ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
27-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.erfgoeddag

Gisteren was het dus erfgoeddag !

samen met Sim , wandelvriendin , naar Brugge geweest , zoals voorzien . We hadden een en ander uitgestippeld , maar ja , de gedachten en wensen zijn soms groter dan de mogelijkheden , in mijn geval , de benen !!
We begonnen met het concertgebouw op het Zand , daar was doorlopend wat te doen met klassieke muziek en koren en je kon ook gewoon het gebouw binnenin bekijken . Ik was er al een keer toen het niet volledig was afgewerkt en 'k moet zeggen , 't is in orde ! Heel mooi ! Bij het eerste luistermoment van dat koor van jonge mensen liep het bij mij al fout , ze stopten abrupt met een "hoge noot" of hoe heet dat en dat kwam verkeerd in mijn al zo tere oor terecht , met als resultaat : de rest van de namiddag doof !
Allemaal niet erg , ik ben dat gewoon en 't gaat wel weer over , maar wel vervelend !:wink:
Dan maar een rustige zaak gezocht voor een koffietje  , de naam weet ik niet meer , maar 't is naast het putje .Langs het oud st Janshospitaal , waar de opnamen van de serie Aspe op de binnenkoer zijn opgenomen , en de oude apotheek bezocht en gelachen met de schilderijen van de oude "voogden" van wat we nu het OCMW noemen ( niet gelachen om die mensen , maar omdat de tekening van de hedendaagse voorzitter er echt niet bij past ).
ook de OLV kerk binnengestapt om de "madonna met het kind "van Michelangelo te bewonderen -- wat ik niet meer deed sedert je ingangsgeld moet betalen !
En dan helemaal naar het G Gezelle-huis .
Een eind weg hoor , en doodmoe een straatje te vroeg ingeslagen , en we kwamen bij de oudste schuttersgilde terecht , hadden ook opendeur en we konden daar even uitrusten en ook de legende volgen ! En dan verder naar Guido .Daar was net een rondleiding begonnen , heel goed gebracht en verteld met een beetje "bijkleuring" ! Ik was er vijfentwintig jaar niet meer geweest en 't is wel erg opgeknapt , moet ik zeggen . Maar moe zijnde aan de al wat "oude, roestige "knieën zijn we weer na een halve toer opgestapt en hebben geprobeerd de bus te nemen naar de stad . Lukte niet en dan maar naar 't station met een andere lijn .
Onderweg naar huis nog een koffietje met pannekoek ( ja , het moet pannenkoek zijn zeker ?! ) maar pannekoek klinkt beter ! , want de energie was op ...
en we zijn niet toegekomen aan het archief bezoeken ,waar we zeker ook naartoe wilden , nu ja... je kan niet alles hebben !!!
't Was een héél fijne zondag ----ERFGOEDDAG in 't teken van de VRIENDSCHAP !

Ondertussen schijnt het zonnetje hier weer en ga ik aan mijn maandag klusjes beginnen !
fijne dag allemaal !



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (0)

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!