Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Burger King "aupent in 't etteke Brussel, Menneke-Pis zievert al van de goesting"

Burger King opent op 25 september zijn eerste restaurant in het centrum van Brussel, in Elsene om precies te zijn. En de uitnodiging voor de opening, die mocht iets speciaals zijn: "Sjokolat, woêfels èn mossele mooten vanaf vandoêg telle mè ne neuve champion; Burger King aupent zaaine 19e restaurant in onze schuunem Belgique èn komt mè zaaine fameuze Whopper noe 't centrum va Brussel, oep de Chaussée d'Ixelles nog wel", klinkt het in sappig Brussels.

5 reacties

  • Freddy De Vos

    6 jaar geleden
    Alles behalve goed nieuws. De Burger King van België kan je niet vergelijken met die van Londen. De laatste keer dat ik Burger King heb gegeten was in Antwerpen en ik was zwaar teleurgesteld over de kwaliteit van het "eten". Geef mij dan maar liever de Quick, behalve de Quick van Baselix in Sint-Agatha-Berchem. Want die laatste slagen er altijd in om mijn hamburger amper te bakken en slappe fritten te geven! De Quick van Groot-Bijgaarden is super goed! #E40
  • Joan Lute

    6 jaar geleden
    En dan te weten dat burger King ondanks de gunsten doe stadsbestuur Oostende geeft weigert hier een vesting te openen. Als je aan BK de vraag stelt dan maken ze graag heel Oostende belachelijk.
  • Guy Miserez

    6 jaar geleden
    Zet giene puut nemie in Brussel,
  • Jan Stevens

    6 jaar geleden
    Waarom geen quick, burger king of McDonald's in Aarschot? Reclame maken doen ze er al wel dus ik snap het niet waarom ze nog daar geopend hebben.
  • Edwig Smeets

    6 jaar geleden
    had er liever een bij ons in Diest zien openen, in Brussel geraak je toch niet als honger hebt.