Arno Aerden (rechts) trekt de lijst van Vooruit in Essen, Helmut Jaspers krijgt de derde plaats.© IF

Arno Aerden trekt lijst Vooruit Essen, Helmut Jaspers op derde plaats

Essen -

Arno Aerden (34), sinds 2019 schepen van Ruimtelijke Ordening en Jeugd, trekt in Essen bij de komende gemeenteraadsverkiezingen de lijst van Vooruit. Helmut Jaspers, nu schepen van Milieu, krijgt de derde plaats.

“Arno heeft zich de afgelopen zes jaar bewezen in het succesvol afronden van complexe dossiers. Denk bijvoorbeeld aan het beleidsplan ruimte dat de gemeenteraad unaniem goedkeurde”, gaf Jokke Hennekam, voormalig schepen en nu fractieleidster van Vooruit, tijdens het 1 mei-feest van Vooruit Essen mee. Jokke Hennekam zal zelf lijstduwer zijn en tussen Arno Aerden en haar belooft Vooruit een enthousiaste ploeg voor te stellen met plannen voor Essen.

Fractieleidster Jokke Hennekam tussen de twee huidige schepenen van Vooruit: Helmut Jaspers (links) en Arno Aerden.© rr

 Sterke tandem

Arno Aerden: “Samen met Helmut Jaspers vormde ik een sterke tandem in het schepencollege, ondersteund door onze raadsleden Jokke Hennekam en Tuur Goormachtig. We hopen deze dynamiek na de verkiezingen samen voort te zetten. Hopelijk met een nog grotere en sterkere vertegenwoordiging in de gemeenteraad. Wij blijven gaan voor een sociaal, bruisend en groen Essen. Op 13 oktober is het Vooruit, of achteruit. Jullie kiezen”, besloot Arno Aerden. Hij neemt ook deel aan de verkiezingen voor het Vlaams Parlement. (sdk)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Gemeenteraadsverkiezingen 2024