ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
13-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. even ....praten met mezelf

Nu de herfst in de lucht hangt en de natuur zich stilaan terug plooit voor de volgende lente , kunnen we nog wat mijmeren over de mooie zonnige dagen die achter ons liggen!

dit vond ik zo'n mooie zin , dat ik ze wel wilde gebruiken :wink: , ok 't is plagiaat , maar wie zal daar van wakker liggen ? !

vandaag : zondag is 't herfst , maar niet op zijn best , regen , wind , heel harde wind en somber.
geen weer om een hond door te jagen is een gezegde die hier kan toegepast worden .zelfs geen weer om een kleine wandeling te overwegen - zucht - dus : bloggen als tijdverdrijf :wink:
en misschien even aan de voorbije zomer denken ... mijmeren ...

mijn zomer was niet zoals anders , de vele bezoekjes aan Sim waren eigenlijk geen opkikkers , eerder kwam ik steeds thuis met een bezwaard gemoed ( en dat is ook een oude uitdrukking ) de weinige uitstapjes die ik op mijn eentje maakte , waren ook niet zo , het gemis aan gezelschap , speelde hier erg .

MAAR , het grote lichtpunt van mijn zomer was het verblijf van mijn nieto in de maand Augustus , hier in B .
de wekelijkse afspraak die we hadden , naast de vele gesprekken die we voerden , de uitstapjes , de genegenheid van mijn bijna volwassen kleinzoon , maakten deze zomer toch UNIEK !
ik weet het , voor iemand die zijn kleinkinderen of kinderen elke week ziet , klinkt dit een beetje raar , maar 't was wel zo , ik kan er nog op teren tot ik ze terug zie , wat hoop ik , niet zo héél veraf meer is :wink:

ach , het leven is niet altijd wat je er zou van willen , maar ik troost mezelf meestal door " luid op " te denken : je hebt de eerste vijftig jaar van je leven ALLE geluk gehad , dus nu moet je tevreden zijn !
en zo is het , de eerste vijftig jaar van mijn leven was ik gelukkig , ik kom uit een liefhebbend arbeiders gezin , mocht studeren ( wat in die tijd niet zo vanzelfsprekend was ) kreeg later een goeie job , een zeer liefhebbende en verstandige man , twee gezonde en slimme :wink: kinderen , mocht mijn ouders houden tot ze een eind in de tachtig waren , had héél lieve schoonfamilie , kortom , alles was goed , die eerste vijftig jaar .
en daar MOET ik tevreden mee zijn , niet iedereen heeft zoveel geluk gekend ...



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (0)

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!