EPA
Volledig scherm
© EPA

Will Smith maakt stand-up comedy debuut

CelebritiesWill Smith, bekend van de jaren '90-hitserie 'The Fresh Prince of Bel-Air', heeft zijn stand-up comedy debuut gemaakt. Hij trad op bij de Peppermint Club-show van zijn maatje Dave Chappelle.

0 reacties

  1. KIJK. Taylor Swift-gekte in Los Angeles  nadat pop-up bibliotheek verschijnt: honderden fans wachten urenlang in de rij
    Celebrities

    KIJK. Taylor Swift-gek­te in Los Angeles nadat pop-up biblio­theek verschijnt: honderden fans wachten urenlang in de rij

    In het winkelcentrum ‘The Grove’ in Los Angeles staat plots een pop-up bibliotheek. Die bevat hints over ‘The Tortured Poets Department’, het nieuwe album van popster Taylor Swift (34). Swifties staan urenlang in de rij om de pop-up van dichtbij te kunnen bewonderen. Sommige fans stonden zelfs al vanaf 5 uur ‘s ochtends aan te schuiven, terwijl de pop-up pas om 10 uur zijn deuren opende. De release van Taylors nieuwe album is gepland op 19 april. De zangeres bracht nog geen enkel nummer uit op voorhand, wat de nieuwsgierigheid van de fans alleen maar aanwakkert.
  2. Twee jaar nadat hij Chris Rock in gezicht sloeg, maakt Will Smith z’n comeback: “Oscar-incident heeft hem veranderd”
    PREMIUM
    celebrities

    Twee jaar nadat hij Chris Rock in gezicht sloeg, maakt Will Smith z’n comeback: “Os­car-incident heeft hem veranderd”

    In de twee jaar na de beruchte Oscar-klap heeft Will Smith (55) zich koest gehouden, maar daar komt nu een einde aan. Afgelopen weekend stond hij al op het podium van het Amerikaanse festival Coachella en over anderhalve maand - met de release van ‘Bad Boys 4’ - is de comeback van de Hollywoodster helemaal compleet. Maar hoe zal zijn terugkeer naar de showbizzwereld precies verlopen? En waar heeft de acteur de afgelopen periode gezeten? “Hij is geboekt om in een aantal grote Amerikaanse tv-shows te verschijnen.”