Winnaar ‘The voice van Vlaanderen’ is bekend

De vier finalisten van ‘The voice van Vlaanderen’.© VTM

In de finale van het VTM-programma ‘The voice van Vlaanderen’ namen vier kandidaten het vrijdagavond tegen elkaar op. Na een razend spannende ontknoping werd de winnaar bekendgemaakt.

mtm

(Dit artikel bevat spoilers, als u nog niet wil weten hoe de aflevering afloopt, leest u beter niet verder)

Er waren vier finalisten vrijdag. Lucas uit team Laura, Laurens uit team Mathieu, Kobe uit team Koen en Christophe uit team Laura. Elk mochten ze nog twee nummers zingen. Lucas koos voor ‘High’ van Stephen Sanchez en ‘Careless whisper’ van George Michael, Laurens opteerde voor ‘Dancing on the ceiling’ van Lionel Richie en ‘All along the watchtower’ van Bob Dylan, Kobe ging voor ‘Don’t pass me by’ van Sean Costello en ‘Devil’ van Shinedown’ en Christophe waagde zich aan ‘Sound of silence’ van Disturbed en ‘Beautiful thing’ van Benson Boone.

Na de eerste stemronde moesten Laurens en Lucas de finale verlaten, waarna Christophe en Kobe nogmaals op het podium mochten. Christophe ging voor ‘I don’t want to be’ van Gavin DeGraw, terwijl Kobe ‘Cryin’ van Aerosmith bracht.

Het was Christophe die met de overwinning ging lopen en Louise opvolgde als winnaar van ‘The voice van Vlaanderen’. Het levert hem een prijs van liefst 25.000 euro op. “Ik begrijp het nog altijd niet”, zo verklaarde hij na afloop.

Voor het eerst won Laura Tesoro als coach ‘The voice van Vlaanderen’ met haar kandidaat Christophe Verholle.© vtm

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen