Inhoud blog
  • Wat foto's van m'n bootje.
  • Er is vis!
  • Mirakels koud hier in Belgie!
  • Eventjes weg.
  • De Turkse Riviera
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Bootvissen bij Alanya Turkije.
    Mijn wel en wee op zee.
    02-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat foto's van m'n bootje.
    De boot is van fiberglas en 4,95 lang en 1.90 breed. Zelflozende kuip, twee grote opbergkasten, ankerbergplaats en visbun. Gemaakt bij "Deniz Yacht" in Demirtas vlak bij Alanya. 
    Type is "Gladius F" (de F voor Fish)
    Gekozen is voor deze boot is ten eerste omdat de fabriek op slechts enkele kilometers hiervandaan ligt. Tweede dit kan zeer handig kan zijn bij evt. schade en onderhoud. Verder is het precies de indeling die ik op het oog had met veel plaats en geen vaste overkapping wat erg veel ruimte wegneemt.
    De boot is voorzien van een 30 pk Mercury buitenboordmotor, afstandbediening, dieptemeter en fishfinder, marifoon en nog wat handige accecoires.
    De motor is verrassend zuinig en gebruikt een kleine 4 liter per uur bij normaal varen.
    Momenteel ligt de boot in de jachthaven van Alanya " Alanya Marina", wat eigenlijk wel ok is.
    Liggeld van € 52.50 per maand, voordeel altijd bewaakt en afgesloten terrein met allerlei voorzieningen. De haven heeft een eigen marifoonkanaal wat erg handig is vwb de veiligheid. 
    Gratis parkeren wat je kunt vergeten bij de haven in de binnenstad van Alanya. Nadeel is dat de jachthaven geen boothelling heeft zodat je zelf je boot met een trailer in het water kunt doen, maar je altijd betalend gebruik moet maken van de kraan, wat erg "overdone" is voor een bootje van 5 meter.
    Tijdens de zomer, wanneer het weer erg stabiel is kan ik de boot altijd nog recht voor ons in zee ankeren, dan ligt deze in het zicht en kan direct gebruikt worden.









    02-01-2013 om 09:44 geschreven door Joannes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
    Tags:deniz, yat, demirtas,
    >> Reageer (0)
    26-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er is vis!
    Wegens omstandigheden even weinig tijd besteedt aan de blog, maar wel gevist.
    Buiten wat kleinere vis hier enkele leukere exemplaren.
    Zo'n twee weken geleden een Ballonvis  ( Lagocephalus Sceleratus ) van bijna 60 cm . Enkele dagen geleden nog twee van deze exemplaren maar iets kleiner ca 45 cm. Allen op een diepte van ca. 40 meter gevangen op de grond met gezouten kippefilet.
    Deze vissen hebben zeer sterke en grote tanden dus een stalen onderlijntje is meer dan welkom anders kun je de hele dag angeltjes aanknopen.
    Hoewel ik ze al meerdere keren heb gegeten ( de uitgevilde filets)  staat op het internet  dat deze ballonvissen oneetbaar zijn voor de mens en er vergiftigingsverschijnselen bekend zijn?

    Gisteren op de 25 ste mijn eerste Zwaardvis ( Xiphias Gladius) 120 cm. Er zijn veeeel grotere exemplaren bekend maar de dag kon niet meer stuk.
    Gevangen trawling met 2 a 3 km per uur varend met een lange lijn van ca 150 meter achter de boot met een kunstvisje. Dit op een afstand van ca 3 km uit de kust.  Deze zijn zeer goed eetbaar en de gebakken zwaardvismoot stond zeevers op het kerstmenu dezelfde avond.









    26-12-2012 om 08:37 geschreven door Joannes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    Tags:Zwaardis, ballonvis, kerstmenu
    >> Reageer (0)
    04-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mirakels koud hier in Belgie!
    Amai, da's wel even wennen hier aan die temperaturen. Zelfs sneeuw gezien en er door moeten rijden ook. Ik heb wel enkele trips achter de rug de laatste 10 dagen. Van midden Belgie naar de noordpunt van Nederland ( Leeuwarden) en terug en dan nog eens naar Brabant in de sneeuw.
    Morgen weer terug naar Turkije waar het trouwens de laatste dagen ook niet zo formidabel was met hevige wind en regen. De temperatuur is toch wel een kleine 15 graden hoger dan hier dus de kachel kan daar op klein blijven.
    Ik ben wel benieuwd of mijn bootje het heeft gered tijdens mijn afwezigheid. De jachthaven
    van Alanya biedt wel bescherming tegen de golven
    en er is bewaking, maar toch.
    Donderdag kan ik gaan kijken en met wat geluk kan- als de wind is gaan liggen- er aan het eind van de week weer worden gevist. Wanneer  ik weer eens tijd heb zal ik over de visboot wat meer schrijven.

    04-12-2012 om 18:20 geschreven door Joannes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Tags:Belgie, Nederland, reis, reizen, kou, wind
    >> Reageer (0)
    26-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eventjes weg.
    Soms reis ik eventjes terug naar Belgie en Nederland. Nu is dat ook even het geval. Mijn papa is al een stuk over de 90 en dan is een bezoekje  in het donkere jaargetijde meer dan welkom. Het gaat hem eigenlijk best goedbehalve het feit dat er niet snel meer wordt gewandeld en het uithoudingsvermogen sterk is gereduceerd is alles nog ok, zeker verstandelijk. Puzzels, sudoku, kruiswoord etc. worden nog elke dag gedaan, hij heeft een mening over wat er politiek gaande  is en ook vakantie en ritjes met de auto zijn favoriet, hetzij niet meer zo ver weg. Samen met mijn moe hebben ze gelukkig nog een aangenaam leven. Ze wonen trouwens nog geheel op zichzelf.
    Ik hoop op die manier eenzelfde leeftijd te kunnen behalen.

    Dus ik ben met het vliegtuig afgereisd om over 10 dagen terug te gaan naar de Turkse zon. Het is hier in Belgie een heel stuk kouder en ik moest dan ook direct de kachel aansteken en een dikke trui opzoeken. Vandaag rij  ik richting Nederland, blijf  bij mijn ouders slapen en dan verder naar de kinderen. Het contact met hun is goed maar we zien elkaar natuurlijk veel te weinig. Ik grijp dan ook iedere keer de kans om hun te bezoeken aan wanneer ik in de buurt ben. Dat is het grootste minpunt aan zover weg wonen , maar alhoewel ik er meer van voel dan zij - ze hebben alle een druk leven, zoals ik dat ook had toen ik jong was- blijft het toch wat moeilijk.  Ik heb deze beslissing genomen en ik denk dat je deels moet kunnen loslaten wanneer je nog iets wilt doen met je eigen leven. Anders is het gewoon thuisblijven en ongemerkt oud worden.
    Als ik niet meer kan- later- wil ik de dingen gedaan hebben die ik heb  kunnen doen. Hopelijk zonder spijt.

    26-11-2012 om 10:22 geschreven door Joannes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Reis, reizen, overpeinzingen, gedachten
    >> Reageer (0)
    19-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Turkse Riviera
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Alanya en omgeving hebben de laatste 10 jaar een geweldige verandering ondergaan. Vond je zo'n ruim twee decennia terug hier bijna alleen Duitse toeristen en woningbezitters en vrij eenvoudige gebouwen met slechts enkele faciliteiten, nu is de Turkse Riviera een vakantieparadijs met alle luxe erop en eraan, waar toeristen uit een veelvoud van landen hun vakantie doorbrengen en tweede woningen hebben gekocht.
    Was het begonnen met Duitsers en Nederlanders, nu vele Belgen, Engelsen, Ieren, Scandinaviers en de laatste tijd ook Polen, mensen uit het voormalige Rusland en van verder oostwaarts zoals İraniers, Syriers etc.
    De prachtige Turkse Zuidkust trekt mensen van bijna het gehele noordelijke halfrond.
    Wat maakt deze streek zo populair?
    Natuurlijk het klimaat dat goed is voor 300 dagen zon per jaar. Door de aanwezigheid van vele rivieren welke het gehele jaar water aanvoeren uit het noordelijk gelegen Taurusgebergte is de omgeving niet droog en er groeien hier allerlei groenten en fruit in overvloed. ( Bananen, sinaasappels, mandarijnen, volop aardbeien, tomaten, komkommers etc etc) Het Taurusgebergte zeer nadrukkelijk aanwezig met de voet op soms maar enkele kilometers, biedt vooral in de winter beschutting tegen de wind uit het noorden en schept een soort microklimaat aan de kust. İn de winter kun je bijvoorbeeld met een kleine 25 graden aan het strand liggen met de  sneeuw op de toppen van het Taurusgebergte op de achtergrond. Je staat met 30 minuten autorijden in de sneeuw. Gewoon bizar soms.
    Ook de gebouwen welke de laatste jaren hier zijn verrezen getuigen van een land in economische opbloei. Moderne architectuur, soms met een oosters tintje en aan alle bekende luxe en snufjes is hier geen tekort. Zwembaden, sauna, hammam zijn in vele gebouwen standaard aanwezig. 
    Alanya telt vele scholen, universiteiten, moderne artsen, tandartspraktijken, moderne ziekenhuizen met allerlei specialisatie's zowel van de staat als prive.
    Aan restaurants en uitgaansmogelijkheden is geen gebrek en zowat alles is het gehele jaar geopend- dit in tegenstelling tot vele andere kleinere plaatsen zoals Side en Kemer.
    Enkele willekeurige voorbeelden: Bowling, cinema's, disco's aan de haven, dolfirama, aquaparken, bouwmarkten, moderne meubelzaken, overdekte shopping mall, wandelboulevards, watersportmogelijkheden - jetski, parasailing, sportfaciliteiten- tennis- voetbal- golf, gezellige winkels in het centrum met alle grote merken vertegenwoordigd, oude haven in centrum en nieuwe jacht marina net buiten Alanya, autodealers van alle voorkomende merken.
    Verder is er het eeuwenoude fort van Alanya op het schiereiland, van piratennest uitgegroeid naar een vestingstad waar in vroeger tijden grote namen als Keykubat, Barbarossa, Octavianus en Cleopatra verbleven.
    Te veel om op te noemen en historie en archeologie overal om je heen zoalsb.v.  de oude steden Naula, Syedra in de directe omgeving.

    19-11-2012 om 14:50 geschreven door Joannes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Turkse Riviera, woningen, klimaat, taurus, disco, reataurant
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo is het begonnen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Turkije, hoe kom je daar verzeild? Dat heb ik al vaak gehoord.
    Het was niet gepland maar een toevallige samenloop van omstandigheden, zoals dat in het leven wel vaker voorkomt.
    Door het werk dat ik deed tussen 1983 en 1988 kwam ik bij toeval terecht in İzmir waar ik jaarlijks enkele weken beroepshalve moest doorbrengen. Dat was een totaal andere wereld in de tachtiger jaren. Alles stond nog vele jaren achteruit in vergelijk met West Europa en het Turkse leger had nog flink wat in de pap te brokkelen.
    Al bij al het was een openbaring en ik voelde me heel wat beter  op mijn gemak dan in Marokko, waar ik al eens een bezoek had gebracht.
    De werkbezoeken werden nadien jaarlijkse vakantie's in hotels in Kusadasi, Kemer en Antalya, telkens met het verlangen weer terug te keren, wat echter alleen in de vakantieperioden mogelijk was. İn 2001 kwam Turkije wat duidelijker in beeld toen me de kans werd geboden in Alanya bij een bedrijf als makelaar o.g. freelance aan de slag te kunnen.
    De kans werd  benut en ik vertrok zij het eerst 3 maanden om te proberen.
    Naderhand gezien  was het zeer goed ogend bedrijf waar ik aan de slag was gegaan en dat eigendom was van een Duitser, een grote zeepbel.
    Uiteindelijk is Turkije me toch onder mijn vel gaan zitten en ook na de slechte ervaring bij de Duits/ Turkse firma ben ik gebleven, hetgeen ik tot op de dag van vandaag nog steeds niet betreur.

    19-11-2012 om 13:57 geschreven door Joannes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    Tags:Alanya, Antalya, Kemer, Kusadasi, vakantie, appartement, vakantiewoning
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vissen zit in je bloed.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gevist heb ik al vanaf mijn kinderjaren. İk herrinner me nog altijd precies mijn eerste werphengeltje dat ik met Sinterklaas kreeg. Wat heb ik daar een plezier aan gehad! De eerste dag al ,op 6 december, ving  ik op het Wilhelminakanaal, half tussen het eerste ijs mijn eerste baars met een spinnertje. Later zijn er dat nog vele meer geworden en voornamelijk karpers. Besmet was ik met het vissersvirus.
    Eigenlijk ben ik Nederlander maar toen ik Belgie woonde- ja daar ook want ik ben nog al eens verhuisd- kwam ik regelmatig aan de kust. Daar hadden ze van die clubs van mensen met visbootjes die dan  op het strand lagen. Ze hadden dan een clubhuisje en  een tractor waarmee ze de boten in de zee konden doen. Dat stond me wel aan. na al diverse keren te zijn opgestapt op sportvisboten op de Oosterschelde en Noordzee, kon ik de verleiding  om zelf een visbootje te bezitten niet weerstaan. De eerste was een ouder speedbootje - oranje-rood van kleur- wat toch eigenlijk niet aan de verwachting voldeed. Gezocht werd naar iets wat meer "zeewaardig" was en gekocht werd een tweedehands Bekro type Record met een trailer en een 25 pk motor.
    İk kon niet wachten om ook lid te worden van de visclub aop het Belgische strand en wat hebben we daar fijn gevist. Het was een erg gezellige club met viswedstrijden en in de zomer werden er garnaalsleepwedstijden gehouden en konden de toeristen meeproeven van de vangst. Helaas moesten we verhuizen naar Nederland en aan de mogelijkheid om nog gebruik te maken van de clubfaciliteiten kwam een eind. Het was eenvoudig te ver weg.
    Uiteindelijk heeft mijn bootje een andere eigenaar gekregen omdat deze te weinig water kreeg onder de romp. De liefde voor vissen is altijd gebleven maar bleef beperkt tot zoetwater en af en toe een dagtrip naar zee.

    19-11-2012 om 13:55 geschreven door Joannes

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Tags:Vissen, boot, visboot, Belgie, strand
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
    Proficiat!

    Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

    U kan uw blog bekijken op http://blog.SeniorenNet.be/alanya

    We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

    U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

    Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

    Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

    Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://blog.SeniorenNet.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

    WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
    De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
    - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

    WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
    Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

    WAT IS DE "WAARDERING"?
    Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


    Het SeniorenNet-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

    Met vriendelijke groeten,
    SeniorenNet-team

    19-11-2012 om 09:01 geschreven door

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!