Harington (in zwart T-shirt) - wankel op de benen - kreeg in Parijs hulp van twee vrienden. Zij stopten hem in een taxi zodat hij in zijn hotel zijn roes kon gaan uitslapen.
Volledig scherm
Harington (in zwart T-shirt) - wankel op de benen - kreeg in Parijs hulp van twee vrienden. Zij stopten hem in een taxi zodat hij in zijn hotel zijn roes kon gaan uitslapen. © Reporters / VantageNews

‘Game of Thrones’-ster Kit Harington opnieuw ladderzat afgevoerd na caféruzie: "Drankprobleem? Nee, stoom afblazen na heftige opnames"

Heeft Kit Harington (31), de acteur die Jon Snow speelt in de populaire tv-reeks 'Game of Thrones', een drankprobleem? Voor de tweede keer in korte tijd werd de Britse superster ladderzat op straat gesignaleerd. Volgens zijn vrienden moest de acteur echter gewoon 'stoom afblazen' nadat hij vernomen had dat in het laatste seizoen verschillende personages sterven. "Dat hakte diep in op hem."

  1. PREMIUM

    Foto op achtergela­ten gsm breekt inbreker zuur op

    Een twintiger is veroordeeld tot twee jaar cel voor verschillende inbraken en diefstallen. Hij verloor bij één van die pogingen zijn gsm, wat hem uiteindelijk de das om zou doen. In de nacht van 7 op 8 maart wilde de man een woning in Zaventem binnendringen. Hij slaagde erin een rolluik te forceren en het raam in te slaan. Maar door het lawaai dat hij gemaakt had, wekte hij de bewoner. Tijdens z'n vlucht viel zijn gsm uit zijn zak. De gealarmeerde politie vond een foto van de dader op de gsm en stuurde deze meteen door naar alle patrouilles. Met succes, want even later kruiste één van die patrouilles een verdachte man die wel erg leek op de man op de foto. Die probeerde nog te vluchten, maar dat kon niet baten. In zijn rugzak troffen de agenten gsm's, juwelen en laptops aan. Deze konden gelinkt worden aan twee andere inbraken en enkele diefstallen in de Brusselse metro. (WHW)
  2. PREMIUM

    Nieuw fusieplan halveert aantal gemeenten

    Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers (Open Vld) wil dat er op termijn nog maar half zoveel gemeenten in Vlaanderen zijn. Hij heeft daarvoor een nieuw fusieplan klaar, dat al groen licht kreeg van de Vlaamse regering. Vorige legislatuur zijn er zeven vrijwillige fusies gerealiseerd. Dat aantal wil Somers deze legislatuur alvast minstens verdubbeld zien, zei hij in 'De Zondag'. Hoe meer inwoners in de nieuwe fusiegemeente, hoe groter de schuldovername door de Vlaamse overheid. Zo voorziet de overheid vanaf 35.000 inwoners een schuldovername van 500 euro per inwoner. Het plafond wordt ook opgetrokken van 20 miljoen naar 50 miljoen euro. Een fusie van minder dan 20.000 inwoners zal niet meer worden beloond. Momenteel telt het Vlaamse Gewest 300 gemeenten.