Charles Michel met Theresa May.
Volledig scherm
Charles Michel met Theresa May. © Photo News

Michel: "Als Britten gezond verstand gebruiken blijven ze in de douane-unie"

BrexitPremier Charles Michel heeft vandaag in Londen met zijn Britse ambtgenote Theresa May van gedachten gewisseld over de moeizame onderhandelingen over de brexit. "Het gezond verstand zou zijn om in de douane-unie te blijven",  verklaarde de premier na afloop. 

17 reacties

  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Hoe het de Britten zal vergaan zal Michel worst wezen. Hij zit daar alleen om de huidige handel tussen België en VK te redden. Als ze uit de douane unie stappen moeten er namelijk nieuwe handelsakkoorden gemaakt worden en dat is niet met België maar met de EU. En die vertegenwoordigt niet de Belgische of Antwerpse belangen maar die van de gehele EU.
  • guido van der smissen

    6 jaar geleden
    Michel neem je besluit en stap op ,geen enkele kleine arbeider steunt je nog,loze beloften gratis btw voor de rijken en bedrijven en nu dit over Iran ,het is simpel Trump zegt gedaan en dan is het gedaan ongeacht wat jullie brabbellen
  • Dirk Kindt

    6 jaar geleden
    Wanneer volgen de andere E.U.-landen de titel "EXIT".
  • Carl Op de Beeck

    6 jaar geleden
    Als het mogelijk is uit de EU te stappen en toch binnen de douane-unie te blijven, dan zouden we dat ook beter doen. Dat gaat niet.
  • guido van der smissen

    6 jaar geleden
    TYpisch europese unie wat voor kinderen zijn dit bij europa uit unie grens hier en daar wijw europeanen staan voor niets en kunnen niets alleen ons belachelijk maken tegenover de USA ,Rusland,enz...,Michel en collegas horen thuis in de BLO