Macaulay Culkin kende niet al te veel succes na 'Home Alone'.
Volledig scherm
Macaulay Culkin kende niet al te veel succes na 'Home Alone'. © Photonews

Macaulay Culkin openhartig in zeldzaam interview over Paris en Michael Jackson, en zijn mishandelende vader: "Ik kan je een hoop littekens laten zien..."

CelebritiesMacaulay Culkin (37) klapt voor het eerst uit de biecht over zijn jeugd en zijn band met de familie Jackson. De voormalig kindacteur, wiens acteercarrière niet veel succes meer kende na 'Home Alone', is normaal gezien erg op zijn privacy gesteld. 

11 reacties

  • Varisha Gokoel

    5 jaar geleden
    Nu kan ik het plaatsen. Hij beoordeelt het misbruik op een andere manier. Waarschijnlijk omdat Michael de rol van vader op zich nam die hij van zn echte vader verlangde. Verder zal Michael op hem hebben ingepraat dat hij niets mag vertellen 'cuz people are ignorant' en omdat hij anders Paris leven om zeil zou brengen, en Paris beschermt hij met hart en ziel.
  • Anne Marie De Keersmaecker

    6 jaar geleden
    jammer dat hij niet verder is blijven acteren, maar iets doen tegen je goesting is nooit goed. Zijn films tijdens zijn kinderjaren zijn fantastisch, het blijven films die je kan blijven bekijken
  • philippe decock

    6 jaar geleden
    Ik heb Michael Jackson altijd gezien als een kindgebleven volwassene en dit interview staaft mijn idee over hem. Een groot kind die onschuldig neergesabeld wed door de media en er uiteindelijk door gestorven is. Een groot verlies.
  • Remy Van Gestel

    6 jaar geleden
    Respect man, en veel succes in je leven!
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Goed advies voor deze jongen: trek je handen af van drugs en daaraan gerelateerde rotzooi.
  1. KIJK. Tiktokkers wagen hun kans bij voorbijganger, maar hebben niet door dat ze ‘Love Actually’-acteur mee op date vragen
    Celebrities

    KIJK. Tiktokkers wagen hun kans bij voorbijgan­ger, maar hebben niet door dat ze ‘Love Actually’-ac­teur mee op date vragen

    Twee Tiktokkers wandelen door de straten van Londen en vragen voorbijgangers of ze met hen op date willen gaan of liever een briefje van 100 dollar ontvangen. Eén van hun ‘slachtoffers’ is Thomas Brodie-Sangster, een Britse acteur die meespeelt in onder meer ‘Love Actually’ en ‘The Queen’s Gambit’. Hij speelt het spelletje mee, maar bedankt de dames vriendelijk voor hun aanbod. Pas wanneer hij wegwandelt, krijgt een van de twee een vermoeden wie hij is - al heeft ze duidelijk een ándere acteur in gedachten.
  2. KIJK. Bruce Springsteen geeft update over zijn gezondheid en is ontroerd door hartverwarmende actie van fans
    MUZIEK

    KIJK. Bruce Spring­steen geeft update over zijn gezondheid en is ontroerd door hartverwar­men­de actie van fans

    Tientallen mensen zijn in Praag, Milaan en Marseille op straat gekomen om Bruce Springsteen (74) een hart onder de riem te steken. De zanger annuleerde vorige week vier concerten door stemproblemen en moet op doktersbevel rust nemen tot 12 juni. Gezien hij niet mag zingen, besloten zijn fans om samen te komen en zijn nummers te zingen. Dat is Springsteen niet ontgaan: in een video vertelt hij hoe ontroerend hij de actie vond. Daarbij laat hij ook weten dat hij aan de beterhand is, wat goed nieuws is voor de Belgische fans. Bruce Springsteen en zijn E Street Band treden op 2 juli op in ons land, op de wei van Werchter.