Frederic Soelle Soelle heeft een lange revalidatie voor de boeg na een zwaar ongeval in Boortmeerbeek.
Foto: RWDM

Slachtoffer van zwaar ongeval in Boortmeerbeek is 18-jarige profvoetballer bij RWDM

De man van 18 jaar, die vorige week even in levensgevaar was na een zwaar ongeval op de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek, is profvoetballer Frederic Soelle Soelle. De jongeman, die afgelopen winter van KV Mechelen naar de Brusselse club RWDM trok, is intussen aan de beterhand. 

Nog geen week geleden botsten op de Leuvensesteenweg in Hever, Boortmeerbeek, een auto en een vrachtwagen frontaal op elkaar. Bij dat ongeval raakten beide chauffeurs gewond. De bestuurder van de auto, een man van 18 jaar, werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis en verkeerde even in levensgevaar. 

Intussen is bekend dat de jongeman achter het stuur van de auto profvoetballer Frederic Soelle Soelle is. Dat maakte zijn club RWDM zelf bekend. "Afgelopen donderdag was Frederic betrokken bij een zwaar ongeval toen hij terugkeerde naar huis na een trainingssessie in Tubeke", staat er op de website van de club. "Onze speler verloor de controle over zijn auto, nadat hij onwel was geworden achter het stuur." 

Intussen is de profvoetballer thuis aan het herstellen. "Bij het ongeval heeft Soelle Soelle een heupfractuur en meerdere breuken in het gezicht opgelopen. Intussen is hij teruggekeerd naar huis, maar hij zal de komende dagen nog verdere onderzoeken moeten ondergaan. We wensen hem veel moed toe." 

Meest gelezen