en nu heb ik me voorgenomen.... om lamsfilet klaar te maken op nieuwjaarsdag... met sinaasappelsaus... ik heb eigenlijk alles bij de hand... maar wat kan je daar dan verdorie bijgeven als groente?... iemand een suggestie?
in elk geval zullen er kroketjes aan te pas komen... want er zullen er natuurlijk overschieten van de avond ervoor !.... de combinatie van zout en zoet ( sinaasappel, look honing.... ) maar dan princesseboontjes in een jasje van spek mischien of gekaramelizeerd witloof?..... ik weet het echt niet ik moet nog grasduinen....
Onder tussen heb ik gewaar geworden ( en ook wel gezien bij kameraden die exact dezelfde pelletkachel hebben als de mijne .. en net hetzelfde stoken als ik....) hun raam van de kachel belange niet meer zo netjes is terwijl mijn kachel eruit ziet of ze is net geplaatst...
Ik ben nu een poetsmiddel aan het brouwen en ja menskes dat is dus de max hé !! zelfs nu ( en het moet nog verschillende tijd staan rijpen... ) beter dan mister proper of aanverwanten en weer super natuurlijk !!... yes nog van datte !!... ik kan mijn geluk niet op...
Ik had er gisteren mijn waterketel een keer met ingewreven..; amai , dat was een verschil.. tegenover het gewone afwasmiddel of kuisprodukt !!.... nu maar plastieke flessen gaan schooien want zelf gebruiken we eigenlijk weinig of geen plastieke flessen meer !
|