Photo News - folder Kruidvat
Volledig scherm
© Photo News - folder Kruidvat

Koopje of toch niet? Computerexpert waarschuwt: "Kruidvat verkoopt zo goed als waardeloze iPads"

ConsumentIn de nieuwe reclamefolder van winkelketen Kruidvat worden deze week drie verschillende modellen van iPads aangeboden. Het zijn zogenaamde 'remanufactured' of 'refurbished' toestellen. Deze toestellen zien er nieuw uit, maar eigenlijk gaat het om tweedehandstoestellen die worden opgelapt met gerepareerde en/of nieuwe onderdelen. Vaak een goede zaak, maar volgens het Radio 2-programma 'De Inspecteur' zijn de toestellen die Kruidvat aanbiedt "zo goed als waardeloos".

60 reacties

  • Mark Deckers

    6 jaar geleden
    @raf janssens: de realiteit is Raf, dat ze misschien jou ook moeten opknopen dan, want zonder updates en deftige bescherming maak je waarschijnlijk al zélf lang deel uit van één of ander netwerk om anderen te hacken, of aanvallen uit te voeren op servers, of misschien ben je voor iemand anders bitcoins aan het farmen... ze gaan het je niet komen vertellen hoor als dat zo zou zijn. Even nadenken misschien ?
  • Jurgen Aerts

    6 jaar geleden
    mich lee , denk eerder dat Apple langer updates aanbied dan android toestellen ...
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Het materiaal van Apple is niet van Apple. Dat is van Foxconn en andere leveranciers, zoals o.a.Samsung. En dat is zo bij de meeste merken. Apple zet er een logo op en hangt er een stevig prijskaartje aan.
  • Ramon Simon

    6 jaar geleden
    Heb zo een asus transformer van 350 euro gekocht, toch al zeker 3 jaar geleden. Bij Windows blijf je updates krijgen, word niet trager. Is natuurlijk maar een budget toestel dus u verwachtingen moeten zo hoog zijn als bij een iPad. Als Apple wil zouden deze nog compatible kunnen zijn. Koop ander en beter.
  • Peter Vansteenkiste

    6 jaar geleden
    Mich Lee, ik dank dat je je vergist. Appletoestellen zijn juist heel lang ondersteund in tegenstelling tot de andere besturingssystemen.