Elton John in rolstoel door wereldberoemd museum: “Mijn enkel gaat me niet tegenhouden”

© Photo News

“Een verstuikte knook zal me er niet van weerhouden om een van de mooiste musea ter wereld te bezoeken”, laat de 72-jarige popmuzikant Elton John op Instagram weten, naast een foto waarop hij te zien is in een rolstoel. De foto van de rocker in trainingspak werd in het Uffizimuseum in het Italiaanse Firenze (of Florence) genomen.

adm

Hij kreeg meteen felicitaties van de fans. “Ziet er nog altijd goed uit”, gaf Formule 1-piloot Lewis Hamilton als commentaar. En tennisspeelster Billie Jean King, zelf ook al 75, wenste haar “vriend” het beste toe.

Elton John, bekend van onder meer Your Song, Candle in the Wind en Crocodile Rock, is bezig aan een meerjarige afscheidstoernee onder de noemer “Farewell Yellow Brick Road”. Het Europese luik start op 1 mei in Wenen, en omvat een concert in het Antwerpse Sportpaleis op 23 mei. Vorige herfst moest Elton John enkele concerten in de VS afzeggen wegens gezondheidsproblemen, meer bepaald een oorontsteking.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen