© GOYVAERTS/GMAX AGENCY

KV Mechelen geeft drie youngsters een profcontract

De klok staat niet stil in Mechelen. Los van de uitkomst van ‘Propere Handen’ heeft Malinwa een nieuw seizoen voor te bereiden en dat biedt ook kansen voor de jeugd.

dige

Deze week zette Quinten Servranckx zijn handtekening onder een verbintenis tot 2022. De 15-jarige Servranckx maakt deel uit van de nationale ‘BeGold’-teams. Daarin worden beloftevolle jongeren klaargestoomd voor de Olympische Spelen van 2024.

Ook Milan Robberechts (15) en Dylan Dassy (16) volgen weldra het spoor van Servranckx. Robberechts is een vlot scorende spits met veel loopvermogen en slimme looplijnen. Dassy is een linksback die op termijn naar een rol als centrale verdediger/middenvelder kan evolueren. Hij maakt deel uit van de nationale U16 en stond lange tijd op de radar van de Nederlandse topclub Ajax. Ook voor Kenneth Boakye (15) lag er een profcontract klaar, maar de middenvelder trok intussen naar Antwerp.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER KV Mechelen