REUTERS
Volledig scherm
PREMIUM
© REUTERS

Koers bitcoin keldert: wat is er toch aan de hand?

de VolkskrantNog maar een jaar geleden kon het niet op met de bitcoin. De cryptomunt was bijna 18.000 euro waard en zou volgens sommige kenners alleen maar verder stijgen. Inmiddels is de munt in een vrije val terechtgekomen. Wat is er aan de hand?

49 reacties

  • Antonio Vivaldi

    5 jaar geleden
    Typisch piramide spel met veel verliezers.
  • Thomas Van Royen

    5 jaar geleden
    De domme massa gaat het hier weer eens zeggen.. Schaam jezelf en onderwijs jezelf want dat is dringend nodig. En indien niet zo, gebruik dan maar dat gedrukt papier gecontroleerd door de overheid, de grootste opgeblazen luchtballon ter wereld, dan crash je straks mooi mee met deze hele georganiseerde oplichterspraktijk!!
  • Steven Moens

    5 jaar geleden
    Wat zou er nu mis kunnen zijn met een zogenaamde munt zonder enige fundering in de reele economie ? Het is altijd gebakken lucht geweest en zal het ook blijven. De US Dollar, Euro, Sterling, Yen,.....allemaal munten met twee voeten in de reele economie. Bitcoin ? Het schilderij van de edelen zoals geschilderd door Tyl Uylenspieghel.
  • Hans Grohee

    5 jaar geleden
    Een beetje perspectief kan geen kwaad, Bitcoin bestaat sinds 2008 en is sindsdien alleen maar elk jaar gestegen. Begrijp dat dit een nieuwe technologie en markt is die niet meer weg zal gaan en niet zozeer enkel een vv voor papier geld. Elk jaar meer en meer investeerders...
  • Werner Cerisier

    5 jaar geleden
    Enkelen zijn daar zeer rijk mee geworden maar heel velen gaan veel geld verliezen. Niet liefde maakt blind maar geld.