Ben Affleck en Jennifer Lopez op de première van ‘The last duel’ in september 2021.© EPA-EFE

Zijn Jennifer Lopez en Ben Affleck uit elkaar? “Acteur logeert al een week in een ander huis”

De Amerikaanse roddelpers meldt dat Jennifer Lopez en Ben Affleck na minder dan twee jaar huwelijk mogelijk op een echtscheiding afstevenen. De twee zouden al niet meer samenwonen.

mtm
Bron: Page Six, TMZ, InTouch

De romance tussen de intussen 51-jarige acteur en de drie jaar oudere zangeres en actrice begon al in 2002, op de set van de (door recensenten met de grond gelijkgemaakte) film Gigli. Hoewel Affleck ook toen al op de knieën ging voor Lopez, werd de relatie in 2004 afgebroken.

Zeventien jaar - en elk verschillende partners - later zouden de twee terug naar elkaar toegroeien. Na weken van geruchten werd in juni 2021 bekendgemaakt dat ‘Bennifer’ officieel opnieuw een ding was en in de zomer van 2022 kwam het huwelijk er dan toch. Ze straalden van geluk.

Op de Oscaruitreiking van februari 2023 kwam er echter een eerste barstje. Op beelden was te zien dat Lopez duidelijk geïrriteerd was door haar knorrige man. Later zou het akkefietje afgedaan worden als een “typisch man-vrouw-ding”.

LEES OOK. “Een typisch man-vrouw-ding”: Ben Affleck onthult details over ongemakkelijk momentje met Jennifer Lopez tijdens Grammy’s

Ander huis

De geruchten over huwelijksproblemen zouden sindsdien echter nooit meer volledig verdwijnen en staken vorige week zelfs opnieuw voluit de kop op toen de Let’s get loud-zangeres alleen het Met Gala bijwoonde. Officieel luidde het dat Affleck er niet bij kon zijn omdat hij te druk bezig was met de opnames van The accountant 2, al was hij de avond voor het Met Gala wél aanwezig op de Netflix roast van American Footballster Tom Brady.

Intussen meent de Amerikaanse roddelpers meer te weten: Page Six heeft foto’s verkregen waarop te zien zou zijn dat de acteur al een week lang in een ander huis dan Lopez verblijft en eerder deze week werd de zangeres gespot op huizenjacht. Zonder Affleck in de buurt.

LEES OOK. Jennifer Lopez deelt ongeziene trouwfoto’s op eerste huwelijksverjaardag

InTouch meldde dan weer eerder al dat de twee in relatietherapie waren om aan hun huwelijksproblemen te werken. “Ben gelooft tot op zekere hoogte in therapie en is bereid om met een open geest deel te nemen”, vertelde een anonieme bron destijds. “Ook al haat hij het hele vernederende proces.”

Diezelfde bron, die beweerde Affleck al meer dan tien jaar te kennen, zei dat “alles een gevecht” was sinds het koppel twee jaar geleden trouwde.

Ben Affleck en Jennifer Lopez hebben een samengesteld gezin met vijf kinderen. De acteur heeft drie kinderen met ex Jennifer Garner en de zangeres heeft twee kinderen met ex Marc Anthony.

BEKIJK OOK

De video van hun trouw in 2022.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER