Inhoud blog
  • Een gesprekje met God !!!
  • Door Michaël !!!
  • Pendelen !!!
  • Mediteren !!!
  • Ik ben een rots !!!
    Foto

    Mijn hond, waar ik een héle speciale spirituele band mee heb.

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    alternatief blogje
    alles over het alternatieve
    05-09-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Door Michaël !!!

    Beteugel de Levenskracht der Schepping.

    Geliefde meesters, de kracht en de grootte van de Schepper is ontzaglijk en gaat elke menselijke voorstelling te boven. Het is de drijvende kracht achter alles wat ooit in het Omniversum werd geschapen, en nog gecreëerd zal worden. Het wordt tijd dat jullie je herinneren hoe je de ScheppingsKracht kunt beteugelen en gebruiken, terwijl jullie je geboorterecht als medescheppers van vreugde, vrede en overvloed weer opeisen.

    De Schepper voorziet jullie van je LevensKracht. Die kracht stroomt via onze Vader/Moeder God, het Zilveren Koord (RegenboogBrug van Bewustzijn), je God Straal en uiteindelijk ook je Hoger Zelf, in je Kroon chakra, van waar het naar jullie etherische, mentale, emotionele en fysieke lichamen verdeeld wordt.

    Er zijn echter vele factoren die bepalen hoe veel je van deze stralende Levens Kracht je aantrekt en door je heen laat gaan. Het merendeel van de mensheid is, wat dat aangaat, in meerdere opzichten “in hongerstaking”, voornamelijk omdat ze zich hebben afgesloten voor hun ziel en Hoger Zelf. Maar je kunt ook stellen dat ze een Muur van Vervormde Energie om zich hebben die door alle 3D en 4D gebreken is gecreëerd.

    Ze zijn vergeten dat alle LevensKracht die ze ooit nodig hebben beschikbaar is in die verticale zuil van Licht, en daarom tappen ze energie af, via hun drie lagere chakra’s en vooral met de zonnevlecht, van de mensen uit hun directe omgeving.
    Dit schiep het duwen en trekken om macht en hegemonie, dat al duizenden jaren op Aarde wordt uitgepeeld.

    De sterkste kracht in het Omniversum is de LiefdesKracht, die uitgezonden wordt door het Vrouwelijk Principe of Godin Energie van de Schepper. Hiervoor veroorzaakt het Mannelijk Principe van de Schepper ‘Zaden’ van nieuwe schepping in zijn bewustzijn, met een Goddelijke Blauwdruk als gevolg. Die Blauwdruk wordt dan omhelsd binnen de Liefde Kern, of de emotionele aard van de Wezenlijke Godin. Een wonderbaarlijk en luisterrijk proces komt dan op gang dat creaties voortbrengt, welke jullie je absoluut niet kunnen voorstellen. Jullie, mensen, zijn een van die magnifieke creaties!

    Er was een tijd in jullie grijze verleden waarin alle aspecten van de Moeder Schepper de dominante energie en een aandachtspunt van aanbidding waren. Daarna was duizenden jaren lang het patriarchaat dominant op Aarde, en de Schepper werd slechts gekend en erkend in het mannelijke aspect van diens ware grootte. Net zo goed als jullie nu alle aspecten van je uitgebreider Wezen samen brengen, wordt het ook tijd om de heelheid te verenigen en te erkennen, maar ook de vele expressies van de Schepper.

    Het Godin Aspect, de Moeder God, of de vrouwelijke energie van de Schepper, zendt thans meer van haar eigenschappen en energie door het Universum. Het zijn eigenschappen als Goddelijke Liefde, mededogen, verlichting, (geestelijke) voeding, dankbaarheid, vertrouwen, creativiteit en de binnenwaarts gerichte aandacht alsook het bewustzijn van de Geest. Die gezegende energieën zullen de mannelijke aspecten van de Schepper – Goddelijke Wil om te scheppen,wijsheid, moed, daadkracht en macht, te versterken, verfijnen en aanvullen.

    Voordat velen van jullie in hun huidige belichaming kwamen, stemden jullie toe dragers te zijn van de vriendelijke, lieflijke energie van de Godin.
    Ja, geliefden, velen van jullie in zowel een mannelijk als een vrouwelijk voertuig, stemden toe om de energie van de Godin te adopteren, opdat zij een levend voorbeeld werden voor anderen, die het hopelijk zouden nastreven. Met het gevolg dat er mannen zijn die er geen bezwaar tegen hebben om ‘huisman’ te zijn en kinderen op te voeden.
    Vele moedige mannen staan toe hun zachte kant te tonen, terwijl ze hun gevoelens uiten en hun emotionele aard erkennen. De ‘kloof’ tussen de mannelijke psyche en de vrouwelijke psyche wordt smaller naarmate beide groepen de mannelijke en vrouwelijke aspecten van Zelf gaan integreren.

    Daar staat tegenover dat vele zielen in een vrouwelijk lichaam, op zielsniveau toestemming gaven om hun mannelijke kant te integreren om erkend te worden in de zakenwereld, de dienstverlening of in de overheid. Door in hun vrouwelijke rol te blijven, geven ze ook duidelijk assertieve signalen af op terreinen die tot dan toe het exclusieve domein vormden van de mannelijke bevolking. Het is een van de vele aspecten van de integratie, die op vele niveaus plaatsvindt.
    Net zo goed als jullie van je Goddelijke Tweeling Straal werden gescheiden, zo was het Wezen van onze Vader/Moeder God eonen en eonen geleden gescheiden. Het proces van vereniging begon van de hoogste niveaus naar buiten en omlaag naar de laagste niveaus der Schepping, en onze Vader/Moeder God worden ook doorheen gans het Universum weer verenigd, zowel op Aarde als binnen een ieder van jullie. Van alle glorie die zich thans voordoet is dit wel de meest ontzagwekkende en alles omvattende manifestatie.

    Vergun het mij jullie een inzicht te geven van de perfectie van het Grote Plan; een inzicht om over na te denken, en om jullie te helpen sneller bij de herinnering te geraken wie je werkelijk bent en waarom je hier op Aarde bent. De richtlijn van de Schepper voor dit Universum was dat er een verscheidenheid aan unieke, gedetailleerde, doordachte Creaties voortgebracht zou worden, waarbij diegenen onder jullie die naar een bepaalde wereld en cultuur gedirigeerd werden experts zouden worden in een specifiek aspect of kenmerk van de Schepping.

    Wat je focus ook was; mentaal, emotioneel, wetenschappelijk, medisch, historisch, creatief, onderwijzend, voedend en dienstbaar, leidend en richting gevend, al die bijzondere aspecten en eigenschappen zouden geïntegreerd worden in je Goddelijke blauwdruk/opdracht door middel van de energieën van de Grote Stralen.

    Jullie hebben door alle tijden heen die speciale eigenschappen en talenten getracht te ontwikkelen en te vervolmaken zoals ze ‘In den Beginne’ waren. Stel je de enorme veelheid aan Vonken van Bewustzijn voor, die in het Universum uitzwermen via de energieën van de Grote Stralen uit het hart van de Vader/Moeder Schepper van dit Universum naar de Medeschepper Goden, en de Paradijs Zonen, de Elohim (Bouwers van Vorm), dan van de Rijken der Engelen naar de Grote Lichtwezens en tenslotte naar… JULLIE.

    Visualiseer jullie zelf temidden van die gezegende, moedige zielen, die heen en weer deinen op de Goddelijke Stroom, terwijl ze ervaring opdoen, scheppen en in wijsheid en expertise groeien.

    Eeuwigheden later, werd de volgende fase van het Grote Plan geëffectueerd, en een visioen van een kleine planeet kwam op tafel, een planeet waarvan de schoonheid onbeschrijflijk was, want alle wonderen van de Schepping zouden naar deze buitenpost aan de uiterste grenzen van de Galaxie gebracht worden. Het proces om dit Wonder der Schepping in stoffelijke manifestatie in één plaats samen te brengen nam aanvang.
    Na verspreid te zijn door gans het universum, werd alles gaandeweg naar de planeet Aarde gebracht en herschapen; alle diversiteit, alle uitzonderlijkheid, alle wijsheid die vergaard was op de lange Reis sinds de aanvang van het Grote Plan.
    Jullie reisden allemaal door de zogenaamde zeven ervaringswerelden, ook wel de Rijken van de Zeven Stralen van Expressie genoemd, die alle eigenschappen, aspecten en talenten die jullie uiteindelijk zouden verwerven, bevatten.

    Jullie verbleven het langst op die plaatsen waarmee je vanbinnen resoneerde, de plaats die was afgestemd op je Goddelijke Missie. Jullie verbleven daar in de ‘vorm’ van je grote IK BEN Aanwezigheid, die jullie toen omlaag projecteerde in de vele fragmenten die je thans je ‘zielenfamilie’ noemt.

    Jullie daalden eerst af in een prachtige, volmaakt etherische vorm dat het Etherisch Web werd genoemd, en vervolgens begonnen jullie je stoffelijke lichaam er om heen te vormen; een Goddelijk lichaam dat voortkwam uit het bewustzijn van de Schepper. Jullie hielden een deel van je ‘kosmische geheugen’ vele eeuwen intact, totdat de Aarde en de mensheid in de dichtheid van de derde en vierde dimensie wegzonk.

    De Sluier der Vergetelheid werd langzamerhand over je geheugen getrokken, en een sluier of quarantaine werd eveneens rond het geheugen van Gaia’s bewustzijn opgetrokken. Jullie reisden vele duizenden jaren in eenzaamheid, en je voelde je losgekoppeld van ons, Wezens van Licht, en van je eigen GodZelf. Jullie werden uitgezonden om ervaring op te doen, te scheppen, wijsheid te vergaren, en de deskundigheid en kennis die jullie eigen was, te delen.

    Jullie moesten de consequenties leren van het creëren in een fysieke dimensie, in een stoffelijk lichaam, en om - terwijl jullie moeite deden om je aardse talenten te vervolmaken – je te herinneren dat JULLIE MEESTERS VAN LICHT ZIJN!
    Visualiseer hoe jullie het juk en de gewichten, welke jullie in de diepten, het moeras, de mist en de illusie van de lagere dimensie houden, aan de wilgen hangen. Sta toe dat jullie de beschermlagen en de lasten die jullie vasthouden bij het oud vuil zetten. Sta toe dat jullie opnieuw naar geweldige hoogten opstijgen.

    Beseffen jullie dat degenen onder jullie die hun frequentie en resonantie voorbij die van de Aarde hebben getild, in feite jullie planeet helpen hoger op de spirituele ladder te geraken? Het is een deel va jullie opdracht, geliefden, om jullie broeders en zusters te helpen, maar ook om Lichtdragers te zijn die sterker en stralender worden, om zo het collectieve bewustzijn te verheffen. Het is een deel van je opdracht om het Gouden Etherische Web van jullie Moeder Aarde te zuiveren, opdat zij weer haar bestemming kan opeisen in het grote Spel van de Evolutie.
    Jullie ‘kosmische herinnering’ zal terugkomen zodra jullie alle energieën die in het verleden zijn gecreëerd door fouten, testen en vergissingen, in balans brengen. Het maakte allemaal deel uit van het Grote Plan, mijn dapperen, maar het was niet bekend hoe het drama gespeeld zou worden totdat het doek opging en tot uitvoering kwam. Vrije Wil werd geschonken als een ultieme test in co-creatie.

    Jullie eenheidsbewustzijn spatte uiteen; jullie werden afgescheiden en opgedeeld in ontelbare fragmenten met een enorme diversiteit in formaat en frequentie. Jullie weefden je zilveren levensdraad omlaag, langs alle dimensies en door vele levens en ervaringen op Aarde, in de veronderstelling dat je alleen was.
    Jullie zijn nu op de terugweg. Jullie healen en integreren al die fragmenten van je Zelf. Jullie brengen je krachtvelden in balans en eenheid, opdat de multidimensionele aspecten van je Wezen ook aan het proces van reïntegratie kan beginnen.
    Jullie gaan op in eenheidsbewustzijn met al je “Reisgenoten”, dit veelvoud aan moedige zielen die net als jullie naar voren stapten in respons op de klaroenstoot, de oproep om, als deelnemer aan het Grote Experiment, het onbekende te verkennen. Ach, hoe wonderlijk is het, mijn dappere zielen, om jullie gade te slaan, terwijl jullie her-inneren en hen herkent die je Geest verwanten zijn, zij waarvan je afgescheiden was, en die je zo pijnlijk miste.

    We verheugen ons in jullie opwinding en vreugde wanneer jullie je liefdevol herenigen, en met elkaar de ervaringen van de Reis deelt, de wijsheid die je hebt vergaard me elkaar deelt, en anderen toestaat je te helpen met het opeisen en integreren van dat wat je nog ontbreekt. Het is inderdaad een tijd van Grote Ommekeer, een tijd waarin alle facetten der Schepping zich inspannen om in harmonie met het eenheidsbewustzijn, waaruit ze zijn voortgekomen, te komen.
    Degenen die achterblijven, en zij die niet bereid zijn het proces van ontwaken aan te gaan, zullen steeds verder geïsoleerd raken.
    Het gevoel alleen, en afgesneden te zijn zal zo groot worden dat ze het van doodsangst zullen uitschreeuwen, en uit zullen reiken naar de paar zielen onder jullie die er op gewacht hebben hen liefdevol terug op het Pad naar Thuis te helpen. Uiteindelijk zullen we allemaal samenkomen, volkomen ontwaakt en bewust in onze hereniging met de Geest, binnen de verblijfsplaats van onze Vader/Moeder God. We wachten op de kans om jullie te helpen voorbij de hordes te springen die jullie verstrikt houden in alle wat minder is dan harmonieuze vibraties van Licht & Liefde. Wij verzoeken jullie niet gehecht te raken een enige levensstijl, enige modaliteit, enige filosofie die te klein of te gestructureerd is, en geef je macht nimmer aan anderen dan aan je Zelf!

    Oefen je onderscheidingsvermogen, geliefden, het is een door God geschonken aspect van Vrije Wil. Wij kunnen dit niet genoeg benadrukken, wat zo snel als een duidelijke waarheid wordt onthuld en geïntegreerd wordt in jullie geloofssysteem, kan het overtroffen worden door een hogere waarheid of een nieuw concept.
    Als je terug kijkt, zie ja dan niet in dat veel van de kennis die je nu accepteert als je absolute waarheid, vijf jaar geleden, of zelfs een jaar geleden nog afgedaan zou zijn als nonsens? Wees je ervan bewust dat wat waar je nu zeker van bent, ongetwijfeld morgen of volgende week zal veranderen.
    Daarom voelen jullie je nu zo kwetsbaar, jullie leggen de dichtheid af en integreren het Licht, en dat doet de wereld en een ieder om je heen. Jullie kunnen niet meer falen, jullie kunnen je slechts gedeisd houden, of ongemak scheppen als je weerstand biedt, en je zelf aan de oude dichtheid blijft vastklampen.

    Aanvaard deze zeer waardevolle geschenken die we nu aanbieden: word je eigen heilige getuige terwijl je alle informatie en ervaringen verzamelt, sorteert, verfijnd, en loslaat, die naar hogere, veel verfijnder bewustzijn uitreikt. Laat je niet onderuit halen door, en raak niet gehecht aan enige geloofsstructuur, terwijl jullie langzaamaan uit de cocon van een fysiek menselijk wezen kruipt en een kristallijnen vorm aanneemt van een spiritueel-menselijk Wezen.
    Sta je zelf toe op de toe van de machtige golven van transformatie te surfen. Besef dat, terwijl jullie snel het smalle pad richting Verlichting bewandelen, dat het een individuele reis is, en dat niemand je kan zeggen hoe voort te gaan. Wij zijn echter altijd in de buurt om je te helpen en te beschermen. Wij zijn slechts één hartklop en één gedachte van jullie verwijderd, geliefden.

    IK BEN Aartsengel Michaël.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    Archief per week
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Hallo Blogmaatje
  • hallo zjafa
  • hallo
  • Beste blogger
  • hallo

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Spiritstyle-Forum


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!