Inhoud blog
  • de zon is gelukkig weer al van de partij
  • Het zijn momenteel hele drukke tijden !
  • 1 april en het is buiten heel donker om dik 10 uur
  • Belgische lozer als terrorist
  • De Belgische huurwet is niet meer van de poes !
    Zoeken in blog

    Foto
    Nieuws VTM
    Zoeken met Google


    zon _en_zweet_in_frankrijk
    als een lang gekoesterde droom realiteit is geworden
    De schrijffouten , zijn eigen creatie's en mogen niet gecopïeerd worden , zonder toestemming van ondergetekende
    24-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het inmens zware keukenmeubel voor minder mobiele mensen..

    Staat en hangt dus op de plaats van bestemming, er moet nog wel veel gesleuteld worden en we gaan zelf toch nog hier en daar verbeteringen aanbrengen, want ondanks dat het toch wel wat heeft gekost ........... zijn er op de verborgen plekjes maar half afgewerkte toestanden gevonden, en blijkbaar stak het hier en daar op een vijs !! dus waar er vier moesten zitten zaten er maar twee etc... 

    Ik vind dat er weinig mensen nog echt in eer en geweten hun job doen... maar wel serieus over de schreef gaan als er moet betaald worden !! goed, we zijn gelukkig niet voor 1 gat te vangen, en kunnen overal wel een oplossing aanbreien !!! OOk al de gepaste afwerking uitgedokterd... en het zal echt wel een speciale uitstraling geven !! Ik hoop dat wij met ons concept .. veel mensen gelukkig kunnen maken , met een vakantie die zij verdient hebben !! , ( zonder leeg gemolken te zijn )

    De keuken heeft nu al andere dimensie's ...als je dan de troep ( foto's uiteraard) van toen bekijkt en je ziet nu de keuken kan je bijna niet geloven dat dit dezelfde hoeve is en dat wij dat met zijn tweetjes klaar spelen !!

    Vandaag lekker vroeg gestopt en een lekker wijntje met wat hapjes voor ons avond eten genomen, straks een film opzetten en nog eens lekker bellen met onze maatjes !! in Nederland !! 

    D

    24-11-2013 om 18:05 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is nog lekker vroeg !!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik heb denk ik een lichte verkoudheid heb, die maar niet wil uitbreken, dus loop ik af en toe te snotteren zit ik soms met een schorre keel en niesbuien om U tegen te zeggen !!... een week of zowat geleden , toen we net terug waren, was ik een dag onder de voet !! en een dagske verplichte rust heeft wel geholpen , maar ik ben er niet vanaf !!

    Vandaag gaan we dus verder klussen in de keuken en proberen van het keukenmeubel te plaatsen !! Ik ben benieuwd want het hydraulisch systeem om de keuken hoger of later te laten zakken is natuurlijk geen dagelijks werkske !! ... maar stap voor stap komen we der wel !!

    Ik ben super blij dat we nu met onze tokkelmachines in de warmte kunnen zitten, en ik enkel nog om te koken nog naar de andere kant moet stappen, het is een paar maand op de tanden bijten, en dan kunnen we weer lekker buiten bbqen, dus is het de moeite niet om iets te bricoleren zodat de zaak lekker netjes blijft !!

    De gasten die hier de keuken zullen uitproberen zullen waarschijnlijk niet zo een keukenmadeliefjes zijn zoals ik, en wil ik dus dat de keuken er nieuw blijft uitzien, als we ooit een statie verder zijn !!

    In de tijdspanne dat we zonder internet moesten leven kreeg ik ook mailtjes , of ik nog breigaren verkocht !

    Mijn kelder in antwerpen is tot de nok toe vol gestouwd met konen, met bollekes etc..... IK heb die altijd zonder eigenlijk winst van de hand gedaan, gewoon omdat ik andere mensen ook een aardigheidje gunde... en ik eigenlijk een breiclub  wou opstarten, met breimachines en ook voor mensen die met de priemen nog hun hartje ophaalden, maar ook weer door een super vervelende dame heb ik het plan gewoon afgevoerd, het achterbaks gedoe !! om mensen zwart te maken achter de rug, stond mij enorm tegen... en om met zo een mentaliteit een hobbyclub te starten had ik geen zin. Ik heb nooit kunnen verdragen dat ze mensen zwart maken achter de rug.Zelfs al was het de waarheid, ieder heeft het recht om te leven zoals hij/zij kiest om te leven, zolang je een ander niet kwetst, er geen kinders op de 1 of andere manier misbruikt , heeft niemand zaken met hetgeen jij, in jou leven doet !!

    Daar komt dan natuurlijk nog bij dat konen breigaren héél schaars wordt, en duur, dus ik denk niet dat ik voorlopig mijn breigaren infeite ga uitdelen...... het staat gestockeerd tot mijn breiatelier hier in frankrijk in orde is en dan heb ik een zee van ruimte , waar ik mijn konen en mijn machines uitgebreid kan  stallen !

    De 48uur die ons ten stelligste beloofd was... om de telefoon om te ruilen zijn allang verstreken en ik zit nog altijd met dat vodde geval

    ...... we leven op hoop !! in elk geval de mevrouw waar we de mooie kloostertafel en stoelen hebben aangeschaft, zei dat Orange gewoon een kwakkel firma is... die best haar deuren zou sluiten .

    Vandaag frietekes met een lekkere biefstuk !,Ik denk dat ik morgen een lekkere schepperd's Pie ga maken in de pruttelpot !! met aardappelpuree die een lekker korstje krijgt in de oven !!

    en nu eerst en vooral mijn bakske leute uitdrinken !!

    24-11-2013 om 08:49 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    23-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het laatste kletske deeg opgebruikt...

    om een gewone grote pizza te bakken!! justekes genoeg om ons buikske lekker rond te smikkelen !!

    Het is echt waar wat ik nu ga vertellen maar ik zou dat gemakkelijk elke dag kunnen eten !!

    en het is allemaal gezonde kost !

    Ik ben er zeker van dat je voor de pizza die we nu gegeten hebben rond de 20 euro betaald .. en meschien zelfs meer !!

    en als je het zelf maakt kost het eigenlijk feitelijk héél weinig ! , justekes een beetje zweet ... bij mij is dat van plezier!! ( ik speel graag met mijn deegrol )

    Zo nu gaan we van plaats switchen, ik in bed met de laptop ... en Theo met de pc... om zijn ding te doen !! wat lezen en schrijven op zijn faceboek, meschien een spelleke spelen ( oorlogachtig iets) ... zalig toch, lekker in de warmte.... met de belofte dat we morgen het keukenmeubel gaan aanpakken !!

    Ik zou zeggen menskes amuzeer jullie .... met hetgeen jullie graag hebben !! wij gaan ook genieten van een zalige avond.... eentje van vele die nog moeten komen, we hebben dat drie jaar moeten missen, het is nog niet echt hoe het moet en zal zijn, maar we zijn er super gelukkig mee !!

    Het is spijtig dat onze vrienden ( die we echt kunnen vertrouwen ) zo ver wonen !! maar we hebben  mekaar en de wetenschap , dat het allemaal beter aan het worden is, we zijn ondertussen veel ervaringen rijker, en we weten dat diegene die ons tekort hebben gedaan  ( voor gelijk welke reden dan ook ) zichzelf tegen komen, ... en eerlijk gezegd, liever zij dan wij !! Wij bouwen trouw aan onze toekomst, en hopen van de mensen die ons genegen zijn te kunnen vertroetelen, dat we de eventuele klanten die we op bezoek krijgen een vakantie kunnen aanbieden, die ze nog lang zullen onthouden .... met de wetenschap dat ze terug zullen komen, niet omdat we zo bombastisch uit de hoek komen, maar omdat onze hoeve eerder een thuis is waar je tot rust mag komen.... in alle eenvoud maar wel kwalitatief hoogstaand !! 

    Zo nu lekker douchen, pyjamake aan en lekker in mijn bedje een filmke kijken, we hebben ondertussen al gans de reeks van stille waters bekeken, Theo had het nog nooit gezien, heeft het voor mij wel opgenomen ( externe harde schijf) en ik had toen juist ook iets in mijn leven ... dat deze reeks mij eigenlijk een beetje voorbij gegaan is zonder dat ik er naar gekeken heb!! 

    Mijn lievelingsfilm staat op dvd; en dat is dus citizen X, het ( waar gebeurde) verhaal speelt zich af in rusland toen er nog een ijzeren gordijn bestond  !! over een seriemoordenaar die kindertjes vermoord en hen daarna misbruikt! IK heb de film ooit gekocht in mediamarkt voor 1 euro, heb hem uitgeleend en nooit meer terug gekregen, tot een jaar of drie geleden ik hem terug heb gevonden in de saturn winkel ook voor een paar eurootjes ... ik herbekijk hem héél graag !! Het feit dat 1 jonge dokter al die jaren dat monster  op de hielen zat!! en niemand wou helpen, ( partij belangen, en betweters ) is dus een teken aan de wand hoe politieke spelletjes gespeeld werden en eigenlijk nog steeds op die manier gespeeld worden, daar ben ik echt van overtuigd !! 

    23-11-2013 om 19:57 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De grootste kluif in de keuken is achter de rug !!

    Elke week kijk ik de inhoud van onze koelkast na, wat ontbreekt er, wat moet eerst verbruikt worden etc. en uiteraard er met een proper doekje eventjes een frisse toets aan geven

    We moeten altijd vooruit denken omdat hier in het dorp niets is van winkels , beenhouwers etc. en je weet maar nooit, panne met de auto ziek worden... enzovoort, de marchands die langs komen kennen allemaal hun prijzen, en wees maar zeker dat je , jezelf blauw betaald voor een kwaliteit die niet altijd beantwoord aan de prijs die je ervoor hebt betaald !

    Er komt ook nog bij dat ik héél graag kook, en de je kookkunst vertaald zich uiteraard naar de ingrediënten die je gebruikt!!

    We hebben de bench ook anders geplaatst en onze troetelkids zijn nu de koning te rijk een volledig verwarmings-element voor hun eigen plekje, dus super lekker en gezellig, ik moet ze nu absoluut niet meer porren, de dames en mijnheer Jef hebben het  goed gekeurd 

    Ik ben nog steeds wachtende op het personeel van Orange, dat 100% zeker ging aan huis komen met een nieuwe gsm ....... binnen de 48 uur... sorry ik stel me serieus wat vragen bij al dat gedoe in frankrijk !! Blijkbaar hebben die nog nooit, ergens anders gewoond of gelogeerd , want dan zouden ze wel weten wat een goeie en zelfs betaalbare service is !!! 













    23-11-2013 om 14:51 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.goeie morgen!!

    zalig  ik kan nu lekker vanuit mijn slaapkamer,voorlopig op de laptop werken!

    Nu dat de vaste lijn ook de binnen komende gesprekken  door geeft, hebben we al de raarste toestanden mee gemaakt,ik zou bijna terug naar de eeuwige stilte gaan verlangen, wat een gedoe !!

    De Pizza hebben we dus gisteren om een uur of twee in de namiddag opgepeuzeld, en doordat het zolang geleden was.heeft het enorm gesmaakt... Je kan de pizza beleggen met van alles en nog wat, en in de zomer als we nogal wat om handen hebben ,durf ik nogal eens de super gemakkelijke beleg versie gebruiken,maar van dees reis had ik dus bolognese-saus gemaakt, in de pruttelpot!. doordat het vlees al gemalen is moet het dan maar een uurtje of drie, maximum vier pruttelen om een fantastisch smakende saus te bekomen..ik heb dus nogal wat saus over dus die gaat in een tuperware-pot de vriezer in,!

    Ons cadeau op vier poten, waar we dus super blij mee zijn, krijgt dus een eigen willetje... en ze heeft blijkbaar voor zichzelf besloten, dat ze op verkenning wil en ZAL gaan naar de tuin, de hondjes mogen zo vrij rondlopen in de tuin , maar Molly dus niet, ik ben bang dat ze haar expeditie zal verleggen naar de tuinen van de buren en de straat ,enzo haar veiligheid op het spel zal zetten .... voor mensen die altijd op den buiten gewoond hebben leest dit als klinklare onzin, dat begrijp ik wel,maar ikzelf heb eigenlijk het grootste gedeelte van mijn leven in een grote stad gewoond waar de poezebeesten gewoon op een appartement leven en daar geen moeite mee hebben .... 

    de manier waarop sommigen hier door de straten scheuren en echt de katten ( en klein wild rond de bossen) proberen overhoop te rijden!! bezorgt mij nachtmerrie's.....ook het feit dat er poezen vergiftigd worden ( er is een naam genoemd , maar ik ben zeker dat het iemand anders is!) is dus ook niet echt een gerusstellende gedachte !

    Voor iedereen lekker naar zijn bakske gaat om te slapen, dat is dus wij in ons bed en onze troetels (hondjes en de poes)in de grote bench in de keuken. moeten ze nog eventjes op de koer hun ding doen, dat is dus voor de Jef ontelbare keren zijn poot tegen de grote bloembakken opheffen, en de meisjes gaan lekker hun plasje maken tussen de hortensia's en de buxusstruilkes, dat is dus redelijk vlug gebeurd ware het niet dat ze daarna met hun drietjes mekaars plasje gaan keuren.... en indien nodig dus dat bepaald plekje gaan verbeteren, en er nog een paar druppeltjes bovenop deponeren, waarna uiteraard het ritueel van voren af aan moet overgedaan worden !!

    Als de voorstelling volgens onze goede smaak is afgelopen , roepen we ze binnen en naargelang hun gedrag van die dag krijgen ze dan nog een snoepje of een koekje  dus ze komen binnen gestormd, behalve Molly die steekt nog net haar middelvinger niet op... en blijft doodleuk buiten , ga je haar halen spurt ze naar de andere kant van de koer.... en gisteren had ze blijkbaar ergens een kier gevonden om naar de ruitjesschuur te ontsnappen, vandaag dus uitzoeken wat en hoe dat gebeurt is , want we waren er niet echt gerust in, en Theo is na een uurtje gaan zoeken ze zat doodstil aan de watervaten te wachten, niet goed wetende wat haar nu overkomen was .... toen ze binnen was ... is ze uitgebreid gaan eten, ik denk dat ze al een paniek visioen had, van geen eten s'anderendaags doordat ze verloren was gelopen

    23-11-2013 om 07:25 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    22-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We zijn terug van Vesoul !!

    dat is nu meer dan 2 dagen dat we onderweg zijn om een gsm aan de praat te krijgen !!! Toen we dus bij de Orange-boetiek toekwamen stonden we daar om dik negen uur belange niet alléén !!

    wij werden door een vriendelijk en helemaal in het zwart uitgedoste mijnheer naar boven gestuurd 1e verdiep !! en daar waren nog vier wachtenden voor ons, allemaal met hunne laaaifffebox ... allemaal dikke miserie ..... 

    uiteindelijk waren  wij aan de beurt, probleem uitgelegd... en van achter de contoir kwam de zin, " dat kan niet , geef maar eens hier !!""... na een half uur dezelfde vaststelling van die mijnheer van orange !.. de gsm (portabele) was niet goed!!, en ik zou dus binnen de 48 uur gecontacteerd worden op de vaste lijn,wij dus maar wachten nu hé !! grrrrrr !!! .... dus 2 en een halve dag verprutst en het is nog niet in orde !! ge zou voor minder uw bloot gat laten zien !!

    Nu ben ik aan het wachten om de plaat pizza uit den oven te toveren , want na drie dagen wachten droop de kwijl zowat op mijn schoenen !! en nu ik hier  nog altijd zit te tokkelen in de kou met de geur van de pizza ... hoop ik dat ons mizerie voorbij gaat zijn!! het is wel al super dat ik terug kan schrijven en dat ik dus mijn maatjes ook al eens privé kan beantwoorden !!  zo mensen wij gaan zo dadelijk lekkere pizza smullen met een lekker wijntje dat ondertussen al de goeie temperatuur heeft gekregen !! Ik heb nog zoveel te vertellen, maar dat zal dus voor wat later zijn, als ik lekker in de warme slaapkamer kan tokkelen !!

    22-11-2013 om 14:09 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regen gemengd met sneeuw!

    en drie graden boven het vriespunt !!

    Al de electrische verwarmingselementen staan s'nachts op anti-vries, dus dat is ongeveer een 7 graden celsius .

    Het deeg voor de grote plaat-pizza is al gemaakt, straks nog eens de wasmachine aan het werk zetten en ruimte maken voor de hele mooie massief eiken ( blad is 15 cm dik) kloostertafel met hele mooie uitgewerkte poten !! en magnifieke stoelen, echt uit de kluiten gewassen stoelen met een 100% prachtige rieten zitting, de kwaliteit is echt overdonderend mooi, en het begint toch weeral problemen te geven waar ik al die mooie spullen kwijt kan omdat alles open gebroken ligt , en /of nog niet afgewerkt !!

    de schuren op nummer 15 zijn voorlopig nog te vochtig en uiteraard te stofferig , om daar mooie spullen te stockeren, en nummer 17 daar is nog wel plaats in de woning, maar sommige deuren zijn zo smal dat je er met weinig of niets doorkan, we kunnen ze niet uitbreken omdat er dan originele elementen  sneuvelen !De schuur staat propvol met materiaal .... dus niènté, nougabollen,... 

    Zo aan het werk !!

    22-11-2013 om 08:35 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    21-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is of den duvel er mee speelt !!

    We hebben de laatste nieuwe router ( livebox) en die blijkt niet compatibel met mijn smartphone, waarom honderden eurootjes betalen als je met dat ding niet op het net kan!.. dus naar  vesoul deze reis! of je het gelooft of niet ! , de boutique van orange was voor 1 dag uitzonderlijk gesloten !! ik denk dat je de stoom uit mijn oren zag komen !! maar goed, we zijn dan maar eens lekker gaan chinezen !! en dan naar ons favoriet bakkertje geweest om een partij broden die voor ons klaar stonden, wat ik had hem dus verwittigd dat we langs zouden komen !! dus weer geen pizza maar al de groenten en vlees stonden al klaar dus ik moet genoodzaakt de saus klaar maken, om die waarschijnlijk dan morgen avond op te peuzelen!! het is toch wel héél erg !! zo een kramiekelijke service... pffff !!! 

    21-11-2013 om 17:59 geschreven door myrthe


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een super goeie morgen vanuit een onder gesneeuwd Melay !!

    Ik ben even blij als jullie allemaal dat ik terug kan schrijven, want net als verschillende mensen hebben geschreven  ben ik even verslaafd aan het schrijven .. zoals jullie aan het lezen, en ik kan met de beste wil van de wereld, mijn gelukzalig gevoel niet beschrijven ... ( hoe het voelt dat mensen met ons meeleven en dat ik van mijne kant een beetje amuzement kan brengen in de al zeer triestige tijden van crisis !!

    We zullen toch nog eens naar een pc winkel moeten want we krijgen de computer en de laptop niet op draadloos geïnstalleerd... en daarna gaan we dus het speciale keukenblok installeren...

    Wat er allemaal zoal gebeurd is tijdens de afgedwongen stilte:

    Onze buurman is super content van de sokken die ik in de eerste plaats cadeau had gedaan, ( na een proefweek ,heeft hij der komen bij bestellen en gisteren , kreeg ik nogmaals te horen dat hij uiterst blij is met mijn sokken en dat ik er nog zal moeten breien.... 

    HIJ vertelde dat gewone sokken voor hem een marteling zijn, omdat de elastiek in de boord ( die veel te strak gespannen staat voor zijn benen) zijn bloedsomloop afknellen en hij daar dan vreselijk veel pijn van heeft... Het mysterie, van zelfgebreide sokken, en zeker met de industriële opzet voor de singermachientjes.... is dat ze niet knellen , maar dat de sokken ook niet afzakken en mooi op hun plaats blijven zitten !!

    Dat  ik tot de vaststelling ben gekomen, dat je geen savooie-kool met petatten in de pruttelpot moet klaarmaken, want dat dit een ramp is !!( de hondjes en de poes waren er zeer tevreden mee )

    Na een proefperiode die begonnen is de vrijdag...kan ik in eer en geweten vertellen, dat de magneet-armband en hangertje ( ketting) echt super goed zijn.... heb ik bij liesbeth in Ede aan geschaft... Het is goed als je reuma of artrose hebt, stress hebt, last hebt van slapeloosheid etc.... 

    Het helpt volgens Liesbeth ook bij overgangsklachten , astma en allergiën .... 

    Ik ben deze morgen opgestaan bruisend van energie ( de zoutlampjes helpen natuurlijk ook wel mee) en het feit dat we al meer dan een jaar niet meer roken... is dus ook wel super uiteraard !!

    Ik ben ook terug begonnen met sloten Thee te zetten elke dag !! de thee die ik  een jaar geleden heb beschreven.....

    Door het niet meer roken en omdat ik een stresskonijn ben ... en dan veel eet en snoep... ben ik zowat verdubbelt van omvang!! 

    Ik ben dus volledig afgekikt  van mijn sigaretten-verslaving en ga dus nu proberen om aan mijn dikke streep... lees lijn... wat af te krijgen, uit ervaring weet ik dat honger-dieëten water naar de zee dragen is, en de kilo's die je kwijt geraakt bent op korte termijn, dubbel aantikken als je met je diëet gestopt bent !! ( ik heb trouwens geen personen-weegschaal in gans mijn franse menage)

    Anders eten, is dus de boodschap.. dus de warme maaltijd verschuiven naar s'middag's... en om zeven uur s'avonds het laatste wijntje... want 1wijntje kan geen kwaad maar uit ervaring weet ik dat het zo gezellig weg drinkt als je zit te babbelen.... en plannen zit te maken..... 

    Zo...IK beloof al twee dagen om plaat-pizza te bakken maar door de internet-historie is dat er telkens bij ingeschoten !! vandaag zeker en vast !!

    Ons Molly is dus een droom.... Zij is even aanhankelijk als een hond, alléén is ze verfijnder in haar maniertjes !!..

    Wij zijn echt in de wolken met het cadeautje op vier pootjes , dat ze hebben binnen gebracht.... en Molly is blijkbaar in de wolken met ons, er gaat geen uur voorbij of we worden overstelpt van de knuffeltjes... eerst kom ik aan de beurt, en daarna krijgt Theo de volle laag !!... Ze babbelt ook.. ze vraagt echt melk en brokjes... valt er eens een specialleke uit de bus en het krijgt haar goedkeuring, dan geeft ze dus een speciaal geluidje, ik kan het niet beter omschrijven als een situatie  waarin  Theo zegt als ik een vers gebakken taart op tafel zet :" LEKKER!!"

    Zo nu ons catschoe bottekes boven halen en met schanulleke sneeuwballen gaan smijten !

    21-11-2013 om 08:27 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    20-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk!!, wis en waarachtig, zonder overdrijven !!

    We hebben terug vaste ( en van deze keer hopelijk een goedwerkende) vaste telefoonlijn, internet en ik heb zotte kosten gedaan en nog een franse gsm(smartphone) aangeschaft ook...

    Toen de biefstukskes in de vriezer beland ware,  had de vaste lijn( dus ook ons internet) zijn geest gegeven..... vreselijk vervelend, want we hadden verschillende afspraken gemaakt .. en konden zo niet verder afspreken, 

    De naaste buur die ook een pc heeft lag met dezelfde problemen in panne !! en pas vandaag is echt alles opgelost... hééél erg vervelend !!

    Onder tussen zijn we al vele dagen verder.. hebben we het razend druk gehad !! Heerlijk !! De problemen met de verwarming in antwerpen zijn uiteindelijk opgelost geraakt!! ( ook zo nog iets.. verkeerd begrepen, of dommigheid kan ook nog  , weet niet goed onder welke benoeming ik het moet plaatsen!)

    In antwerpen zitten we ook met een kwakkelend internet en ik heb besloten om dat op te zeggen de paar uurtjes dat we daar zijn, moeten we het maar zonder stellen !! 

    Omdat ik veel vrienden en vriendinnen heb die dit blogje lezen en ik wel dacht dat de mensen die me dikwijls een mailtje sturen ... ongerust zouden zijn door de plotse stilte ... ben ik bij de buurman gauw een paar mailtjes gaan versturen want ... iedereen was inderdaad serieus ongerust... 

    Trouwens ik heb later ook vernomen dat er ook veel, héél veel nederlandse mensen met plezier onze franse capriolen lezen, en de mensen waarvan Liesbeth en Leo gesproken hebben en ook in frankrijk wonen ( in de zomer) gaan we volgend jaar eens uitnodigen .. om samen met onze maatjes lekker de vakantie te vieren !

    Dan zijn we naar de vrienden van Theo gereden ( Ede , nederland) en hebben  ons daar reuze geamuzeerd,we hebben de banden super goed bijgewerkt, en hopelijk mogen we met zijn allen genieten van een super-vriendschap.... IK ben al dikwijls besodemieterd, en had zowat mijn buik vol van al die super lieve mensen die na eventjes kennis te hebben gemaakt ons duidelijk lieten zien dat ze niets anders wilden dan ons voor hun super arrogant en egoïstisch karretje te spannen !! ...

    Deze mensen hebben mij  laten zien , dat er nog mensen zijn die denken en voelen zoals wij, die ons bedenkingen enorm goed begrijpen...omdat ze ook al héél dikwijls bedondert en bedrogen zijn

    Dus hebben we besloten  van met ons groepje lekker onder mekaar te genieten.... soms van ver, en soms ( vakantie's van héél dichtbij)

    20-11-2013 om 17:17 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Het wel en wee !!!! wordt een droom werkelijkheid, of een nachtmerrie
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    powerpoint_2007
    blog.seniorennet.be/powerpo
    Gastenboek
  • Hallo Myriam
  • We missen jullie op het Tuinadviesforum
  • Een mooi begin voor augustus
  • Hallo
  • Groeten uit Knokke-Heist

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Zoeken in blog


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!