Burcht - Achterbroek

Derde Provinciale B Antwerpen

Anthonissen maakt twee goals voor Achterbroek in wedstrijd tegen Burcht

Achterbroek won zondag de uitwedstrijd tegen Burcht met 2-3.

Bron: RBFA app

Eamon Glorie opende na slechts twee minuten de score voor de thuisploeg. Berten Anthonissen bracht in de 35ste minuut Achterbroek op gelijke hoogte. De uitploeg nam de leiding net voor het fluitsignaal toen Anthonissen nogmaals scoorde. Robbe Lambrechts vergrootte in de 65ste minuut de voorsprong voor Achterbroek. Achterbroek moest met tien man verder nadat Simon Rijnberg in de 73ste minuut van de scheidsrechter zijn tweede gele kaart ontving. Met nog negen minuten op de klok verkleinde Nicky Melkert de achterstand voor Burcht. Maar Burcht was niet in staat om meer te scoren.

Burcht heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Achterbroek drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. Dit was de zesde overwinning van Achterbroek met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 2' Glorie 1-0, 35' Anthonissen 1-1, 45' Anthonissen 1-2, 65' Lambrechts 1-3, 81' Melkert 2-3.

GELE KAARTEN: 19' Sampain (Burcht), 35' Beliaev (Burcht), 45' Santos Nobre (Burcht), 46' Broos (Achterbroek), 63' Diakhate (Burcht), 65' Melkert (Burcht), 71' Rijnberg (Achterbroek).

RODE KAART: 73' Rijnberg (Achterbroek).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Derde Provinciale B - Antwerpen