Inhoud blog
  • de zon is gelukkig weer al van de partij
  • Het zijn momenteel hele drukke tijden !
  • 1 april en het is buiten heel donker om dik 10 uur
  • Belgische lozer als terrorist
  • De Belgische huurwet is niet meer van de poes !
    Zoeken in blog

    Foto
    Nieuws VTM
    Zoeken met Google


    zon _en_zweet_in_frankrijk
    als een lang gekoesterde droom realiteit is geworden
    De schrijffouten , zijn eigen creatie's en mogen niet gecopïeerd worden , zonder toestemming van ondergetekende
    29-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sfeerfoto's van de luster

    Die ik helemaal heb afgewassen met een borsteltje, want hij komt van een rommelmarktje en de vorige eigenaars waren blijkbaar verstokte rokers... gelukkig zijn wij van het viesmakende en zeer dure spul af... wij zijn nicotine vrij !! dat is op zichzelf al een feest waard,!!!  Stof zal er allicht wel op terecht komen, maar dat plakt niet vast in alle kleine groefjes en spleetjes ... het was een hels karwei !!! 







    29-12-2013 om 13:13 geschreven door myrthe


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De keuze van onze luster is

    Op dit exemplaar gevallen, ik heb er van soort , van stijl en van grote,

    eenvoudig, met veel tierlantijntjes zodat ze romantisch zijn, en grote sjiek kristallen parels en bellekes !! 

    Volgens mij, zal deze best bij de placaard passen !! een beetje romantiek misstaat niet, ook niet voor meisjes die al lang groot zijn geworden !





    29-12-2013 om 11:38 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.goeie morgen iedereen !!

    lekker geluiwammesd met een jatteke koffie... en daarna heerlijk ontbeten, met een lekker  stokbrood en zelfgemaakte confituur van mirabellekes !! Eerst besmeerd met lekkere boter, en daarna de heerlijke confituur !!klaargemaakt in mijn koperen marmite !! 

    Het is zo eenvoudig en toch zo lekker !! 

    vandaag wil Theo de tweede ponskaarten breimachine ( de franse Brother) naar de tweede slaapkamer verhuizen en de luster ophangen !! Het was er gisteren niet meer van gekomen !! 

    Stillekes aan krijgen we in de eerste slaapkamer meer ruimte, ik heb wel ondervonden dat de tweede slaapkamer vele vlugger ( echt heel) warm wordt, zelfs met maar 1 element, dat komt denk ik omdat de grote slaapkamer eigenlijk op de kop van het huis zit en de temperatuur, wind en regen vrij spel hebben ondanks de geisoleerde muren !! (wat moet dat vroeger een ijskelder geweest zijn om daar in te leven, en te werken , want de eerste slaapkamer heeft vroeger een winkel geweest, volgens de man die elk jaar op zijn verjaardag langskomt , omdat hij hier geboren is ( 68 jaar geleden) dat zijn moeder hier een fournituren winkel had, daarna schijnt het ook nog een groenten en viswinkel te zijn geweest !! Maar als ze tegen mij gelogen hebben , lieg ik nu ook met premissie !

    Buiten is het droog , hebben we een blauwe lucht met wolken en is de zon van de partij !! dus eventjes genieten !! ... Ondertussen ook ondervonden dat we s'nachts met de speciale timer de wasmachine ook kunnen laten draaien... dus zonder naar den overkant te moeten spurten in alle vroegte... de droogkast is nog eventjes uitzoeken, want die ligt momenteel in panne!! deur wil niet sluiten,...

    Als het wat warmer wordt ga ik nog eens een partij kousen breien ... zodat we nog eens wat oude sokken kunnen dumpen, ik heb ondervonden 1X er gaten invallen, je ze beter niet stopt , want binnen de kortste keren zit er een nieuw gat tegen het gestopte, versleten is echt wel versleten !! in het beste geval kan je er nog de meubels die in de was zijn gezet mee opblinken !

    29-12-2013 om 09:59 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    28-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vreselijk !!

    Het regent hier zonder te stoppen !!! maar !!! de gordijntjes in de tweede slaapkamer zijn al opgehangen en het ziet er weeral een stukske meer huiselijk uit !! ...

    IK ben eigenlijk daar héél blij mee , want we vinden het alle twee prachtig, ik weet wel, iedereen vind zijn eigen ding het mooiste, maar we zijn ondertussen toch al op verschillende plaatsen B+B's gaan bezoeken, en zijn uiteraard in de eerste plaats op de uitleg van de eigenaars/uitbaters af gegaan...

    soms gaan we echt bij de mensen op bezoek , alhoewel we daar toch een beetje terug houdend in zijn geworden !!..

    En er zijn echte juwelen bij !! zonder twijfel prachtige kastelen, helemaal terug in de luister van vroeger opgebouwd, met mooie degelijke kwaliteitsmeubels, en stoffering !! een kasteel waardig !.

    Maar je hebt natuurlijk ook toestanden waarvan je nadat je ze dan  gevonden hebt... je wenkbrauwen fronst, en dat we dan tegen mekaar zeggen "nondekanon!", dan is onze , nog altijd een beetje kampeerachtige hoeve... een juweel !!

    Wij hebben blijkbaar op die paar jaar wonderen verricht !! en ik weet wel eigen stoef stinkt, maar eerlijk waar.... we zijn blij dat we op tijd eens kunnen vergelijken !! dat geeft ons eigenlijk enorm veel moed !! We doen het op ons eigen tempo, zonder mensen te beliegen of te bedonderen !! en we geraken er zeker weten !!

    28-12-2013 om 16:37 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is buiten smerig, vies druilerig en nat !

    Ik heb toch maar de ruiten aan de buitenkant gekuisd, ( dat had ik gisteren uitgesteld)

    Daarna dan maar lekkere frietjes gebakken met een goeie sappige kortelet en blackwell saus !! om duimen en vingers af te likken !! 

    straks naar den overkant om  lusters te gaan choppen want we hebben daar een 10-tal lusters liggen, en er zal best wel eentje bijzijn die volgens mijne smaak in de tweede slaapkamer zal passen bij die mooie robuuste wandkasst, we zijn alle twee verliefd op die kast en wat een zee aan opbergruimte !!

    28-12-2013 om 14:18 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heerlijk geslapen...

    Na een heerlijk avondje te hebben doorgebracht met een touch of frost ,op you tube , Het duurde wel een eeuwigheid eer we een episode hadden bekeken,want het internet was enorm traag !! 

    Naderhand, vonden we het beter om een film te bekijken( dvd) 15 minutes met Robert de Niro en edward Burns 

    The killing won't stop , until you stop watching! (bangelijk goed !! erg spannend!! )

    Het is vakantie en dat merk je .... al dat jong geweld die nu spellekes spelen, en de mensen die nog late kerstwensen, en vroege nieuwjaarsgroeten versturen.... maar dat kan onze pret niet bederven !!

    Onder avond, laat ons zeggen tussen 18 en negentien uur... kreeg ik een man van de brandweer van Melay op bezoek , met de vriendelijke vraag of we een kalender wilden kopen, om hen te steunen... Hetgeen ik met veel, zelfs héél veel plezier doe !!

    Ze moeten me daar zelfs geen kalender voor geven, ik doe ook zo wel een donatie, omdat ik echt een enorme grote bewondering heb voor de mensen die hun leven wagen voor anderen, ( al dan niet in proffesioneel verband)

    dJe moet toch wel uit het goede hout gesneden zijn om keer voor keer je eigen leven op het spel te zetten.... voor anderen....Het gaat tenslotte niet altijd  om een klein brandje maar soms ook om gruwelijke ongevallen !! en het zijn zij toch  die dan de brokken moeten opruimen....

    Dezelfde jonge man had verleden jaar, en het jaar daarvoor ook al aan ons deur geweest, dus toen woonden we nog in het oude gedeelte..... Hij keek verbaasd op, toen ik hem gebaarde van naar de andere voordeur te gaan, en toen hij binnen kwam... zag je werkelijk de bewondering op zijn gezicht... en hij kon zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken steken, hij vond het allemaal erg proffesioneel uitgevoerd !! ... De badkamer kon ik niet laten zien ( dat vond ikzelf erg jammer) want Theo was aan het douchen!

    IK denk dat ik vandaag een fricandonneke ga bakken om dun gesneden tussen ons boterhammekes te leggen met een goeie klad mosterd.. dat is dus enorm lang geleden!!

    28-12-2013 om 10:46 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    27-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze morgen...

    Eerst en vooral komen lezen en schrijven uiteraard !!

    Want ik ben altijd héél vroeg wakker en uitgeslapen, maar begin, na mijn eerste tas koffie of soms een tas thee.... ( Met de gedachte van de morgen super-gezond te beginnen)direct aan mijn dagtaken die ik dus voorop heb gesteld !

    en dan komt het lezen en schrijven altijd een paar uurtjes later , dan eigenlijk de bedoeling was !!

    Het is absoluut niet koud, en het is momenteel droog !( d'as ook al iets hé, want veel uiterwaarden staan blank hier in Frankrijk)

    De goulasch en de frietjes van vlaamse petatten waren dus over heerlijk het heeft super gesmaakt !! ik heb zeker voor nog twee keer en vandaag ga ik er dus gnocci bij maken,lekker... Ik heb ondertussen nog een paar wijsheden opgeraapt van een sterreschef, en die maakt de gnocci's vele groter, en doet daar helemaal niet moeilijk om, de ingredienten zijn wel hetzelfde !!Maar het is vele, vele vlugger klaar !!

    Onder avond getelefoneerd naar vrienden van ons lekker urenlang gekletst,  en ook een beetje het zaakje van ons dineetje besproken ( waar dat ik super-blij mee ben, want dan kan ik mijn hartje ophalen met kokkerellen) Ik denk dat het een Italiaans iets zal worden, met grote plaatpizza, ( Piiiizzza die Cassssaaaaa dieeeee Mammmmaaa !)en ga ik uiteraard ook de gnocci klaarmaken !!!

    Ik zie het weeral helemaal zitten sé, ik denk wel dat er mensen zijn die hun wenkbrauwen fronsen, maar ik kook hééél graag, en ik geniet van het zien, hoe mensen genieten van de gerechtjes die ik klaar maak !!

    Hoe ze stiekum een knoop moeten open zetten omdat ze , ondanks dat het maar een gewoon familiaal etentje is met een simpele gerechtjes !! 

    Zo vandaag gaan we ( in de eerste plaats dus Theo ) de vensterbank maken zodat die kamer ook stillekes aan af geraakt nog een verwamingsellement en we kunnen onze logé' ste slapen leggen !!

    27-12-2013 om 07:31 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    26-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We zijn gaan uitwaaien aan de rand van het bos..

    We zijn een oude verwilderde wijnstok rijker !! en daarna zijn we nog een toerke gaan doen met de auto.... we hebben op een muggepieske weer een prachtig dorpke ontdekt !!! mens, mens wij zitten toch in een mooie streek,.. en de vlamingen die hier B+B runnen zouden hier gemakkelijk een soort van vlaamse route kunnen opzetten, met ieder zijn eigen specialiteit !! waaauuuuwww echt waar !! we hebben weer genoten , spijtig dat alles zo triestig duister en nat is, ... maar het is er natuurlijk wel het jaargetijde voor, en we zien dat de storm hier en daar toch wel serieus huis heeft gehouden !!















    26-12-2013 om 17:27 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IK ben aan de late kant.....................

    Ik heb eerst mijne pruttelpot in mekaar gestoken, want deze avond is het goulasch op mijn manier !! dus lekker vlees, tomaten  worteltjes etc. zoveel mogelijk uit eigen tuin ( dus nu diep gevroren) dat moest dus allemaal nog wat gehusseld worden en sommige ingredïenten hebben een speciale bewerking nodig op het vuur, die maken dat de smaak extra lekker wordt, dat zijn zo van die kleine kneepkes die je hier en daar opraapt, leest of ondervind.... in de loop van je kookperikels !

    Gisteren een paar gezellige uurtjes beleefd bij de buurtjes !! en vandaag doen we het nog een beetje kalmer !! morgen terug de volle sloef !! 







    26-12-2013 om 11:01 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    25-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.naar goeie vlaamse traditie...

    Worden er rond de jaarwisseling, lekkere vlaamse wafeltjes gebakken, heerlijke krokante hele dunne wafeltjes , die je goed kan bewaren in een koekendoos !!!

    omdat ze vroeger meestal bij de koffie geserveerd werden als de familie nieuwjaar kwam wensen, ( en de nieuwjaarbrieven tevoorschijn werden gehaald om voor te lezen aan oma en opa) 

    zijn ze lukjes genoemd,.... en die ga ik als alles een klein beetje meezit  deze namiddag bakken !! ik heb hier in frankrijk twee wafelijzers, eentje in de vorm van een bloem, ( waarvan elk bloemblaadje een hartje vormt) en eentje waarvan je de platen van binnen kan verwisselen, voor grove wafels ( luikse of brusselse) maar ook hamburgerplaten, poffertjesplaten, en dus hele ondiepe platen voor dus deze wafelkoekjes !! Het zal voorruitgaan, nu nog eerst even zoeken naar genoeg dozen om die koeken in op te slaan !! 

    maar eerst lekker eten... en na twee uur ons buurvrouwke effekes een goeie kerst gaan wensen, de buurman die is zelf al langs geweest !!! met gevulde advocado's met crab en zelf gemaakte paté in een korst gebakken !! .... 

    Daarna gaan we dus nog een paar bavarois soldaat maken ( ik heb er aan de buurman ook cadeaux gedaan) maar er zijn er nog verschillende op overschot..... het recept was best wel aan de royale kant  gerekend !! ik ben benieuwd naar het verdikt van de buurtjes ....

    Nu nog eventjes in mijn rozemarijn aardappeltjes gaan roeren.... en we kunnen aan tafel sé!!

    25-12-2013 om 12:30 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisteren onder avond

    Lekker gegeten .. De Eend, gewoon klaargemaakt in de oven, de spruitjes met spekskes en kastanjes...erwtjes en worteltjes , de schorseneren en de rozemarijn aardappeltjes gebakken in ganzevet.... Het was allemaal om ter lekkerder...

    Het desert was licht en luchtig en we hebben zonder blikken of blozen er elk twee soldaat gemaakt.... 

    Vandaag gaan we dus de kliekskes oppeuzelen, van de eend schiet echt niet veel over, maar ik had nog wat van het gebraad over van eergisteren, samen met de kleine kliekjes van de groenten zal dit ook weer héél lekker zijn, Theo stond verstomd van de hele lekkere smaak van het aardappelgerecht... (ik wijd dit aan de lekkere vlaamse petatten en uteraard de smaken van de andere ingredïenten die ik hiervoor gebruikt heb) koken is niet moeilijk je moet het alléén niet als werken beschouwen, maar als hobby beoefenen, al hetgeen je der in steekt komt er ook uit, sta je wat in je kookpot tegen je goesting te stampen en te smossen, dan komt er ook een indermaats prakje op tafel.... maar als je kookt met veel plezier en toewijding, kan je van de goedkoopste prul een feestmaal bereiden, en dat zal niet langer duren, dan het hetgeen ervoor werd aangehaalt.... 

    Vandaag lekker op ons gemakske !! gezellig met mekaar de dag doorbrengen..... ( dat was verleden jaar en twee jaar geleden wel anders, dus je kan wel begrijpen , dat we nu dubbel genieten,) we hebben daar echt niemand anders voor nodig

    We hebben ondertussen met de buurtjes onze  lekkere klaargemaakte  menuutjes verwisseld !! Dat is toch héél fijn, dat je zo met mekaar kan opschieten !! 

    25-12-2013 om 09:43 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerst en vooral

       EEn fijne kerst !!voor iedereen die we nog geen    persoonlijk berichtje          hebben gestuurd

          Myriam en Theo

    25-12-2013 om 09:24 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    24-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voila .. alles is voorbereid....

    om binnen een paar uurtjes te beginnen koken.... en laat dan het feestgedruis maar komen !! niets hoogdravends, maar wel héél lekker denk ik !! een goeie "canard" die ik van kennissen kon overnemen aan een zacht prijsje... en levend vers !! die ga ik maken met rozemarijn aardappeltjes in den oven , spruitjes met spekskes en tamme kastanjes  , en omdat we alle twee héél graag schorseneren lusten ga ik die ook nog klaar maken ... ik wou ook nog appeltjes in de oven klaar maken gevuld met granberrie's maar Theo houd dus echt niet van warm fruit bij een warme maaltijd, dus ga ik dit maar zo laten... als nagerecht iets lekkers met chocolade en mokka !!





    24-12-2013 om 14:57 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We hebben het wat langer getrokken....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Terwijl het buiten flink aan het spoken is !! ( de zware voordeur , waait zelfs open door de windstoten , als ze niet op slot zit , het is dus nog het oude systeem dat we gerestaureerd hebben !)

    Daarna lekker ontbeten en besproken of we kerst vieren op zijn hollands of op zijn vlaams... Het wordt dus lekker op zijn vlaams gevierd, dus lekker eten !! en snoepen !!

    Dus deze avond is het eend !! "canard" op zijn frans... ik denk een zoute versie, want Theo houd niet zo van vruchtentoestanden bij een warme maaltijd, dus een groentenkransje ... ik heb genoeg keuze.... in de vriezer !! erwtjes, worteltjes, paprika, spinazie, boterboontjes , staakboontjes brocoli, ik heb ook nog topinamboer die ik kan uitsteken, ik heb eeuwige moes in de tuin, verse prei , spruitjes en knolselder heb ik ook nog in mijn bezit 

    Ik heb alles klaar voor roomijs, maar ga als het kan ook nog een bavarois klaar maken, dat is er vorige week bij ingeschoten omdat er kennissen op bezoek waren, we waren daar echt héél blij mee ! omdat we weten dat die mensen echt geen slechte bedoelingen hebben !! ...

    Dus nu de eend gaan voorbereiden zodat ze lekker kan marineren met de kruiden die ik tussen vel en vlees prop !! 

    Het systeem dat we uitgedokterd hebben , om alles te laten draaien na middernacht werkt , het is een droom , ik moet niet meer opstaan om alles aan te zetten, alles verloopt op wieltjes en is klaar als we opstaan !

    En zoals al eerder vermeld , dat ik wel blij ben, met de cheque die orange mij heeft gestuurd als compensatie, het dekt wel niet al onze kosten, en miserie van vorige maand, maar het is beter dan niets !!

    24-12-2013 om 10:31 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    23-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De boodschappen zijn gehaald!!

    Alles is bijgevuld !! 

    Voor deze avond heb ik een lekker opgevuld gebraadje met erwtjes uit eigen tuin en de bio-wortels die ik met de massa heb gekocht !! 

    en voor de hondjes heb ik ook weer  beentjes want die zijn daar verzot op !

    Onze keuken ruikt weeral lekker !! 

    Ik denk van daar gesauteerde aardappeltjes bij te maken !! .....

    een foto van onze provisie en de acht zakken aardappels van 25 kg het stuk !! het is weer zoals verwacht !! super petatten !! 











    23-12-2013 om 15:21 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En we zijn terug in ons aardse paradijsje !!

    Want 1X de poort achter ons is gesloten..; zijn we op onszelf en zijn we dolgelukkkig, hier is het onze kleine wereld, 

    We moesten dringend de laatste beslommeringen in Belgïe gaan afwerken, dat wil zeggen de meterstanden van gas en electra !! Inpassant natuurlijk van de nood een deugd gemaakt en zijn we bij den petattenboer geweest, die me wist te vertellen dat de prijs eigenlijk een foutje was en ze eigenlijk het dubbele moesten kosten, maar , afgesproken is afgesproken en ik heb ze aan de oude prijs gekregen !!... Het deed wel vreemd aan, want de oude hoeve ( van zijn ouders) was volledig verdwenen en er stond een prachtige villa in pastorijstijl !! met een hele grote loods, die er van binnen net zo rommelig uitziet als ons twee schuren ,

    Het kan ook niet anders, als je vollop aan het werk bent,  want dan heb je doodgewoon geen tijd om alles héél netjes te stockeren en vijf minuten na te denken waar je dat nu gaat leggen, en rechtstaand liggend of op zijn kant, dan ben je voor elk voorwerp of product 5 minuten kwijt, en je hebt die spullen toch steevast nodig !! hup met die handel als het droog staat is het goed !!

    Het zijn prachtige gecalibreerde petatten, geen kleine prutsen geen gaten, geen rotte plekken en ook geen zwarte in mooie stevige zakken, ik wou daar foto's maken , maar !! toen wij daar waren was er een heuse wolkbreuk en ik wou mijn gsm niet naar de knoppen helpen... we hebben er lang genoeg voor moeten zwoegen om een goed werkend spul te kunnen op de kop tikken !!

    en of je het geloofd of niet ik heb van orange een cheque toegestuurd gekregen met de som van 43 euro en een kletske, waarschijnlijk omdat ze me de eerste maand hebben aangerekend en ik verdorie niets met dat spul kon, ere wie ere toekomt, nu nog alléén onzen diezel en het zou prachtig zijn, want de verloren tijd , dat zou een dure grap voor hen worden;... mijn telefoontje naar  orange heeft blijkbaar toch aarde aan den dijk gebracht !!!... Nietemin het zou beter zijn mochten ze  een vele betere kwaliteit verkopen !!! dan is iedereen van den eerste keer content 

    We zijn zaterdag ook naar de allochtonen markt geweest.... ( dat was jaren geleden) je gaat daar niet voor je profijt, want soms is het duurder dan in de winkel ( echt waar ) maar de sfeer, en de specialiteiten, want de meerderheid zijn dus mensen van vreemde origine, marokanen, turken, indiers, chineeskes, etc... en ik ga daar meestal voor mijn kruiden en olijfen, ook de noten en het gedroogd fruit is daar massaal te krijgen !!

    Daar heb ik dan lekkere oesters gegeten en hebben we samen een lekker glas witte wijn ( van een zeer goeie kwaliteit ) gedronken.

    Een paar sfeerfoto's van de markt en uiteraard de fille van donderdagavond in het Brusselse 











    23-12-2013 om 10:21 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Het wel en wee !!!! wordt een droom werkelijkheid, of een nachtmerrie
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    avom
    blog.seniorennet.be/avom
    Gastenboek
  • Hallo Myriam
  • We missen jullie op het Tuinadviesforum
  • Een mooi begin voor augustus
  • Hallo
  • Groeten uit Knokke-Heist

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Zoeken in blog


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!