© John Shearer/Invision/AP

Familie van Avicii doorbreekt stilte: “We zijn zo ontzettend dankbaar”

De familie van de overleden top-dj Tim Bergling, artiestennaam Avicii, heeft iedereen bedankt voor de steun en de lieve woorden. Dat schrijft ze in een verklaring die bezorgd werd aan het Amerikaanse tijdschrift Variety.

gjs

Het overlijden van de Zweedse top-dj Avicii, op amper 28-jarige leeftijd, is de voorbije dagen gepaard gegaan met tal van steunbetuigingen, hommages en lieve woorden. Dat is de familie van Tim Bergling niet ontgaan.

“We bedanken iedereen voor de steun en de lieve woorden voor en over onze zoon en broer”, schrijven ze in een verklaring in Variety. “We zijn zo ontzettend dankbaar voor iedereen die van de muziek van Tim hield en mooie herinneringen heeft aan zijn liedjes.”

“Bedankt voor alle initiatieven die genomen zijn om Tim te eren, met publieke samenkomsten, kerkklokken die zijn muziek spelen, eerbetonen op het Coachella-festival en momenten van stilte in heel de wereld. We zijn ook dankbaar voor de privacy die we gekregen hebben tijdens deze moeilijke periode. Onze wens is dat het zo blijft. Met liefde, de familie van Tim Bergling.”

De Zweedse dj, bekend van wereldhits als Bromance, Levels en Wake Me Up, werd op 20 april dood aangetroffen in zijn hotelkamer in Oman. De doodsoorzaak is nog onbekend, al sluit de politie kwaad opzet uit. Bergling sukkelde al lange tijd met zijn gezondheid door drank- en drugsmisbruik.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER