BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Van Aert antwoordt op kritiek Van der Poel: “Wat ik doe is nieuw, het is jammer dat Mathieu zijn ongenoegen uit via de media”

VeldrijdenWout van Aert (24) heeft gesproken in zijn wekelijks column op Wielerflits. Over zijn kersvers contract bij Jumbo-Visma én over de commotie rond zijn ‘cooling down’-ritueel. “Ik wil er zo snel mogelijk een oplossing voor vinden.”

35 reacties

  • JURGEN VERKOELEN

    5 jaar geleden
    Wout is echt een klucht. Ik ben nooit fan geweest en hij bevestigd elke keer dat ik de juiste keuze maak. Het is echt tijd voor de overstap naar de weg. Hij is echt geen WK-trui waardig...
  • eric reynebeau

    5 jaar geleden
    Komt wel goed. Hij staat veel te dik. Er komen veel vierde plaatsen aan naToon, Laurens of Lars en dan kan hij uren uitrijden.
  • Jozef Van den Donder

    5 jaar geleden
    Bram, de looser hier is Mathieu, hij moet dat niet via de pers doen .!!
  • Bram Collins

    5 jaar geleden
    Mathieu heeft volkomen gelijk. Dat hij als winnaar steeds op die looser van een Van Aert moet wachten. Respectloos.
  • jerry goossens

    5 jaar geleden
    Wat mij verbaasd is dat er zoveel geld voor materiaal en sponsoring omgaat in deze sport en er toch geen oplossing is voor deze renners om onderkoeld na een wedstrijd op het podium te moeten staan. Bij mijn weten bestaat er wel degelijk verwarmde kledij ( werkkledij). Waarom geen trainingsjassen- kledij met sponsorlog's.Wie is de eerste om dit op de markt te brengen?