Arendonk - Flandria

Tweede Provinciale B Vrouwen Antwerpen

De Pauw scoort vier keer voor Arendonk

Kato De Pauw maakte alle vier doelpunten voor Arendonk, dat ruim van Flandria won. De wedstrijd eindigde op 4-1 voor Arendonk. En Jolien Segers scoorde voor Flandria.

Bron: RBFA app

Flandria nam de leiding in de 39ste minuut via Jolien Segers. Direct na de rust bracht De Pauw Arendonk langszij. Drie minuten later kwam Arendonk op voorsprong. De Pauw passeerde nog een keer de doelvrouw. Vier minuten later voerde Arendonk de score verder op. De Pauw passeerde nog een keer de doelvrouw en maakte hiermee haar hattrick af. Vier minuten later bouwde Arendonk de voorsprong uit naar 4-1. De Pauw passeerde nog een keer de doelvrouw.

Arendonk heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Flandria één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft.

In de volgende wedstrijd, op zaterdag 27 april om 10.30 uur, speelt Arendonk bij Zoersel. Flandria speelt dan thuis tegen Schoonbroek.

DOELPUNTEN: 39' Segers 0-1, 50' De Pauw 1-1, 53' De Pauw 2-1, 57' De Pauw 3-1, 61' De Pauw 4-1.

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.