Weekendje genieten op hotel in Amsterdam
De beste adresjes in Amsterdam
18-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heerlijke citytrip naar Amsterdam

Weekendje weg: op hotel in Amsterdam

Belangrijk weetje als je binnenkort op citytrip Amsterdam vertrekt én houdt van klassieke muziekconcerten in een schitterend decor: het Grachtenfestival Amsterdam 2010 gaat van start, nog tot 22 augustus!

Vorige week logeerde ik in een uitstekend hotel in Amsterdam, een van de beste waar ik ooit was. Amsterdam is een van Europa's beste bestemmingen en is gemakkelijk te bereiken door de lucht, over land of zelfs de zee. Goedkope vluchten binnen Europa en de directe vluchten van buiten Europa zijn meestal onmiddellijk beschikbaar, ten dienste van Amsterdam Airport Schiphol - Europa's vierde grootste en gelegen op slechts enkele kilometers van het stadscentrum. Een Direct Rail Link verbindt de luchthaven Schiphol naar Amsterdam Centraal Station en is de snelste en meest comfortabele manier om naar het stadscentrum en je hotel in Amsterdam te reizen. Airport Shuttles gerund door Connexxion vertrekken elke 10 minuten met service naar meer dan 100 hotel Amsterdam in heel de stad. Gasten van de grote hotels Amsterdam moeten eerst controleren of hun hotel een gratis service biedt.

Amsterdam is een heerlijk wandelbare stad met de meeste grote bezienswaardigheden in of nabij het stadscentrum. Openbaar vervoer is uitstekend en het zelf rijden wordt sterk afgeraden. Natuurlijk kun je fietsen, de Nederlandse manier bij voorkeur om te reizen en sommigen zouden zeggen dat dit de enige manier om de stad echt te kunnen ervaren. Heel wat Hotels in Amsterdam bieden gratis fietsen aan die je kunt gebruiken tijdens je verblijf. .

Amsterdam is een historische en tolerante hoofdstad met een naam die ergens hangt tussen beroemd en berucht. De grachten met hun typische huizen betoveren veel toeristen, de Dam (op een paar tiental meter van mijn laatste Hotel Amsterdam) is een geweldige plaats om te vertoeven en de Centraal-station-gebied ook verbaast vele bezoekers. Maar de schok is groot als je niet gewend aan de Nederlandse tolerantie en u plotseling door de straten van het Red-Light-district loopt of wanneer een Rasta-man vraagt of je misschien iets wilt proberen. Amsterdam staat bekend als de meest tolerante stad in de wereld, en dit was tijdens mijn laatste vakantie in een hotel Amsterdam, een prachtig luxe hotels in Amsterdam overigens, wel duidelijk.

Ja, ik zeg gemeente, Amsterdam telt immers nog geen miljoen inwoners en verdient volgens sommigen dan ook de titel van stad niet. Nederland is echter één grote stad, waar Amsterdam een belangrijke voorstad van vormt, zo zou je het kunnens tellen. Het cultureel centrum van Randstad Holland. Uniek in Amsterdam zijn natuurlijk de grachten, mooi te zien vanuit mijn raam in mijn hôtel à Amsterdam. Dat is de reden waarom Amsterdam het best bekeken worden door een tochtje op het kanaal te maken. Amsterdam is relatief klein voor een Europese hoofdstad, maar het barst van de geschiedenis, van attracties van wereldklasse en volop mogelijkheden voor bezoekers van alle leeftijden om kennis te maken met haar charmes en mensen. Jaarlijks komen heel wat mensen afgezakt naar een hotel in Amsterdam.

Amsterdam heeft een direct herkenbare charme, of het nu hoogseizoen is of putje winter, een verblijf van een paar dagen en nachten in een hotel in Amsterdam is het hele jaar door de moeite waard. Over het algemeen vind je de meeste reizigers in de hotels in Amsterdam tussen april en september, wanneer de dagen lang genoeg zijn en de temperaturen milder dan anders.



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail *
URL
Titel *
Reactie *
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (3)

29-03-2010
Citytrips
Vraag tijdig uw gratis kredietkaart aan op www.gratiscreditcard.eu

29-03-2010 om 15:02 geschreven door TTIPPOOKLMR


22-03-2010
welkom bij de bloggers
Veel plezier met je nieuwe blog ....ik kom zeker terug ! Het zal hier wel interessant worden, vele weetjes leuk ! Veveke



22-03-2010 om 17:30 geschreven door veveke


21-03-2010
Welkom, en veel succes met je nieuwe blog
Nog een fijne avond gewenst!
Groetjes, Alida

Photobucket

Photobucket

Klik op de fotos en bezoek ook eens onze sites

21-03-2010 om 21:55 geschreven door Alida












romantisch weekendje Brugge
familiehotels aan zee
Vuurwerkfestival Knokke-Duinbergen 2010
reisgids Brugge
Internationaal Bierfestival Berlijn 2010
James Ensor Oostende
Klinkers Brugge 2010
Zandsculpturenfestival Blankenberge 2010
reisgids Venetië
romantisch weekendje Rome
Diabolo taks
evenementen kust 2010
weekendje Damme
Paulusfeesten Oostende 2010
Filmfestival Venetië 2010
romantisch weekendje Venetië
reisgids berlijn
Marktrock Leuven 2010
romantisch weekendje Parijs
weekendje Antwerpen
vakantie Zeeland
reisgids Parijs
Inhoud blog
  • Heerlijke citytrip naar Amsterdam
  • Mijn uitstekend hotel in Amsterdam centrum
  • Van Amsterdam naar een hotel in Brussel
    Archief per week
  • 15/03-21/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 11/01-17/01 2010

    Blog als favoriet !

    Nog citytrips
  • Lisbon citytrip
  • Berlijn citytrip
  • Trip to Barcelona
  • Weekendje Venetië
  • Hotels in Antwerpen
  • Vakantie in Oostende
  • Weekendje Rome
  • Hotels Paris
  • Hotels in Koksijde
  • Logeren in Blankenberge


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!