De Papiermolenstraat in Geraardsbergen.© Google Streetview

Ondanks beloofde extra patrouilles opnieuw vechtpartij: meisjes raken slaags aan schoolpoort

Geraardsbergen -

Ondanks de extra politiepatrouilles is het maandagnamiddag opnieuw tot een vechtpartij gekomen in Geraardsbergen. Deze keer was er geen geweld aan het station, maar raakten meisjes slaags aan de schoolpoort van een middelbare school.

Chris Bosseloo

De vechtpartij aan het station, waarbij donderdag een 16-jarige scholier en een oudere man hard aangepakt werden door een jeugdbende, zindert nog na in Geraardsbergen. Vijf daders van deze vechtpartij zijn inmiddels opgepakt. Twee van de agressors werden reeds naar een gesloten instelling gestuurd. De andere drie verschijnen deze week nog voor de jeugdrechter.

© TVO

Ondanks een protestactie tegen geweld in de stad op de wekelijkse marktdag en de beloofde verhoogde politiepatrouilles, raakte maandagnamiddag een groep meisjes met elkaar slaags aan de schoolpoort van een middelbare school in de Papiermolenstraat. Bij de vechtpartij werden rake klappen uitgedeeld en werd aan de haren getrokken. Het slachtoffer deed aangifte bij de politie, waar een proces-verbaal werd opgemaakt.

© TVO

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer