mijn gezondheid
Inhoud blog
  • Verjaardag
  • fysiotherapie
  • morfine
  • bleekselderijsap
  • pijn in mijn rug

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    familie, vrienden, geïnteresseerden die op de hoogte willen blijven van mijn gezondheid.
    20-07-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verjaardag

    70ste VERJAARDAG

    Op 9 juli hebben we mijn 70 ste verjaardag gevierd in de tuin. De tuin  ziet er schitterend uit en is voor deze dag speciaal ingericht om alle gasten te kunnen ontvangen.  Het was een fijne dag om iedereen weer eens terug te zien. Mijn hele familie was op bezoek behalve ons Mieke. Annemiek en Martien, onze lieve buren zijn 's middags ook nog op bezoek gekomen.

    Martin van ons Mien heeft zijn kunstwerk, Vliegende Vogels opgehangen voordat het bezoek losbarstte.  Het is een prachtig stuk opgehangen tegen de achterwand van het huis in de overkappingskamer. 

    Ik voelde me goed en ik kijk met ontzettend veel plezier terug op deze dag. 

    De afgelopen weken steeds oxycodon en paracetamol geslikt om de pijn te stillen. Graag wilde ik de oxycodon afbouwen om de paracetamol te gebruiken voor de pijstilling.  De oxycodon maakt me suf en dat wil ik graag vermijden. Minder oxycodon slikken zorgt toch voor minder pijnstilling.

    20-07-2021, 11:57 geschreven door Chris Franssen

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    07-07-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fysiotherapie

    Dit blog

    Dit blog heb ik gemaakt om iedereen die echt geïnteresseerd is in het verloop van mijn ziekte op de hoogte te houden.  Het bespaart mij ook veel tijd en inspanning om iedereen ieder keer van alle informatie te voorzien. Soms is het voor geïnteresseerde mensen ook niet altijd gemakkelijk te informeren naar mijn gezondheid.

    Een ander groot voordeel, zeker niet het minste, is dat ik veel energie krijg van de interesse en de bemoediging en aanmoediging die ik krijg van iedereen die op hoogte wil blijven. Het heeft een enorme helende werking. Iedereen die mij kent weet hoe gevoelig ik hiervoor ben en hoe waardevol ik dat vind. Alle aandacht en beweging richting mijn ziekte zijn welkom.  Ik word zelfs door een TimeWaver (een behandelsysteem dat gebruik maakt van bioresonantie)  van energie voorzien om mijn lichaam en geest in balans te krijgen/houden. 

    Iedereen die wil kan rechtstreeks reageren op mijn blog. Uiteraard hoeven deze reacties niet te betekenen dat je appjes niet meer op prijs worden gesteld. Die blijven uiteraard ook van harte welkom en daar blijf ik natuurlijk ook op reageren.

     

    Lieve groeten,

    Chris

    Fysiotherapie

    Vanmorgen weer naar de fysiotherapeut (3) geweest.  De spieren zijn weer goed losgemaakt door de behandeling. Het blijkt wel te helpen. De pijn in de buik is moeilijk te behandelen door de fysiotherapeut. Deze lijkt meer van binnenuit te komen. A.s. vrijdag heb ik op advies van mijn oncologe een telefonische afspraak met de pijnpoli in Nieuwegein. Volgens mijn oncologe heeft de pijnpoli veel ervaring met pijnbestrijding. Ik ben benieuwd naar het gesprek met deze pijnbestrijders.  Ondertussen gebruik ik nog steeds de pijnstillers. Ze zorgen ervoor dat de pijn behoorlijk verdraagzaam is.

    07-07-2021, 16:41 geschreven door Chris Franssen

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    29-06-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.morfine

    Bericht van 29 juni 2021

    Bleekselderijsap

    Ieder morgen drink ik nog steeds een halve liter bleekseldrijsap.  Veel onderzoek richt zich op bleekselderijstengels, bleekselderijblad, bleekselderijzaden of -poeders. Volgens Anthony William levert geen van al die dingen op wat vers bleekselderijsap oplevert.  Het bevat clusterzouten en sporenelementen en versterkt leven en daardoor het leven van degene die het dagelijks in pure vorm drinkt!

    Pijn

    De pijn in mijn buik waaiert uit in mijn rug.  Het is behoorlijk zware pijn die ik niet meer onder controle kan krijgen met paracetamol. Ik heb geïnformeerd bij mijn oncoloog. Zij heeft 2 X daags 2 morfine-tabletten voorgeschreven en die blijken te werken. De pijn verdwijnt niet helemaal maar ik heb veel minder pijn. 

    De hele vorige week mijn zenmeditaties laten schieten vanwege de pijn. Ik hoop weer snel met de zenmeditaties te kunnen meedoen.

    29-06-2021, 12:38 geschreven door Chris Franssen

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    16-06-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bleekselderijsap

    Vandaag voor de derde keer 's morgens een halve liter bleekselderijsap gedronken op nuchtere maag. Volgens de Amerikaanse onderzoeker, Anthony William is bleekselderijsap verzadigd met ruime hoeveelheden sporenelementen en natriumclusterzouten en heeft het een enorme levens- en genezingskracht. Ik ben erg blij met de ontdekking van het medicijn bleekselderijsap. Nu de traditionele geneeskunde mij uitbehandeld heeft verklaard moet ik wel op zoek gaan naar alternatieven die mijn hoop kunnen vasthouden en versterken. Ik ben er van overtuigd die gevonden te hebben in dit kruidenmedicijn.

    Vandaag ook weer last van pijn in mijn rug. Weer 2 tabletten paracetamol ingenomen. Vanmiddag en vanavond neem ik ook weer 2 tabletten om een spiegel op te bouwen. Daarna afbouwen naar 1 tablet.   

    Vanmiddag gaan we naar de tandarts in Oudenbosch. Sinds we uit Oudenbosch verhuisden, 35 jaar geleden gaan we bijna jaarlijks twee keer naar deze tandarts, Gerald Sponselee.  De tandarts was vorig jaar heel erg geschrokken van het nieuws dat ik alvleesklierkanker had gekregen en ik was toen niet in staat om mee te gaan naar Oudenbosch.

    16-06-2021, 11:34 geschreven door Chris Franssen

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    15-06-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pijn in mijn rug

    Vandaag en ook de vorige dagen pijn gehad in mijn rug. Volgens de huisarts is het spierpijn en is de pijn niet gerelateerd aan mijn onderliggende ziekte.

    Vandaag ook weer aan zenmeditatie gedaan in Samaya in Werkhoven bij Toon van Buren.

    Groeten,

    Chris 

    15-06-2021, 18:12 geschreven door Chris Franssen

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 19/07-25/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 14/06-20/06 2021

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!