Inhoud blog
  • de zon is gelukkig weer al van de partij
  • Het zijn momenteel hele drukke tijden !
  • 1 april en het is buiten heel donker om dik 10 uur
  • Belgische lozer als terrorist
  • De Belgische huurwet is niet meer van de poes !
    Zoeken in blog

    Foto
    Nieuws VTM
    Zoeken met Google


    zon _en_zweet_in_frankrijk
    als een lang gekoesterde droom realiteit is geworden
    De schrijffouten , zijn eigen creatie's en mogen niet gecopïeerd worden , zonder toestemming van ondergetekende
    08-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het was een super-zondag !!

    Ik heb weeral iets tof aangeboden gekregen voor een hele schappelijke prijs !! En zijn daar natuurlijk  direct op gesprongen ... want het was weer eens een buitenkans !!

    Thuis gekomen eerst en vooral een paar lekkere broodjes opgepeuzeld !! en daarna begonnen om de pruttelpot startensklaar te zetten, Het is eventjes wennen .. we aten vroeger altijd s'avonds warm... maar ik heb de zaken omgegooit en eten we dus nu s'middag's warm.....Maar mijn pruttelpot heeft ongeveer een 8 a 9 uur nodig om een gerechtje klaar te pruttelen.... en dan is zelfs de zaak aanzetten om 6 uur s'morgens te laat !!.. Nu ga ik dus proberen om goulasch klaar te pruttelen op de stand low...en dat tot morgen middag !!

    Ik weet wel het is 1e keuze vlees dat vele vlugger klaar is, maar het is echt even uitzoeken ... wat en hoe !! want ik wil absoluut de pruttelpotten blijven gebruiken, en die warme gerechten s'middags opeten in de plaats van s'avonds !! Voor het verbruik moet je het niet laten... want ik heb nu ook een grote die ook maar 180 watt verbruikt, en net zoals hand gebreide kousen, moet je eerst zo een gerechtje proeven voor je geloofd dat het echt vele lekkerder is dan gewoon uit de kookpot !! 

    Zo na deze fantastische zonnige en ontspannende zondag lekker naar bed met de laptop... en nog wat feuilletons bekijken !!ZALIG!!

    08-12-2013 om 19:32 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is het volgende stadium
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dat op het programma staat voor het nieuwe jaar !!!

    het voorste gedeelte wordt dus een mooi leefkeuken(eiken keukenmeubels)

    en daarachter komt een toilet, met een aangrenzende badkamer.. in de woonkamer komt ook de trap naar de tweede verdieping waar de slaapkamers worden gemaakt.

    08-12-2013 om 11:27 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heerlijk....

    Een gezellig ontbijtje, met  huisgemaakte pruimenconfituur !! en het plan opmaken wat er vandaag zoal op het menu gaat staan !! Omdat het te laat was om de pruttelpot aan te zetten zal het een korteletje worden met soubise saus... en verse frietjes !! na de middag kan het zijn dat we iets plezierigs gaan doen !! hopende dat het morgen nog een droge dag zal zijn, om dan in de tuin te werken!!

    08-12-2013 om 11:15 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    07-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het wordt blijkbaar een gewoonte..

    S'morgens vroeg nog wat blijven liggen terwijl you tube afstruinen !! het is buiten nog donker en ook nog koud, dus we passen ons leef-en werkpatroon een beetje aan !!

    Het gezever met de gsm, ( portabel) heeft al voor  veel tijdsverlies  gezorgd, als je daarover begint , doen ze of ze het niet verstaan, en hun neus bloed, maar ons kost het realistisch geld !! al dat verlet !!

    Vandaag gebakken petatjes met biefstuk en ik denk boterboontjes !!

    Theo wil me terug aan het sokken breïen zetten, maar dat komt tenslotte als toemaatje na al het andere, en eerlijk waar , tussen ons gezegd en geschreven, ik geniet vollop van de nieuwe keuken !! Zolang de electriciteit ,niet verzwaard is ( volgende week )  is het nog een beetje passen en meten, omdat anders de boel klapt, maar het is heerlijk om je huis lekker warm te krijgen zonder gesleur, veel stof en de as weg te moeten gooien, ook geen rook in huis en ons kleren die nooit meer stinken naar verbrande rotzooi....

    Want doordat we niet meer roken zijn onze smaak en onze reukzin helemaal tip-top geworden !! 

    wij ruiken echt alles ... wat er in ons buurt komt ...

    IK weet nog toen we onze eerste grote wandeling maakte in Melay ergens in het voorjaar, maar we alle twee nog rookten ... dat onze wens was, om te stoppen met roken, zodat we de geuren van het bos goed zouden kunnen waarnemen, en gelukkig is onze wens waarheid geworden ( het was voor mezelf niet zonder slag of stoot, want ik was echt een verstokte kettingroker )Maar als ik me iets voorgenomen heb , gebeurt dat, eender hoe !! .. en ik ben natuurlijk super blij dat Theo mij gesteund heeft en ook gestopt is met roken... Nu help ik hem met hem te coachen om op een lekkere manier ..... zonder honger te lijden, zelfs te mogen snoepen en een wijntje te drinken iets of wat af te slanken !! met gewoon de manier waarop we eten, de combinatie van de producten en uiteraard onze thee.... 

    Het is plezierig , want we merken bij mekaar de verschillen al op !! De kilo's die we op een heel jaar hebben opgebouwd, gaan we nu rustig en bedaard terug brengen naar iets dat voor onszelf aanvaardbare normen zijn .

    07-12-2013 om 09:23 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    06-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En of je het geloofd of niet ! het verhaal van de gsm heeft nog een staartje gekregen

    Ik heb dus geschreven dat ik een tweede gsm heb gekregen omdat de eerst geen internet kon ontvangen, en geen kik gaf als er naar mij gebelt werd..... 

    Ikke blij de nieuwe gsm kon verbonden worden ik heb wifi.... maar na al die dagen vruchteloos proberen, belt deze gsm ook niet..... dus terug naar  orange ! en ik ga hem nu in de boetiek gaan ophalen in plaats van gewoon in dat winkeltje in bourbonne , dan kunnen ze dus zelf hun rotzooi uitproberen, ik heb al dikke spijt dat ik hier een gsm gekocht hadden ik hoor nog een buurman zeggen twee jaar geleden over een doehetzelf zaak die redelijk goedkoop is, :"made in china " wel ik wou dat de franse makelijk die kwaliteit had, dan zou ik geen fortuin moeten verrijden voor een onozel gsmmeke !! een geluk dat die mens nog beleefd was, en zelfs een beetje aangedaan, want hij weet dat we vele km's rijden om tot daar te geraken !!

    06-12-2013 om 19:20 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een paar foto's ..

    O.a. van de mooie grote vensterbank in de keuken,... en dan foto's van ons vorige leven ( afgelopen drie jaar ) badkamer zonder glas en het raam echt niet meer dicht te doen was ! en de slaapkamer op het eerste verdiep, waar de wind ook even erg kon waaien als buiten !! drie winters aub!... zeg nog eens dat wij geen kranige mensen zijn.....Liefhebbers om het te komen proberen, ( schappelijk huur ! !!)

    en het deurgat en omgeving in afwerk fase, de gaten zijn gevuld en de ontbrekende stukken zijn ook hersteld !









    06-12-2013 om 10:26 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor ons ontbijtje...

    Toch even komen lezenen schrijven.... 

    Gelukkig is al het gedoe over de sinterklaastorm héél zwaar overdreven..; net zoals ze het einde van de wereld voorspeld hadden verleden jaar rond deze tijd... ( Ik ben héél erg blij , dat de voorspelling niet is bewaarheid, maar heb wel mijn bedenkingen met de methode waarop de paniekzaaiers mensen de stuipen op het lijf jagen!!)Ik denk dat er toch wel andere manieren zijn om zulke omstandigheden ernstig aan te pakken !! ....

    en ook het nieuws gelezen dat Nelson Mandela is heen gegaan.... een groot figuur !!! dat ons is ontnomen !!

    een mens met karakter, daarvoor gestraft, gekleineerd, maar eentje die vol gehouden heeft tot het bittere einde !!

    Vandaag verder het deurgat onder handen nemen... en dan denk ik dat het algemene poets zal worden in de keuken!!

    06-12-2013 om 10:00 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    05-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lekker gedoucht en klaar om een film te bekijken...

    Het was een vruchtbare dag, en er zijn weer kleine dingen afgewerkt in de keuken !! ( het zijn pietluttige toestanden, tot je het MOET LATEN  DOEN !, dan weet je portemonai wel hoe laat het is !! De tweede vensterbank is op haar plaats geraakt... en de afwasmachine kan er wel niet helemaal onder, maar dat is toch maar voorlopig om ons te behelpen.....Het geeft direkt weeral een ander zicht( en ook weeral een vele ruimer uitzicht!!...de oorspronkelijk zandstenen deurgat omlijsting ( ik kan er op dit moment geen andere naam voor vinden !) heb ik dus na de middag onder handen genomen en is nu aan het drogen...Ik ben benieuwd of het zal zijn zoals ik het me heb voorgesteld, ( alhoewel, je kan met deze toestand weinig anders dan de gaten opvullen, de stukken die weg zijn terug zorgen dat dit een complete steen wordt etc.  De binnendeur zou ik ook graag doen, maar het zal veel te koud zijn om te verven in de schuren en in het oude gedeelte is het kouder dan buiten... in de nieuwe keuken zou het enigsins wel kunnen, maar ten eerste ik wil geen week in de verflucht zitten, en ten tweede Molly moet overal het fijne van weten en moeit zich dus met alles en iedereen, het zou geen vijf minuten duren of er staan dus poezesporen op die deur !!Dus van armoei wachten we daar mee !!

    Ik ben benieuwd hoe de storm zich op het thuisfront zich openbaart en hoop uit de grond van mijn hart, dat het niet zo erg wordt als dat ze verwachten, want het brengt dan weeral een berg ellende mee !! 

    05-12-2013 om 18:35 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We hebben ons voorgenomen..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Om elke morgen lekker te ontbijten.. met in gedachte.. dat we dus willen vermageren, maar zonder te diëten !! Het idee, van weinig of niets te eten ( maaltijden overslaan) is uit den boze!! en wees gerust, ik was daar vroeger een krak in , ik kende van elk voedingsmiddel de calorietjes !!! 

    en kon dus echt wel tot mijn vijftigste maatje 36-38 dragen !!! (Belgische maattabel wel te verstaan, die ligt gevoelig hoger dan de nederlandse maten, maar een stuk lager dan de franse en de italiaanse kledingsmaten !)

    Theo zegt dat hij blij is met wie ik ben en dat mijn figuur er weinig toe doet, andersom dus van mijne kant redeneer ik hetzelfde wat ben je met een magere lat , als je met het schepsel dat je partner moet voorstellen niet te leven valt !!

    Maar uit gezondheidsoverwegingen, gaan we dus toch wat aan ons kilootjes trachten te peuteren, op een manier die dus haalbaar is voor mensen die graag genieten van lekker en gezond eten !!!

    Ik ben ondertussen ook naar mijn schatkamer getrokken en heb daar een batterij gietijzeren pannen opgeduikeld, ( ik heb er nog staan maar die zijn het interersantst om nu te gebruiken , ze zijn al stofvrij gemaakt maar moeten toch nog wel eens onder handen genomen worden want het redelijk kalkrijk water zorgt ervoor dat ze er slechter uitzien , dan dat ze zijn, volgens mij zijn ze ooit als sier gebruikt en bijna nooit in gekookt !!

    05-12-2013 om 08:53 geschreven door myrthe


    >> Reageer (1)
    04-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.justekes gedaan met eten sé!

    Op het menu stond er spruitjes met gekookte aardappeltjes en vlaamse sausiskes (boere)

    Ik kom nog eens schrijven omdat ik dus meer dan hemels gelukkig ben !! met mijn keuken, en eigenlijk speciaal met die kookplaat, wat een verschil !! ongelofelijk !! 

    Het 1nigste nadeel is dus dat je niet alle kookplaten (het  moet dus kookpotten zijn hoor, sorry een beetje verstrooid geweest )kan gebruiken, en ik had dus 1oud scharminkel die ik kon gebruiken, maar had ooit eens op het net in een flits gelezen dat gietijzeren potten ( fonte zoals ze in het waasland zeggen !)... kunnen gebruikt worden met inductie.

    Nu zie ik wel geen minder mobiele mensen met zware kookpotten leuren ... ( maar ik kan natuurlijk verkeerd zijn , als het een princes of een prins is in de keuken, dan waarderen ze deze kookpotten ook .... en nemen ze dus het gewicht erboven op !!)

    Het gaat allemaal vele vlugger, op een paar minuten waren de aardappeltjes al aan het koken, ( met ijskoud water opgezet ) en na het kookfeest was de kookplaat ook direct proper door gewoon met een zacht doekje en wat afwaswater de plaat af te vegen ! ..In antwerpen kook ik op een halogeenplaat en niet direct goeiekope brol ( Miele) maar om die proper te houden is er toch wel wat meer nodig dan een zacht doekje , zeker als er eens iets over de rand is geraakt, vet, of water !! het geeft een grote kuis achteraf , idem met  gasvuren, je kan natuurlijk wel de bekkens af en toe een paar keer laten meedraaien in de afwasmachine op hoge temperatuur... maar het geeft toch meer onderhoud.... in elk geval ik ben meer dan in de wolken... 

    Zo en nu ga ik dus wat klussen aan de omlijsting die moet gerestaureerd worden !!

    v

    04-12-2013 om 13:31 geschreven door myrthe


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het grote verschil !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    (dat zou ook nog een goeie naam voor onze hoeve zijn later, en ieder vult maar in wat we daar mee bedoelen !)

    04-12-2013 om 10:36 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De beloofde sneeuw is nog altijd niet van de partij !

    Nog een paar kleine prutswerkskes, zoals de kabel die naar de knoppen van de lift gaat ... moet nog worden weg gewerkt, en dan een  verwarmingselement... moet worden nagekeken !!! want het werkt niet echt héél goed, volgende week komt de edf aan onze nieuwe meterkast werken !

    Gisteren onder avond nog een grote pot pittige curry-pattisonnesoep gemaakt, Ze smaakt super lekker !!

    (k kan er nog niet van over, dat die courgette's hier drie euro de kilo kosten !! )

    Ze zien er dan ook wel erg mooi uit !! Natuurlijk is het voor de soep niet zo van héél groot belang of ze mooi zijn of niet !! want je snijd ze net zoals pompoenen in blokjes !!!

    Ik heb het recept zelf bedacht.... ook omdat Theo al geen grote soepliefhebber is, en héél graag super pittig lust, zal dit voor hem wel een super verrassing zijn !! 

    ik heb dit recept bedacht naar aanleiding van  de minuutsoep van knorr of royco , ( dat weet ik niet meer zo goed, maar dat viel dus erg in de smaak bij Theo) in deze curry-soep uit pakskes  zal denk ik weinig voedzaams zitten maar het is lekker pittig en je warmt er wel helemaal van op , als je steenkoud bent geworden !!en je moet er geen half uur groenten voor staan schoon te maken !! 

    Zo we zijn er helemaal klaar voor !! ik zou zeggen amuzeer jullie

    04-12-2013 om 09:21 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    03-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voila,Morgen nog een draadje wegwerken ...

    en dan aan een andere afwerkklus beginnen, voor mezelf is dat dus de gangdeur die je ziet en de omlijsting die ik wil restaureren (zandsteen) en voor theo is dat de placaard in de 2e slaapkamer in mekaar steken !

    Kijk en bewonder ons speciale keuken die nog wel hier en daar een likje verf moet krijgen ... maar dat wordt dus van belgîe meegebracht







    03-12-2013 om 17:28 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaja... ik ga de suspens ... de spanning dus wat opdrijven !!

    We zijn wel al tot de conclusie geraakt , dat we hetgeen we der zelf hebben bij gecrëerd.. gaan verven met v exact dezelfde kleur die we laten maken in Belgïe... ik vertrouw het hier in frankrijk niet , ze schieten teveel kemels !

    Sommigen zullen zich dit meubel dat compleet ontmanteld moest worden voor het vervoer !! herinneren.... weinig aan te zien.... de schuiven en de twee kastjes stonden trouwens elders gestockeerd !! 

    achter die binnendeur ... een bijna compleet verwijderde muur, alles was zo rot als.......!!





    03-12-2013 om 16:32 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.primeur !!!

    We hebben de eerste keer gekookt op de inductiekookplaat van de nieuwe keuken... mijn lievelingskookpotten voldeden niet want de slimme kookplaat laat dat weten, dat de kookpotten niet goed waren, gelukkig had ik nog een paar sloren staan, ze zien er niet uit, maar die kon ik dus wel gebruiken !! het geeft niet.... later koop ik dan wel een nieuwe batterij potten !

    de algemene grote  foto's is echt voor later, maar toch wil ik al iets laten zien !! dus het restje kip in zoet-zure saus, met gewone rijst !









    03-12-2013 om 12:01 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een beetje later dan gewoonlijk !!

    en of ik blij ben !! Een heerlijke nacht gehad, ik heb geslapen als een roos...; zonder dat ik gisteren ook maar 1 pijnstiller heb genomen !! of wat dan ook !! ... ik heb er uiteraard vrede mee dat op mijn leeftijd al eens iets piept en kraakt( surtout mijne rug, en mijn ellebogen, maar ik ken de oorzaak en ik kan laag of hoog springen van colére, dat brengt geen beterschap, dus dragen wij ons lot zoals een geduldige mens, af en toe is het niet dragen maar verslepen, maar zoals eerder beschreven klagen en zagen ... helpt niet )

    Dus in de bijna opgeruimde keuken lekker ontbeten !! en het keukenmeubel dat bijna helemaal naar onze goesting is bewonderd, de muur die nog zichtbaar was onder het keukenblok is nu ook al netjes afgewerkt... en we staan nog in dubio of we dit schilderen of zo gewoon zo natuur laten, daarom dat we eerst nog de laatste eigen inbreng aan het meubel gaan afwerken en dan kijken hoe het geheel er dan uitziet.... de mensen die voor ons , het brute onwerp hebben gemaakt , zouden de keuken niet meer herkennen.... ik ben er echt superblij mee, we zijn ook tot de vaststelling gekomen, dat de atag dampkamp, eigenlijk een wasemkap is... met een zeer ingenieus systeem,wij gaan die wel niet met een afvoer naar buiten leiden , omdat je niet weet waar je uitkomt als je een gat wil kappen in deze hele dikke muren die opgetrokken zijn met grotendeels zwerfkeien !! ( bvb je begint met een diameter van 10 , maar als je aan de buitengevel bent geraakt , zit je meschien met een krater van een meter doorsnee ! ) Dus die zal waarschijnlijk enkel voor de sier gebruikt worden !!! Maar, zo zien de mensen wel wat mogelijk is .

    Vandaag de tweede helft  van de kip zoet-zuur soldaat maken en deze keer met gewone gekookte rijst !!

    en dat ik meschien als het nog lukt een tarte tatin ..... 

    03-12-2013 om 09:12 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    02-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is hier een hemelse blauwe lucht!

    Sinds gisteren ruik je dat de boeren hun stallen hebben open gegooit om te luchten!!

    en deze morgen was het niet gevrozen en niet echt super koud ongeveer een vijf graden!! ... prachtig weer om een fikse wandeling te maken langs de glooiende velden, wegen en wijngaarden om dan zo in de prachtige bossen van onze regio te belanden.... ongelofelijk hoeveel mooie plekjes je hier nog vind, ook het oude Melay heeft zijn charme's... wij zijn daar al eens geweest maar toen was ik nog volledig vergiftigd van al de nicotine die nog in mijn lijf rond spookte en uiteraard de kilo's extra die ik moet meeslepen !

    Maar blijkbaar zijn we op de goeie weg, want toen we bij onze kennissen  waren daar straks, wisten ze me te vertellen dat ik vermagerd  was, dat ik een heel heldere huid had gekregen mijn maag en mijn buik al een stuk minder waren !! ... ze geloofden dat niet van die thee, en dat ik eigenlijk feitelijk niets minder eet !!.. en ook niets speciaals meer doe... dan die thee drinken... bovenop ,mijn wijntje, mij zjattekes koffie etc. 

    Dat ik evenveel eet en snoep als daarvoor.. dat het gewoon door die thee komt die gewoon zoals iedere andere goeie thee smaakt, earl-grey bvb.

    Het maakt niet uit koud of warm... het werkt , bij Theo zijn er ook al kilo's af !!en hij voelt zich ook vele fitter..... dus na ongeveer 14 dagen zijn we toch wel héél blij met de reslutaten !!!

    Mijn tomatengroentesoep is op... dus ga ik nieuwe maken, ik denk dat ik pattisonnekessoep ga maken, maar dan lekker spicy !! met curry en pili-pili !

    Theo is bezig aan de onderkant van de keuken af te werken dus ga ik toch nog maar eens wachten voor foto's te maken.... trouwens alles zal serieus moeten schoongemaakt worden want er redelijk wat geboort en geschaaft !!

    Nu lekker terug aan de slag !! tussen mijn plezierige mailtjes .... zat er niets wereldschokkends !! ... vala sé, terug naar onzen arbeid !!

    02-12-2013 om 13:12 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We zijn gisteren niet buiten geweest !!

    Veel te veel bezig geweest  aan het keukenblok, om daarna toch een beetje van onze zondag te genieten!!

    Dus de oude wijnstok is nog steeds niet op de plaats van bestemming geraakt !! en ook de tuin is eigenlijk nog niet opgeruimd !!

    we hebben maar twee handen, en ik sta steeds versteld als ik op mijn blogje een paar datum's aanklik en de foto's bekijk van het aller-eerste begin hebben we toch wel al heel hard gewerkt !

    Alhoewel het voor ons tweetjes niet altijd de voorruitgang geeft die we zouden wensen, want in ons hoofd zijn we dikwijls al vele verder.. maar de realiteit ligt wel enigsins anders als je aan zo een oud gebouw aan het prutsen bent, en je ook  voor alles dagen verliest om het aan te slepen !!

    Maar we preutelen niet, we zijn blij met mekaar, met hetgeen we al bereikt hadden en .... ik ben van mening dat menig grote smoel, het maar eens moet nadoen !! dan zullen ze weten waar ze over lullen !! 

    Ik denk dat ik vandaag  weer eens gewone kost ga serveren, en hopen dat de kip zoet-zuur nog een dagske goed blijft !!

    Ik heb goesting in sluimererwtjes en worteltjes , met gekookte aardappeltjes en een goeie kortelet !!

    Morgen dan de kip zoet-zuur en dan de dag daarop nog eens een slovaakse ovenschotel met farfalé en kip-curry, Ik ben er zeker van dat daar iemand zeker en vast niet kwaad voor zal zijn .

    We zijn er ook over uit dat we de onderkant aan het keukenblok gaan afwerken met douglas... en het systeem al volledig te asembleren voor het tegen de muur komt , dan moet ik enkel nog eventjes op mijnen buik gaan liggen gewapend met een plamuurmes , en nadien eens aanstippen met de verfborstel... vele gemakkelijker dan alles stukske voor stukske zo tegen de muur te plaatsen .

    02-12-2013 om 07:48 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Het wel en wee !!!! wordt een droom werkelijkheid, of een nachtmerrie
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    antje
    blog.seniorennet.be/antje
    Gastenboek
  • Hallo Myriam
  • We missen jullie op het Tuinadviesforum
  • Een mooi begin voor augustus
  • Hallo
  • Groeten uit Knokke-Heist

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Zoeken in blog


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!