De winnende ploeg van een vorige editie, deze keer zoeken ze met het voetbaltornooi de buitenlucht op.© rr

Hemiksemse bedrijven binden voetbalschoenen aan voor Welzijnsschakel Tochtgenoten

Hemiksem -

Onder de koepel van de Vereniging van Industriële Bedrijven Hemiksem (VIBH) gaan zes ploegen op zaterdag 4 mei op de terreinen van Oxford Hemiksem met mekaar de sportieve strijd aan. Ze doen dat voor de vijfde keer ten voordele van Welzijnsschakel Hemiksem (Tochtgenoten).

Na vier zaalvoetbal-edities in de gemeentelijke sporthal, in samenwerking met volleybalclub Hellvoc en het lokaal bestuur, zoekt VIBH nu de buitenlucht op. Omdat iedereen wat te gunnen, werd daarvoor een samenwerking opgezet met voetbalclub Oxford Hemiksem.

Op de terreinen van de club aan het Rode Kruisplein maken vijf ploegen - plus een gelegenheidsploeg van recreaten van Oxford - tijdens een tornooi uit wie zich voor een jaar het sportiefste bedrijf van Hemiksem mag noemen. Present tekenen Wolf Oil, Proviron, Tank Opslag Verbeke, Lamifil en Caldic.

“Met de wedstrijdjes gaan we van start om 13 uur, nadien volgt een barbecue waar wel vooraf moest worden ingeschreven. Maar niet getreurd, voor wie nog mee de leuke sfeer die er altijd heerst, wil komen opsnuiven, volgt nadien nog een fuif met een aantal bekende Hemiksemse dj’s die zich spontaan aanboden”, zegt mede-organisator Katje Kerremans. “Ook je kinderen kan je gerust meebrengen. Voor hen is er animatie met springkastelen, schminken,... We maken er een familiedag van.” 

(bar)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners