Het wijkfeest vindt zondag plaats in park Papenhof.© Wijkwerking Nekkerspoel

Wijkwerking Nekkerspoel verenigt buurt met familie-evenement: “Top of the bill is fantastische coverband met leden uit wijk”

Mechelen -

Wijkwerking Nekkerspoel in Mechelen organiseert zondag 5 mei haar jaarlijks wijkfeest in park Papenhof. Er is animatie, een barbecue en een optreden van een coverband uit de buurt.

svh

De samenhang in de wijk versterken. Dat is het opzet van het jaarlijkse wijkfeest dat vrijwilligers organiseren. Je kan je er niet alleen amuseren, maar ook informeren over tal van interessante initiatieven. Organisaties zoals J@M en Buurtsport bieden tal van activiteiten voor de jeugd aan. Verwacht je aan gekke kapsels en glittertattoos, maar ook aan een springkasteel en een voetbalkooi. Er wordt ook een barbecue georganiseerd.

Bij de gemeenschapswachten kan je terecht om je fiets tegen diefstal te laten markeren met een QR-code. Medewerkers van het Sociaal Huis zijn aanwezig om promotie te maken over buurtinitiatieven, boekenruilkastjes, buddywerking, gevelbanken, picknicktafels en het vrijwilligerspunt.

“Top of the bill is de fantastische coverband Once met leden uit onze wijk. Die hebben we met hun volledige entourage uitgenodigd om een fantastische playlist uit de jaren tachtig te spelen”, zegt Marc Goderis, een van de medeorganisatoren. Het wijkfeest vindt zondag 5 mei plaats van 13 tot 18 uur.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER DOEN!-tips Mechelen