Hingene - Tisselt B

Vierde Provinciale A Antwerpen

Van Looy leidt Tisselt B naar zege tegen Hingene

Tisselt B scoorde zondag vier keer in de uitwedstrijd tegen Hingene. De wedstrijd eindigde op 0-4.

Bron: RBFA app

Het bezoekende team kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Andreas Van Looy scoorde na 25 minuten. Arno De Heyn bracht in de 36ste minuut Tisselt B op 0-2. De uitploeg bouwde de voorsprong uit naar 0-3 net voor het fluitsignaal toen Van Looy nogmaals scoorde. Tisselt B vond het doel nog een keer, deze keer via Dario Maes in de 60ste minuut.

Hingene heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Tisselt B vier overwinningen en één nederlaag heeft.

DOELPUNTEN: 25' Van Looy 0-1, 36' De Heyn 0-2, 45' Van Looy 0-3, 60' Maes 0-4.

GELE KAARTEN: 43' Drossaert (Hingene), 45' Caluwaerts (Hingene), 70' De Heyn (Tisselt B).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.