzelf op een jaar of twee terug !! zeker weten!!
    Vandaag gaan we de lekkere fruittaart oppeuzelen !! en ik hoop dat ik tot in de tuin kan sukkelen om de kolen een kopke kleiner te maken, de kolen van de buurman zijn ook maar kleine sukkeltjes er waren er een paar bij de grote van een appelsien !! de mijne zijn groter maar sommige zijn echt in twee gebarsten en ik denk dat ik daar niets mee zal kunnen aanvangen... maar het is toch meer dan dat we zien in de franse tuintjes !!!
    De boerenoten , dat is blijkbaar ook een flop !! en ik hoop dat de boerenwijsheid die ik geleerd heb juist is, en niet het tegenover gestelde, weinig noten een zachte winter, en het volgend jaar veel venijn, veel noten een harde en lange winter !! (zoals ze voorspeld hebben min 40 C°
    Vandaag zal het een beetje uitpluizen zijn wat ik zelf zoal kan doen !!dat is echt knudde !! pfff 

    16-10-2013 om 08:59 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is droog en nevelig!
    De temperatuur in de slaapkamer is 16 graden !!
    Gisteren gewokt "Thaïs met kippepootjes " Het heeft Theo enorm gesmaakt, en hij had alles verwacht behalve dit ! ,Later op de avond heb ik me mistrapt , resultaat mijn voet serieus omgeslagen, en is mijn enkel precies eens schaalmodel van een olifantenpoot !
    en een blauwe plek op mijn knie, ik zag de eerste seconden serieus wat sterrekes, maar gelukkig is het maar verzwikt, en is mijn knie ook nog heel !! ( het zou een ferme streep door de rekening zijn moest ik iets breken !!, ik ben daar voor verzekerd maar toch !! het zou ons werk achteruit zetten!!
    De wand is geplaatst, en is Theo voorlopig van de stank die het doorzagen van de grote platen teweeg brengt af !! 
    Je wordt dat echt héél goed gewaar in de badkamer dat ze nu volledig rondom is geisoleerd !!Het is in den beginne een meer uitgaven van verschillende honderden eurootjes, maar het verdient zichzelf op een jaar of twee terug !! zeker weten!!
    Vandaag gaan we de lekkere fruittaart oppeuzelen !! en ik hoop dat ik tot in de tuin kan sukkelen om de kolen een kopke kleiner te maken, de kolen van de buurman zijn ook maar kleine sukkeltjes er waren er een paar bij de grote van een appelsien !! de mijne zijn groter maar sommige zijn echt in twee gebarsten en ik denk dat ik daar niets mee zal kunnen aanvangen... maar het is toch meer dan dat we zien in de franse tuintjes !!!
    De boerenoten , dat is blijkbaar ook een flop !! en ik hoop dat de boerenwijsheid die ik geleerd heb juist is, en niet het tegenover gestelde, weinig noten een zachte winter, en het volgend jaar veel venijn, veel noten een harde en lange winter !! (zoals ze voorspeld hebben min 40 C°
    Vandaag zal het een beetje uitpluizen zijn wat ik zelf zoal kan doen !!dat is echt knudde !! pfff 

    16-10-2013 om 08:59 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    15-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is heel erg vochtig!
    Nog drie halve platen en het is een feit!! het is zo erg... dat wij massa's geld kwijt zijn aan een aannemer die een oplichter is eerste klas, en omdat hij door de wol geverfd is, duurt het enorm voor we alle bewijzen op tafel kunnen toveren, en het belgische gerecht, is traag, enorm traag!
    Het is mensonterend hetgeen er gebeurt !! maar goed het is nu niet anders,... en willen of niet we moeten erdoor !! er is geen weg terug !!
    Om de vooruitgang te vieren, een lekkere taart gebakken ( kruimeldeeg, met een vulling van abricoosjes en rabarber !! , denk daar dan echte slagroom bij niet zo van die spuitbussen die je klaar kan kopen , maar het echte spul gezoet met juist geteld 1 lepel bloemsuiker ) en een geurige tas koffie zal dat enorm smaken !! 
    Theo wou graag deze avond eeuwige moes met een lekker korteletje maar ik ben iets anders van zin !! en ben zeker dat hij dat ook héél lekker zal vinden !!








    15-10-2013 om 13:40 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITgeslapen
    Het is buiten 12 graden en in de slaapkamer was het om half negen deze morgen 16 graden!
    Theo is laat film blijven kijken, en ik heb nog kousen gebreid en in een boek verder gelezen !!
    Dus redelijk laat echt gaan slapen en dat resulteert dat je dan later uit bed bent, maar goed, we staan niet in antipries.. en het mag wel vind ik... want er wacht weer trek en sleurwerk !! de laatste twee halve platen moeten nog aan de onderkant bevestigd worden en dan is de buitengevel van de badkamer een feit,en is er een begin gemaakt voor hetgeen ikzelf voor ogen heb als ontwerp IN de ruitjesschuur !! Daarna zou Theo mij verder op weg moeten zetten voor de luiken aan de straatkant, want momenteel kan ik niet verder ! en daarna hoera, komen de kleine raamkes op het tweede verdiep zodat dat ook weeral een beetje een betere afwerking geeft !!
    Ondertussen is mijn vermoeden dan bepaalde etenswaar of groenten je psyche beinvloed.. .Je hebt dat met pinda's, chocolade, maar nu ook ondervonden dat die kleine hete peperkes ook niet echt onschuldig zijn.... Ikzelf heb een plezierige droom gehad van super romantisch aard en Theo wist me te melden dat hij ook gedroomd had,en na de droom verteld te hebben stelde ik vast dat zijn droom echt een heldhaftige  mannendroom was hihihihi !! 
    We zijn in elk geval goed uitgerust en klaar om aan de slag te gaan !!

    15-10-2013 om 09:18 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    14-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug van de noodzakelijke uitgave van geld !!
    ons peurschuim was volledig opgewerkt en ik moest ook nog het 1 en ander hebben om mijn eigen ding te doen.. in verband met het knutselen ... dus naar een magazijn waar ze zeker en vast genoeg vijzen (schroeven) hebben en een serieuze voorraad ingeslagen, ook de speciale bouten en moeren voor de smeedijzeren scharnieren aan de luiken te zetten scheelt meer dan 500 % tegenover de doehetzelfwinkels die wij kennen.. en omdat we nogal wat luiken moeten maken, kunnen we met gemak ons profijt eruit halen, we zijn wel een ganse dag kwijt !!maar goed ondertussen hebben we ook nog andere zaken bezocht en nog een mooi antiek kleinood gevonden !! waar ik eigenlijk al héél lang naar op zoek was, het is eigenlijk iets voor wijn , maar ik wil het in de badkamer gaan gebruiken ! niet in de gite's maar in ons eigen privé badkamer waar alles echt op onze smaak zal ingericht zijn, en waar we minder rekening zullen moeten houden met lange vingers,( alhoewel, zeg nooit , nooit !! soms verschiet je van sommige mensen, omdat je het achter hun niet zou zoeken en ze toch blijk geven van niet echt heel correct te zijn !!)
    Maar goed, we doen ons best om zulke mensen te mijden... en eens dat belleke is gaan rinkelen met bepaalde individu's ga je toch de kat niet op het spek binden hé,!! 
    Het was bovenop gisteren nog een dag om te bekomen van de zeer zware vorige week!! jammer dat de herfst nu doorzet !!
    Mijn witte trui hangt in brokken te drogen, dus morgen in mekaar zetten en waauwww  blij met een nieuw kledingstuk!

    14-10-2013 om 17:39 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisteren echt een dag gewoon de toerist uitgehangen thuis !!
    Theo heeft dvd's met films bekeken zoals  : In the name of the rose, de man with the iron mask , robin hood, de laatste versie, en dan nog wat films en programma's opgenomen op een externe harde schijf ! 
    Ikzelf ben mezelf te buiten gegaan, met in de eerste plaats zelf zanddeeg te maken , ( voor verschillende keren, en ik moet zeggen het is een super recept ! het deeg is fantastisch, het blijft lekker bros heeft gewoon de juiste textuur  .. en je kan er alle kanten mee uit ! ik heb dus deze keer gekozen voor kleine fruittaartjes !! met braambessen !! Als afwerking heb ik gekozen om ze te bestuiven met bloemsuiker !! Het was echt een ware ouderwetse lekkernij !!! UIteraard heb ik de buurtjes ook getracteerd !
    Daarna ben ik begonnen met de koon witte wol om een lange trui te breien met een rolkraag lekker ruim.... De wol ziet er niet uit( vlekken en strepen van het stof, maar goed een goeie wasbeurt en het leed zal geleden zijn, en dan heeft die wol eindelijk waar hij recht op heeft, gebruikt worden voor iets zinnigs !!
    Foto volgt als de trui netjes gewassen is, den uitslag van de taartjes.... je moet mijn schrijfsels niet geloven vraag het aan de buurtjes hoe ze smaakte  

    14-10-2013 om 08:42 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Het wel en wee !!!! wordt een droom werkelijkheid, of een nachtmerrie
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    joseph1950
    blog.seniorennet.be/joseph1
    Gastenboek
  • Hallo Myriam
  • We missen jullie op het Tuinadviesforum
  • Een mooi begin voor augustus
  • Hallo
  • Groeten uit Knokke-Heist

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Zoeken in blog


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!