Dessel Sport - Winkel Sport

Eerste Nationale Voetbal

Van Marcke redt punt voor Winkel Sport tegen Dessel Sport

Dessel Sport verspeelde punten in de thuiswedstrijd tegen Winkel Sport. Het duel eindigde op 1-1.

Bron: RBFA app

De thuisploeg nam de leiding kort voor de rust toen William Owusu Acheampong scoorde. De gelijkmaker voor Winkel Sport werd in de 90ste minuut gemaakt door Henri Hendrik Van Marcke.

Dessel Sport heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Winkel Sport twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van Dessel Sport dit seizoen.

Dessel Sport neemt het in de volgende wedstrijd thuis op tegen R. Olympic Club Charleroi, op zaterdag 4 mei om 19.30 uur. Op dezelfde dag speelt Winkel Sport om 20 uur thuis tegen KVK Tienen.

DOELPUNTEN: 45' Acheampong 1-0, 90' Van Marcke 1-1.

GELE KAARTEN: 35' Kolen (Dessel Sport), 87' Michiels (Dessel Sport), 90' Smolders (Dessel Sport).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.