Netezonen B - White Star

Derde Provinciale C Vrouwen Antwerpen

Netezonen B zet achterstand om in overwinning

Netezonen B had het moeilijk in de wedstrijd tegen White Star. Het team stond na de eerste helft met 1-2 achter. De thuisploeg keerde het tij echter in de tweede helft en won de wedstrijd alsnog met 3-2.

Al vroeg in de wedstrijd kwam Netezonen B op voorsprong, toen Elise Truyen scoorde na 14 minuten. Janne Smits bracht in de 32ste minuut White Star op gelijke hoogte. Smits bracht in de 43ste minuut de uitploeg op voorsprong. Megan Mondelaers maakte gelijk namens Netezonen B in de 74ste minuut. Met nog vijf minuten op de klok maakte Nisa De Hondt het beslissende doelpunt voor Netezonen B.

Netezonen B heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl White Star twee overwinningen en drie nederlagen heeft. De nederlaag was voor White Star de tweede nederlaag met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 14' Truyen 1-0, 32' Smits 1-1, 43' Smits 1-2, 74' Mondelaers 2-2, 85' De Hondt 3-2.