Inhoud blog
  • Wat is dit lang geleden
  • koekoek
  • Wij staan hier
  • de kleine zeemeermin
  • En de hoela meisjes mogen ook niet ontbreken
    Over mijzelf
    Ik ben alien in space, en gebruik soms ook wel de schuilnaam zotspook.
    Ik ben een vrouw en woon in in het spokenkot (spokenland) en mijn beroep is zorgkundige.
    Ik ben geboren op 14/03/1952 en ben nu dus 72 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: tuinieren, turnen, dansen, fietsen, reizen en uitstappen maken, Barbie- en Bratzpoppen verzamelen, mazen, haken en breien..
    M'n andere grote hobby is de Russische Tsaren verzamelen, en vooral de laatste tsaar met z'n familie boeien mij enorm.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Mijn album 10 november nieuwe fotos.
  • 16/4 nieuwe fotos
  • Mijn album 20 mei nieuwe fotos
  • Mijn album
  • Mijn album barbiepoppen
  • Mijn album barbiekleedjes
  • poppenkleedjes
  • Nicolaas2 van Rusland
  • Mijn album met Barbiekleedjes en Bratzkleedjes.
  • De Voerstreek en Pombières
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    favorieten
  • De Bratz kidz op bezoek in de Alk
  • de trein uit Bloemfontein
  • fotos van Monschau
  • Op bezoek in Voeren en Bokrijk.
  • Op bezoek in Voeren en Plombieres Bratzkids.
  • Bratz kids op stap in Bokrijk : het aboretum
  • Bratz kids op bezoek in Haspengouw en Vieille Montagne.
  • Corralejo Fuerteventura
  • Kelmis
  • Bratz kids in een kerstdorpke
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Barbiekleedjes
    haken en breien
    29-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.barbie : Chenillemantel,hoed en mof voor Barbie
     
    materiaal : 50 gr rood chenillegaren, en 3 gouden stofbloemetjes uit de kunstofhandel. breipriemen nr 3 en haaknaald 3
    Werkwijze  mantel : Zet met Chenillegaren en breipriemen 3 12 steken op en brei 2 nld recht. dan tricotsteek (deel is ca 6 cm breed) Bij een toaallengte van 13 cm = 46naalden , aan de rechterkant het armsgat breien .Kant aan het begin 2 steken af dan in de 3e, 5e , 7e, 9e, 11e, 15e, en 19e naald steeds 1 steek afkanten.  De 3 overige steken ongeveekr 18 cm lang afkanten en linkervoorpand in tegenovergestelde kant breien.
    Rug : het rugpand over 24 steken breien zoals de beide voorpanden maar in samenhang breien.  De overige 6 steken bij 18 cm tottaallengte afkanten. 
    De mouwen : zet 14 steken op met hetzelfde garen en breinpriemen. 2 nld recht breien. dan tricotsteek verder;  Voor de schuiningen meerder aan beide zijde binnen 5 cm 10 steken meer = 24 steken. Bij 5 cm totaallengte mouwschuinigen breien ozals het rugpand aan beide zijden.  Bij 10 cm tottaallengte de overige 6 steken afkanten. Idem 2e mouw
    Zakje zet 6 steken op en brei 8 nld recht, afkanten en het zakje aannaaien.
     Dan de jas aanelkaar zetten; stoffenbloemetjes aannaaien en eventueel 1 toer vaste omhaken.
    hoed : zet met breinaald 3 e"n chenillegaren 10 steken op en brie als volgt : 1 kantsteek 2 averecht, 6 recht en 1 kantsteek. In alle volgende naalden de steken breien n al ze zich voordoen. Bij 13 cm lengte de steken afkanten. Aan de zijde met de rechte steken de muts inrimpelen en stoffen bloemetje aannaaien.  De rand met averechte steken iets omslaan.
    Mof : zet met breinaald 3 en chenillegaren 8 steken op en brei 17 nld recht = 6 cm.  Dan afkanten, sluit de rand en haak een snoer van lossen aan. Naai een stoffen bloemetje erop.

    29-09-2007 om 16:35 geschreven door zotspook

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.barbie : Broek, mantel, witte rolboord en muts voor Ken.
     
    materiaal : 50 gr zwart chenille garen, voor de broek : 25 gr oud goud, en tailleelastiek. Voor de rolboord (witte bloes) 50 gr wit garen, en muts : een restje lurexgaren. breipriemen 2,5 en 3 en haaknaald 2,5.
    voor de mantel: zie Barbie vorige opgave , 25 steken breien maar geen zakje.
    Broek : zet met breinaald 2,5 en oud goud  20 steken op = 8 cm breed.  Brei 2 nld recht. Dan tricotsteek gelijktijdig meerderen voor de schuiningen bij 3, 6 en 9 cm totaallengte aan beide zijde elk 1 steek = 26 steken.  Dan bij 11 cm tottaallengte voor de kruisnaad in de volgende 6 nld steeds aab get begin 1 steek afkanten = 20 steken.  Brei verder en bij 16 cm totaallengte nog 2 nld recht breien. het 2e been precies hetzelfde breien. Dan beide broekspanden met elkaar verbinden door de kruisnaad. Sluit de zijbeennaden. Doe een elastiek door de tille.
    Trui of rolkraag : aan 1 stuk breien. Zet met breinaald 2,5 en wit garen  32 steken op = 9 cm. en brei  6 naalden boordribbel.  Brei dan verder in een siersteek of tricot tot een lengte van 7,5 cm en voor de mouwen zet je dan aan beide zijden elk 25 steken bij = 82 steken. Ga verder en bij 10,5 cm tottaallengte voor de hals de middenste 16 steken afzetten. en over beide helften apart breien elk nog 3 cm .  Dan tussen beide delen weer 16 steken opzetne en over 82 steken breien.  Bij 12 cm totaallengte is de helft van de trui bereikt.  Hier met een ander kleur draad een lijn doorhalen.  Vanaf deze lijn de trui tegengesteld breien, de meerderingen worden minderingen.
    voor de rolkraag uit de halsrand ca 36 steken recht breien.  Dan nog 3 nld ribbels in ronden breien, losjes afkanten.  Neem op vor de mouwboordjes uit elke rand 14 steken recht en brei 1 cm ribbels, afkanten en zijnaden sluiten.
    Muts : zet met lurexgaren 6 lossen op en sluit tot een ring.  In de 1e ronde 15 stokejs haken.  In de 2 e ronde 30 stokjes haken, dat is in elk stokje van de vorige ronde elk 2 stokjes.  De 3e en de 4e ronde met elk 30 stokjes haken.  De 5e ronde als volgt : 1 vaste, 1 half stokje, 2 stokjes, 3 dubbele stokjes, 7 stokjes, 3 dubbele stokjes, 2 stokjes, 1 half stokje, 1 vaste en 9 kettingsteken haken. Nog  1 ronde met kettingsteken haken.

    29-09-2007 om 16:33 geschreven door zotspook

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lang coctailjurkje met rolkraag voor Barbie
    benodigdheden : 50 gr garen en breipriemen nr 3, 2 drukknoopjes.
    werkwijze :
     zet met breinaalden en garen 40 steken op en brei 4 nld ribbelsteek.
    Dan ongeveer 38 nld gewoon tricot (1 r en 1 av) als het lang is of anders vb 20 nld voor een kort jurkje. De lengte hangt af van de keuze
    Dan bij de volgende naald 1 st breien (kantsteek) dan 2 st samenbreien en dit tot het einde van de naald.
    De volgende naald aan de averechte kant ook in ribbelsteek breien.
    Dan voor het lijfke om de 2 steken 1 steek bijmaken en dit tot op het einde van de naald. De volgende naald averecht breien. Het lijfke breien tot aan de armsgaten dan bij de volgende 2 nld aan iedere kant 6 steken afzetten.
    Bij de andere volgende naalden telkens aan weerzijden 2 steken afzettenbij het begin van iedere naald totdat er nog ongeveer 8 steken over zijn. Bij de volgende 2 naalden zet je dan aan weerskanten 6 steken bij en je breit dan ongeveer een 4 tal naalden recht zodanig dat er zich een klein rolkraagje vorrmt. Nadien zet je alle steken af en naait de achterkant aan elkaar tot aan het lijfje daar naai je dan een klein drukknoopke aan zoook bij het rolkraagje.  Voor eventuele versiering kan je er pareltjes, pailletten, of strass-steentjes opnaaien.

    29-09-2007 om 16:31 geschreven door zotspook

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coctaillejurkje met rolkraagje, vanvoor kort en vanachter lang.
     
    Materiaal : priemen nr 3 en 50 gr garen, 2 rukknoopkes en eventueel wat pareltjes, pailletjes of strass-steentjes.
    werkwijze : lijfke : zet met priemen en garen 30 steken op en brei een boordje van 4 nld recht. Bij de volgende naald brei je eerst 14 steken dan maak je van de volgende steek 2 steken en dit bij de volgende steek weer zodanig dat je in het midden 2 steken vermeerdert. Dan brei je de naald verder tot op het einde. Dan 1 nld averecht.
    Bij de volgende naald brei je weeral hetzelfde 14 steken recht breien de 15e steek maak je er 2 dan 2 steken recht breien, de volgende steek maak je er weeral 2 dan de overige steken verder recht breien.  Dan de priem averecht. Dan brei je verder tot aan de armsgaten en je neemt dezelfde werkwijze als bij coctaillejurkje met rolkraag voor het lijfje.
    De rok : Neem aan de onderkant van het lijfje 30 steken op dan 1 nld ribbelsteek. Bij de volgende naald 1 kantsteek, dan maak je van alle steken 2 steken van zodanig dat je vermeerderd. ( = 60 steken ) De volgend 20 nld gewoon tricot of jersey of siersteek. totdat de jurk lang genoeg is voor het voorste deel.
    Bij de volgende naald (averecht) 20 steken averecht breien, 20 steken recht breien en de volgende 20 steken averecht.
    Volgende naald (recht) 20 steken recht breien, dan zet je 20 steken af ( middelste), en de andere steken ook verder breien tot op het einde van de naald. Zo brei je dus ieder stuk apart verder van 20 steken.
    (Bij de averechtse priem bij je telkens de laatste 2 steken die in het midden staan ) Aan het einde van iedere averechtse priem de laatste 2 steken recht breien zodanig dat je aan het middendeel een boordje krijgt. zo brei je dan nog 20 nld verder. Tot het lang genoeg is. De laatste 2 nld brei je recht zo dat er een boordje ontstaat.en afzetten.  Het 2e stuk brei je in spiegelbeeld hetzelfde.Naai de achternaad samen van de rok. Zet aan het lijfke en de kraagboord een drukknoopke. Eventueel kan je het kleedje versieren met pailletten, pareltjes of strass-steentjes.

    29-09-2007 om 16:29 geschreven door zotspook

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rokje en bloesje voor Barbie
     
    materiaal : 50 gr wol en breinaalden nr 3
    werkwijze: voorpand ( alle stukken worden aaneen gebreid ) zet met garen en breinaalden 18 steken op en brei een boord 4 nld recht.(ribbel) ;  Bij de volgende rechte naald (5e) zet je bij de middenste 2 steken , 2 steken bij zodat je er 20 hebt dan een averechte naald bij de volgende naald zet je weeral 2 steken in het midden bij. Dan weeral een averechte naald en nadien bij je 8 nld tricot tot de mouwen.  Dan zet je voor de mouwen  10 steken bij aan weerszijde dus bij het begin  en einde van de naalden. Dan brei je 10 nld met alle steken zodanig dat er mouwen komen en in het midden van de 11e naald zet je 4 steken af voor de halsopening.  bij de volgende naald zet je 2 stk bij op aan de halsopening en je breit dan weeral 10 nld (het andere stuk en de mouw laat je effen rusten) als je deze 10 nld gebreid hebt zet je de 10 bijgemaakte steken van de mouw af en laat de overige steken rusten zo brei je ook de andere mouw en halsopening. Als ze lang genoeg zijn dan brei je beide stukken weeral aan elkaar ook de andere steken die stonden te rusten; ongeveer 12 nld. nadien een boord van recht breien en de steken allen afzetten.
    De naden aaneen maken en aan de hals 16 steken opnemen en een 4tal priemen recht breien ook deze steken qfzetten en een kantje tegen naaien.
    Aan de onderboord kan men er franjes aanmaken en de draden van de franjes splitsen.
    Rokje : 40 steken opzetten met garen en nld 3 dan 20 nld in boordsteek breien en naad afzetten en naad sluiten en een elastiek in de taille doen (boordsteek breien is 1 steek recht, 1 steek averecht)

    29-09-2007 om 16:28 geschreven door zotspook

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 27/04-03/05 2020
  • 05/12-11/12 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 30/11-06/12 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 30/12-05/01 2014
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 31/12-06/01 2008
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Blog als favoriet !


    Mijn favorieten
  • nieuwe gehaakte Barbie en Bratzkleedjes
  • Kasteel Eyneburg in Hergenrath en Henri-Chapelle.
  • Liticia
  • Tenerife - December 1977
  • Japanse tuin
  • Nieuwe Barbiekleedjes gehaakt.
  • Land van Ooit
  • Geiser van Lanzarote
  • bratz kids in de sneeuw
  • Fotos van Lanzarote

    Foto

    Mijn favorieten
  • Mijn nieuwe bratzkleedjes.
  • leven met 100 barbiepoppen
  • spokenheld filmke op you tube modeshow OKRA Kortessem
  • Bratz kiddz op uitstap in de Voerstreek.
  • uitstapjes
  • Mijn album 29 maart
  • Gran Canaria aan het strand
  • Gran Canaria, mooie fotos
  • zotspook op tvl limburg.
  • Dorapoppenkleedjes

    Foto

    Mijn favorieten
  • poppies in de fruitstreek
  • Poppies en katers in de Voerstreek en Plombieres
  • Genoelselderen en de Voerstreek
  • Poppies in Bokrijk
  • Poppies in Coo en Stavelot
  • de loodmijn van plombiéres
  • Gent
  • the sixties in Bokrijk
  • Rhodos
  • Nicolaas2 van rusland/

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!