De 7 dagen van de week zijn: zondag, zondag, zondag, zondag, zondag, zondag en zondag In deze dagen is dit blog aan het evolueren van een humoristische naar een sarcastische confrontatie met wat ons overkomt door deschuld van domme onverlaten die de regels niet kunnen respecteren tegen corona.Ze zijn seriemoordenaars!
07-10-2010
Gewoon Jeroen Meus
Gewoon de gewone Jeroen Meus !
Geen culinaire hoogstandjes, maar gewoon de gewone keuken, heel gewoon gebracht door Jeroen Meus, gewoon vanuit een Dovy keuken, speciaal voor de gewone mens: gewone dagelijkse kost. Hij legt ons gewoon uit hoe wij gewoon bij ons thuis gewoon fantastisch lekkere gerechten kunnen klaarmaken. Hij neemt bijvoorbeeld een gewone pan, zet dat gewoon op het gasvuur, snijdt een behoorlijk stuk gewone boter af dat hij gewoon uit de koelkast heeft gehaald, en laat dat dan gewoon smelten. De pan moet wel gewoon heet zijn, maar dat moogt ge niet efkes testen met er gewoon uw tong tegen te houden. De boter moet gewoon sissen. Dan neem je een gewoon ei. Dat mogen er ook gewoon twee of meer zijn. Je neemt ei voor ei gewoon plat in de hand zonder te nijpen, en slaat die gewoon tegen het werkblad, zodat er dan gewoon een barst in de schaal verschijnt. Omzichtig verwijder je gewoon het ene halve ei van het ander, en laat de inhoud gewoon in de pan vallen, zonder dat het in uw ogen spat. Heel gewoon, dus. Dan hoef je er nog gewoon wat zout bij te doen. Niet te veel. (5 minuten later:) Zo, dat is genoeg. Nu nog efkes gewoon wat peper er bij. Als het eiwit niet meer glazig is, hebt ge een gewoon spiegelei, dat wordt ook gewoon wel paardenoog genoemd. Nu is dat enorm lekker. Gewoon zo op te lepelen of gewoon bij de boterham. Smakelijk! Tel maar eens hoe vaak Jeroen gewoon zegt. Een gewoonte van hem...