Inhoud blog
  • de zon is gelukkig weer al van de partij
  • Het zijn momenteel hele drukke tijden !
  • 1 april en het is buiten heel donker om dik 10 uur
  • Belgische lozer als terrorist
  • De Belgische huurwet is niet meer van de poes !
    Zoeken in blog

    Foto
    Nieuws VTM
    Zoeken met Google


    zon _en_zweet_in_frankrijk
    als een lang gekoesterde droom realiteit is geworden
    De schrijffouten , zijn eigen creatie's en mogen niet gecopïeerd worden , zonder toestemming van ondergetekende
    04-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo!!.. een hele toffe, en hele vruchtbare dag is bijna voorbij !!

    Nog een lekkere douche... een filmke ( uit ons inmens groot dvd arsenaal) en lekker slapen.... het was echt gezellig, eerst en vooral.... nog wat aan het plavond gewerkt en de vensterbank geconstrueerd, ( waauw de max, een heel tof idee dat van Theo komt)

    Daarna beraadslaagt wat we met onze rust zouden doen !!.... want echt stil zitters zijn we niet, maar we genieten wel van onze diertjes en de gekke capriolen van de kuikens is beter dan een film... 

    Theo vroeg om deze avond pannekoeken op tafel te toveren en zo is geschied , we hadden er zeker een stuk of zes over, en die zijn (h)eerlijk verdeelt onder onze diertjes, zelfs ons Molly is er voortijdig voor afgezakt !! naar onze tuin...en groot en klein , want ook de kuikens hebben allemaal meegesmult !!!

    En dan maar genieten van de gekke capriolen... betty op de wandel buiten de ren met haar grote bende klein gespuis... en dan de historie van de twee kloeken die tesamen drie kuikens beheren om je dood te lachen, af en toe gaan ze nog eens op de resterende eitjes zitten maar het is me wat met die drie kuikens die ook niet weten, wie nu eigenlijk hun moeder is, soms zitten de kloeken apart op hun nest, maar soms is het lekker gezellig drummen in 1 nest met zijn vijven en de resterende eitjes !! ... ik doe geen moeite meer, want het helpt toch niet ... dus alles te samen zijn er 10 nieuwe kuikens op deze aardkloot !!... 

    Zo en nu een lekkere douche want het trapke op, trapke af zit in mijn velleke !! .... een paar pijnstillers en ik zal blij zijn als het zandmanneke bij mij zijn emmerke komt leeg maken !

    04-05-2014 om 19:30 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo triestig het de vorige twee dagen was ( ondanks dat de tuin meer dan dankbaar is)

    Zo zonnig en plezant is het nu!!.... maar we willen verder  doen , de tijd dringt, zeker als we vakantiegangers op bezoek krijgen !!... we hopen uit de grond van ons hart, dat we het niet moeten afzeggen !! het zou jammer zijn, want net zoals onze vrienden, kijken wij ook naar dit moment uit, een zalige week  van alles tesamen doen !!.... heerlijk !!

    Maar als we niet ver genoeg geraken moeten we het meschien afblazen !!.... en dat zou dus héél jammer zijn !!

    Er gebeurt van alles in het broedhok... fabiola en matilleke.... hebben beiden kuikentjes gekregen, fabi heeft er twee, en matilleke heeft er eentje, maar dat 1 kuikentje vergist zich telkens van mama en kruipt dus bij de andere twee ... het resultaat is dat dus matilleke ook in het nest kruipt waar dat fabi nog deftig zit verder te broeden, en wat ik ook doe , na een half uur is het net hetzelfde... Zo lekker verder gaan doen, want het gaat met vlotte sprongen vooruit.. ondanks het priegelwerk, het zal een hele grote ruime kamer zijn bijna een balzaal !!.. en licht en met de pelletkachel zal het echt aangenaam worden... want ik denk dat volgende winter wel  eens héél bars kunnen zijn.... nog eventjes afwachten, voor ik zekerheid heb !!...

    Foto's die plaats ik als het eerste gedeelte in de primer staat.... dus geduld is een hele schone deugd ( ook voor ons )..... maar hetgeen moet komen komt !!

    04-05-2014 om 11:37 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    03-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het eerste raam ( aan de straatkant) is dus in de afwerkfaze

    het is priegelwerk, want tussen de ramen en de eigenlijke (antieke)slag is eigenlijk weinig of geen ruimte, wij werken met de dikste gyprocplaten, dus is het kunst en vliegwerk.. de raamvleugels moeten uiteraard open kunnen !!....

    Maar dat is dus allemaal gelukt .. met samen werkende krachten van ons beiden, ( vasthouden schaven en schrepen....) Morgen worden de versterkende ijzeren hoekprofielen ingewerkt en is dus het eerste stuk een feit... alles lekker goed laten drogen, en hopen dat we voor de verzengende warmte alles kunnen in de primer zetten, dus ook nog eens op de tanden bijten en geduld oefenen.... ( dat is soms even erg als stoppen met roken, want het kriebelt uiteraard om de zaak af te werken)....

    Theo is een vensterbank aan het creëren .... omdat het niet met mooie houten planken kan... er is te weinig ruimte onder de raamvleugels ( originele toestanden van vroeger die we willens,nillens willen behouden) ... 

    en omdat ik dus mijn pruttelpotten voorraad heb aangesproken, een nieuwe lading maken .... het is een groot stuk vlees dat al aangebraden is ... en lekker staat te marineren met de uitjes en de kruiden, deze nacht gaat de stekker erin en is de lekkere pruttelpot morgenvroeg bijna klaar.

    Mijn Canadese maatjes noemen het beaf-brisket !!... heel lekker uit mekaar getrokken op een broodje !! (met gestoofde uitjes en mosterd, zij gebruiken ook wel eens cola om het vlees in te sudderen, maar daar doe ik niet aan mee)lekker als onderdeel van vleeskroketten, ( vele lekkerder dan van mora) of gewoon om zo met puree en wat boontjes te smikelen. 

    03-05-2014 om 16:27 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We zijn toch weeral een uurtje of twee bezig !!

    Het weer is niet wat ze beloofd hebben !!... het is zwaar bewolkt en redelijk fris !!, maar super voor de sla die ik uitgeplant heb , dat doe ik dus om de veertien dagen een plantje of zes, zeven, naargelang hetgeen ontkiemd is ... 

    Ik ben ook mijn arsenaal lusters aan het controlleren, want we hebben er natuurlijk enorm veel nodig !!

    Het feit dat ik af en toe eens kan gaan snuffelen in de  schatkamers van vrienden, maar ook van kennissen die met hun winkel stoppen !! en  blij zijn dat ze van hun overtollige spulletjes van af geraken en er nog voor betaald worden ook ... zorgt er dan ook voor dat ik spulletjes heb waar menig B+B van watertand !! ... Want  kamers inrichten is toch ook iets dat met smaak moet gebeuren, en ook toch wel wat originaliteit nodig heeft !!.... mensen hebben graag een persoonlijke toets, iets waar ze ideetjes kunnen opdoen !! ... en dat is dus een kolfje naar mijn hand, maar ik heb geleerd van die kolfjes niet meer te grabbel te gooien, wil je weten hoe alles  hier in mekaar steekt en zit, zal een spetterende vakantie in onze hoeve een must zijn !!

    Buiten de kneepjes hoe je sommige gerechten bereid, hoe je moet spinnen, hoe je confituur maakt etc... ( ook voor de knutselende mannen zullen er veel weetjes te rapen zijn ) en de tuiniers worden zeker niet vergeten !!

    Te kust en te keur, het is uiteraard de bedoeling om van een doe-vakantie, of gewoon om van de ouderwetse gezelligheid te genieten, w weg van het jachtige leven, en als het nodig is  een hide-way ...om je te bezinnen, hier moet niets , en hier kan veel !! maar allemaal in de context van een gezonde  no nonsens vakantie !!... Wij beloven geen ijdele toestanden..... vakantie maak je uiteraard zelf !! en wij willen bewijzen dat dit ook kan zonder al te veel kunstgrepen, .... Ik denk niet dat we hier televisie op de kamers gaan zetten..... wel wifi.... maar het is onze bedoeling om de mensen te onthaasten... lekker genieten, van plezierige babbels, lekker eten , want vlaamse bourgondiër kookt graag en meestal toch veel te veel, gedachten uitwissen over  bepaalde moeilijke klussen, natuurlijke bestrijdingsmiddelen, etc. 

    Godsdienst en politieke onderwerpen  zullen taboe zijn !! zulke onderwerpen zijn in onze ogen een hele grote privé aangelegenheid, en daar hebben andere mensen geen zaken mee !!

    Ons gyproc avontuur, heeft gisteren serieuse vorderingen gemaakt, en zogauw ik hier gedaan heb ga ik terug Theo helpen en de platen nog een keertje aansmeren zodat ze de rest van de tijd goed kunnen drogen !!

    voila ik ga verder doen 

    03-05-2014 om 10:03 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    02-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo klaar om er tegen aan te klappen..

    De keuken is een ravage... maar ik weet niet wat ik eerst zou doen, theo verder helpen.. of eerst braaf het huismoederke spelen !!..

    de tweede kip (fabiola, afgekort fabi)heeft nu ook kuikentjes...We zien er minstens al eentje rond dartelen in en op haar pluimen, maar we denken dat het er twee zijn... en ze broed nog lekker verder ..... 

    Bij betty heb ik al 1 haantje opgemerkt !!... 

    Door de regen heeft alles weeral een groeischeut gekregen.... en Theo zal deze zomer meer meloen moeten snoepen dan hem lief is ( charantais, galia, en honing meloen).... want ze komen allemaal piepen !! 

    de enten van de wijndruivelaars krijgen al verschillende blaadjes en de oude wijnstok doet het ook voortreffelijk !!...

    Het weerzien van onze kennissen  heeft deugd gedaan !! 

    Omdat onze vrienden dezelfde microbe hebben om in potten en pannen te roeren, en ze ook erg begeesterd zijn van de italiaanse ( moderne) keuken...; hebben we dus  tesamen ( ook de kosten gedeelt) iets in mekaar geflanst en het was om duimen en vingers af te likken !!

    Tris di bruschette con melanzane e menta (met aubergine  en munt)

    con  pomodori ( met tomaten)

    con fagioli borlotti ( met borlotti bonen )

    Julienne de calamari e zucchhini con fragole all'aceto balsamico ( julienlne van intktvis en courgette met aardbeien en balsamico azijn 

    lasagne con  carciofi (lasagne met artisjokken)

    ossobuco di vitello con risotto Milanese( kalfsschenkel met Milanese risotto )

    chocoladecakeje met een koffietruffel en een toffeesaus met gegrilde mango 

    er was ook nog een zandtaart met ricotta en bosvruchten... Crostata con ricotta et frutti di bosco

    Eerst het plezier van het bereiden.... met zijn allen, de taken netjes verdeelt... en tips gedeelt en gekregen om iets héél vlot te laten verlopen, ( het gemak dient de mensheid)..

    Om daarna gezellig keuvelend.... plannen makend ... te genieten van een heerlijke  menu met vrienden en gelijkgestemde zielen !!..... opruimen hebben we zoveel mogelijk gedaan tijdens het koken en met meer mensen gaat dat natuurlijk vlotjes !!!..... 

    Meschien dat we met onze kookploeg een goed restaurantje opzetten in de toeristenmaanden wie weet !?!

    We hebben al grapjes gemaakt, zo  de ober gaat met zijn computergevalleke de bestelling gaan opnemen en rekend op voorhand af, zodat... wanbetallers geen kans krijgen !!.. ( in acht nemend wat hier soms wel eens gebeurt... niet betalen !, hetgeen eigenlijk ook stelen is !!)

    02-05-2014 om 08:51 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    01-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We zijn terug van een heerlijke dag !!

    Het was echt hemels, lekker gekookt en gegeten... gezelligheid troef....en er is weer een kleine hartewens in vervulling gegaan, zomaar ... ineens .. een echte Cadac scotelbraai !! met bijna alle extra's... ( een rooster om te grillen en het deksel is het enige dat in mijn colectie ontbreekt en die ga ik dus binnenkort ook nog bijkopen !!... )

    Onze (pelletkachel is ondertussen ook in Melay beland ) en we hebben ons ziek gesnoept in lekkere aardbeitjes uit onze eigen contreien ( wel nog niet van de volle grond, maar uit de koude kas )....

    Het was een heel aangenaam weerzien en we hebben honderd uit verteld en beleefd 

    Maar daar vertel ik de volgende dagen wel meer over !!

    01-05-2014 om 21:55 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    30-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een zachte regen zorgt ervoor dat ik niet moet rondlopen met de sproeier

    Maar de druivelaars, rozelaars en andere zorgenkindjes ( omdat ze net uitgeplant zijn uiteraard) krijgen toch een ferme kwak vitamientjes uit mijn toverton!

    Vandaag is er weer een druk programma af te werken, en er staat ook nog een samenkomst op het programma , om het 1 en ander  in een klaar daglicht te stellen !!

    Zo we gaan der aan beginnen !!

    amuzeer jullie !!

    30-04-2014 om 09:00 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    29-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaaalllliiiiiiggg !!!

    Voldaan !! hard gewerkt en het mag gezien worden !!... met de nodige hulpmiddelen gaat het allemaal als een fluitje van een cent .... zoals een platenlift en een giraf-schuurmachine !

    Het oude huis wordt compleet in ere hersteld..Het kost tijd, maar alles is echt nieuw ...  uiteraard zijn de oude muren blijven staan en de originele spanten van het dak ook !!... die gaan we zo proberen uitwerken dat ze in het zicht blijven, en dus niet weggestopt worden onder een laag isolatie en gyproc.... het zal wel veel werk zijn  zandstralen, behandelen tegen insekten etc.maar daarna !!! alé als het kan verwezelijkt worden.... want ik kan met gyproc toveren, maar echte mirakels laat ik over aan iemand die op tijd eens met onzen lievenheer klapt !

    Nieuwe vloeren ( de volgende lading gaan we toch anders aanpakken, het hout is eigenlijk te jong  en moet nog veel drogen, dat resulteerd in spleten.... zelfs als ze haarfijn aan mekaar zijn gewerkt.... dus volgende ronde zal het maar hier en daar vast gezet worden met schroeven !!......

    De vloeren gaan we dus opschuren en dan in de olie zetten, bedenk daar dan een mooie witte (eiken) keuken bij , en de muren in het paselgrijs geverfd !! ( ik ga mijn mooi plamuurwerk niet achter een laag behangpapier steken , ben je gek !!)en dan witte gordijntjes en overgordijntjes  het stuk dat je ziet daar komt dus de leefruimte met mooie ouderwetse kasten, en gezellige zetels !!  daar waar we nog moeten beginnen daar is het eigenlijke keuken en eetgedeelte !! !! Het gaat vliegensvlug !! wat ben ik dus (super)blij... buiten , het isoleren en het moeten aanslepen van de loodzware platen.... is dit echt een kolfje naar mijn hand !! ....

    Het gaat traag... héél traag, maar het mag denk ik wel gezien worden ( ons werk) ik denk dat deze kwaliteit hier niet te betalen is ... wegens te duur !!... 

    Het zal dus echt een villa-boerderij worden !!!....  wat we met nummer 17 gaan doen, uiteraard ook volledig opkuisen en renoveren, maar beneden een bistro? een klein restaurantje, er zijn gegadigden genoeg, ik krijg genoeg voorstellen .... maar voorlopig ... willen we ons op niets vastpinnen, we genieten met volle tuigen van onze boerderij, het opknappen , de aanplantingen zodanig maken dat we hier een klein paradijsje hebben.... met een overvloed aan fruit, groenten en bloemen !! in alle kleuren, en alle grote's en geuren !!Het gekke is ondanks dat hier maar een beetje zand tussen het puin zit ( zeker op de koer ) je steekt een tak in de grond en het begint gewoon te groeien.... in het begin heb ik dus druivelaars gekocht ( tafeldruiven) maar die groeiden voor gene meter !!.. 

    Toen we een hele tijd geleden van een wijnbouwer een oude wijnstok mochten rooien, ( van een stuk dat braak lag)... dachten we wat moet hier in godsnaam van terecht komen, maar ja hoor, daar straks wist Theo me te vertellen dat 1 van de twee oude wijnstokken ( wijndruiven trouwens) al een miniblaadje heeft en er verschillende groene punten op de dikke knoesten tevoorschijn kwamen,.. de andere daar is nog niets op te zien !....





    29-04-2014 om 20:19 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is bewolkt met af en toe een verloren gelopen druppel water

    Fantastisch weer voor de pas geplante druivelaars !!... maar we hebben het zo ontzettend druk , dat ik de grote tokkel tot vanavond ga houden !!!...... heftig toestanden zijn het hier !!

    29-04-2014 om 11:28 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    28-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lekker relaxt , wetende dat er weer een zware klus is opgelost !!

    De twee druivelaars staan op hun plaats, een beetje verfomfaaid , maar na een week ofzo zal dat al helemaal anders zijn !! ... de enten van de wijndruivelaars zijn trouwens ook goed in de groei en staan nu provesoir ... later gaan we die dan een vaste plek geven !!.. en uiteraard ook biologisch groot brengen, want ik ga die gebruiken om confituur van te maken !! ...

    Voor ik de kruiden ben gaan planten in mijn mooie grote bak, ( ik heb toch verteld dat ik soort grote blok heb waar een molensteen in kan draaien.. wel dat is nu mijn kruidentuin geworden, de laurier is mooi overgebleven .... en de mooie grote tijm , rozemarijn, de zelfgezaaide salie ( verleden jaar gezaaid) is magerkes en taai, maar het is een overlever dus met respekt kom je al een heel eind, dat geld ook voor planten, iets dat je stiefmoederlijk behandelt, daar pluk je op een bepaald moment de vruchten van, en meestal is dat nooit echt denderend !! ( dat geld trouwens ook voor mensen )Dus wordt de salie die het heel moeilijk had verleden jaar veel te warm en te droog !! nu extra vertroeteld, de bak heeft nog eens wat verse potgrond gekregen, extra vitamientjes.

    Het was zachtjes aan het druppelen, en toen we de platen aan het laden waren, druppelde het daar ook, dus ik denk , dat iedereen die een tuin heeft super blij is met dit weertype !! ... want een super lente is uiteraard zalig !! maar alles moet toch op tijd en stond water krijgen...; en ik hoop dat ik dit jaar lekker veel fruit heb van mijn eigen tuintje, om veel confituurkes te maken, en uiteraard ga ik dus ook de stallekes die langs de weg staan afschuimen voor mirabellen, en gewone pruimen, maar ook ananas , kiwi, framboos, kers, rabarber, nectarinen, abrikozen ( lekker bij de rabarber)enzovoort !! 

    Zo nu ga ik samen met mijn kwakkebolleke ( dat schijnt een oekedoelleke te zijn )een lekker wijntje rinken om te vieren dat de platen op het eerste er magnifiek uitzien, en dat we een verse lading hebben om verder te werken, ... dat we weer een stukje van onze groene droom hebben ( dat zal dus sprookjesachtig mooi worden !! met de juiste verlichting als alles bloeit en geurt.... een sprookje echt waar !! ...Eens we open zijn, zal de koer en de straatkant ook al redelijk gegroeit zijn en een lust voor het oog, Theo moet dringend zijn frans beginnen leren , want we gaan binnen kort ook naar Langres moeten om cursussen te gaan volgen want anders mag je eigenlijk geenB+B openen, ook geen bistro, of taverne openen.... en wij gaan dus de letter van de wet volgen !! .... 

    28-04-2014 om 18:25 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een geluk dat we goed geslapen hebben .. want het is alle hens aan dek !!

    en een goeie oefening om spierballen te kweken !! 

    30 platen van 2,5 op1,20 m eerst in de camionette ( het personeel stond te springen maar ik heb niet graag dat ze met gyproc gooien omdat er dan teveel schade aan de platen komt )... dus thuis gekomen moeten die ook nog eens gestockeerd worden... en nu is het wel eventjes verder lopen ... dus eventjes om de zoveel platen even rusten!! ..... 

    Ik heb ook twee prachtige tafeldruivelaars meegebracht en ananas salie... en nog zowat mooie kruiden.... gans de wagen geurde naar vers brood, en kruiden !!

    Zo nu nog eens 14 platen uit de wagen halen en we kunnen verder op het eerste de zaken verder opbouwen, dat is dus na de rotklus van uittengelen voor Theo en de isolatie plaatsen voor mezelf héél plezierig, daarna komt er natuurlijk het schuurwerk aan te pas, ( maar we hebben de giraf !!! en omdat we nu voor een vlak plavond gaan.... zal het dus nog meer uitkijken zijn naar oneffen toestanden, meer plamuurwerk en meer schuurwerk !! om dan af te werken met een grote prachtige roset !!Ik weet iemand die ze nog echt ambachtelijk maakt...echt magnifiek, hij trekt ook nog echte sierlijsten aan plavonds ( maar dat is voor mensen die niet op een eurootje moeten kijken) ... we zien wel , in antwerpen hebben wij ook ons plavonds vernieuwd, en hebben daar ook de zaak helemaal in de oude stijl terug gebracht met prachtige rozetten en grote sierlijsten..... en de twee murano lusters maken dat dus af !!... 

    Ik zal eens snuffelen of ik geen foto's vind van het antwerps plavond.. machtig mooi !!

    28-04-2014 om 14:55 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het heeft deze nacht geregend... en de tuin zal daar dus dankbaar voor zijn

    Mijn rdisio die ik heb laten staan voor de kippen, worden opgevreten door de slakken !! ( dat kan ook niet anders met zo een slappe winter )

    Concrete afspraken gemaakt voor de marchandise die in Belgïe staat over te (laten) brengen naar hier .. en wat een profijt ik gedaan heb ongelofelijk het gaat echt over duizenden euro's... en voor dezelfde kwaliteit !!

    En dan als alles berekend is wat we zoal nodig hebben aan platen .. op strooptocht naar de magazijnen waar we weten dat het daar het interesantst is om te kopen, en in het rondtoeren.... eventjes kijken waar ik in het wild aan seringen geraak!

    1 van deze dagen ga ik dus parfait maken van Seringen !! heerlijk !! 

    Zo en nu aan de slag want we hebben een heel druk programma voor de boeg als we onze planning willen kunnen verwezelijken !!... ( wat zal het gezellig, mooi en lekker warm zijn volgende winter )

    28-04-2014 om 07:57 geschreven door myrthe


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Het wel en wee !!!! wordt een droom werkelijkheid, of een nachtmerrie
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    lenie1953
    blog.seniorennet.be/lenie19
    Gastenboek
  • Hallo Myriam
  • We missen jullie op het Tuinadviesforum
  • Een mooi begin voor augustus
  • Hallo
  • Groeten uit Knokke-Heist

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Zoeken in blog


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!