Inhoud blog
  • de zon is gelukkig weer al van de partij
  • Het zijn momenteel hele drukke tijden !
  • 1 april en het is buiten heel donker om dik 10 uur
  • Belgische lozer als terrorist
  • De Belgische huurwet is niet meer van de poes !
    Zoeken in blog

    Foto
    Nieuws VTM
    Zoeken met Google


    zon _en_zweet_in_frankrijk
    als een lang gekoesterde droom realiteit is geworden
    De schrijffouten , zijn eigen creatie's en mogen niet gecopïeerd worden , zonder toestemming van ondergetekende
    02-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IK wist het gisteren al, dat het vandaag een prachtige dag zou worden !!

    We zijn weer afgeladen vol, naar huis geraakt, spul voo beton te storten, maar ook iets of wat goedkopere potgrond om de stroken langs de gevels van de huizen te verbeteren en op te hogen, zwart zand is hier eigenlijk een zeldzaam gegeven , en ondanks dat we het gratis en voor niets kunnen krijgen in Belgie en Nederland is het onbegonnen werk om dit naar hier te transporterern !!.. dus hebben we dan maar een alternatief gezocht dat haalbaar is, en na een paar jaar ook wel voor heel wat verbetering zal zorgen, uiteraard, gaan wij de grond zelf nog verbeteren met paardemest in zakken ... 

    ik heb ook een trieste mededeling ons Molly is er gisteren van onder getrokken, ze is waarschijnlijk van het eerste verdiep in de hartjesschuur naar beneden gesprongen, in de tuin en we zagen haar dus in het weiland lopen, op haar duizendste gemakske.. de zaak verkennend... ik hoop dat ze zich uit de slag trekt en geen slechte mensen of roofdieren ontmoet... en dat ze vlug naar huis komt, want ik heb weinig geslapen deze nacht !! Ze is zo aanhankelijk en heeft nog nooit met iets slechts in aanraking geweest... hetgeen waar ik bang voor was, is dus uitgekomen !! ....

    We hebben ons eerste eitjes geproefd... van de kippen, Ik heb gelezen dat je het verschil niet proeft , wel wij proefden het wel, maar ze krijgen dus veel groenvoer(eeuwige moes en spruitkoolblaren ), appels ( schillen en appels die te lang hebben gelegen) ze krijgen mais, zonnebloempitjes voor mooie blinkende veren, en yoghurt en look voor hun darmkes !! .....

    We zijn van eergisteren begonnen met champignons te kweken en als we wat verder zijn, en ons gading gevonden hebben in verband met andere tamme paddestoelen, zoals oesterzwam, chitakes , en eekhoorntjesbrood, dan gaan wij daar dus met huis , tuin en keukentoestanden een kleine kwekerij voor onszelf als hobby opzetten, Theo zou dit graag als hobby doen !! en ik dus de tuin en de borders aankleden en het fijnere werk waar ik lichamelijk nog toe in staat ben !!

    ONze groenten en bloemen historie  is als volgt, de spruitjes zijn ontkiemt, verschillende tomatensoorten, komen ook voorzichtig boven de grond.... sla, aubergines, patisons, ( witte en gele ) zijn ook vollop van de partij, de bolcourgettekes, zijn ook robuust boven de grond gekropen, sommige watermeloenen staan uit, prei en selder zijn aanwezig, voor erwten, en boontjes is het spijtig genoeg veel te nat !! 

    al de pepers en de paprika's staan van gezondheid te blinken, !! en die staan af te harden zodat ik ze binnen afzienbare tijd naar een ander gebouw kan transporteren en waar ze met zijn allen kunnen uitgroeien tot forse plantjes , die ik in 1 ruk door kan planten na de ijsheiligen ... voila, moest er iemand goesting hebben om te komen sleuren met zakken zand , cement en gravé, die is welkom !!

    02-03-2014 om 09:54 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    01-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwaar bewolkt maar het regent (nog)niet !!

    De trip naar het kippenhok heeft weer een eitje opgeleverd !! de schatjes !! ik ben er blij mee, morgenvroeg staan er gekookte eitjes op het ontbijtmenu...en kunnen we vergelijken... de eitjes van ons eigen gevederd volkske, en die , die je koopt !!... Hopelijk hebben ze een mooie gele dooier tegen het diep oranje af !!

    Allemaal bio !! en zodra Theo  al het andere klaar heeft voor onze huisgenoten met pluimen, komen er nog mechelse hoenders bij, ... Liefst bij een hobbyfokker gekocht, die willen nog eer van hun werk halen en stoppen de beesten niet vol met troep , omdat ze vlug groot en dik zouden worden !! ik wil echt scharrelkippen en je moet ergens beginnen nietwaar,  later kan het eigen broed, voor nazaten zorgen en voor vlees in de pot!!

    Nu moet ik ook nog een goeie maalderij vinden, die bepaalde ouderwetse granen en melen verkoopt aan betaalbare prijzen !! De bedoeling is uiteraard om  kip /haan op tafel te toveren, die werkelijk de smaak heeft zoals het hoort , zoals het vroeger echt was!!!  ... Het is niet voor niets dat top restaurants ( van gans europa en verder) kleine fortuintjes betalen voor mechelse koekoek ... omdat de smaak werkelijk hemels is, en hetgeen je in je kookpot gooit , komt er ook uit, je kan geen twee, drie en vier sterren verdienen met een kip van de carfour, aldi, lidl of intermarche!!

    Ik weet wat ik wil !! en zal daar dan ook voor knokken !!...

    01-03-2014 om 09:52 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    28-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is gelukt !!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    En tamelijk rap!!

    Normaal beginnen kippen maar te leggen in maart als het vele langer licht is, maar blijkbaar voelen ze zich zo in hun nopjes bij ons, dat we vandaag getracteerd zijn op het eerste eitje !!

    Theo was aan het betonneren, en omdat de achterkant van de ruitjesschuur volledig open is , en je alle geluiden vanuit de tuin daar dan kan horen, merkte hij bij het binnen komen op , dat er het 1 en ander gaande was geweest in het hok, alle kippen, inclusief de hanen, waren serieus older de bolder , helemaal hyper !!  hij merkte op :" Het is net of er heeft er eentje een ei gelegd , en de rest van het huishouden is superblij dat het gelukt is !!".. Toen ik de kippen wou gaan opsluiten, liepen ze nog allemaal buiten in hun veranda... ( ook niet echt hun normaal doen !) dus ik kreeg ze niet binnen !! ( da's dus wel normaal ;-)!)

    Maar de woorden van Theo in gedachte... toch eens gaan kijken in de legnesten, en inderdaad  een klein bijouke van een eitje , het linkse eitje is dus van onze kippetjes en het grote is dus van een gewone externe legkip !!

    Wij zijn super blij, dat onze kippen zich bij ons goed voelen en dat laten zien !

    28-02-2014 om 17:52 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voila de kogel is door de kerk!

    Boterboontjes met een lekker sappig korteletje en gekookte aardappeltjes?, of meschien gewoon uit de oven njamie !!

    Ik ga nog eventjes moeten wachten voor de champignons zelf te kweken, ik vind het nog iets te vroeg !! als de verwarming erg hoog moet staan s'nachts omdat het zou kunnen vriezen, ben ik eraan voor mijn profijt !!

    Als we de smaak te pakken krijgen, ga ik dus steeds verse champignons in huis hebben , en zullen blikjes... temps passér zijn !! yoepiee , weer iets om gezellig mee te hobbyen !! Ik denk dat ik volgens de hele goeie uitleg die ik gekregen heb via, via... een heel eind geraak !! en ik kan weer mijn petflessen gebruiken , ik vind het ondingen omdat ik er krampen van krijg als het te warm wordt .... maar het zijn toch zulke juwelen om van alles mee te klussen en te prutsen !! ik moet dringend een contrakt afsluiten met een bronwaterfabrikant ... ...

    Een weetje tussen door, in de zomer zal je geen last hebben van fruitvliegjes , rond je fruit !! als je er een bladje laurier bij legt !! 

    28-02-2014 om 15:47 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het regent momenteel pijpestelen !!

    Maar ik heb de bricolatie's van gisteren kunnen opvoegen !! ... en ik ben echt blij met hetgeen er dus nu weer al verandert is, het geeft echt een eigen cachet aan de boerderij , echt iets van onszelf !! dat niemand anders heeft!! den buurman kwam net terug van boodschappen doen.. en viel bijna achterover !! hij moest weten waar we die spullen op de kop hebben getikt !!.... Hij knikte meewarig toen ik hem vertelde dat het helemaal eigen makelij was !! Dus ik ben er zeker van dat het geslaagd is, en nu maar wachten op mooie rozen !!

    De appelstruedel was héél lekker !! der zaten helemaal geen graatjes in zeggen ze bij ons !! ik had er een klein beetje een vlaamse toets aan gebreeën door er wat speculaaskruiden in de vulling te verwerken, tegenwoordig kan alles !! dus waarom dit dan niet hé !!

    De kippen maken dankbaar gebruik van hun "veranda" Het stuk dat dus belegd is met houten schotten, en onder hun kot ligt, en ook rondom volledig is afgewerkt zodat ze in de zomer ook nog wat schaduw hebben... als het regent gaan ze dus daar scharrelen.

    Nu nog eventjes nadenken wat ik deze avond op het menu ga zetten.... ik heb goesting in gevulde pastaschelpen, een soort van lasagne maar anders !! Het is uiteraard allemaal om ter lekkerder !! dus moeilijk kiezen, Ik heb ook nog spinazie in de vriezers zitten... (sluimer)erwtjes en worteltjes , princesseboontjes, boterboontjes , de zwarte bonen, ik heb nog spruitjes in de tuin.... Ik heb dus werkelijk een luxe probleem... ik kan niet kiezen !!

    28-02-2014 om 13:52 geschreven door myrthe


    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het regent, met die mate dat het iets meer is dan uitvallende mist !

    Meschien dat er verbetering op komst is , want daarstraks zag ik toch een heel klein streepje zon!

    Ik ga toch een schietgebedje doen want ik moet aan de voorgevels met voeger en specie hier en daar wat aan onze verfraaïngswerken wat spleetjes vullen !!

    en dat kan niet als het druppelt .. de appelstruëdel staat ook op het programma, en de helft van de kippeborst .. die over is gebleven ga ik veranderen in een kip-curry slaatje !!! zodat die kan trekken...en morgen lekker op smaak is, Ik ga dit slaatje voor Theo reserveren, hij lust het dolgraag, en ik wil graag een beetje aan de lijn doen dus is alles met mayonaise een beetje taboe...Mijn streefdoel is, de hoeve klaar en ikke terug een lijntje in de plaats van een dikke streep !! .. Ik heb 1 groot nadeel en dat is dat ik niet op water en azijn wil leven !! Het leven is al kort genoeg !! en je kan héél lekker eten maken met eenvoudige ingredienten !!! ..... dus we geraken er wel !! ( tien jaar geleden ben ik doordat ik ook veel verzwaard was terug beginnen roken, en daar heb ik enorm veel spijt van gehad naderhand) Zelf toen ik terug een catwalk figuurtje had !! Uiteraard is heel dik zijn nu ook niet van het gezondste en daarom !! ga ik toch mijn uiterste best doen... om hier ook een punt achter te zetten 

    28-02-2014 om 10:11 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    27-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze hoveniers bezigheden zijn onderbroken door de regen !!

    Hetgeen ik lang geleden al heb uitgedokterd... komt tot leven, morgen als het tenminste over blijft werken we de zaak verder af !! Het is nog een beetje een padder zicht.... maar als het deze zomer wat meer aangekleed is... zal het al anders ogen!! Ik weet niet of we de poort aan de straat dit jaar al volledig kunnen afwerken, want het is niet echt heel noodzakelijk , maar het zal wel de finisching  touch geven !!

    Theo brande van verlangen naar verse frietjes en een lekker sappig kippetje ( althans het kippewit van de borst, hij is geen peuzelaar.... maar toch proeft hij wel het verschil tussen het droge kippewit van een schaaltje of de borst van een kip op zijn geheel gebraden , het vlees is echt vele sappiger, en heeft veel meer smaak ).. en nu we terug zo een pyrex oventje hebben was er uiteraard geen houden meer aan !! kip met frietjes !! zogezegd zo gedaan, ik heb de extra's van de duurdere kitchen-master in antwerpen meegebracht ! het rak voor eitjes en toostjes te maken tegelijkertijd, het mandje voor de kippen nuggets, en uiteraard de speciale stellage om een kip te braden en het vet er allemaal kan af en uitdruppen !!, dat is dus het enige verschil met de hele dure kitchen master, en de gewone doorsnee halogeen oven !! kip zonder vet of olie  gebakken heerlijk sappig !!

    De meeste gooien hem na een paar keer op de tweede hands site's, omdat ze die blijkbaar niet kunnen aprecïeren, wel ik kan eigenlijk niet zonder !! Ik ben redelijk kritisch als het op eten aan komt en heb liever een sappige kip ( en nu komen die kippen meestal nog van een gewone winkel, of groot warenhuis, wat gaat dat geven als we onze eigen gekweekte kippetjes gaan oppeuzelen.... ik heb Theo voorspeld , dat als hij na een tijd , per ongeluk zo nog eens een ordinaire gekochte kip zal proeven hij zal vragen of we ziektes onder de kippen hebben  )ze smaken zoveel anders.... wij kijken er echt al naar uit !! maar uiteraard moeten we nog veel geduld oefenen, ik wil geen vethaantjes ... die we binnen de zes weken kunnen slachten.... omdat ze dus vetmeel hebben gekregen, nee hoor !! bij ons zal dit hoofdzakelijk over haantjes gaan die we teveel hebben door eigen kweek, en die hun leventje kunnen doorbrengen met scharrelen !!en lekkere graantjes, het zal op geen maand steken.... maar 1ns de tijd rijp moet hun bolleke der af !! zonde? inderdaad, het zal slikken zijn, maar ik weet zeker dat ze een diervriendelijk bestaan zullen hebben gehad !! en dat ze met respect zullen geslacht worden zonder beulerij !! 

    Ik hou van mijn dieren, maar ik houd het gezond !! 





    27-02-2014 om 19:05 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.voila de laatste aanwinsten !!

    Eventjes naar jardin verte geweest om blommegrond !! en inpassant maar gekookte ham gaan kopen, want Theo vind dat we de laatste tijd héél weinig panini's gegeten hebben !! .. de bus was redelijk vlug uitgeladen deze morgen en de rollen zijn netjes weggeborgen tot we ze nodig hebben, uiteraard zal het nog verdubbelen we kregen die absoluut in ons bus niet !!  deze namiddag lekker de rozen verplanten,... met de nodige zorgen voor grond !!









    27-02-2014 om 13:41 geschreven door myrthe


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heerlijk geslapen...

    Vast gesteld , dat het allemaal redelijk vochtig is, maar dat het niet regent!!

    De kippen begonnen in hun hok al te kakelen , toen ze in de verte mijn stem hoorden!!.. als we maar een dag ofzo onderweg zijn, vallen we daar onze buurman niet voor lastig !! De kippen krijgen eten en drinken in hun hok en als  de ren volledig roofdiervrij is gemaakt dus ook tegen de grond goed verzegeld .. kunnen ze binnen en buiten wanneer ze willen!!.. nu moeten ze dus nog eventjes een dagje in hun hok blijven en het is groot genoeg , dus dat is niet erg !

    Ik heb altijd moeten multi-tasken en ik kan me daar blijkbaar goed in behelpen, soms eventjes voor ons vertrek nog in de rapte een belleke... zodat we met onze diesel voorraad een heel eind geraken !!

    wat staat er vandaag zoal op het programma ?... eerst de bus leegmaken, 19 grote rollen isolatie ergens stockeren, en dan onze nieuwe planten  een plekje geven !!( er staan nog 20 rollen op ons te wachten.. in een grote loods.. en we zullen waarschijnlijk nog wel zaken kunnen regelen, want die mensen zijn dus hun oude stock aan het opruimen)

    en meschien dat ik vandaag dus de appelstruedel ga bakken !! ik heb daar echt zo een goesting in, en ik heb alles in huis hetgeen nodig is!!

    Deze avond een telefoontje plegen met onze maatjes in Ede !( dat is altijd een gezellig uurtje ofzo !!)

    27-02-2014 om 09:29 geschreven door myrthe


    >> Reageer (1)
    26-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een ferme slag kunnen slaan !!

    Het is nog niet allemaal thuis geraakt , maar ik heb dus 615m² glaswol isolatie kunnen kopen, van iemand die zijn loodsen aan het opruimen is de nieuwe vrouw des huizes vond het na 14 jaar huwelijk tijd dat de zaken van het vorige leven opgeruimd werden.... en ik ben daar paf op terecht gekomen,... een hele goeie zaak gedaan.... 

    Ik heb ook champignonnebroed aangeschaft en mooie klimrozelaar die lekker ruiken ( staat er op de bijsluiter) dus morgen alle hens aan dek !! en sleuren en planten !! 

    26-02-2014 om 22:59 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    25-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is bewolkt maar droog !!

    Hopelijk is het net zo een mooi lenteweer als gisteren.... 

    In de koele kamer zijn de spruitjes stillekes aan , boven de grond aan het geraken !!

    In de keuken dus de warme serre, daar zijn de lemontree-tomaten, en de ananastomaten zich ook naar het licht aan het wurmen, de witte mini-aubergine's en de bolcourgette's ( om op te vullen  als ze geoogst zijn) idem-dito !! 

    IK ben de kippen te veel aan het verwennen vind Theo .... straks zitten er geen pieren meer in de grond om de aarde luchtig te maken.... maar het is het middel bij uitstek om ze handtam te krijgen...(sorry af en toe denk ik van nog vlugger te kunnen typen , dan ik  doe , en was  het woordje pieren niet verschenen )

    1 groot nadeel , ik kan ze dus s'avonds niet in hun hok sluiten, ze kennen blijkbaar mijne stap.... en komen als gek buiten gesprongen wachtende op lekkers !! ... Er is zoveel hilariteit dan in de ren ( ondanks dat ik niets meer geef) dat het een uur duurt eer Theo dan op zijn beurt , de kippen gaat opsluiten.... 

    Ik heb zo een goesting in appelstruedel... dat het water van mijn hart druipt!!

    Maar het is slecht voor de lijn!! Ik heb me voorgenomen om nu toch een klein beetje op te beginnen letten... het is dus nu 17 maand dat we rookvrij zijn....en uiteraard  heb ik dus een vervangmiddel gevonden in snoepen en lekker eten !! der komt dan ook nog eens bij dat ik als streskip , begin te snoepen en eerlijk gezegd !! Ik infeite wij zijn hier onder ons super gelukkig , het is enkel de  teleurstellingen van bepaalde mensen die zich voordeden als vrienden ( en niet 1tje maar drie tegelijkertijd )en we daar dus redelijk zwaar zijn door aangeslagen !! 1  rechtzaak is bezig, en een tweede dreigt er eentje te worden, genoeg is genoeg !! Blijkbaar waren we te naïef.. en in der minne iets afhandelen, is blijkbaar niet goed, want dan denken bepaalde mensen, dat ik iets moet wegmoffelen of bang ben !! integendeel!! Maar ik weet wel , dat advocaten meestal diegene zijn die er bij winnen.... en beide partijen verliezen !! dom, dom dom... 

    Dus neem ik me nu voor om minder of zelfs niet meer te snoepen, en ga mezelf daar ook ruimschoots de tijd voor geven.. Dat zal vele gemakkelijker zijn dan van die stinkstokken af te geraken.. en wij hebben karakter !! als wij ons iets voornemen gebeurt dat ook !!

    25-02-2014 om 10:34 geschreven door myrthe


    >> Reageer (1)
    24-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heerlijk lenteweer !!

    EEn mens ( alvast ikke) wordt er super energiek van !! ik zou gans de wereld kunnen afbreken en tezelfdertijd terug opbouwen !! de bus is leeg gemaakt !! we hebben lekker gegeten ( krak hetzelfde als gisteren, met de overschot van het stoofvlees ) en weer maar eens opgemerkt dat je van radisio zalig slaapt een lekkere rustige diepe slaap, waardoor je fit en opgewekt wakker wordt !!Dus zolang de voorraad ( in de tuin) strekt kunnen we die lekkere groenten op tafel toveren .... Het heeft dus gevrozen vorige nacht aan de grond , en ik heb opgemerkt dat de kleine spinnekes die gisteren over sommige radiso's liepen , nu in geen velden of wegen te bespeuren zijn... daarom dat ik zo blij ben met een klein beetje vriezeman !! 

    Als ik onze grootste haan zo bezig zie met zijn kippekes dan denk ik dat ik al vlug met veel kleine kuikens zal zitten, in de plaats van met verse eitjes, ondanks dat hij een echte goeie vent is voor zijn madammekes , is hij toch heftig en heb ik compassie met het vrouwelijk schoon !!

    De Jerom krijgt geen schijn van kans !! het wordt tijd dat die een ander kot krijgt, Theo denkt dat de Jerome een vele mooiere haan gaat worden dan Lambik, maar ik vind dan op mijn beurt weer dat Lambik een gouden hartje heeft voor de kippen als je ziet dat hij de regenwormen die ik hem geef(hij komt die uit mijn hand halen) aan zijn vrouwen voert... smelt mijn hart, ( maar hij trapt veel, is dat nu goed, of is dat nu slecht ?) ik weet het niet en eigenlijk wil ik het niet weten, als het me niet meer aanstaat, ga ik een hok maken voor hanen die celibatair door het leven moeten gaan wegens te heftig ( een hanenklooster ;-)!)

    24-02-2014 om 18:23 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Net terug van Epinal om de volgende portie betonmaterie !!

    Zalige rit, 22 graden en vollop zon.... dan vergeet je direkt de winterse ellende, nu nog de zakken uit de bus sleuren..want de bus moet leeg !! voor het volgende spektakel dat op komst is !!

    24-02-2014 om 13:39 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een knal blauwe lucht zonder ook maar 1 wolk

    En het heeft gevrozen !! bij het buiten gaan zag ik bij de buurman rijm op het dak !! ... en 1X in den tuin was alles dus bedekt met een wit laagje, gelukkig dan droogt de grond uit en wordt hij wat minder zwaar !!om te bewerken!!

    De kippen zijn al uit hun hok en Lambik werd door de grootste van de madammen buiten gewipt... het ging haar niet vlug genoeg !! koddig gezicht !!

    Direct krijgsraad, wat we gaan doen vandaag !!

    We kunnen jammerlijk genoeg maar 1 ding tegelijkertijd, en iets dat nog vele jammerder is, is dat we altijd héél ver moeten rijden om aan spullen te geraken, want anders stropen ze je het vel van de oren !! 

    24-02-2014 om 08:55 geschreven door myrthe


    >> Reageer (1)


    Archief per week
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Het wel en wee !!!! wordt een droom werkelijkheid, of een nachtmerrie
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    grobbendonk
    blog.seniorennet.be/grobben
    Gastenboek
  • Hallo Myriam
  • We missen jullie op het Tuinadviesforum
  • Een mooi begin voor augustus
  • Hallo
  • Groeten uit Knokke-Heist

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Zoeken in blog


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!