Balen - Zammel B

Derde Provinciale C Vrouwen Antwerpen

Zammel B boekt overtuigende zege op Balen

In de wedstrijd zaterdag tussen Zammel B en Balen, kwam Zammel B al in de eerste helft op voorsprong. In de tweede helft bleef het team goed presteren. De 0-2-voorsprong bij de rust werd uiteindelijk afgesloten met een 0-3 winst.

De score werd na 25 minuten geopend door Zammel B na een doelpunt van Lien Van Herck. Yentl Vermeulen bracht in de 34ste minuut Zammel B op 0-2. Sofie Sarlet diepte de voorsprong uit in de in de 86ste minuut minuut.

Balen heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Zammel B vier overwinningen en één gelijkspel heeft.

DOELPUNTEN: 25' Van Herck 0-1, 34' Vermeulen 0-2, 86' Sarlet 0-3.